Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då va vi framme i Bornholm och ligger i sängen och lyssnar på musik❤️✨👌

Likes

Comments

Kände att det var ett tag sedan jag skrev här på bloggen så tänkte göra ett snabbt litet inlägg nu innan skolan
Jaha då va vi här FREEEEEEEDAG! Som jag har längtat efter att det ska bli fredag så man kan slippa skolan ett tag men först så ska jag ju bara klara mig igenom skol dagen 😊önska mig lycka till hehe💕men vi har ändå ganska chill schema 😊


Likes

Comments

Heej! nu så skall jag plugga hehe.. efter att typ ha gråtit all energi ur mig.. men det går ju säkert jätte bra ändå:) just nu så sitter jag på golvet och käkar Dumle som min lillebror och lillasyster vann när dom va på Liseberg👌har aldrig känt mig såhär nere förut hatar detta seriöst! jaja men det är bara att gå vidare i livet! asså min blogg betyder sjukt mycket för mig med tanke på att det är här jag kan skriva ut alla mina tankar och känslor :) och sedan när någon säger till en att man inte får tycka och tänka vad man tycker känns piss! men folk inser ju inte vad dom gör innan dom får det på ett papper upptryckt i ansiktet ! och sedan så bryr dom sig inte ett piss utan bara skrynklar ihop pappret och slänger det i soptunnorna ungefär så är det för mig just nu! och någon som ska kalla sig en som bryr sig om en! BULLSHIT!! och sedan typ beter sig som mobbare SERIÖST! väx upp!!!!

Kram💜Likes

Comments


vaknade inte riktigt på bästa sidan idag.. vilket dom flesta nog kan förstå varför😊men det måste ju också finnas idioter här i världen så att det kan jämnas ut..men men idag är det skola..jippi jätte taggade(inte riktigt) sen när jag kommer hen så ska jag ut och träna :) just nu sitter min lille bror och spelar trummor och jag inser hur jobbigt et måste ha varit när jag spelade trummor 😂  hahaha jaja men det va nog allt

nu ska jag byta om och äta frukost sedan cykla till skolan :)

kram💗

Likes

Comments

men när jag fyller 18 så kommer inlägget upp igen!💙

Likes

Comments

nu får man tydligen inte skriva vad man vill..

ni vet det som jag skrev om min pappa och varför jag inte bor där det ska jag nu tydligen ta bort för det "skadar" honom mer och vad hans "kompisar" ska tycka  men det är ju inte att jämföra om vad han har skadat mig. men en dag blir jag 18 pappa och då bestämmer inte du över mig och då kommer världen veta vilket svin du verkligen är. och då lär vi inte ha samma efternamn längre så då kan du inte säga att dom söker på ditt efternamn!!

Tack o hej


Likes

Comments

Kom precis på att imorgon är det måndag🔫tycker absolut inte om måndagar..
Orkar inte med skolan✨känns inte mycket bättre att veta att man har matteprov i morgon och jag kan inte ett skit! sedan har vi fysik prov på fredag och fattar ingenting på det häller 😂detta känns ju jätte bra!
Men det är väll så skolan ska va eller man fattar nada eller så har man glömt det direkt efter provet😂👌✨
Kram💕

Likes

Comments