Igår hade jag och fotografen Villgot Englund en ganska kreativ dag, vi skapade två ganska olika men grymt snygga looks för att det framöver ska bli lite nya portfoliobilder. Me like!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Dessa två underbara spetsklänningar beställde jag nyss på H&M. 299kr/149kr kostade dem och det tyckte jag var två riktigt bra priser!


Likes

Comments

Här kommer de snygga modellerna Isabel Aldén, Alexandra Pallvid och Emma Söderström. Bilderna är tagna av de duktiga fotograferna @mikaelawatsfeldt & @Miettinen, modellerna är stylade av den grymma stylisten LisaBeth Sundström, håret är gjort av den fingerfärdiga Cassandra Andréasson och sminket har såklart jag gjort! De första bilderna är enkla skönhetssminkningar som kallas Clean Beauty. De andra bilderna är lite tuffare och där har jag dragit i extremt med färg, det skall alltså inte vara snygga vardagssminkningar.Likes

Comments

Hade en chill söndag idag med lite halvflötigt hår så körde mössa på det. Väldigt simpel sminkning då jag satsade på ett par snygga bryn och lite lätt bruna nyanser. 


Likes

Comments

Att jobba som makeupartist låter oerhört ytligt och det är det också, till viss del. Det handlar om att hitta 'det' i alla människor man jobbar med och framhäva detta. Många kanske tror att det handlar om att göra om en person så att denne inte liknar sig själv. Det kan man också göra, till exempel inom reklamjobb och/eller fotograferingar. Men ingenting slår känslan av att se en person lysa upp och känna sig fin när man är klar med sitt jobb. Att få någon annan att känna sig vacker. Att tycka om sig själv. 

Jag ville helt enkelt bara slänga in ett litet inlägg och säga: alla har det, och det beror på att du är du. Det finns ingen annan som du. Mitt jobb är bara att framhäva dig. Jag tycker också att du är fin precis som du är.


Likes

CommentsSåhär älskar jag att se ut på vardagar, ingen eyeliner, ett härligt glow på locken, ett skimrigt rouge och nude-läppar. Jag gillar att se fräsch och naturlig ut när jag bara ska jobba eller shoppa.

Produkterna jag har använt:
Isadora Wake Up Make Up Foundation
Make Up Store - Cover All Mix
E.l.f Baked Blush - Peachy Cheeky
Solpuder från H&M

Bryn
E.l.f Eyebrow Kit - Medium

Ögon
Viva La Diva - Nudie Eyeshadow Palette
Lumene Eyelid Primer
Max Factor - Wild Mega Volume Mascara

Läppar
E.l.f Matte Lip Color - Nearly Nude 

Likes

Comments

Finns att köpa här!

Jag har haft mitt favoritläppstift från Make Up Store som är ett kallt nudeläppstift i blekrosa som heter Redwood. Dock har jag varit så himla sugen på att skaffa ett läppstift i en varm nudefärg som skulle passa till alla varma sminkningar. (Blanda aldrig varma och kalla färger i ert ansikte, vill ni ha kalla färger på läpparna, håll er till kalla färger även på rouge och skuggor).

Idag hittade jag detta underbara stift på Grand Parfymeri för 45kr. Jag blev förvånad över hur lätt det var att få det snyggt och hur bra det sitter. Sen blev färgen helt perfekt enligt mig. Vill nästan köpa på mig ett helt lager för det här läppstiftet kommer nog få hänga med länge!

Likes

Comments