Hej på er dags för ett nytt inlägg med tomma produkter. Nu för November som ni läst i rubriken. Jag har en del produkter men bara två smink produkter så jag tänkte att vi börjar med dem.

Den första smink produkten är ifrån Loreal Paris och är deras Volume Million Lashes so couture mascara. Detta var en vardags mascara va inget speciellt men var helt okej. Inget jag skulle köpa igen men oftast vart mina fransar fina. Mina fransar lever sitt eget lilla liv ibland, priset för denna produkt ligger på 175kr lite dyrt för en budget mascara.

Den andra sminkprodukten är en ögonskugsprimer ifrån Absolute new york. Denna är inte helt slut men det är inte mycket kvar och jag har haft den i två år så väljer och slänga den. Den funkade men inte till alla skuggor nu har jag oljiga ögonlock så jag måste hitta någon annan. Inget jag skulle köpa igen men helt okej ändå 75kr kostade den.

Produkt tre är ifrån Gunry aloe vera avsminkningsservetter. Jag tror dessa varit med i ett inlägg tidigare men de är inget speciellt med dem. De tar inte bort allt men det mesta tar de bort jag satsar på att börja ta tag i min hudvård nästa år så allt gammalt ska användas upp. Så nej jag kommer inte köpa dessa igen men de kostar 10kr på Gekås.

Nästa produkt är bomullpads ifrån Gunry dessa är mina favoriter hittar dem enbart på Gekås. Jag kommer köpa om dem om och om igen betalade 8kr.

Nästa produkt är två paket våtservetter i foten melon ifrån Gunry och de använder jag för att torka händerna under sminkningarna. Köpte dessa på Gekås för 4kr/st och kommer köpa flera i framtiden.

Produkt nummer sex är ifrån Sana och är intimtvätt och detta tycker jag kvinnor och män kan använda den gör sitt jobb. Den är mild jag blir ren där nere och den irriterar inte, kostade mig 23kr och köpt på rusta. Jag kommer köpa flera har inget att klaga på.

Nästa produkt är en handsprit ifrån Bath & bodyworks i doften Dancing waters. Doften va inget speciellt produkten i sig gör sitt jobb men jag kommer inte köpa just denna doften igen. Jag betalade 39kr i en butik som inte finns längre tyvärr.

Produkt åtta är ifrån Panos Emporio deodorant i doften goldflower. Detta är en väldigt stark deo doftar väldigt mycket och länge. Kan irritera huden och en dyr deo den kostar 149kr inget jag kommer köpa igen. Är för dyrt och för stark för mig tyvärr och liten förpackning.

Produkt nio är ifrån The body shop deep cleansing gel wash för oljighy. Detta med hudvård är inte min grej men ansiktet vart rent doftade lite havs aktigt. Kommer nog inte köpa om denna igen kostade 145kr.

Nästa produkt är ifrån mitt favorit märke Rituals Himalaya body scrub. Jag har skrivit om denna skrubb förut jag älskar den doften är ljuvlig den river bra och varar länge. Jag kommer garanterat köpa den igen den kostar 195kr.

Produkt elva är ifrån the body shop och är en shower gel i doften jordgubb. Doften gillade jag produkten i sig fick mig att känna mig lite torr ibland men inte alltid. Inget jag kommer köpa igen men kostade 60kr.

Produkt tolv är ifrån Lush och är en duschgelé som heter Bubbly. Denna luktade alldeles för starkt för min smak fick nästan svårt att andas. Men man vart ren av den kunde ha lite uttorkande känsla men inte farligt. Kommer inte köpa den igen, den kostande 159kr.

Sista produkten är ifrån Rituals och är en shower gel som blir som skum. Älskar denna milda doften speciellt på skrubben i samma serie så kommer köpa om denna en gång till skulle jag tro. Detta va en test jag köpte för 65kr och det var den värd.

Slut summan jag tagit slut på för denna månaden blev 1111kr. Förra månades slutsumma var 892kr så denna månaden var bättre. Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Det har gått 2 månader snart sen sist detta vart uppdaterat så vi kör igång det är en del produkter.

Den första produkten är ifrån Ica och är en munskölj hur tråkigt som helst men viktigt. Denna är mild för jag kan få ont av dem denna fick jag ont av ibland men inte så illa som annars. Fungerade som vilken munskölj som helst. Kostade 38kr och finns i alla Ica butiker, jag skulle nog inte köpa just denna igen eftersom jag får ganska så ont av den i munnen men ni som inte är så känsliga passar nog denna jättebra.

