Header

Sunset it still my favourite colour.

Under förra veckan jobbade jag som reporter för Östersjöfestivalen. En tuff men rolig vecka!

Nu är jag tillbaka på redaktionen i Karlskrona igen. Allt som vanligt. Men imorgon är det payday, och sen är det bara onsdag kvar innan jag packar ihop mina saker och beger mig till Göteborg för några dagar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Din tid kommer.

Som en ångmaskin. Det är så jag skulle vilja beskriva mig själv just nu. Jag tuffar på, och stannar lite då och då. Min själ är trött och jag vet inte vad jag vill i livet. Framtiden är osäker. Jag är osäker.

I alla fall så har jag jobbat hårt på BLT efter att jag tog examen från MKV programmet för en månad sedan. Det går bra. Otroligt bra. Jag har bara matat ut texter, stora som små. Mest stora, grävande uppslag faktiskt, vilket har varit skitkul!

Jag fick en ganska stor dipp för två veckor sedan. Men förra veckan åkte jag upp till Stockholm för en dag för att vara med i en internationell tv-serie. Jag kan tyvärr inte berätta än vad det är, men ni kommer att få veta det. Några nära vänner var med och det är bara dem som vet alla detaljer. Det var i alla fall sjukt kul att få testa på att vara med på en riktig inspelning och få en inblick hur scriptat allting är!

Ni får reda på mer efter sommaren, programmet visas på tv i november!

puss

Likes

Comments

Dagar och veckor går

De senaste veckorna har jag gått mellan praktiken och mitt hem. Men nu när solen har letat sig fram har jag hunnit njuta lite också. I helgen blev det drinkar och besök på Öland. Dock känns livet sjukt tråkigt nu. Examensdagen väntar och jag har fortfarande ingen plan på vad som ska hända efter.

Likes

Comments

Travel while you´re young

Så i September åker jag och Elisabeth alltså till Frankfurt! Det blir en weekend med shopping, sightseeing och lite andra spännande event som väntar i staden. Dags att fila på tyskan!

Likes

Comments

It hurts, but it feels right.

För två veckor sedan dansade jag in Tokio Hotels turné "Dream machine tour" i London. Detta bandet är än idag så sjukt underskattat. Det är få artister som verkligen blowar away mig när det kommer till att spela och sjunga live. Men wow, detta var sinnes.

Likes

Comments

I just want to have fun as long as I live.

Varit i Jänköping i över en månad nu utan att ens ha "hemlängtan". Mycket har hänt på denna månaden. Blivit en hel del utgångar och mina kollegor som följer mig på snapchat undrar nog om jag blivit alkolist. Men det är så kort tid kvar här så man måste ta tillvara på det. Snart åker jag till Amsterdam på en weekend och sedan väntas några småresor till innan jag ska ha min 12 veckors långa praktik. Sedan... Ja sedan får vi helt enkelt se vad som händer i livet!

Likes

Comments

We all have those friends who's going to stay there forever.

För drygt ett år sedan åkte jag till Dublin med två av mina favoriter, Elin och Elisabeth. Det blev tonvis med shopping och mat. Precis som det brukar bli i Dublin. Jag saknar vårt lilla gäng då det var längesen vi var tillsammans alla tre. Skrattar aldrig så mycket som när jag är med dessa!

För övrigt lämnade jag precis in vår C-uppsats. DEN ÄR FUCKING FÄRDIG.

Likes

Comments

Ge ingen tid till ånger, det blir bra vad som än kommer.

Förra veckan åkte vi ner till Malmö, En tripp som bestod av hotellövernattning, Håkankonsert och fest.
Resultat - en av de roligaste kvällarna i mitt liv.

Likes

Comments

Magi ska vara som ett sug i magen.

I lördags fick jag äran att intervjua Peter Brynolf ifrån Brynolf & Ljung. Jag har sett deras tricks på tv ett par år nu och det finns nog inga magiker som kan ge mig så mycket gåshud som dessa. Jag fattar inte hur de gör?!
Fick även chansen att gå på deras show här i Jönköping, en chans jag definitivt tog, och det var så värt!
Vill ni läsa intervjun så finner ni den här -- >
http://studentenjkpg.se/magi-ska-vara-som-ett-sug-magen/Likes

Comments

The city of music and Guiness.

Så var C-uppsatsen igång och det börjar kännas att slutet på högskolan är nära. Man får ångest och blir nostalgisk och innerst inne önskar jag att det fanns ett år till. Ett år till av plugg är det jag hellre tagit framför framtiden. Om en vecka åker jag i alla fall till Dublin i ett par dagar för att komma bort ifrån allting. Det blir sista resan för i år och att få göra den med bara Elin känns så himla bra. Blir dagar med shopping, bio och god mat med besök på våra favoritrestauranger. Precis vad jag behöver.

Likes

Comments