Favoritter

Dette er to produkter jeg i utganspunktet ikke er så begeistret for. Da mener jeg at jeg er dårlig på å bruke primer og sminkefjerner/toner. Rett og slett fordi jeg føler at det ikke gjør så mye for meg. Men disse to har jeg blitt svært glad i den siste tiden.

Nivea aftershave balm er jo mye omtalt i makeupverden. Noe jeg i grunn forstår. Den hjelper til å holde sminken på plass og gjør at basen sitter lenger. Opplever også at øyenskyggen ikke creaser. Tommel opp for denne. Billig er den også 69kr på meny, vita osv osv. 

Garnier sitt Micellar cleansing water ble kjøpt for ikke mange dagene siden. Det er bra på å fjerne sminke, da spesielt hudsminke. Jeg har en svært dårlig uvane, der jeg sover med sminke hvis jeg er super trøtt. Har aldri vært noe fan av sminkefjernere for å ta vekk mascara, da jeg mister masse vopper og blir rød og sår i øynene. Men syntes denne gjør en bedre jobb en de mest vanlige fra loreal, lancome, makeupwipes++ Flasken er relativt stor og koster rundt 60kr.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Innkjøp, Øyesminke

Så denne lineren på en dame som jobbet på H&M. Måtte bare ha den. Syntes den er leken og kul. Noe litt utenom det vanlige. Testet den så vidt i går, gleder meg til å prøvde den ut mer! En venninne av meg hadde faktisk vært i samme butikk som meg og sett damen med lineren som snappet meg swatches av denne!

Likes

Comments

Øyesminke

Elsker å fremheve øyenfargene mine. Har blå øyne, med mye innspill av grønn og gul. De er ikke noe skinnende lyseblå øyne, de kan ser mer grå ut hvis jeg ikke fremhever de.

De vanligste fargene å fremheve blå øyne med er øyenskygger med oransje undertoner. Det kan være alt fra rosa, oransje, varme brunfarger, kobber, rosegull og gullfarger. For min egen del merker jeg at øynene mine ser mer isblå og kan se litt stikkende ut hvis jeg bruker rosafarger som er relativt lyse og litt kalde i tonen. Bruker jeg varme brunfarger og oransje så ser de mer mørkeblå/havblå ut. Fargen blir litt klarere hvis jeg bruker skygge som er en komplimenterfarge. Ittens fargelære er derfor veldig relevant år man ønsker å fremheve noe.

Bruker gjerne litt lilla i øyensminken min for å fremheve det gule i øynene. Eksempel på dette er smoky eye med lilla og sort. For å fremheve det grønne er rødt, rosa og orange fine farger, trengs ikke på hele lokket, men kanskje nærmest øyet eller i vippekanten under øyet. Palettene fra Urban decay naked passer seg godt som et starter palett. Min favoritt er Naked 1 palettet. Oppfordrer alle å sjekke ut ittens fargesirkel (google it) for en bedre forståelse av komplimenterfarger. 

Det kan alltids være lurt med noen gode koster. Anbefaler real techniques og Zoevas koster. Super fan av begge deler. Man trenger ikke 10 koster for å få lagt en fin øyemakeup, men vil anbefale 3-4 koster. En til å legge skyggen på lokket, en til skygge i globallinjen, en liten til detaljer og sist men ikke minst en til å blende alt ut med.

Primer er også et must for at skyggen skal sitte godt og ikke klumpe seg på lokket. Vær obs på at skyggen setter seg godt, så det kan være lurt å legge en hudtonet skygge først ved smokey eyes og looks som krever mye blending. Jeg bruker the balm sin "put a lid on it".

Er du en fan av øyenskygge? Har du noen favoritter?

Likes

Comments

Innkjøp

Hurra! Har vært så heldig at en god venninne kjøpte med dette til meg fra USA. Gleder meg veldig til å teste. Fargene ser så fine ut også lest/hørt så mye bra om dette palettet. Morsomt at Kat Von D har begynt å lage sminke, generelt har vel kolleksjonen hennes blitt skrytt opp i skyene. Prøver å ikke kjøpe det "alle" andre liker, men dette fristet alt for mye. Tenkte å skrive litt om dette etterhvert, må bare få testet det litt først. Driver ikke så mye med contour i hverdagen på skole/jobb.

