View tracker

Hej på er idag testar jag en fanta som jag hittade på hemmakväll i Berry smak alltså blåbär och hallon ska det smaka. Själva drickan är blå och bra med kolsyra men tyvärr smakar den ingenting absolut ingenting man känner lite sötnings medelsmak annars inget annat. Den går bort för mig den vanliga fantan känner man någon smak i alla fall här finns det verkligen ingen. Poängmässigt 0 av 10 poäng kommer inte köpa om den.

Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi i nästa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er det var ett tag sen men idag blir det en sminkborsts haul. Det första kittet är bas kittet från Real Techniques detta är ett vanligt kitt så det är inte limited edition utan det finns kvar hela tiden. I detta kitt får man contour borste, två foundation borstar och en buffing borste. För ungefär 359 kr en del ställen lite mer pengar en del mindre, ursäktar för dålig bild!

kitt nummer två också från Real Tecniques detta är dock limited edition kostade 399 kr och detta kitt innehåller buffing borste, contour borste, stippling borste, deluxe crease borste och base shadow borst. Väldigt snygga skaft tycker jag och Real Tecniques har väldigt bra borstar.

Sist men inte minst en borste från nyx det är en contour borste i numret 05 den kostade 159 kr. Varför jag köper så många är för att när man vill ha en borste kanske till något annat är den skitig för att man inte har hunnit tvätta den då är det bra med dubbletter.

Hoppas ni gillar detta inlägget så ses vi nästa.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er jag har testat Magnum Double Peanut Butter. När man tar ur glassen är det en vanlig Magnum med mörk choklad gillar inte mörk choklad alls, Så det är ett minus för min del. Den är lite fylligare än en vanlig Magnum det är de ända man kan se ifrån utsidan.

När man biter ser man lagren och man känner peanut butter smaken samt även mjölk choklad smak. Det är ganska hårt och den är väldigt mäktig.

​Man både ser och känner vad det står att den ska smaka och det de står att denna glassen ska smaka, smakar den. 

Ingen favorit glass för mig alldeles för många olika smaker och ett stort minus för mörk chokladen. Denna glassen får 3 av 10 poäng

Hoppas ni har en bra höst kram på er. 

Likes

Comments

Hej på er jag vet att det inte arit så mycket på sistone men jag har mycket i skolan men idag kommer ett testar inlägg igen. Mer smink inlägg kommer jag sitta och göra vecka 44 när det är höstlov. Men i alla fall idag ska jag skriva om ännu en hamburgare från max och det är en av deras vegetariska hamburgare som heter Halloumiburgare. När jag köpte denna och såg först hur den såg ut tänkte jag men herregud vad är detta. Jag klarade inte av att äta upp den för det var som att tugga på gummi ungefär. Inget i denna hamburgare va gott jag är besviken och det är ingenting jag skulle kunna köpa igen. Här kommer bilderna på hur den ser ut.

​Det är Halloumi, briochebröd, jalapenosalsa,tomat, rödlök, isbergssallad och majonäs . Rödlöken valde jag bort då jag inte äter det. Inget jag kommer köpa igen denna burgare får 0 poäng av 10. 

Hoppas ni gillar detta inlägg vi ses i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Hej på er idag kommer uppdatering på finish by chrismas del 1 och jag har inte gjort slut på någon produkt än det är svårare än man tror. Men jag kör igång med att visa hur långt! 34 Något skimrande jag fick får ni leta upp intro inlägget.

Börjar med den skimriga skugga jag vill använda upp men använder den endast under brynbenet så det kommer jag inte lyckat med. Men så här långt har jag kommit på den. Denna skugga är i smashbox full exposure palett.

41 Något du inte använt på över ett år: Loreal Paris Elvital Balsam Spray. Första strecket är start och andra är för denna uppdateringen och för mig är det en ganska bra process eftersom jag glömmer den ibland. Men kommer nog inte ta slut på denna heller till jul.

46 En highliter: Isadora face sculptor palett 02 cool pink och jag har använt den men det syns inte. Vet att den blir svår att ta slut på, kan glömma denna ibland. Inget mer att säga om den jämt nu!

12 Glansig läpp produkt: Loreal Paris glam shine 702 candy pink. Inte använt denna så mycket ett fåtal gånger men inte såpass att det syns tyvärr. Ger ingen färg utan glänser bara på läpparna och tillslut irriterar jag mig på det och tar bort det.

13 Lös puder produkt: Elf high definition powder ett färglöst puder som mattar ner min oljiga hud. Första bilden tog jag bara på förpackningen men pudret var nyöppnat då så jag hade ändå aldrig använt det. Men använt det en hel del men denna produkt kommer bli svårt att se skillnad men så här ser det ut nu.

8 Neutral läpp produkt: Isadora 156 Mauve Rose använt några gånger har velat ha andra läpp produkter denna månaden stället. Men hoppas på en liten process i oktober månad som startar imorgon.

20 Något du älskar just nu: Benefit test mascara they´re real denna produkt kommer jag garanterat att ta slut på. Det är inte mycket kvar i den så hoppas att det går fort jag gillar den men den börjar bli gammal.

27 En matt produkt: En ögonskugga i sleek oh so special paletten själva skuggan heter the mail en varm brun färg. Denna produkt vet jag att jag kommer träffa pannan på snart för processen har gått fort och förhoppningsvis kommer jag ha slut på den också.

17 Något kul: En guldig ögonpenna från hm i färgen Grand Cru använt en hel del men en dryg produkt men lite process har jag gjort. Har märkt ut på ett papper så ni ska kunna se processen bättre, Men tror det blir svårt att ta slut på hela men förhoppningsvis halva pennan.

Sist men inte minst! 44 Något Rosa: Kicks baked blush i färgen fashionista detta blush kommer jag inte ta slut på det vet jag. Jag har använt det flitigt men det går väldigt trögt syns nästintill ingenting. Men jag älskar detta rosa blush hur det blir på och hur det skimrar.

​Det var uppdatering nummer 1 hoppas ni gillar det också hoppas vi på att jag gjort slut på en produkt till nästa uppdatering. Ha det gott allihop! Ses i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hej på er tänka fortsätta med konstig fakta och som i första inlägget jag vet inte om det är sant eller inte. Har ni läst eller hört något annat på skriv i kommentarerna. Nu kör vi! 

Fakta 1 En genomsnittlig person låser upp sin telefon 110 gånger per dag.

Enligt mig är det helt sjukt tänk va beroende bi är av denna lilla manick. 

Fakta 2 En mygga har 47 tänder! 

Tänk er hur liten mygga är vart får den plats med 47 tänder? GALET!!!!

Fakta 3 Under ett liv på 70 år blinkar man 135 miljoner gånger.

Tur att vi slipper hålla räkningen!

Fakta 4 En guldfisk kommer enbart ihåg de 3 sekunderna av sitt liv. 

Snacka om värdelöst liv om ni frågar mig!

Fakta 5 Det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet. 

Vilket jag kan förstå för det är ett djur som vi får ägg och kött av så många satsar på den industrin. 


Hoppas ni gillar detta inlägg så får ni ha det bra tills nästa gång. 


Likes

Comments

Hej på er idag testar jag en kyckling burgare från Max Grand Deluxe Spicy Chicken. Denna burgaren var väldigt mäktig den hade en väldigt hetta i sig och det var en för kraftig hetta i den för mig. Men i denna är det en stor kycklingbit, tomat, sallad och nån sås. Såsen kunde de lagt på mer.

Som ni ser är den inte så snyggt tillagad heller utan mer ihop slängd.

​Kycklingen var inte torr utan bra krispig och rätt så god, Men ingenting jag kommer köpa igen tanke på att den var för stark och för mäktig för mig. Den får 4 av 10 poäng trots jag är kyckling älskare får den så lågt.

Hoppas ni gillar detta inlägg kommer fler framöver på lite glass och grejer.

Ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er idag har jag testat en ny hamburgare inte vegetarisk utan vanligt kött i den. Det fick bli en Deluxo El Maco ifrån McDonalds, Hamburgaren består av två köttbitar, ost, sallad, tomat och nån dressing.

​Jag tog bara en bild för satt i bilen när vi beställde denna, Jag gilla den skarpt det är inte som vilken hamburgare som helst från donken utan den var riktigt god och såg trevlig ut. Jag skulle helt klart kunna beställa denna igen utan problem riktigt god. Men den är väldigt mättande så ni behöver ingen dessert efteråt :) 

Betyg på denna blir 7 av 10 poäng

Blir ett kort inlägg idag men hoppas det är okej ha en trevlig dag på er. Ses i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej på er vill bara tillägga att nej jag är inte vegetarian eller vegan. Utan jag vill enbart testa nya maträtter och just nu är jag inne på vegetariskt och veganskt.

Denna hamburgare är bara vegetariskt det är originaldressing i den, rödlök, isbergssallad, ost,tomat,grönsaksburgare och mörkt fiberbröd.

Hamburgaren är krispig och den innehåller ärtor,morot och majs. Ingen hamburgare jag skulle köpa igen den var god men inte wow moment. Det är inte det godaste jag ätit men helt okej!

​Som ni ser så ser man tydligt vilka grönsaker hamburgaren innehåller vilket säkert är bra för en vegetarian. Jag skulle ge denna hamburgaren 3 av 10 poäng, jag har testar den men kommer inte köpa om den. Har ni förslag på något jag ska testa så skriv det till mig. 


Hoppas ni gillar detta vi ses i nästa inlägg. 

Likes

Comments

Hej på er jag tänkte börja med Finish by Chrismas där jag valt ut 10 produkter av 52 och vill ni göra liknande så kommer de 52 produkt kategorierna här

1. Item of your choice
2. Product in a palette
3. Deluxe sized item
4. Item in a color you don’t normally wear
5. Drugstore item
6. Highend Item
7. Cream product
8. neutral lip product
9. Perfume
10. One of your most expensive items
11. Something hyped up on Youtube
12. glossy lip product
13. Loose powder product
14. Something your have already hit pan on
15. Something in a previous project pan
16. New item in your collection
17. Something fun
18. Something purple
19. matte lip product
20. Something you are loving now
21. Something you regret purchasing
22. Something you have never used before
23. Item that was a gift
24. Product with beautiful packaging
25. Something in a stick/tube
26. Something from an “indie” brand
27. Matte Product
28. blush
29. Full sized item
30. Nail Polish
31. Single Eyeshadow
32. nail strips
33. Chapstick/Lip Balm
34. Something shimmery
35. non-black eyeliner
36. Item in your favourite colour
37. Maybelline item
38. Tarte item
39. Urban Decay item
40. Sample product
41. Something you haven’t used in over 1 year
42. Everyday staple item
43. A neutral colored item
44. Something pink
45. Skincare item
46. Highlighter
47. lip gloss
48. Something you want to buy a full size of/repurchase
49. cream or white shadow
50. MAC product
51. Something orange
52. setting powder


Jag gick in på en sida som väljer ett nummer av rena slupen och sidan heter random.org och jag rekomenderar den.

De nummer jag fick först var 34 Något skimrande: Då valde jag en ögonskugga ur Smashbox full exposure, det är en ljus skugga som jag helst vill ta slut på för jag har några liknade skuggor. Och skuggan har används några gånger hoppas på en snabb process.

Produkt nummer 2 vart 41 Något du inte använt på över ett år: Då valde jag Loreal Paris Elvital Balsam Spray, jag har använt den en del och jag kommer även markera den senare. Men jämt nu har jag kommit så här långt på den och jag har tjockt hår så jag tror att denna kommer gå åt, Mitt mål är att ta slut på den helt.

Nästa produkt vart nummer 46 En highliter: Och jag valde highlitern ur min trio isadora face sculptor 02 cool pink. Målet är att ha slut på den då den är ganska dåligt pigmenterad och jag måste använda en del av den. Jämt nu ser den ut såhär och jag hoppas på att jag använder den mer än jag gjort det senaste. Den är åt det rosa hållet och jag tycker inte den passar mig riktigt.

Produkt 4 vart nummer 12 En glansig läpp produkt och då valde jag ett läppglans från Loreal Paris Glam Shine miss candy. Denna i färgen 702 candy pink och i förpackning är den orange finns inget rosa i den för fem öre, på läpparna igen färg alls. Detta var ett flopp köp och jag vill ha slut på det helt och hållet. Produkten idag ser ut såhär har använt det 2 eller 3 gånger.

Produkt 5 vart nummer 13 Lös puder produkt: Valde jag Elf High Definition ett puder utan färg som lägger sig fint på huden. Denna produkt vill jag inte ha slut på utan använder det enbart tills i jul och är det inte slut så gör det inget. och denna är väldigt svårt att visa på så tog inget sånt kort utan bara på förpackningen, Men ska finna en lösning på det till nästan gång.

Produkt 6 vart nummer 8 En neutral läpp produkt: Isadora 156 Mauve Rose och jag vill inte ha slut på den utan jag vill enbart använda den så den ser använd ut. Jämt nu ser den ut så här, jag har använt den 2 gånger.

produkt 7 vart nummer 20 Något du älskar just nu: Jag valde test mascara Benefit The`re Real och denna mascara vill jag ha slut på för jag har massa mascaror jag har oöppnade i en låda här jag ska test.

Produkt nummer 8 vart nummer 27 En matt produkt: Jag valde en ögonskugga ur en sleek palett som heter oh so special. Skuggan heter The Mail är en brun skugga åt det orange hållet och denna tänkte jag ha i min ögonglob. Vill ha helt slut på denna skugga, ursäktar för en lite suddig bild.

Produkt 9 vart nummer 17 Något kul: Detta var svårt för mig att välja då allt smink är näst intill roligt. Men till slut valde jag en ögonpenna från hm,s nya kollektion då jag inte drar mig till ögonpennor särskilt ofta så vill jag ha helt slut på denna. Det är i färgen Grand Cru en guldig färg, använt en gång.

Sista produkten nummer 10 vart 44 Något rosa: och då valde jag kicks baked blush i färgen fashionista och jag vill inte ha slut på den helt men kanske hälften av den. Jag har använt den några gånger och jämt nu ser den ut såhär.

​Detta var introt och i september kommer uppföljning 1 så får vi se hur det gått för mig. Hoppas ni kommer tycka det ska bli kul att följa mig på denna vägen. 

Vi ses i nästa inlägg. 

Likes

Comments