Nästa produkt är bomulls pads ifrån Gunry dessa älskar jag de håller är skonsamma mot ögonen de blir inget ludd av dem och de korvar sig inte. Jag köper om dessa jämt jag tror de kostar 8kr på Ullared men är inte helt 100.

Tredje produkten är också ifrån Gunry och är servetter för händer och annat. Använder över för att torka av sminkprodukter och sminkbordet det är även doft på dessa i citron. Luktar gott och fyller sin funktion kommer köpa dem igen helt klart. Kostade 6kr på Ullared

Produkt 4 är borttagningsminkservetter ifrån Coop dessa va hemska tar knappt av nån produkt går knappt att hålla i för de är så oljiga. Kommer inte köpa igen men de kostade 25kr

Nästa produkt är ifrån Nivea och är en ansiktsmask ska egentligen vara två st men valde bara använda den ena och ge bort den andra. Kan inte säga så mycket om den tog ett tag innan den torkade. Kommer nog inte köpa om den kostade 9kr

Produkt sex är ifrån Rituals och är eye makeup remover denna älskar jag den är mild för mina ögon tar bort 99% av sminket bror på hur noga jag är men oftast är allt borta. Dyr dock men så värt det blir inte lika ofta torr med denna produkten som jag blir av andra removers. Kostar 110kr och du kan få tag på den på kicks hemsida eller inne i en rituals butik.

Produkt sju är ifrån hm och är nagellack remover där en doppar ner fingern också är nagellacket borta. Jag byter dessa lite då och då inget att klaga på den gör sitt jobb kostade 50kr finns i alla hm butiker. Ber om ursäkt att den är dammig legat i påsen för länge.

Denna produkten är ifrån Rituals och är en sommar ansiktskräm en testprodukt och jag är inge bra på hudvård helt ärligt jag använder bara olika produkter tyvärr. Så vet inte om denna va bra eller inte fick lite utslag av den men inget farligt. Inget pris eftersom jag fått den

Även denna produkten är ifrån Rituals och är en black soap och jag använde den som en kroppstvål. Denna är inge bra för mig jag blev torr av den och gillade inte doften. Skulle inte köpa den själv detta va ju en testprodukt och jag fick den så jag har inget pris på den.

Nästa produkt är en handsprit ifrån pocket fresh i doften jordgubb men doften va hemsk och färgen på den va smuts rosa. Skulle inte köpa denna igen den kostade 29kr.

Produkt nummer 12 är ifrån Mac och ör fix + och denna ska göra så en ser mindre pudrig ut i ansiktet när en sminkat sig. Kan också även användas som en facemist när det är varmt där ute. Gillar den och kan tänka mig köpa om den kostar 185kr

Produkt tretton är ifrån eos och är ett läppbalsam gillade inte doften men gjorde sitt jobb som de flesta läppbalsam. Köpte denna på rea tror inte just denna finns kvar men 65kr kostade den och om den finns kvar skulle jag inte köpa om den.

Produkt fjorton är ifrån duga + tror jag det är glasögonservetter och dessa går åt som smör i solsken. Jätte bra och kommer köpa fler det vet jag kostar 8kr ifrån Ullared.

Produkt femton är ifrån LDB och är en deo detta är min favorit deodorant den luktar gott och milt jag kommer helt klart köpa om den. Den kostade 20kr och finns i de flesta matbutiker.

Produkt sexton är ifrån Yves Rocher och är en dusch kräm i doften apelsin älskade doften produkten löddrade lite och fungerade som vilken dusch kräm som helst. Kostade 35kr jag skulle nog inte köpa om den även om den var bra har så många andra dusch krämer.

Produkt arton är också ifrån Rituals och är en body scrub och det finns nog ingen body scrub hittills ifrån detta märker som jag inte älskar. Denna är en Cream scrub och den är lite mildare i skrubb kornen men det gillar jag ändå. Kommer helt klart köpa om den, den kostade 195kr och finns på kicks hemsida.

