känner mig väldigt sleten just nu efter att vart sjuk i några dagar. men slängde på lite foundation och ett färgglatt läppstift och voila känner mig lite fräschare iaf! det jag använde var true match foundation  och hms läppstift i färgen Red :)

//Linda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej alla!!
Nu sitter jag i fåtöljen och vilar mig litegrann medans Joline sover ute på altanen i vagnen. Härligt att det är finare väder idag, får hoppas att det håller sig fint även på midsommar!! Nu har precis min jobbperiod på 3 veckor börjat. Måndag gick bra men tisdag fick jag såå ont i huvudet och marken gungade. Är hemma idag med och imorgon blir det att ta nya tag oavsett huvudvärk eller inte. Att jobba på förskola är det bästa jobb som hänt mig och vill inte bränna några broar pga min migrän. Migrän kommer ju oftast av stress.. Jag blir en väldigt nervös och stressad människa i nya miljöer. Så det var väl så det va ;) Vänjer mig snart vid miljön där med! :)
Dagens makeup och hår! orkade inte göra nått speciellt idag eftersom huvudvärken fortfarande trycker på lite.
Ni får ha det bäst!
//Linda

Likes

Comments

Halloj!
Nu är vi påväg mot mamma o pappa o skall äta middag där, men först blir det in på torp och köpa stövlar till lillan. idag blev det stresssminkning men tyckte endå att det blev hyfsat bra!
Ni får ha det bäst!
//Linda

Likes

Comments

Halloj!
läget med er? Med mig är det finemang, har haft småhuvudvärk hela dagen men man skall inte klaga. Har även haft lite idé rush om hur vårat hem skall tapetseras om och målas med mamma. Jag är så trött på att det skall se så tråkigt och ovälkomnande ut. Annars idag har jag inte hunnit eller orkat göra så mycket mer. Även vart hos bvc en sväng och lillan har fått sitt vaccin. I helgen skall jag försöka lägga ut en video om hur jag lägger min bas och en lättare vardagssminkning, skall bara få till lite tid! Ni får ha det så bra sålänge!
//Linda

Likes

Comments

Hej!!

Nu har jag flyttat till Nouw, och jag ångrar inte en sekund!! Så mycket bättre och fler valmöjligheter än på Devote. Här kommer jag skriva mest om makeup och skönhet och även om min vardag. Jag hoppas att ni kommer gillat :) 

//LindaAurelia

Likes

Comments