Hej på er jag vill först tillägga att jag hoppar de andra Ullareds haulsen för jag har inte tid och det mesta är julklappar. Men nu till det inlägget ska handla om palett uppdateringen jag har beslutat att strunta i den svarta för jag använder aldrig svart. Det som hänt med paletten senast vi såg är att den gräddvita har tagit slut helt den använde jag ju för att sätta primern på mina ögonlock. Det jag sätter primern på ögonlocken nu är den ljusrosa jämt under den gräddvita. Jag kämpar på med den brun/guld skuggan varit lite i den blåa också annars inget. Har tröttnat lte på denna paletten men ska ta ett sista ryck på den nu de sista månarna. Börjar bli en redig grop i den lila/rosa som sitter bredvid den tomma gräddvita den använder jag som highlighter. Har som mål att till nästa gång gjort slut på den guld skuggan och träffa pannan på den jag använder som highlighter.

Hoppas ni gillade denna uppdateringen ska fixa bättre ljus så ni ser bättre men det blir nog inte i år tyvärr. Hoppas vi ses i nästa inlägg.Ursäktar också för att detta inlägg kommer upp lite sent. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er jag var på Gekås förra vecka och tänkte att ni skulle få se vad jag köpte. Blir nog 3 eller 4 dela och första delen blir skönhet.

Jag köpte ett paket med toffsar 80st för 10kr tror jag, jag använder en toffs 1 till 2 gånger sen slänger jag dem.


Schampo och balsam ifrån bad head för 169kr har så det räcker ett tag i alla fall luktar gott och hoppas de är bra för håret.

Våtservetter i doften melon 2 paket 4 kr st

Ögonbrynspenna ifrån Claudia jag tror den kostade 12kr är inte säker men jag har i färgen dark brown har redan en men den är snart slut. Pennan är längre än ad bilden visar.

Sista skönhet relaterat jag köpte var Real techniques borstar multitasking set för 169kr

Hoppas bilderna är okej som sagt det är inte så noga för mig. Men det var all skönhets relaterat jag köpte på ullared. Nästa Ullareds haul nlir födelsedags presenter till min lillebror. Hoppas ni gillade detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er när ni ser detta inlägg är jag på Gekås i Ullared och shoppar. Men uppdateringen av pan the palett 3 får ni redan nu. Burken med den trasiga skuggan och den orkar jag inte hämta men det är produkt kvar i den vill ni se vad det är för skugga så se förra inlägget pan the palett 2. Den starta skuggan gick sönder lite och jag sparade inte de smulorna. Jag har gjort en stor panna i den guld/bruna skuggan och förhoppningsvis är den skuggan tom helt nästa inlägg. Den rosa lila skuggan är det lite större grop på jag har kommit långt på dem båda. Den gräddvita matta skuggan är snart slut och då börjar jag på den matta ljusrosa som är under den gräddvita skuggan. Jag ska börja med den blåa nu eftersom hösten är påväg och den mörkröda/lila skuggan över den svarta.

Det var allt för denna gången hoppas ni gillar det. Det blir nog Ullareds hauls. Vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er dax för nya tomma produkter blir lite tidigare då jag ska till Ullared 28 till 30 så ni får redan se detta nu.

Första produkten en mascara från maybellin New York Liegal Defination vet inte om denna går att få tag på längre. Men den gjorde inte mina fransar fina utan fick använda den som underfrans mascara. Kostade 149kr

Nästa produkt är Lumene cc correcting cream i färgen light är ju van att det inte håller hela dagen på mig men denna håller kanske 3 timmar och jag är an i alla fall 6-8 timmar. Inget jag kommer köpa igen färgen var helt okej 179kr

Tredje produkten är Nyx hd concealer läs första inlägget för den är med även där men älskar den nackdelen med den som jag kommit på nu är att det är iinte så mycket produkt så den tar slut fort. Men kommer köpa den igen. Kostar 179kr