46 dollar hos Sephora. Driver du med contour og hva bruker du av produkter?

Likes

Comments

Øyesminke

Jeg dør litt av dette palettet, det er så fint. Må være det fineste øyenskyggepalettet jeg eier. En venninne skulle egentlig kjøpe det med fra USA. Men de var utsolgt ettersom dette er et limited edition palett fra Urban Decay og det har vært på markedet en stund. Fikk heldigvis tak i det på Oslo City. Skyggene i palettet er laget med tanke på oljesøl. Noe innpakningen og skyggene reflekterer godt. Dette er et perfekt palett for meg som ikke har så mange paletter der det er litt spennende fargekombinasjoner. Det har matte skygger, skygger med skimmer og noen med glitter. Det følger også med en kost, som er av overraskende god kvalitet. Ikke som andre koster fra litt billigere paletter. Noe for en hver anledning. Er helt forelsket!

​Gleder meg til anledninger der jeg kan ta i bruk de litt mer spenstige fargene i palettet. Har du noe favoritt palett/øyenskygge merke?

Likes

Comments

Favoritter

Foundation er helt essensielt når det kommer til å legge en god base. Det finnes mange forskjellige foundations og det kan være et vanskelig valg å finne den rette. Utgangspunktet burde være hudtypen din, hudfarge og hvor mye dekk du vil ha. Tidligere har jeg ikke vært noe glad i flytende foundation, da jeg syntes det har blitt for mye. Har nå gått vekk fra Bare minerals pudderet, da dette ikke gjør stort for min hud.

Det var helt tilfeldig hvordan jeg kom over min favoritt. Skulle bestille noe sminke fra Blivakker og så at Revlon sin Colorstay for combination/oily skin var på tilbud til 79kr. Bestillte den uten å ha lest eller hørt noe om den. I ettertid leste jeg om den på forskjellige sminkeforum der den ble rost i skyene.

Jeg har aldri vært så fornøyd med en foundation før og jeg har prøvd en god del. Den dekker godt, holder hele dagen og blir ikke oljete på huden. Får ikke noe dårligere hud etter å ha begynt å bruke denne. Den er billig og finnes hos norske nettbutikker. Den finnes også for tørr hud, denne har jeg ikke testet. Dropper ofte concealer i hverdagen, da denne dekker godt. Må bare sett den rundt øynene med pudder slik at den ikke legger seg i "rynkene". Den kan også brukes uten å sette den med pudder og gå rett på blush og solpudder, med unntak av rundt øyne. Påfører min med en rund sponge fra H&M, da jeg syntes resultatet blir best med svamp. Min er i fargen 180 sand belge, den har en gul undertone. Velger ofte foundation med en gul undertone ettersom jeg er ganske rød i ansiktet. Den gule undertonen vil dempe dette og korrektere den røde fargen i huden min. Fargen passer meg perfekt når jeg har selvbruning på. Tenker å bestille en lysere nyanse neste gang.

Holdbarhet: 6/6

Pris: 6/6

Dekkevne: 6/6

Likes

Comments

Info

Jeg er sykepleierstudent og går mitt tredje år på sykepleie på HIOA. Har alltid visst at jeg ville jobbe med mennesker, sykepleie ble derfor et enkelt valg. Visste ikke så alt for mye om sykepleie før jeg startet, men er veldig fornøyd med valget mitt. Kunne aldri valgt studie/karriere for pengenes del. Kan tenke meg å jobbe på sykehus og ser for meg en videreutdannelse etter hvert.

Jeg har kjæreste som jeg har vært sammen med i 5mnd. Det er ikke så lenge, men er vel et av de mer seriøse forholdene jeg har vært i. Er flott å kunne dele hverdagen med en så fin som han. Han har ikke helt forståelsen for min galskap etter makeup, men er overraskende positiv til det. Vi kan sitte sammen og gjøre forskjellige ting, jeg ser på tutorials på youtube og han på fotball. Thumbs up for det.