Sista produkten är ett transparent puder ifrån elf. Detta puder kunde en få små små vita prickar av i slutet av användningen av denna produkten. Inget jag skulle köpa igen men ett helt okej puder kostade 109kr

Det var alla produkter jag har tagit slut på för dessa två månader. Ber om ursäkt för ett o avtvättat sminkbord men orkade inte samt lite dammiga produkter. Summan av vad jag tagit slut på för produkter är 892kr så inte så höga siffror dessa månader. Hoppas ni gillade detta inlägget så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag vill först tillägga att jag hoppar de andra Ullareds haulsen för jag har inte tid och det mesta är julklappar. Men nu till det inlägget ska handla om palett uppdateringen jag har beslutat att strunta i den svarta för jag använder aldrig svart. Det som hänt med paletten senast vi såg är att den gräddvita har tagit slut helt den använde jag ju för att sätta primern på mina ögonlock. Det jag sätter primern på ögonlocken nu är den ljusrosa jämt under den gräddvita. Jag kämpar på med den brun/guld skuggan varit lite i den blåa också annars inget. Har tröttnat lte på denna paletten men ska ta ett sista ryck på den nu de sista månarna. Börjar bli en redig grop i den lila/rosa som sitter bredvid den tomma gräddvita den använder jag som highlighter. Har som mål att till nästa gång gjort slut på den guld skuggan och träffa pannan på den jag använder som highlighter.

Hoppas ni gillade denna uppdateringen ska fixa bättre ljus så ni ser bättre men det blir nog inte i år tyvärr. Hoppas vi ses i nästa inlägg.Ursäktar också för att detta inlägg kommer upp lite sent. 

Likes

Comments

Hej på er jag var på Gekås förra vecka och tänkte att ni skulle få se vad jag köpte. Blir nog 3 eller 4 dela och första delen blir skönhet.

Jag köpte ett paket med toffsar 80st för 10kr tror jag, jag använder en toffs 1 till 2 gånger sen slänger jag dem.


Schampo och balsam ifrån bad head för 169kr har så det räcker ett tag i alla fall luktar gott och hoppas de är bra för håret.

Våtservetter i doften melon 2 paket 4 kr st

Ögonbrynspenna ifrån Claudia jag tror den kostade 12kr är inte säker men jag har i färgen dark brown har redan en men den är snart slut. Pennan är längre än ad bilden visar.

Sista skönhet relaterat jag köpte var Real techniques borstar multitasking set för 169kr

Hoppas bilderna är okej som sagt det är inte så noga för mig. Men det var all skönhets relaterat jag köpte på ullared. Nästa Ullareds haul nlir födelsedags presenter till min lillebror. Hoppas ni gillade detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er när ni ser detta inlägg är jag på Gekås i Ullared och shoppar. Men uppdateringen av pan the palett 3 får ni redan nu. Burken med den trasiga skuggan och den orkar jag inte hämta men det är produkt kvar i den vill ni se vad det är för skugga så se förra inlägget pan the palett 2. Den starta skuggan gick sönder lite och jag sparade inte de smulorna. Jag har gjort en stor panna i den guld/bruna skuggan och förhoppningsvis är den skuggan tom helt nästa inlägg. Den rosa lila skuggan är det lite större grop på jag har kommit långt på dem båda. Den gräddvita matta skuggan är snart slut och då börjar jag på den matta ljusrosa som är under den gräddvita skuggan. Jag ska börja med den blåa nu eftersom hösten är påväg och den mörkröda/lila skuggan över den svarta.

Det var allt för denna gången hoppas ni gillar det. Det blir nog Ullareds hauls. Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er dax för nya tomma produkter blir lite tidigare då jag ska till Ullared 28 till 30 så ni får redan se detta nu.

Första produkten en mascara från maybellin New York Liegal Defination vet inte om denna går att få tag på längre. Men den gjorde inte mina fransar fina utan fick använda den som underfrans mascara. Kostade 149kr

Nästa produkt är Lumene cc correcting cream i färgen light är ju van att det inte håller hela dagen på mig men denna håller kanske 3 timmar och jag är an i alla fall 6-8 timmar. Inget jag kommer köpa igen färgen var helt okej 179kr

Tredje produkten är Nyx hd concealer läs första inlägget för den är med även där men älskar den nackdelen med den som jag kommit på nu är att det är iinte så mycket produkt så den tar slut fort. Men kommer köpa den igen. Kostar 179kr

Fjärde produkten är en helt vanlig ögonfransböjare från lindex fungerar bra är inte så kräsen när det gäller ögonfransböjare. Den kostar 50kr ursäktar för dålig bild på den men är inget märkvärdigt

