Header

Ja som overskriften sier så har jeg veldig lite tid med sminke og styling, fordi det er veldig mye skole og trening inn i bildet til tider. Derfor er det også vanskelig for meg og blogge og poste ting hver dag, så får se hvor lenge dette varer. I vært fall så har jeg startet på Frisørlinja på Kristiansund VGS trives kjempe mye og er utrolig spennende, nå holder vi også på med et brude prosjekt sammen med vg3 på media. Er utrolig spennene og nytt for og være helt ærlig, så blir vel noen forandringer rundt både hårfarge og klipp på meg! klippen er alt gjort så det ble en moderne bob om jeg kan kalle det for det? Fargen jeg tenkte kan jeg poste når jeg har farget det. Dette gleder jeg meg utrolig mye til og bli med på. Så var det heller ikke så mye mer og si om det heller siden vi startet med dette i går, og skal holde på fram til ca slutten av sept eller noe sånn.

Så har jeg også begynt på turn igjen, som jeg gikk på når jeg gikk i 5-7 men slutta pga mobbing, så startet jeg uka før vinterferien så har gått der en liten stund nå, kjenner virkelig at jeg hadde savnet det. Så nå går jeg på ungdomspartiet på trisdager og storetropp på onsdager. utrolig spennende det også fordi man lærer nye ting hver dag, og utforsker mer og mer. Emmm... ja det var det, haha! neida!

Jeg har også vært veldig travel med mye annet i det siste fordi skole turn og hunden har også prioritet innimellom blogging og instagram osv! første prioriteten min på ALT er jo selvfølgelig skole siden dette er mitt siste år.. også blir det lærling til høsten 2018, noe jeg ser utrolig mye fram til og derfor prøver jeg og holde fravær og anmerkninger ganske lavt! så når jeg da egentlig er syk og bør holde senga drar jeg på skolen likevel, dette spørs jo helt på om jeg er sånn alvorlig syk og smittende liksom... drar jo selvsakt ikke på skolen med spy syken akkurat, men ellers så drar jeg på skolen.


Skal selvfølgelig bli litt flinkere på bloggingen Nå for håpentligvis, men kan dessverre ikke love innlegg hver dag! er så veldig mye stress og blogge hverdag, og innleggene blir ofte korte på grunn av at jeg har dårlig tid til og skrive et! (skrevet 12.09.2017)

Håper dere har en koselig uke! det skal jeg værtfall ha!Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Så idag tenkte jeg og bare stikke innom for og vise dere en look jeg NETTOPP lagde, ble ikke helt fornøyd. Selv om dette er første gang så syns jeg at d funka fint, og gikk bra da. Bare at noen ting ble litt for mørke og unaturlige, men dette er da meg og min mening. For andre kan d hende d ser mer realistisk ut, ikke vet jeg.

isåfall prøvde jeg meg på en Blåveis look, for og vise at folk kan ha to sider, en der de har d veldig bra, smiler og later som ingenting. Helt til de viser den sanne siden og viser at de egnt ikke har det så bra. Denne looken kan godt hende noen reagerer på! så jeg sier det nå, om dere syns det trigger eller noe sånn, så ikke klag fordi jeg har advart med at det kan være triggende og kanskje støttende for noen.


Jeg er ikke ut etter noe drama eller lignende på grunn av denne looken, sånn at dette er sagt, men jeg ville vise det siden jeg syns dette er et viktig tema og ikke minst noe som faktisk er ganske normalt i 2017.

Navnet til denne looken heter Two parts of a human.

produkter som er brukt:

Nyx stay matt no flat foundation i fargen 04
ABH dipbrow pomade fargen Blond
øyenskygge fra makeupmekka og H&M på blåveis(ene) fargene Blå, rød, lilla og en smule svart.
øyenskygge på normal siden fra makeup revelution
Highlighter fra sleek
leppestift fra makeupmekka på normal side, fakeblod, lilla og rød + svart øyenskygge.
Blush og bronzer fra makeupmekka.


Håper dere likte looken og gjerne kommenter❤
Likes

Comments

God morgen alle fine❤️ nå har jeg akkurat stått opp, for og få tid til alt jeg må gjøre før jeg drar kl 14:00 idag. Jeg har en lang liste med ting jeg må gjøre før jeg drar så får lite tid til et veldig langt innlegg for dere, men skal prøve så godt jeg kan?

Så det jeg må gjøre før jeg drar er, pakke ferdig, rydde litt på rommet, gå lang tur med hunden min før kl 14:00 , dusje og ordne meg. Så jeg tenkte og gå med hunden, så snart jeg har kledd på meg noe lett og enkelt.

