Header


Här kommer mitt slutresultat av fas 3 där temat var avantgarde. Jag valde att ha skogstema.

Modell: Malin Smetana

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har ju valt flera tilläggs kurser, en av dom är extensions. Vi har övat på att sätta in på dockor men även lite på varandra. Idag satte Malin in sex stycken som gav lite highlight och över ser ni lite smygbilder. Kanske lägger upp en steg för steg här senare.

Likes

Comments


Här är glittret och limmet jag skrev om i förra inlägget. Är super nöjd verkligen, älskar glitter, ska nog köpa flera olika färger och experimentera.

Likes

CommentsHej där!

Igår köpte jag ett nytt glitter ifrån Make up store. Tillsammans med den köpte jag även ett mixed liquid som är ett slags flytande lim som fäster glittret på huden. Resultatet ser ni på bilderna. Den sista bilden blev lite oskarp men hoppas ni ser bra ändå. I nästa inlägg kommer jag lägga upp glittret och limmet.

Både ögonprimern, ögonskuggorna och glittret kommer från Make up store. Vill ni veta exakt vad ögonskuggorna heter kommentera gärna så får ni svar i ett inlägg.

Likes

CommentsHej på er!

Jag tänkte visa och berätta för er vilket smink jag själv använder.

Bas: Överst ser ni concealern från makeupstore, jag tycker den täcker bra, dock använder jag oftast concealer hjulet ifrån Kryolan men hittade ingen bra bild på den men tycker den är speciellt bra då den har så många olika färger och dom passar bra till de flesta. Bredvid ser ni primern jag använder, den är från kicks och den ger en matt grund, då jag är lite glansig i hyn mattar den ner bra och min bas blir betydligt finare och hållbarare. När det kommer till min foundation så använder jag Loréals true match i färgern N2 vanilj. Jag älskar den för den täcker väldigt bra och den är väldigt bra i färgen till mig och finns oftast i de flesta nyanserna. Pudret jag använder är inget exakt egentligen då jag har testat det mesta och har typ olika varje gång men just nu har jag Isadoras compact powder i transparant just för att jag inte gillar färgade puder. Jag föredrar alltid kompakta puder eftersom jag har en oljig hy just nu och då slipper man glansig hy med mer puder. Solpudret/Bronzern jag använder är ifrån Bare Minerals high dive. Jag har aldrig haft ett bättre solpuder än detta, ganska dyrt men såå värt det, den ger en fin brun nyans, blir inte heller fläckig och håller extremt bra.

När jag gör mina bryn så använder jag mig först utav en vanlig bryn penna ifrån Kicks som är i en askig färg som passar mig som är kall i tonen. Jag använder mig sedan utav Makeupstores tri brown, det är tre skuggor i ett så den svarta som är där i använder jag mig även till fransmarkering. Min eyeliner är en cake eyeliner ifrån Makeupstore och även penseln är därifrån, tycker denna är väldigt hållbar och lätt att jobba med. Min mascara är ifrån Max factor och den är perfekt för mina fransar, de blir långa, separerade och ger bra volym. Till sist mitt läppstift,  använder jag oftast ett nude/rosa läppstift ifrån Makeupstore med lite glans på.

Likes

Comments

Här kommer en lite tuffare sminkning, ett bra exempel ifall man vill se lite kattig ut i blicken. Det är en väldigt skarp sminkning som kanske passar mer till fest eller scen.


Modell: Josephine

Likes

Comments

Hej! 

Jag beställde klänningen på bilden för ungefär en vecka sedan snart från sheinside. Tycker den är så himla clean och enkel men ändå så snygg! Bredvid la jag till lite grejer som man kan matcha till. Blir kul att se hur den sitter när den kommer.

Likes

Comments

Hallå där!

Idag kände jag för lite färg, lite tråkigt ändå att man inte brukar använda det. Blir ju oftast brun/beiga skuggor.

I den här sminkningen innehåller de alla färger som gul, orange, röd, grön och lite svart.

Alla skuggorna jag använde mig utav kommer ifrån Kryolans palett. När ni gör en sån här sminkning var noga med att inte glömma eran primer, utan den blir färgerna inte ens hälften så starka. Jag själv använder mig utav en primer ifrån Makeupstore som heter platina high tech lighter.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag kom och tänka på det att det är ju egentligen inte jättelångt kvar till sommaren, ungefär 4 månader. Därför gjorde jag ett litet collage här ovan på en somrig vardaglig outfit och en lite mer festlig outfit. Det här är absolut något jag själv skulle bära. Det är inte så mycket man behöver göra för att få en outfit festlig, lägg bara till lite mer glitter + en hårdare makeup, det kan vara bara ett rött läppstift och en tunn eyeliner. 

Likes

Comments

Hej!

En av mina tilläggs kurser jag har valt är airbrush, det är en slags pistol som sprutar ut luft. Man häller bara i färger i maskinen så blåser man på sminket, väldigt effektivt, dock lite svårt när det kommer till petiga sminkningar. I tisdags skulle vi testa att göra lite shading, rouge och highlight bland annat. 

Modell: Sara

Likes

Comments