Hej på er jag har beslutat att en gång i veckan ladda upp så ni får se vilka produkter jag använder den veckan kan inte lova vilka dagar jag kommer lägga upp dessa inlägg. Och det kommer inte bli nån uppdatering hur långt jag kommit på produkterna. Då det blir för mycket för mig.


Jag börjar alltid med ögonen och jag startar med ögonskuggs primer Absolut Ned york använder jag just nu är en hudfärgad kräm produkt.

Sen över går jag till ögonskugga jag har delvis valt att använda två paletter den förtsa är från Sleek Oh so special paletten. Ni får inte se hur den ser ut invändigt då jag har den med i mitt pan the palett projekt.

Andra paletten är från Stila in the light paletten.

Jag har valt en kräm ögonskugga för ibland vill jag ha det under mina "torra" skuggor. Den jag har valt är ifrån Maybelline New York color tatoo 24hr on and on bronz.

Har även valt en rosa kräm ögonskugga ifrån E.l.f long-lasting lustrous eyeshadow i färgen soiree.

Valt en eye dust från Face stockholm i färgen music.

Till brynen har jag valt Cludia eyebrow pencil i dark brown.

Och självklart ett bryn gel till det. Ifrån Hm i färgen clear.

Sen en kajalpenna ifrån Hm i en guldfärgad färg.

Jag använder jämt för tillfället en mascara för underfransarna ifrån Maybellin new york Illegal Definition i färgen Black.

Två mascaror för överfransarna då den ena är på sluttampen. Den som snart gjort sitt är ifrån Loreal Paris Volume million Lashes so couture i färgen Black.

Sista mascaran är ifrån isadora wigwham i färgen Black.

Sedan övergår jag till ansiktet och självklart börjar jag med primer. Jag har valt två då dessa är i test storlekar.

Den första är ifrån Elizabeth Arden Flawless Start 1ml.

Den andra är ifrån Smashbox Photo Fininsh pore Minimizing 7ml.

Som foundation har jag valt en från Rimmel london denna veckan stay matte i 200 soft beige.

Concealer har jag också två då den ena är världelös enligt mig. Den som jag tycker är världelös är från Make up store smooth cover i färgen milk cm-1.

Min jämt nu favorit concealer ifrån Nyx hd cencealer i färgen cw02 fair/clear.

Puder har jag valt ett vitt puder ifrån E.l.f perfect finish hd powder i färgen clear.

Contoring ifrån The balm bahama mama bronzer.

Blush ifrån Sleek i färgen rose gold.

Highlighter ifrån Sleek paletten cleopatra´s kiss.

Löpparna övergår vi till nu. Där valde jag tre läppennor.

Den första ifrån Nyx lip liner i färgen Peekaboo Neutral.

Make up store lip pencil i färgen in the flashlight.

Sista läppennan är ifrån Claudia i färgen chocolate.

Tills dessa läppenor har jag valt olika läpp produkter.

Den första ifrån Hm det är ett läppstift i färgen brunette ambition.

Det andra är ett soft matte lip cream ifrån Nyx i färgen Budapest.

​Sista läpp produkten är också från Nyx men är ett Liquid suede i färgen soft spoken.

Sen är det sista ja har på själva ansiktet ifrån Mac och det är fix + spray.

​Det sista som får hänga med är parfym en test och det är ifrå Miu miu.

Hoppas ni gillade det också ses vi i nästa inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er jag är hemskt ledsen att det gått så länge sen sist men jag tappade lusten helt för detta projekt så det har inte hänt något för än nu. Så denna uppdatering är för April,Maj och Juni. Jag har tagit slut på den varma bruna skuggan, hittat pannan på den matta vita skuggan, jag har en bra grop i den guld/brun skimriga skuggan har även en bra dipp i den lila/rosa skimriga skuggan. Annars så är det helt still på dem andra. Men nu i juli hoppas jag på att få slut på den matta vita skuggan samt att hitta pannan i den brun/guld skimriga skuggan.


Hoppas ni gillande detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag är tillbaka efter massa plugg och annat i detta inlägg ska jag visa er produkter jag tagit slut på och kommer skriva priser på produkterna och de slutliga summan.

Den första produkten jag tagit slut på är Topz avsminknings servetter för 29kr. Dessa servetter är de bästa jag testat bra fuktade tar bort 90% av sminket min hud reagerar inte negativt på dem utan dem funkar med min oljiga hy.


Produkt nummer två är The body shop fuji green tea 60ml shower gel 60kr. Gillade inte alls denna produkt doften var lite tant doftande och jag kände mig torr och fnasig efter jag använt den. beglagar för dålig bild men orkar inte fixa till den.

Den tredje produkten jag använt upp är Lumene matt control oil-free foundation 149kr. Denna älskade jag hittills har jag inte hittat någon annan foundation som hållit dem timmarna jag vill den ska hålla dem timmarna jag vill. Men denna är god nog och den håller såpass länge så jag har köpt backup på denna.

