Hej igen

I torsdags var vi iväg till Värmdö för att kolla på Lars Wallin utställning på artipelag, det fanns hur mycket olika kläder som helst men det jag mest fastnade för var ju hans gala och bröllops klänningar som verkligen var sjukt fina.

Jag kan inte riktigt säga att jag blev inspirerad utav att gå omkring där och kolla på alla hans designer men intressant var det iallafall, och skulle inte tacka nej till att ha en klänning som han designat.

Här nere kommer lite bilder från i torsdags :)

Ha det bra! :) <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla, har inte riktigt hunnit med att blogga så ligger lite efter, så ska försöka ta igen det här idag.

Förra veckan var det ju Sandras tur att sminka mig och min tur att vara modell, i temat vinter sminkning som veckan innan när det var tvärtom.

Det gick väll bra allting tycker jag väll, det enda negativa var väll den vita basen som jag kände blev väldigt kladdig, fetsminket då som ser väldigt fett och mycket ut.

Har inte så himla mycket att säga om den gången då jag var modellen, förutom att jag hellre föredrar att vara den som sminkar istället för modellen ;)

Jag tyckte inte om det så värst mycket faktiskt, det är svårt med vinklar hit och dit men antar att det kommer bli enklare med tiden och då kommer man bli bekvämare framför kameran vilket jag aldrig varit heller, men en bild kommer iallafall upp från det här nere :)

Nästa vecka har vi temat fest/nyår, ser verkligen fram emot det faktiskt eftersom det blir en lite mer rolig sminkning och inte så mycket clown sminkning om man kan kalla det så. Då ska vi också ha med kläder som matchar temat, så denna gång kommer det inte bara handla om smink så det ska bli riktigt kul, och resultatet får ni ju se i veckan då!

Ha det bra så länge så hörs vi snart igen! <3

Likes

Comments

Hej alla :)

Som det även står i rubriken så fick vi vår första uppgift hos Mårten, där vi har våran praktik idag.

Mårten är som sagt fotograf och det är där vi praktiserar, sminkar och stylar och sedan blir det fotograferat utav honom, super kul!

Denna vecka och även nästa vecka hade vi vinter tema, så sminkningen skulle vara inspirerad utav vintern, och då valde vi att göra en väldigt ljus hy nästintill vit och mycket blått som symboliserar kyla sedan som små diamanter i blått o silver som små detaljer, har vart väldigt inspirerad utav isdrottningar så tänkte mycket på det när jag planerade hela sminkningen.

I håret gjorde jag som en messy bun på sidan utav huvudet, och sedan snö i håret eftersom snö är en stor del utav vintern.

Det var verkligen kul att göra detta, och det gick även bättre än jag hade förväntat mig faktiskt då jag hade planerat alldeles för lite så det måste jag tänka på tills nästa gång. Något jag tyckte gick förvånat bra idag var tålamodet, att jag var så fokuserad hela dagen verkligen och gjorde om när det blev fel, är rätt nöjd över resultatet av det hela också.

Nästa vecka är det Sandras tur att sminka och min tur att vara modellen. super kul :)

Det blev riktigt fina bilder idag som ni kan se här nere :)

Likes

Comments

Hej!

Idag under vår stylist lektion fick vi uppdraget att designa våra egna kläder på en skyltdocka, jag jobbar på detta med Elin och Sandra, vi tänkte göra en playsuit med spets nertill och väldigt v ringad där fram, tygen ska läggas på ett sätt som kallas omlot, och baktill ska det vara tunna band som det sitter en rosett vid.

Denna uppgift är som en tävling, och den som gör bäst får chansen att ställa ut det på tygverket på Söderbymalm, så vi satsar på att vinna detta nu.

Här nere kommer bilder på tygerna vi kommer använda, vår skiss, skylt dockan och vad ifrån vi fick inspiration ifrån.

Så kommer resultatet upp senare när vi är klara, önska oss lycka till!

Puss <3

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen våra sminkborstar i skolan, super skönt och så vi alla har väntat på detta ;)

Iallafall så är det 10 olika sminkhorstar från Make Up Store samt en slags midjevätska som vi kan ha alla borstar och även lite smink i, super skönt. :)

Puss <3

Likes

Comments

Hej, Nathalie Malm heter jag, 16 år och bor i Stockholm, går första året på Plusgymnasiet inriktning Stylist här i Stockholm.

Här på bloggen kommer ni få se bland annat mina make up arbeten i skolan och även följa min vardag, på min fritid föredrar jag bara att ta det lugnt och umgås med mina kompisar.

Hoppas ni fortsätter följa bloggen.

Ha en bra dag, puss! :)

Likes

Comments