Femte produkten är sminkborst/svamp rengöring ifrån beutyblender och helt ärligt det går med vanlig två det blir mindre kladdigt och det är billigare 179kr

Sjätte produkten är en vanlig deo ifrån dove luktar lite starkt av granatäpple men gör sitt jobb men ingen jag kommer köpa igen 29kr

Sjunde produkten en test ifrån Rituals kropps lotion i doften rice milk and cerry blossom älskar doften och älskar att man känner sig återfuktad i 2 till 3 dagar efteråt. Denna va gratis

Åttonde produkten ifrån Rituals samma doftserie som sjunde produkten fast detta är ett schampo denna doftade inte lika mycket och inte lika gott. Det löddrade inte som jag vill att mina schampo ska göra men helt okej. Kostade 65kr

Nionde produkten även den ifrån Rituals samma doftserie som de två andra etta är balsamet hände inte så mycket där heller gjorde sitt jobb men ingen mirakel produkt kostade 65kr

Tionde produkten är ett budget balsam som jag gillar jag tror märket är v05 men inte säker. Detta balsamet luktar gott gör sitt jobb mjukgör och gör så mitt hår är enkelt att borsta ut. Kostar 30kr

Elfte produkten är ett schampo ifrån garnier gillar inte doften på denna det är en stark blom doft så jag får hålla andan för den luktar så hemskt. kostar 25kr

Tolfte produkten ifrån Gunry våtservetter i doften melon perfekta att tvätta av händerna med eller någon skitig produkt 10kr förpackningen.

Produkt nummer tretton är Ldbs shower cream i doften vilda jordgubbar och kakao. Gillar doften och gillar produkten den löddrar och återfuktar en del. 27kr

Sista produkten ifrån Lush en shower cream i den populära vinter doften snow fairy och denna doftar godare på huden än i flaskan. Den doftar hallon godis. Är en tjock produkt som vara längre än man tror jag tror detta är mellan storleken jag har ingen aning. Men jag köpte den på mellandasrean och jag skulle inte köpa den för orginalpriset för så mycket gilla jag den inte. Men den torkade inte ut min hud så på det sättet va den bra.79kr

Det var alla produkterna kommer göra nästa sånt här inlägg när jag tycker jag har bra med produkter. Koppas ni gillade inlägget slut summan av värdet jag tagit slut på produkterna vart 1324kr har för mig att förra inlägget vart 200kr mindre. Men i alla fall vi syns i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er jag är hemskt ledsen att det gått så länge sen sist men jag tappade lusten helt för detta projekt så det har inte hänt något för än nu. Så denna uppdatering är för April,Maj och Juni. Jag har tagit slut på den varma bruna skuggan, hittat pannan på den matta vita skuggan, jag har en bra grop i den guld/brun skimriga skuggan har även en bra dipp i den lila/rosa skimriga skuggan. Annars så är det helt still på dem andra. Men nu i juli hoppas jag på att få slut på den matta vita skuggan samt att hitta pannan i den brun/guld skimriga skuggan.


Hoppas ni gillande detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag är tillbaka efter massa plugg och annat i detta inlägg ska jag visa er produkter jag tagit slut på och kommer skriva priser på produkterna och de slutliga summan.

Den första produkten jag tagit slut på är Topz avsminknings servetter för 29kr. Dessa servetter är de bästa jag testat bra fuktade tar bort 90% av sminket min hud reagerar inte negativt på dem utan dem funkar med min oljiga hy.


Produkt nummer två är The body shop fuji green tea 60ml shower gel 60kr. Gillade inte alls denna produkt doften var lite tant doftande och jag kände mig torr och fnasig efter jag använt den. beglagar för dålig bild men orkar inte fixa till den.

Den tredje produkten jag använt upp är Lumene matt control oil-free foundation 149kr. Denna älskade jag hittills har jag inte hittat någon annan foundation som hållit dem timmarna jag vill den ska hålla dem timmarna jag vill. Men denna är god nog och den håller såpass länge så jag har köpt backup på denna.

Produkt nummer fyra är Rituals good luck scrub detta är testprodukts storlek och ja fick dessa två när jag köpte över en viss summa så jag vet inte original pris på dessa. Men jag älskar skrubbarna ifrån rituals detta är den med hårdast skrubb korn i den. Den doftar apelsin och den river på bra nästan så den gör lite ont på huden.