Fjärde produkten är en helt vanlig ögonfransböjare från lindex fungerar bra är inte så kräsen när det gäller ögonfransböjare. Den kostar 50kr ursäktar för dålig bild på den men är inget märkvärdigt

Femte produkten är sminkborst/svamp rengöring ifrån beutyblender och helt ärligt det går med vanlig två det blir mindre kladdigt och det är billigare 179kr

Sjätte produkten är en vanlig deo ifrån dove luktar lite starkt av granatäpple men gör sitt jobb men ingen jag kommer köpa igen 29kr

Sjunde produkten en test ifrån Rituals kropps lotion i doften rice milk and cerry blossom älskar doften och älskar att man känner sig återfuktad i 2 till 3 dagar efteråt. Denna va gratis

Åttonde produkten ifrån Rituals samma doftserie som sjunde produkten fast detta är ett schampo denna doftade inte lika mycket och inte lika gott. Det löddrade inte som jag vill att mina schampo ska göra men helt okej. Kostade 65kr

Nionde produkten även den ifrån Rituals samma doftserie som de två andra etta är balsamet hände inte så mycket där heller gjorde sitt jobb men ingen mirakel produkt kostade 65kr

Tionde produkten är ett budget balsam som jag gillar jag tror märket är v05 men inte säker. Detta balsamet luktar gott gör sitt jobb mjukgör och gör så mitt hår är enkelt att borsta ut. Kostar 30kr

Elfte produkten är ett schampo ifrån garnier gillar inte doften på denna det är en stark blom doft så jag får hålla andan för den luktar så hemskt. kostar 25kr

Tolfte produkten ifrån Gunry våtservetter i doften melon perfekta att tvätta av händerna med eller någon skitig produkt 10kr förpackningen.

Produkt nummer tretton är Ldbs shower cream i doften vilda jordgubbar och kakao. Gillar doften och gillar produkten den löddrar och återfuktar en del. 27kr

Sista produkten ifrån Lush en shower cream i den populära vinter doften snow fairy och denna doftar godare på huden än i flaskan. Den doftar hallon godis. Är en tjock produkt som vara längre än man tror jag tror detta är mellan storleken jag har ingen aning. Men jag köpte den på mellandasrean och jag skulle inte köpa den för orginalpriset för så mycket gilla jag den inte. Men den torkade inte ut min hud så på det sättet va den bra.79kr

Det var alla produkterna kommer göra nästa sånt här inlägg när jag tycker jag har bra med produkter. Koppas ni gillade inlägget slut summan av värdet jag tagit slut på produkterna vart 1324kr har för mig att förra inlägget vart 200kr mindre. Men i alla fall vi syns i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er jag är hemskt ledsen att det gått så länge sen sist men jag tappade lusten helt för detta projekt så det har inte hänt något för än nu. Så denna uppdatering är för April,Maj och Juni. Jag har tagit slut på den varma bruna skuggan, hittat pannan på den matta vita skuggan, jag har en bra grop i den guld/brun skimriga skuggan har även en bra dipp i den lila/rosa skimriga skuggan. Annars så är det helt still på dem andra. Men nu i juli hoppas jag på att få slut på den matta vita skuggan samt att hitta pannan i den brun/guld skimriga skuggan.


Hoppas ni gillande detta inlägg så ses vi i nästa.

Likes

Comments

Hej på er jag är tillbaka efter massa plugg och annat i detta inlägg ska jag visa er produkter jag tagit slut på och kommer skriva priser på produkterna och de slutliga summan.

Den första produkten jag tagit slut på är Topz avsminknings servetter för 29kr. Dessa servetter är de bästa jag testat bra fuktade tar bort 90% av sminket min hud reagerar inte negativt på dem utan dem funkar med min oljiga hy.


Produkt nummer två är The body shop fuji green tea 60ml shower gel 60kr. Gillade inte alls denna produkt doften var lite tant doftande och jag kände mig torr och fnasig efter jag använt den. beglagar för dålig bild men orkar inte fixa till den.

