Header
View tracker

Magi ska vara som ett sug i magen.

I lördags fick jag äran att intervjua Peter Brynolf ifrån Brynolf & Ljung. Jag har sett deras tricks på tv ett par år nu och det finns nog inga magiker som kan ge mig så mycket gåshud som dessa. Jag fattar inte hur de gör?!
Fick även chansen att gå på deras show här i Jönköping, en chans jag definitivt tog, och det var så värt!
Vill ni läsa intervjun så finner ni den här -- >
http://studentenjkpg.se/magi-ska-vara-som-ett-sug-magen/Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

The city of music and Guiness.

Så var C-uppsatsen igång och det börjar kännas att slutet på högskolan är nära. Man får ångest och blir nostalgisk och innerst inne önskar jag att det fanns ett år till. Ett år till av plugg är det jag hellre tagit framför framtiden. Om en vecka åker jag i alla fall till Dublin i ett par dagar för att komma bort ifrån allting. Det blir sista resan för i år och att få göra den med bara Elin känns så himla bra. Blir dagar med shopping, bio och god mat med besök på våra favoritrestauranger. Precis vad jag behöver.

Likes

Comments

View tracker

Something that makes me happy.

Det bästa jag vet är att vara med människor som får mig att må bra. Som får mig att vara mig själv.
För två veckor sedan fyllde John och Edward 25 år. Detta firades med en stor fest!
Det var ballonger, uppträdande, dans och skratt! Något av det roligaste jag varit med om.
Fick även spendera tid med födelsedagsbarnen. De är några av de bästa jag vet och jag vet inte vad jag skulle göra utan dem i mina liv. Jag hängde även med några av mina favoritmänniskor som känner John och Edward lika väl som jag!
(Och ja, groupien med Sabrina och Billie är tagen på Sainsburys när vi köpte godis)

Sen var det ju det där med mig och hotell.. Vi hamnade på något av det äckligaste jag varit på. Så för tredje gången inom loppet av ett år så checkade jag ut oss och bytte haha.

Likes

Comments

​Collect moments, not things.

​Det är mycket som händer nu och allting på samma gång. Ibland behöver man bara stanna till och andas lite. Jag står just nu mellan miljoner val, men har bestämt mig att göra det som känns bäst för stunden. Och för stunden kändes det bäst att åka iväg. Så om två veckor åker jag till London för en miniweekend tillsammans med en vän. 

Likes

Comments

​Everyone needs a bit of luxury in their everyday life. 

Den näst sista staden på resan genom Italien var Genova. Där hade vi bokat in oss på ett lyxigt B&B i Genovisk stil. Mitt favoritboende på hela resan! 
Vi spenderade dagen på stranden innan vi åt en god middag på en fin restaurang i stan på kvällen. En lugn och skön dag som behövdes efter de tidigare 8 intensiva dagarna! 

Likes

Comments

​I can't believe that I almost got the leaning tower of Pisa in my head.

Så fortsatte vår italienresa till Pisa! Denna stad drömde jag ofta som barnsben då jag alltid varit fascinerad av torn och höga byggnader. Staden var väldigt liten och mysig. Vi fotade det lutande tornet och strosade längs stadens gator med italiensk Gelato i våra händer. Mysig och minnesvärd vistelse! 

Likes

Comments

​Rome was not built in a day. 

Och så lämnade vi Venedig och hamnade i Rom. Vid första antydan såg denna stad ut som ett äldre Milano. Men snart så insåg vi att den var så mycket mer. Rom slog emot mig som en käftsmäll och jag har aldrig känt mig så närvarande som när vi vandrade längs de välbevarade ruinerna från romarriket. Bara av att andas in den historiska luften så förflyttades man nästan 2300 år bakåt i tiden och att röra vid de antika byggnaderna gav en gåshud över hela kroppen. Så mycket historia, så mycket känsla och det spelar ingen roll vart i Rom som du går, för du ser alltid något som du kommer lägga på minnet för resten av ditt liv.

Likes

Comments

You may have the universe, if I may have Venice.

Om himlen finns, så är den här. Ja, Venedig finns på riktigt. Och nej, bilderna är inga tavlor. De speglar den verklighet som jag fick uppleva igår. Kontrasten av de färgglada byggnaderna gentemot det turkosa vattnet gjorde att alla bekymmer i livet försvann bara av att se på det. Om Milano fick mig att tappa andan, så fick Venedig mig att tappa fattningen totalt. Och där, mitt i allt det vackra, i en mörk avskild gränd står en konstnär, iklädd i vit skjorta och stirrar på sitt senaste, halvklara verk. Vem behöver skyskrapor, när man kan få det här? 

Likes

Comments

Milano, the city of elegance.

Oftast när man kommer till ett nytt ställe som man aldrig har varit på så finns det en hel del förväntningar. Oftast har man hört en historia eller sett en bild som får en att hoppas på att få uppleva det i verkligheten.
Jag landade i Milano tillsammans med Rebecca utan några som helst förväntningar. Något som man inte ska ha när man åker till hit, med en risk för att du kan bli besviken. Inte för att jag blev det. Nej, stadens elegans tog min anda lite. Men ungefär där slutade det också. Trots att Milano är en otroligt vacker stad som skriker high fashion och lyx så kände jag ingen personlig samhörighet med den. Däremot så är den pampiga katedralen och förmodligen världens finaste köpcenter väl värt ett besök när du är i stadens mittpunkt. De båda ger dig den där Milanofeelingen som du får om du googlar på staden. Jag rekommenderar ändå att åka dit, äta lite italiensk mat och bara strosa runt och fönstershoppa i lyxbutikerna.

Likes

Comments