Jeg var på kurs hos makeupstore som 14åring. Dette var en gave fra søsteren min som mente at jeg hadde godt av å få opplæring og finne ut av hva som passet til meg innen sminke. Jeg kan huske at dette var en av de kuleste gavene jeg har fått. Fikk ikke bare kurset, men valgfri sminke for 500kr. Var nok et godt valg av søsteren min å gi en sånn gave. Ettersom "pulesveis" og brunkrem preget fjeset til flere på 14år var dette en god start for meg som litt ny for sminkeverden. Husker at makeupartisten forklarte farger som passer for mine blå/grønne øyne og hvordan jeg kunne fremheve de. Hvordan concealer med forskjellige farger var med på å korrektere farger i huden. Kanskje her interessen for sminke startet?

Jeg er tante og fadder til verdens fineste lille gutt. Jeg ser på dette som et viktig ansvar og prøver så godt jeg kan å stille opp for han. Han er allerede blitt 1år. Det var og er en helt spesiell følelse og kjærlighet jeg føler for han. Han er en stor glede i min hverdag.

I tillegg til sminke er jeg veldig glad i mote, interiør og foto. Elsker det stilrene og enkle. Er ikke den jenta som har en romantisk stil. Hodeskaller, grønne planter, sort, hvitt og gråtoner er det som preger mitt lille rom. Har en litt blandet stil når det kommer til klær. Liker olajakker, flanell skjorter, bruntoner, og basic plagg. Men også pene skjorter og søte jakker.

Likes

Comments

Favoritter

Har den siste tiden blitt forelsket i negledesign og neglelakk. Har tidligere blitt litt lei av dårlig kvalitet og lakk som flasser av etter 12t. Så neglene har blitt litt glemt bort. Etter å ha lest en del reviews om h&m sin nye makeupkolleksjon og neglelakk måtte jeg teste det ut selv. De har det beste fargeutvalget og har søte kolleksjoner til årstidene og spesielle anledninger. Det finnes noe for en hver smak der. Ble mildt sagt sjokkert over kvaliteten på lakkene. Har aldri hatt en neglelakk som holder så lenge som h&m sine. Har sikkert 35 av lakkene dems, inkludert matte farger, topcoat og glitterlakker. Har kjøpt gavepakker med 3 lakker på tilbud til 50kr, så har blitt en del nye neglelakker. Lakken sitter på rundt 5-7 dager med deres top coat instant armour. Noe ingen annen lakk har gjort på meg tidligere. Lakken koster 49kr og er min all time favoritt. Har lakker fra Dior og Chanel som ikke kan måle seg med disse.

Tar så mye bedre vare på neglene mine når de ser pene og fine ut med neglelakk. Etter flere år med neglebiting er det fantastisk å kunne ha litt pene negler. Er en stor fan av nude negler. Har bestilt en del neglredskaper fra ebay som gjør det enda morsommere når man finner neglelakker med god kvalitet. Et stort wooooho for h&m sine lakker. Kan ikke få anbefalt de nok. De har en top coat som gjør all lakk matt, har enda ikke fått testet denne.

Likes

Comments

Info

Hadde ikke sett for meg at jeg som 23åring skulle opprette en skjønnhet/makeupblogg, men sånn ble det visst. Jeg startet rolig med en instagram for min kjærlighet for makeup nå i vinter @makeupeilin. Har nå bestemt meg for å ta det ett skritt videre. Tror dette kan bli veldig gøy, hvert fall når jeg tenker å skrive om noe jeg har så stor interesse for. Vet enda ikke hvor langt jeg ønsker å ta dette, men tanken bak bloggen er å skrive litt om produkter jeg liker og hva jeg kan anbefale. Hvem vet, kanskje jeg drar det lenger å begynner med noen tutorials. Uten noen form for spons eller avtaler vil jeg foreløpig snakke om sminke jeg selv har kjøpt. Legger ved noen bilder fra min instagram

Var relativt nevøs da jeg laget meg min instagram konto, med tanke på hvor overfladisk noen oppfatter sminke. Ble så positivt overrasket over reaksjonen til de rundt meg. Det er faktisk venner og bekjente som har oppfordret meg til å ta det ett skritt videre. Noe som gleder meg veldig! Er foresten super fornøyd med oppsettet til nouw så langt. Enkelt å få et flott design og holde det stilrent. Hadde en gang i tiden en blogg.no blogg, CSS koding og betalt design var ikke noe for meg. 

-Eilin

Likes

Comments