Hej på er jag har skapat en ny serie där jag visar allt smink jag köpt som ska vara i mitt sminkbord hos pappa. Så vi kör igång!

Först ut är en foundation ifrån Urban Decay All Nighter i färgen 4.0 den kostade 360kr ifrån kicks.se Inte testat än men är extremt spänd för att se hur den kommer se ut på min oljiga hy.

En mascara ifrån Benefit den kända they real i färgen svart testat denna förut och jag älskade den då men i slutet blir den lite smulig men kommer använda upp denna sen inte köpa om den.

Läppenna ifrån Urban Decay i färgen Rush en nude rosa åt det lite mörkare hållet. Ska bli spännande att göra sminkningar med denna. 190kr kostade denna penna finns billigare om en vill ha en liknade färg så är det bara att googla och jämföra med billigare alternativ.

En mascara ifrån too faced denna är jag extremt spänd att få testa ut köpte den i Stockholm minns tyvärr inte priset. Men det är deras Better Than Sex Mascara.

Benefit Hoola Bronzer alla pratar ju om denna så var ju självklart att jag var tvungen att ha den också. Minns tyvärr inget priset på denna heller men inte under 300kr i alla fall. Den är lite åt det varma håller men ser inte ut som att vara extremt mycket.

Det var alla produkterna för idag mer hauls kommer hoppas ni gillar detta även om jag är kortfattad. Men tror ni flesta redan vet mycket om dessa produkterna. Vi ses i nästa inlägg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er vet att jag är lite sen med detta inlägg men jag har varit sjuk och haft praktik. Men i alla fall som ni ser på bilden nedanför så har jag gjort lite framsteg. Jag har hittat pannan på den varma bruna skuggan den är snart helt slut. Jag har en liten " grop" i den guldfärgade skuggan har varit med borsten i alla skuggor utom de två grå mörka matta skuggorna.

Tyvärr är det inte mer än så kommer under hela mars månad satsa på den röda och blåa skuggan för att få slut på dem då de inte är riktigt mina färger.


Hoppas vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er jag tänkte dela med mig av vad jag har köpt på senaste tid. Det kommer nog bli två delar detta men vi kör igång.

Första produkten är en primer från lumene har aldrig sett denna primern förut men ska bli rolig att testa denna. Den ska minska porerna och få sminket att hålla längre priset nu var 89kr

Andra produkten är en mac produkt ungefär som läppglans på penna 107 kr betalade jag för den är en rosa nude färg

Tredje produkten är en multipalett ifrån nyx som jag har velat ha länge butt naked med kall tonade ögonskuggor finns även blush och highlither och en bronzer 279 kr

Fjärde produkten elf eyeshadow primer 49 kr

Femte produkten nyx lipgloss i färgen beige men är mer rosa i mina ögon kostar 59 kr

Sjätte produkten är Urban Decay naked skine concealer kostar 220 kr och jag tog färgen fair neutral

Sjunde produkten är från Milani conceal perfect foundation i färgen 02 natural kostade 175 kr

Åttonde produkten Milani Amore Matte Lip Cream i färgen Loved en nude lite mörkare åt det rosa hållet. Har inte testa den än så vet inte hur den ser ut på ännu, kostade 129 kr.

Nionde produkten är en mindre palett från nyx som heter Rocker Chic Eyeshadow palett och jag tog paletten som har färgerna som är naturliga Heart of gold. Tog bara kort på utsidan av paletten men ni kan söka om ni vill se färgerna.

Tionde produkten är en sminkväska genomskinlig så man ser vad man har för produkter i den. Var på rea så kostade 50 kr på hm.

Sista produkten är ett Nyx Lingerie Liquid Lipstick kommer inte ihåg vad färgen heter har den inte i närheten jämt nu. Men betalade 89 kr för den.

Hoppas ni gillar hauls och jag har betalat allt själv.

Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er jag kommer köra på projekt pan hela detta året där jag ska ta slut på 10 produkter eller mer. Men det får bara vara smink eller parfym detta ska rulla i 356 dagar uppdatering 1 gång i månaden.

Produkt 1 är Lumene color correcting powder 6 in 1 light to medium som ni ser har jag redan träffat pannan så därför vill jag ha slut på det. och pudret är ljusare än vad bilden visar.

Produkt 2 är The balm Bahama Mama Bronzer en grå tonad bronzer som jag använder till contor älskar denna och som ni ser har jag använt den en hel del.

Produkt 3 Nivea lip butter i rastberry rose doftar sjukt gott och återfuktar läpparna bra och jag har inte mycket kvar men vill ha slut på den då den är några år på nacken.

Produkt 4 Maybellin lipstick i färgen hollywood red en av mina favorit produkter men också några år på nacken så måste få slut på den. Har på ett papper hur mycket produkt det är kvar men visar det nästa gång då det är roligare att se skillnaden.

Produkt 5 Mac eyeliner black swan sjukt pigmenterad för att vara en kolpenna inte använt så ofta men hoppas på att ha slut på den då jag har så många kolpennor.

Produkt 6 Elf baked eyeshadow i färgen bark en brun med massa skimmer/glitter i. Hoppas på att ha slut på den men det är mycket produkt och jag har ett pan the palett projekt också så jag vet inte.

Produkt 7 Nyx eyeskadow Flustered Nerveux och röd skimrig skugga skit snygg på ögonen men har så måna skuggor så måste tyvärr få slut på några stycken.

Produkt 8 Isadora face sculptor 02 cool pink och det är blushet jag valt ut och det är ett kallt rosa blush ursäktar för dålig bild

Produkt 9 Max Factor masterpiece i färgen Pearl Beige en kräm ögonskugga

Sista produkten är Claudia eyebrow pencil i färgen Dark Brown har inte så mycket kvar på denna och jag fyller bara i mina bryn bryr mig inte om hur mina bryn ser ut de är o formade och tjocka jag struntar i det. Det är inte mina bryn folk ska kolla på.

Det var allt hoppas ni ser fram i mot detta året på min blogg det gör nämligen jag. Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er i är ska jag köra på ett projekt som heter Pan the palett där jag ska försöka att ha slut på alla skuggor i en palett. Jag har valt paletten från sleek oh so special men jag kommer varje månad ha även andra skuggor för att inte glömma bort mina andra paletter och singelögonskuggor i min kollektion. Nu i januari kommer jag köra på olika lite mörkare färger och de skuggor jag har använt utifrån just denna sleek paletten kommer jag visa vid uppdateringen i början av februari. Och även då visa vilka andra skuggor jag slänger in i stället för att det ska gå runt hela tiden land mina skuggor. Men nu kommer bilden på paletten jag valt för detta året ( ursäktar redan nu för dålig bild men dagsljuset vill inte riktigt samarbeta.)

Som ni kanske ser så har jag rotat en del i paletten och förhoppningsvis har jag hittat pannan på den varma bruna skuggan till nästa uppdatering.

Allt för denna gången hoppas ni ser fram i mot detta projekt vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er idag kommer själva finalen oktober och november och december har allt stått stilla lite process på en del produkter men inte många eller mycket. Men vi kör igång!

En skugga ur smashbox full exposure palett stått helt stilla ser lika dan ut som när jag började.

Nästa produkt är mascara från benefit they`re real denna är helt slut och det är den ända produkten som är slut.

Balsam sprayet från loreal stannade upp efter ett tag men lite process men inget som är värt att märka ut men så här ser det ut.

Highliter från isadora paletten j jag har använt den en hel del som jag koppas att ni kan se. Behövs lite produkt så är svårt att ta slut på. Men så här ser den ut jämt nu!

Läppglanset från loreal paris glam shine i färgen 702 candy pink har inte använt den alls så den ser lika dan ut som förra gången.

Nästa produkt är ett löspuder från elf jag är inte kräsen när det kommer till puder jag tycker det funka bra och jag har använt det en hel del. Jag kan se resultat på det i alla fall och jag behöver inte ha med det i nytt project för jag vet att jag kommer ha slut på det.

Läppstift från isadora är nästa produkt i färgen 156 mauve rose inte använt alls sen förra inlägget så är kvar där än.

Nästa produkt är en matt ögonskugga ur sleek paletten oh so special en brun varm skugga. Jag trodde jag skulle klara att ha slut på den men tyvärr inte. Men denna paletten ska få ett eget project 2017 så utkik efter det. Så här ser skugga ut nu!

Näst sista produkten är en ögonpenna från hm i färgen grand cru en guld aktig penna gillar inte guld egentligen men funkar väll. En liten process men inte mycket så här ser det ut idag.

Sista produkten är kicks baked blush i färgen fashionista jag har använt det en hel del men syns tyvärr inte så mycket.

Det var sista för i är kommer ha project pan under hela 2017 och pan the palett så håll utkik. Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi 2017 Gott nytt år på er!

Likes

Comments

Hej på er idag provar jag återigen en ny fanta med smak apple och är djupt besviken på denna dryck. Den smakar nästintill bara sötnings medel känner ibland en liten smak av äpple men inte mycket. Den luktar äpple men mer än så är det inte tyvärr, jag kommer inte köpa om denna men det var roligt att prova den, Denna fantan får 0 av 10 poäng.

Hoppas ni gillade detta inlägg ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er idag testar jag en fanta som jag hittade på hemmakväll i Berry smak alltså blåbär och hallon ska det smaka. Själva drickan är blå och bra med kolsyra men tyvärr smakar den ingenting absolut ingenting man känner lite sötnings medelsmak annars inget annat. Den går bort för mig den vanliga fantan känner man någon smak i alla fall här finns det verkligen ingen. Poängmässigt 0 av 10 poäng kommer inte köpa om den.

Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi i nästa

Likes

Comments

Hej på er det var ett tag sen men idag blir det en sminkborsts haul. Det första kittet är bas kittet från Real Techniques detta är ett vanligt kitt så det är inte limited edition utan det finns kvar hela tiden. I detta kitt får man contour borste, två foundation borstar och en buffing borste. För ungefär 359 kr en del ställen lite mer pengar en del mindre, ursäktar för dålig bild!

kitt nummer två också från Real Tecniques detta är dock limited edition kostade 399 kr och detta kitt innehåller buffing borste, contour borste, stippling borste, deluxe crease borste och base shadow borst. Väldigt snygga skaft tycker jag och Real Tecniques har väldigt bra borstar.

Sist men inte minst en borste från nyx det är en contour borste i numret 05 den kostade 159 kr. Varför jag köper så många är för att när man vill ha en borste kanske till något annat är den skitig för att man inte har hunnit tvätta den då är det bra med dubbletter.

Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag har testat Magnum Double Peanut Butter. När man tar ur glassen är det en vanlig Magnum med mörk choklad gillar inte mörk choklad alls, Så det är ett minus för min del. Den är lite fylligare än en vanlig Magnum det är de ända man kan se ifrån utsidan.

När man biter ser man lagren och man känner peanut butter smaken samt även mjölk choklad smak. Det är ganska hårt och den är väldigt mäktig.

​Man både ser och känner vad det står att den ska smaka och det de står att denna glassen ska smaka, smakar den. 

Ingen favorit glass för mig alldeles för många olika smaker och ett stort minus för mörk chokladen. Denna glassen får 3 av 10 poäng

Hoppas ni har en bra höst kram på er. 

Likes

Comments