Produkt nummer fyra är Rituals good luck scrub detta är testprodukts storlek och ja fick dessa två när jag köpte över en viss summa så jag vet inte original pris på dessa. Men jag älskar skrubbarna ifrån rituals detta är den med hårdast skrubb korn i den. Den doftar apelsin och den river på bra nästan så den gör lite ont på huden.

Produkt nummer fem är Nyx hd conceler i färgen fair/clair 79kr. Jag älskar denna concelern hittills har jag inte hittat någon bättre den täcker oftast allt. Ända nackdelen är att den lägger sig i linjerna men det stör mig inte så mycket.

Produkt sex jag tagit slut på är Ldb creme rich shower cream i doften jasmine och shea 39kr. Denna återfuktade min hud riktigt trevligt den var behaglig och jag kan tänka mig att köpa om den.

Produkt nummer sju som är slut är Rituals mild eye makeup revmover på 30ml för 50kr. Denna är mild mot ögonen jag har väldigt torra ögon så denna hjälper en del. Jag har köpt denna i stor storlek och använder den för fullt rekommenderar den skarpt.

​Den åttonde produkten jag tagit slut på är Formula 10.0.6 Down to the pore 79kr. Det är plåster man sätter på näsan och drar bort och porerna följer med. Denna sätter sig på djupet nästan så det gör ont efteråt när man dragit bort den.

Nionde produkten som är slut är från The body shop virgin mojito body sorbet 165kr. jag gillade doften men tillslut så blev den lite väl kraftig doft. Nackdelen att den sjunker in väldigt sakta och jag gillar inte när det blir kladdigt och dant.

Tionde produkten är ifrån Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub 69kr. Denna vet jag inte vad den skulle vara tillför den var mild och kändes som sant. Doftade en hel del och gjorde huden len men inget jag skulle köpa igen.

Produkt elva som jag tagit slut på är Rituals himalaya scrub 170kr. Denna har mildare skrubb korn är dem två andra jag skrev om tidigare men denna river på bra ändå. Älskar denna också och jag kommer nog köpa allihop om igen.

Produkt nummer tolv är The body shop shower gel i doften moringa 60kr. Gillade inte alls denna doften var så stark att jag näst intill fick andnöd och jag är inte känslig. konsistens var tjockare än den förra och vart inte lika torr av denna som den förra men kommer inte köpa nån av dem igen.

Sista produkten tretton är Lumene mattifying och pore minimizing primer 129kr. Jag tycker om denna jag tycker den får mitt smink att hålla bättre och något längre.

Det var alla produkter är ledsen för att en bild vart dålig men jag orkar inte fixa till det utan det får vara så. hoppas ni gillar detta och jag hoppas att jag nu kommer kunna vara mer aktiv här. Vi ses i nästa inlägg och jag ursäktar även för att denna är några dagar sen.

Likes

Comments

Hej på er jag har skapat en ny serie där jag visar allt smink jag köpt som ska vara i mitt sminkbord hos pappa. Så vi kör igång!

Först ut är en foundation ifrån Urban Decay All Nighter i färgen 4.0 den kostade 360kr ifrån kicks.se Inte testat än men är extremt spänd för att se hur den kommer se ut på min oljiga hy.

En mascara ifrån Benefit den kända they real i färgen svart testat denna förut och jag älskade den då men i slutet blir den lite smulig men kommer använda upp denna sen inte köpa om den.

Läppenna ifrån Urban Decay i färgen Rush en nude rosa åt det lite mörkare hållet. Ska bli spännande att göra sminkningar med denna. 190kr kostade denna penna finns billigare om en vill ha en liknade färg så är det bara att googla och jämföra med billigare alternativ.

En mascara ifrån too faced denna är jag extremt spänd att få testa ut köpte den i Stockholm minns tyvärr inte priset. Men det är deras Better Than Sex Mascara.

Benefit Hoola Bronzer alla pratar ju om denna så var ju självklart att jag var tvungen att ha den också. Minns tyvärr inget priset på denna heller men inte under 300kr i alla fall. Den är lite åt det varma håller men ser inte ut som att vara extremt mycket.

Det var alla produkterna för idag mer hauls kommer hoppas ni gillar detta även om jag är kortfattad. Men tror ni flesta redan vet mycket om dessa produkterna. Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er vet att jag är lite sen med detta inlägg men jag har varit sjuk och haft praktik. Men i alla fall som ni ser på bilden nedanför så har jag gjort lite framsteg. Jag har hittat pannan på den varma bruna skuggan den är snart helt slut. Jag har en liten " grop" i den guldfärgade skuggan har varit med borsten i alla skuggor utom de två grå mörka matta skuggorna.

Tyvärr är det inte mer än så kommer under hela mars månad satsa på den röda och blåa skuggan för att få slut på dem då de inte är riktigt mina färger.


Hoppas vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er jag tänkte dela med mig av vad jag har köpt på senaste tid. Det kommer nog bli två delar detta men vi kör igång.