Produkt nummer fem är Nyx hd conceler i färgen fair/clair 79kr. Jag älskar denna concelern hittills har jag inte hittat någon bättre den täcker oftast allt. Ända nackdelen är att den lägger sig i linjerna men det stör mig inte så mycket.

Produkt sex jag tagit slut på är Ldb creme rich shower cream i doften jasmine och shea 39kr. Denna återfuktade min hud riktigt trevligt den var behaglig och jag kan tänka mig att köpa om den.

Produkt nummer sju som är slut är Rituals mild eye makeup revmover på 30ml för 50kr. Denna är mild mot ögonen jag har väldigt torra ögon så denna hjälper en del. Jag har köpt denna i stor storlek och använder den för fullt rekommenderar den skarpt.

​Den åttonde produkten jag tagit slut på är Formula 10.0.6 Down to the pore 79kr. Det är plåster man sätter på näsan och drar bort och porerna följer med. Denna sätter sig på djupet nästan så det gör ont efteråt när man dragit bort den.

Nionde produkten som är slut är från The body shop virgin mojito body sorbet 165kr. jag gillade doften men tillslut så blev den lite väl kraftig doft. Nackdelen att den sjunker in väldigt sakta och jag gillar inte när det blir kladdigt och dant.

Tionde produkten är ifrån Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub 69kr. Denna vet jag inte vad den skulle vara tillför den var mild och kändes som sant. Doftade en hel del och gjorde huden len men inget jag skulle köpa igen.

Produkt elva som jag tagit slut på är Rituals himalaya scrub 170kr. Denna har mildare skrubb korn är dem två andra jag skrev om tidigare men denna river på bra ändå. Älskar denna också och jag kommer nog köpa allihop om igen.

Produkt nummer tolv är The body shop shower gel i doften moringa 60kr. Gillade inte alls denna doften var så stark att jag näst intill fick andnöd och jag är inte känslig. konsistens var tjockare än den förra och vart inte lika torr av denna som den förra men kommer inte köpa nån av dem igen.

Sista produkten tretton är Lumene mattifying och pore minimizing primer 129kr. Jag tycker om denna jag tycker den får mitt smink att hålla bättre och något längre.

Det var alla produkter är ledsen för att en bild vart dålig men jag orkar inte fixa till det utan det får vara så. hoppas ni gillar detta och jag hoppas att jag nu kommer kunna vara mer aktiv här. Vi ses i nästa inlägg och jag ursäktar även för att denna är några dagar sen.

Likes

Comments

Hej på er jag har skapat en ny serie där jag visar allt smink jag köpt som ska vara i mitt sminkbord hos pappa. Så vi kör igång!

Först ut är en foundation ifrån Urban Decay All Nighter i färgen 4.0 den kostade 360kr ifrån kicks.se Inte testat än men är extremt spänd för att se hur den kommer se ut på min oljiga hy.

En mascara ifrån Benefit den kända they real i färgen svart testat denna förut och jag älskade den då men i slutet blir den lite smulig men kommer använda upp denna sen inte köpa om den.

Läppenna ifrån Urban Decay i färgen Rush en nude rosa åt det lite mörkare hållet. Ska bli spännande att göra sminkningar med denna. 190kr kostade denna penna finns billigare om en vill ha en liknade färg så är det bara att googla och jämföra med billigare alternativ.

En mascara ifrån too faced denna är jag extremt spänd att få testa ut köpte den i Stockholm minns tyvärr inte priset. Men det är deras Better Than Sex Mascara.

Benefit Hoola Bronzer alla pratar ju om denna så var ju självklart att jag var tvungen att ha den också. Minns tyvärr inget priset på denna heller men inte under 300kr i alla fall. Den är lite åt det varma håller men ser inte ut som att vara extremt mycket.

Det var alla produkterna för idag mer hauls kommer hoppas ni gillar detta även om jag är kortfattad. Men tror ni flesta redan vet mycket om dessa produkterna. Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er vet att jag är lite sen med detta inlägg men jag har varit sjuk och haft praktik. Men i alla fall som ni ser på bilden nedanför så har jag gjort lite framsteg. Jag har hittat pannan på den varma bruna skuggan den är snart helt slut. Jag har en liten " grop" i den guldfärgade skuggan har varit med borsten i alla skuggor utom de två grå mörka matta skuggorna.

Tyvärr är det inte mer än så kommer under hela mars månad satsa på den röda och blåa skuggan för att få slut på dem då de inte är riktigt mina färger.


Hoppas vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments