Något som är viktigt gällande sminkning är ögonbryn. Det många gör fel är att dem målar dem för mycket och för mörka. Det man ska tänka på är att välja en nyans som passar dig och även din hårfärg. Tex är man blond så kan man köra på färgen askbrunt eller blont. En favorit hos mig har varit Anastasias dipbrow pomade men jag provade deras Brow wiz som är en penna du inte behöver vässa. Man snurrar bara upp den. Jag älskar denna penna då du kan dra lösa drag för en mjuk färg eller lite hårdare om du vill markera dina bryn. 
Likes

Comments

Äntligen fick jag hem min beställning från beautybay.com . Jag älskar Anastasias dipbrow pomade. Den är så lätt att måla brynen med och sitter på plats hela dagen. Färgen blonde var perfekt till mig. Ni kommer inte ångra er om ni köper den💕❤️ På mina läppar har jag Younique läppglans i färgen Lavish och på mina fransar har jag deras 3D mascara. 


Likes

Comments

Är det något jag älskar så är det läppstift. Jag brukar inte gilla röda färger men Motives Go Red är otroligt fin. Den är så mjuk och lätt att applicera. Den sitter kvar även länge. Är ni sugna på att prova motives så kan ni klicka på länken i min blogg. Ni kommer inte ångra er. 


Likes

Comments

Har ni problem som mig med raka ögonfransar så kan detta vara en räddare i nöden. När jag böjer mina fransar så blir dem raka igen efter någon timma. Ett trick som jag brukar använda är att blåsa med hårfön lite lätt på ögonfransböjaren och sedan så börjar jag att böja mina fransar längst in vid roten. Efter det så böjer jag dem i mitten. Detta gör jag på båda fransarna. Fransar ska alltid böjas innan mascara så att dem inte ska gå av. Men jag måste erkänna att jag böjer dem efter också för bättre resultat. Tills nu har mina fransar hållt sig bra *peppar peppar* :) 
En bra ögonfransbörjare är denna från Shiseido , klicka på länken så kommer ni direkt till kicks där ögonfransböjaren finns. Den kostar 245kr , men det är en bra investering. 

Bild tagen från kicks hemsida

Likes

Comments

Är det något jag älskar förutom smink så är det nagellack. Jag har hur många som helst. Har tappat räkningen helt haha. Jag byter nagellack minst 3-4 gånger per vecka. För att skydda naglarna så använder jag nagelolja och jag använder alltid ett baslack för att inte missfärga naglarna. 

Jag har fotat lite på hur jag brukar göra. Ett tips på en bra remover som är billig och mina naglar har inte skadats av den är gunrys remover. Den finns med på bilderna kika där. Hoppas ni gillar bilderna. 
Börja med att ta bort eventuella nagellack som du har. Därefter lägger du ett baslack. 
Nu ska du välja din färg. Jag tog ett rött med småkorn glitter och guld/rose med stora glitter korn. 


Först började jag måla mina naglar med röda. Jag tog 2 lager för att få en stark färg. När det har torkat så tog jag mitt andra nagellack. 

Dessa nagellack med massa glitterkorn i brukar vara tjockare i konsistensen. Måla ett lager i taget och låt det torka helt. Om du vill testa för att se om ditt nagellack har torkat. Kan du trycka din nagel lite lätt mot läppen. Avsluta med ett topplack för bättre hållbarhet på nagellacket. 
Hoppas ni gillade detta. 

Likes

Comments

Något som är viktigt är vilka borstar du använder. Jag älskar borstar och har hur många som helst. Jag älskar att testa både dyra och lite mer billiga borstar för att se vilken jag gillar. Ett märke som har tagit världen med storm är Real Techniques borstar. Jag har hört så bra om dem. Jag hittade dem på min favoritsida nordicfeel.se. Där finns dem till ett bra pris och dem har även fri frakt. Jag älskar nordicfeel, deras service är toppen och oftast har man sin beställning hemma efter max 2 dagar. Så har det varit för mig iallafall. Jag vann ett set Real Techniques borstar. Jag kommer att skriva om dem så fort jag har fått dem. 

Glöm inte att kolla in www.nordicfeel.se 
Jag lägger upp bilden från deras hemsids med deras utbud av dessa borstar. Likes

Comments

Den här sminkningen gjorde jag med mina favoritprodukter. Jag försöker lägga ut mer bilder med hur jag använder olika skuggor för att framhäva ansiktet. Mitt hårband kommer från daisygirlhalos på instagram och jag älskar den. Ni måste kolla in hennes sida, hon gör jätte fina hårband för ett bra pris. Är ni sugna på att köpa en egen så kan ni kika på hennes hemsida https://www.etsy.com/shop/daisygirlhalos eller hennes instagram daisygirlhalos. Mina motives smink kommer från den underbara Aleksandra. Kika in på hennes sida om ni vill beställa motives smink. Ni kommer inte ångra er. http://www.worldwidebvshop.com 

Rougen som jag la upp bild på från www.beautybysarmay.com kan ni se på denna bild och ni kan även se hur nagellacket är :) Jag älskar deras produkter och jag är fortfarande chockad över hur bra pigment rougen har. 
 
Produktlista på produkter jag har använt finner ni nedan :) 
 

 I made my makeup with my favorite products. I am trying to add more pictures  how I use different shades to countour the face. My halo is from daisygirlhalos on instagram and I love it. You must check out her site, she does really fine halos for a good price. Are you intresed to buy your own halo so you can check out her website https://www.etsy.com/shop/daisygirlhalos or her  instagram daisygirlhalos. My motives makeup comes from the wonderful Aleksandra.Look at  her page if you want to order Motives makeup. You will not regret it. http://www.worldwidebvshop.com 
My blusher on the picture comes from www.beautybysarmay.com  and you can also see how the nail polish is :) I love their products and I am still shocked at how good pigmen the blusher has.

Product list of products I've used can be found below :)

Makeupstore 
Matt foundation olive
Liquid eyeliner 
Eyedust Sand
------------------------------------------
Motives 
Blush Eclipse
Primer
Bronzer Miami Gloe
Eyeshadow Glamour & Sweet plum  
Mememe 
Blush me Coral                                 
------------------------------------------
Maybelline
Lipstick Raspberry diamonds
Fit me blush Medium nude
------------------------------------------
Maxfactor 
False lash effect mascara
------------------------------------------
Kryolan 
Supracolor 521, F12 
-----------------------------------------
Ben nya 
Banana powder 
------------------------------------------
Layla cosmetic
Layla eyeshadow palette 72


Likes

Comments

Jag måste bara tipsa om en sida som jag är helt kär i. Hittade den igår av en slump, sidan heter www.beautybay.com. Jag har länge velat haft Anastasia dipbrow pomade. Nu har jag äntligen klickat hem den. Efter att jag hade googlat så valde jag färgen blonde då mina ögonbryn är ganska ljusa nu plus att jag vill ha en askig färg. Varorna från Beautybay skickas från UK och därför behöver man inte betala någon tull eller moms.

Likes

Comments