Den tredje produkten jag använt upp är Lumene matt control oil-free foundation 149kr. Denna älskade jag hittills har jag inte hittat någon annan foundation som hållit dem timmarna jag vill den ska hålla dem timmarna jag vill. Men denna är god nog och den håller såpass länge så jag har köpt backup på denna.

Produkt nummer fyra är Rituals good luck scrub detta är testprodukts storlek och ja fick dessa två när jag köpte över en viss summa så jag vet inte original pris på dessa. Men jag älskar skrubbarna ifrån rituals detta är den med hårdast skrubb korn i den. Den doftar apelsin och den river på bra nästan så den gör lite ont på huden.

Produkt nummer fem är Nyx hd conceler i färgen fair/clair 79kr. Jag älskar denna concelern hittills har jag inte hittat någon bättre den täcker oftast allt. Ända nackdelen är att den lägger sig i linjerna men det stör mig inte så mycket.

Produkt sex jag tagit slut på är Ldb creme rich shower cream i doften jasmine och shea 39kr. Denna återfuktade min hud riktigt trevligt den var behaglig och jag kan tänka mig att köpa om den.

Produkt nummer sju som är slut är Rituals mild eye makeup revmover på 30ml för 50kr. Denna är mild mot ögonen jag har väldigt torra ögon så denna hjälper en del. Jag har köpt denna i stor storlek och använder den för fullt rekommenderar den skarpt.

​Den åttonde produkten jag tagit slut på är Formula 10.0.6 Down to the pore 79kr. Det är plåster man sätter på näsan och drar bort och porerna följer med. Denna sätter sig på djupet nästan så det gör ont efteråt när man dragit bort den.

Nionde produkten som är slut är från The body shop virgin mojito body sorbet 165kr. jag gillade doften men tillslut så blev den lite väl kraftig doft. Nackdelen att den sjunker in väldigt sakta och jag gillar inte när det blir kladdigt och dant.

Tionde produkten är ifrån Neutrogena visibly clear pink grapefruit daily scrub 69kr. Denna vet jag inte vad den skulle vara tillför den var mild och kändes som sant. Doftade en hel del och gjorde huden len men inget jag skulle köpa igen.

Produkt elva som jag tagit slut på är Rituals himalaya scrub 170kr. Denna har mildare skrubb korn är dem två andra jag skrev om tidigare men denna river på bra ändå. Älskar denna också och jag kommer nog köpa allihop om igen.

Produkt nummer tolv är The body shop shower gel i doften moringa 60kr. Gillade inte alls denna doften var så stark att jag näst intill fick andnöd och jag är inte känslig. konsistens var tjockare än den förra och vart inte lika torr av denna som den förra men kommer inte köpa nån av dem igen.

Sista produkten tretton är Lumene mattifying och pore minimizing primer 129kr. Jag tycker om denna jag tycker den får mitt smink att hålla bättre och något längre.

Det var alla produkter är ledsen för att en bild vart dålig men jag orkar inte fixa till det utan det får vara så. hoppas ni gillar detta och jag hoppas att jag nu kommer kunna vara mer aktiv här. Vi ses i nästa inlägg och jag ursäktar även för att denna är några dagar sen.

Likes

Comments

Hej på er jag har skapat en ny serie där jag visar allt smink jag köpt som ska vara i mitt sminkbord hos pappa. Så vi kör igång!

Först ut är en foundation ifrån Urban Decay All Nighter i färgen 4.0 den kostade 360kr ifrån kicks.se Inte testat än men är extremt spänd för att se hur den kommer se ut på min oljiga hy.

En mascara ifrån Benefit den kända they real i färgen svart testat denna förut och jag älskade den då men i slutet blir den lite smulig men kommer använda upp denna sen inte köpa om den.

Läppenna ifrån Urban Decay i färgen Rush en nude rosa åt det lite mörkare hållet. Ska bli spännande att göra sminkningar med denna. 190kr kostade denna penna finns billigare om en vill ha en liknade färg så är det bara att googla och jämföra med billigare alternativ.