Etter dette blir d jo selvfølgelig dusjen, så skal jeg ordne meg og sminke meg osv. Til de som ikke har fått det med seg så skal jeg til Ålesund på besøk til noen. Jeg vet heller ikke hvor lenge jeg blir og hvor mye og ofte jeg får blogge der.

Så langt vêr jeg at jeg skal på tivoli i morgen om jeg husker rett, eller om personen har endret dette. Så kan prøve og poste litt bilder om jeg får tid og rett og slett gidder.

Nå vil jeg bare ønske alle en kjempe god sommer ferie videre og håper dere koser dere masse❤️🤗

Likes

Comments

Da er jeg endelig kommet hjem, jeg kom jeg i rundt 10 tiden i går kveld. Så vi satte av Siv hjemme hos henne, siden hun også skal dra på fredag igjen. Så jeg har rukket og pakket litt til jeg drar til Ålesund på fredag, jeg aner ikke hvor lenge jeg bruk borte. Verken Mac eller pc blir med dit siden jeg skal på besøk til noen, og orker derfor ikke bruke tid til og blogge så mye. derfor tenkte jeg at jeg skulle blogge via mobilen når jeg får tid til det, og mulig det kommer litt bilde dryss fra dagene jeg er der. Spørs jo helt på når jeg har tid til ALT dette!

så tenkte nå og ha en liten sommer oppdatering for dere som jeg vil ta likt som en "uka som gikk" post.

Sommerens nedtur så langt: Det må helt klart være det for fredelige været vi har! har hatt 2 dager ca med sol men da har vi alltid vært ute og kjørt, så har ikke fått benyttet det. Så første dagen var når vi dro opp til Nord-Norge og andre dagen var når vi dro til Bodø

Sommerens opptur så langt: Det må egentlig være to ting det første var at jeg og siv fikk bade selv om det ikke var så utrolig varmt og ikke særlig pent vær, så oppturen her var at vannet var VARMT! vi badet to dager denne ferien, eller siv badet når jeg var hos onkelen og tanta til pappa, men da var jo ikke jeg der og hadde heller ikke vært med da, siden jeg var veldig frossen den dagen.

Sommerens sang: Denne sangen har vært en sang jeg har blitt utrolig glad i jeg føler den gir så mye mening og budskap så har bare vært et must når den har kommet på radioen, Sangen er av Cazinando og heter Vi er perfekt men verden er ikke det. Jeg har også fått sansen for sangen The Day av Fanny Anderssen.


Sommerens innkjøp: mine beste innkjøp denne sommeren må være de klærne jeg kjøpte selv og IKKE MINST den pels jakka jeg fikk av farmor♥ Jeg har skrevet innlegg før om innkjøpene mine så klikk HER

Sommerens bilde: Må virkelig være bilde jeg tok av meg og siv på HALSA når vi var på vei opp til Nord-Norge!♥ som jeg tok med Instax mini 70 kameraet mitt. Så vet ikke hvordan jeg får vist det på bloggen, fordi når jeg tar bilde av det blir d bare rart haha, men slenger med et bilde av det likevell.

Sommerens høydepungt: Må HELT klart være og få den jakken av farmor og det og ha med Siv Mari på Ferie!

Jeg sånn helt seriøst elsker Siv Mari, hun er altså min ALLER bestevenninne og jeg føler jeg kan snakke med hun om hva som helst. Uansett hva det er så er hun her for meg selv om det ikke kan virke sånn noen ganger. Hun har vært med meg siden 6 klasse og er så sykt takknemlig for at hun er bestevenninnen min og min Søster om jeg kan få lov og si det, vi er verken søsken eller i slekt sånn at det er sagt, men for meg betyr hun så mye at jeg kan kalle henne min søster♥
Vi har litt smålig "søskenkjærlighet" haha så derfor velger jeg og kalle henne min søster♥

Selv om vi kan krangle og diskutere og være ordentlig sure på hverandre er jeg enda kjempe glad i henne! Hun er den ENESTE og kommer til og være den eneste jentevenninnen som jeg kommer til og stole 100% på. selvfølgelig har jeg flere venner som jeg stoler på, men Siv Mari er my number one♥


Denne jenta her er helt ubeskrivelig, min favoritt♥

Likes

Comments

som sagt var jeg i leknes og Bodø, så jeg kjøpte meg en bikini som jeg ikke får tatt bilde av siden den er i vask, så kjøpte jeg meg egnt 3 singleter men den svarte var for stor. singleten kostet 59,90 eller noe sånt og det var 3 for 2 på de. Så kjøpte jeg meg en t-skjorte, som kostet 199? 150? husker ikke pris dessverre. Dette var da i leknes i Lofoten.

Så i Bodø kjøpte jeg meg bukse fra Cubus kostet 299,- og sokker til 69/70 ,- fikk en jakke fra Ginatricot, av alle ting kjøpte jeg ikke sminke i det hele tatt. kjøpte meg en nivea krem til ansikt, kropp og hender på coop obs til 55 kr og negelakksvamperm på TGR til 15 kr.