Första produkten är en primer från lumene har aldrig sett denna primern förut men ska bli rolig att testa denna. Den ska minska porerna och få sminket att hålla längre priset nu var 89kr

Andra produkten är en mac produkt ungefär som läppglans på penna 107 kr betalade jag för den är en rosa nude färg

Tredje produkten är en multipalett ifrån nyx som jag har velat ha länge butt naked med kall tonade ögonskuggor finns även blush och highlither och en bronzer 279 kr

Fjärde produkten elf eyeshadow primer 49 kr

Femte produkten nyx lipgloss i färgen beige men är mer rosa i mina ögon kostar 59 kr

Sjätte produkten är Urban Decay naked skine concealer kostar 220 kr och jag tog färgen fair neutral

Sjunde produkten är från Milani conceal perfect foundation i färgen 02 natural kostade 175 kr

Åttonde produkten Milani Amore Matte Lip Cream i färgen Loved en nude lite mörkare åt det rosa hållet. Har inte testa den än så vet inte hur den ser ut på ännu, kostade 129 kr.

Nionde produkten är en mindre palett från nyx som heter Rocker Chic Eyeshadow palett och jag tog paletten som har färgerna som är naturliga Heart of gold. Tog bara kort på utsidan av paletten men ni kan söka om ni vill se färgerna.

Tionde produkten är en sminkväska genomskinlig så man ser vad man har för produkter i den. Var på rea så kostade 50 kr på hm.

Sista produkten är ett Nyx Lingerie Liquid Lipstick kommer inte ihåg vad färgen heter har den inte i närheten jämt nu. Men betalade 89 kr för den.

Hoppas ni gillar hauls och jag har betalat allt själv.

Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er i är ska jag köra på ett projekt som heter Pan the palett där jag ska försöka att ha slut på alla skuggor i en palett. Jag har valt paletten från sleek oh so special men jag kommer varje månad ha även andra skuggor för att inte glömma bort mina andra paletter och singelögonskuggor i min kollektion. Nu i januari kommer jag köra på olika lite mörkare färger och de skuggor jag har använt utifrån just denna sleek paletten kommer jag visa vid uppdateringen i början av februari. Och även då visa vilka andra skuggor jag slänger in i stället för att det ska gå runt hela tiden land mina skuggor. Men nu kommer bilden på paletten jag valt för detta året ( ursäktar redan nu för dålig bild men dagsljuset vill inte riktigt samarbeta.)

Som ni kanske ser så har jag rotat en del i paletten och förhoppningsvis har jag hittat pannan på den varma bruna skuggan till nästa uppdatering.

Allt för denna gången hoppas ni ser fram i mot detta projekt vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er idag kommer själva finalen oktober och november och december har allt stått stilla lite process på en del produkter men inte många eller mycket. Men vi kör igång!

En skugga ur smashbox full exposure palett stått helt stilla ser lika dan ut som när jag började.

Nästa produkt är mascara från benefit they`re real denna är helt slut och det är den ända produkten som är slut.

Balsam sprayet från loreal stannade upp efter ett tag men lite process men inget som är värt att märka ut men så här ser det ut.

Highliter från isadora paletten j jag har använt den en hel del som jag koppas att ni kan se. Behövs lite produkt så är svårt att ta slut på. Men så här ser den ut jämt nu!

Läppglanset från loreal paris glam shine i färgen 702 candy pink har inte använt den alls så den ser lika dan ut som förra gången.

Nästa produkt är ett löspuder från elf jag är inte kräsen när det kommer till puder jag tycker det funka bra och jag har använt det en hel del. Jag kan se resultat på det i alla fall och jag behöver inte ha med det i nytt project för jag vet att jag kommer ha slut på det.

Läppstift från isadora är nästa produkt i färgen 156 mauve rose inte använt alls sen förra inlägget så är kvar där än.

Nästa produkt är en matt ögonskugga ur sleek paletten oh so special en brun varm skugga. Jag trodde jag skulle klara att ha slut på den men tyvärr inte. Men denna paletten ska få ett eget project 2017 så utkik efter det. Så här ser skugga ut nu!

Näst sista produkten är en ögonpenna från hm i färgen grand cru en guld aktig penna gillar inte guld egentligen men funkar väll. En liten process men inte mycket så här ser det ut idag.

Sista produkten är kicks baked blush i färgen fashionista jag har använt det en hel del men syns tyvärr inte så mycket.

Det var sista för i är kommer ha project pan under hela 2017 och pan the palett så håll utkik. Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi 2017 Gott nytt år på er!

Likes

Comments

Hej på er idag provar jag återigen en ny fanta med smak apple och är djupt besviken på denna dryck. Den smakar nästintill bara sötnings medel känner ibland en liten smak av äpple men inte mycket. Den luktar äpple men mer än så är det inte tyvärr, jag kommer inte köpa om denna men det var roligt att prova den, Denna fantan får 0 av 10 poäng.

Hoppas ni gillade detta inlägg ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er idag testar jag en fanta som jag hittade på hemmakväll i Berry smak alltså blåbär och hallon ska det smaka. Själva drickan är blå och bra med kolsyra men tyvärr smakar den ingenting absolut ingenting man känner lite sötnings medelsmak annars inget annat. Den går bort för mig den vanliga fantan känner man någon smak i alla fall här finns det verkligen ingen. Poängmässigt 0 av 10 poäng kommer inte köpa om den.

Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi i nästa

Likes

Comments