En mascara ifrån too faced denna är jag extremt spänd att få testa ut köpte den i Stockholm minns tyvärr inte priset. Men det är deras Better Than Sex Mascara.

Benefit Hoola Bronzer alla pratar ju om denna så var ju självklart att jag var tvungen att ha den också. Minns tyvärr inget priset på denna heller men inte under 300kr i alla fall. Den är lite åt det varma håller men ser inte ut som att vara extremt mycket.

Det var alla produkterna för idag mer hauls kommer hoppas ni gillar detta även om jag är kortfattad. Men tror ni flesta redan vet mycket om dessa produkterna. Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er vet att jag är lite sen med detta inlägg men jag har varit sjuk och haft praktik. Men i alla fall som ni ser på bilden nedanför så har jag gjort lite framsteg. Jag har hittat pannan på den varma bruna skuggan den är snart helt slut. Jag har en liten " grop" i den guldfärgade skuggan har varit med borsten i alla skuggor utom de två grå mörka matta skuggorna.

Tyvärr är det inte mer än så kommer under hela mars månad satsa på den röda och blåa skuggan för att få slut på dem då de inte är riktigt mina färger.


Hoppas vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er jag tänkte dela med mig av vad jag har köpt på senaste tid. Det kommer nog bli två delar detta men vi kör igång.

Första produkten är en primer från lumene har aldrig sett denna primern förut men ska bli rolig att testa denna. Den ska minska porerna och få sminket att hålla längre priset nu var 89kr

Andra produkten är en mac produkt ungefär som läppglans på penna 107 kr betalade jag för den är en rosa nude färg

Tredje produkten är en multipalett ifrån nyx som jag har velat ha länge butt naked med kall tonade ögonskuggor finns även blush och highlither och en bronzer 279 kr

Fjärde produkten elf eyeshadow primer 49 kr

Femte produkten nyx lipgloss i färgen beige men är mer rosa i mina ögon kostar 59 kr

Sjätte produkten är Urban Decay naked skine concealer kostar 220 kr och jag tog färgen fair neutral

Sjunde produkten är från Milani conceal perfect foundation i färgen 02 natural kostade 175 kr

Åttonde produkten Milani Amore Matte Lip Cream i färgen Loved en nude lite mörkare åt det rosa hållet. Har inte testa den än så vet inte hur den ser ut på ännu, kostade 129 kr.

Nionde produkten är en mindre palett från nyx som heter Rocker Chic Eyeshadow palett och jag tog paletten som har färgerna som är naturliga Heart of gold. Tog bara kort på utsidan av paletten men ni kan söka om ni vill se färgerna.

Tionde produkten är en sminkväska genomskinlig så man ser vad man har för produkter i den. Var på rea så kostade 50 kr på hm.

Sista produkten är ett Nyx Lingerie Liquid Lipstick kommer inte ihåg vad färgen heter har den inte i närheten jämt nu. Men betalade 89 kr för den.

Hoppas ni gillar hauls och jag har betalat allt själv.

Vi ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er i är ska jag köra på ett projekt som heter Pan the palett där jag ska försöka att ha slut på alla skuggor i en palett. Jag har valt paletten från sleek oh so special men jag kommer varje månad ha även andra skuggor för att inte glömma bort mina andra paletter och singelögonskuggor i min kollektion. Nu i januari kommer jag köra på olika lite mörkare färger och de skuggor jag har använt utifrån just denna sleek paletten kommer jag visa vid uppdateringen i början av februari. Och även då visa vilka andra skuggor jag slänger in i stället för att det ska gå runt hela tiden land mina skuggor. Men nu kommer bilden på paletten jag valt för detta året ( ursäktar redan nu för dålig bild men dagsljuset vill inte riktigt samarbeta.)

Som ni kanske ser så har jag rotat en del i paletten och förhoppningsvis har jag hittat pannan på den varma bruna skuggan till nästa uppdatering.

Allt för denna gången hoppas ni ser fram i mot detta projekt vi ses i nästa inlägg.

Likes

Comments