Likes

Comments

Så vi har tatt sommerferie, og turen gikk til Nord-Norge. Nå er jeg på Korsnes til farmor, her skal jeg være til onsdag morgen ca. vi kom natt til fredag rundt halv 4 tiden på natta, på fredag dro vi til Lofoten der vi var til mandag så dro vi tilbake til farmor. I Lofoten så tar jeg mitt nye søskenbarn som er rundt 6 eller 7 måneder gammel. Vi var veldig mye ut på trampolina hjemme til søskenbarnene mine. Nå har vi egentlig ikke gjort så veldig mye siden vi kom fra Lofoten, jeg og siv har badet. Noe som var utrolig godt vi trodde jo d skulle bli alt for kaldt med det ble ikke det. Så har vi gått tur med Buddy og hunden til søskenbarnet mitt. Vi har for det meste spilt sims, yatzy kort og diverse andre spill,

I morgen skal vi til Bodø på shopping, sammen med mamma og pappa. Det gleder jeg meg til, kan derfor lage en liten innkjøpsvideo til dere, eller innlegg. det spørs helt på hva jeg får tid til. Så når jeg kommer hjem er det ting som venter på meg i posten eller hjemme på rommet mitt.. kjøpte nemlig to nye koster fra makeup mekka og noen vipper fra Wish, nå mangler jeg bare vippe lim så jeg kan få prøvd vippene mine. Så i morgen blir det opp kl 6 for og ordne meg ferdig, så halv 8 ca drar vi til Bodø. Når jeg var i Lofoten kjøpte jeg meg ny bikini med blomster på, en hvit t-skjorte med kaktus på der d sto "Can´t touch this" på, samt kjøpte jeg meg 3 nye singleter i grå, hvit og svart.


Likes

Comments

Hei, jeg har dessverre vært veldig opptatt i det siste. Som har gjort det veldig vanskelig og blogge, så jeg tenkte jeg kunne ha en oppsummering på de siste ukene..

Så det har vært avslutning på skolen, bursdagen min og mye mer.
Vi kan vel starte med uka der brusdagen min var altså 12.juni, dagen gikk utrolig fort og var helt ærlig ikke noe spesiell, fikk ny sminke av mamma og pappa fra makeup mekka. Noe jeg har lagt ut på instagram om noen er interresert i å se bilde. Uka der gikk veldig fort så kom den uka vi var ferdig på skolen og eksamen skulle trekkes, vi kom jo heldigvis ikke opp i eksamen noe jeg ble sykt glad for!

Så kom skole slutt, da spiste vi vaffel og koste oss med is og god stemning, og tilslutt fikk vi da karakterene våre. Noe jeg ble veldig glad for at karakterene mine var mye bedre enn i 10.ende, jeg hadde en god del 2ére i 10,ende i år har jeg bare 3 og 4 noe jeg er veldig glad for. Så nå venter jeg bare på og få plass på Frisør til høsten, noe jeg gleder meg veldig mye til. så har vi jo helga her som var, fikk jeg besøk av siv, og en del andre venner. Vi dro på kino på fredag og så Transformers: the last knight. Filmen var kjempe bra og jeg elsket den faktisk. Jeg som heller ikke er så glad i sånne filmer, men denne tok kaka. Siv dra hjem på søndag og de fleste andre dro hjem på lørdag, hadde enda en person her til mandag (idag)


Nå på torsdag drar vi til Nord-Norge og blir der i ca 2 uker, satser på mye fint vær så det går ant og bade og kose seg!
jeg satser da også på mange gode bilder og mye kos sammen med mamma pappa og Siv Mari. som faktisk skal være med oss på ferie til farmor. Håper derfor alle sammen har en super duper gode sommer og koser seg masse med familie og venner<3


Likes

Comments

en tidlig halloween look, er vel greit en gang i blant. Ble ikke like fornøyd med denne, men syns fremdeles det var like gøy å prøve som påfuglen. Har stort sett brukt akkurat samme produkter bare andre farger å mer detaljer.
Til at dette også er første gang er jeg utrolig glad jeg prøvde det, fordi dette var virkelig GØY!

Elsker virkelig og utforske og prøve ny ting inne sminke som nevnt med påfuglen, det kunne jo selvfølgelig vært bedre om jeg hadde hvit eyeliner, men dessverre har jeg ikke hvit eyeliner. Så ble fint nødt og bruke øyenskygge der også, men hvem tenker egentlig på det? ikke jeg i hvert fall, haha!


produkter:

Eyeliner (makeup mekka)
øuenskygge: sort, blå, rosa, lilla, hvit
Foundation true match L´Oreal Paris

Likes

Comments

Hei💛 Som mange allerede vet har jeg en makeup vlogg, med en del andre folk på snap. Der vi vlogger om sminke, skjønnhet generelt. Vi har nå startet med tema uker, der vi har forskjellige temaer hver uke. Denne uken her har vi temaet dyr, så alle skal sminke seg som et dyr hver. Som jeg aldri har fortalt noen liker jeg litt utfordringer innen sminke, så jeg prøvde først og få tips om dyr fra mamma. Hun sendte meg derfor 3 forskjellige bilder på mail av diverse dyr, som tiger, løve og påfugl.

Jeg bestemte meg for å gå for påfugl´en fordi jeg elsker påfugler, syns de er kjempe fine og helt utrolig nydelige skapninger. Dette er altså mitt første forsøk på noe så utfordrende innen makeup, så det tok sin tid for og få den som jeg ville. Helt ærlig må det virkelig være lov og skryte litt, jeg ble rett og slett kjempe stolt av meg selv og utrolig fornøyd. Den ble jo selvfølgelig ikke lik som den på bilde mamma sendte meg, men så er det heller ikke så veldig lett når du er helt nybegynner på akkurat dette.

Dette var virkelig noe av det morsomste jeg har gjort før, og skal virkelig fortsette med dette. Jeg lagde også en liten halloween look nå nettopp som jeg kommer til legge ut i et nytt innlegg med bilder av looken.

Påfugl look:
Produkter brukt::


øyenskygge : Gul, blå, lys blå, lys grønn, orasnje (Viva la diva)
Eyeliner svart (makeup mekka)
foundation true match L´oréal Paris
Likes

Comments

Overskriften sier vel alt, så idag er det jo fri og hellig dag. Så jeg tok meg den friheten av og ha en lazy day, noe jeg sjeldent har, siden jeg trener to ganger i uka og går med Buddy to gang i uka. Samtidlig så går jeg skole fra halv 9 til 16 om dagene, som vil si veldig lange dager uten noen avslapninger inni mellom. I dag har jeg virkelig ikke gjort en eneste ting, noe jeg merker er veldig greit noen ganger. Det og bare slappe av, se serie og ikke gjøre noe som helst er veldig greit i noen tilfeller.

men, for og ikke glemme det at jeg har skaffet meg nye sminkekoster som jeg håper kommer snart, så kjøpte jeg meg også to concealere fra et merke jeg tror heter HD eller noe sånn, vet enda ikke hva jeg syns om dem, ettersom de ikke har kommet enda. Jeg kommer heller ikke til og prøve de før sminke kostene mine har kommet, som mest sannsynlig blir i morgen eller neste uke.

fram til nå har jeg bare slappet av i sengen og sett litt på 13 reason why, hørt på musikk og satt opp en liten spare plan for neste måned, siden jeg rett og slett suger til og spare penger. jeg er virkelig nødt til og begynne og lære meg og spare penger. Fordi det trengs etter som jeg har veldig mye jeg ønsker meg, som jeg aldri kommer til og få rå til om jeg skal bruke pengen mine på alt og ingenting. Jeg har heller ingen aning på hvor pengene mine egnt blir av, fordi jeg kjøper meg så mye jeg virkelig ikke trenger, haha! men men, dette skal det bli slutt på.

Men, over på nytt tema. Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommer ferie! som vil si enda mere fri, bading, sol og masse mer morsomme ting å finne på. Så mitt spørsmål til alle andre der ute er vel "hvor skal dere i sommer?"
selv skal jeg ikke så langt, som vanlig skal jeg til Nord-Norge til min søte farmor. Denne gangen skal jeg da ha med meg bestevennen min Siv Mari, Noe jeg gleder meg sykt mye til. Etter som dette blir min første ferie sammen med Siv, Gøy Gøy.

Så jeg håper alle har hatt en super dag, og koser seg masse.
Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei sann hopp sann! Jeg har dessverre vært lite aktiv fordi jeg har vært små forkjøla i det siste, og har virkelig ikke hatt energi til og sitte og skrive et super langt innlegg om skjønnhet og sminke eller annet.
men jeg er på bedringens vei og hoster noe sykt så nå har jeg starta med hostesaft og hele pakka, hater virkelig smaken av hostesaft haha, syns d smaker så utrolig vondt, men men.

nå har d seg sånn at jeg ikke får sminka meg på en stund, siden jeg ikke har sminkekoster, hehe. de jeg hadde var utrolig slitte og sånn, så jeg har nå bestil meg nye fra wish, samt som jeg kjøpte meg concealer i porcelain og grønn for og dekke rødheter. så jeg får ikke sminka meg noe før om ca 2-3 eller 4 uker. noe jeg også syns er ganske positivt fordi jeg nesten aldri går uten sminke. kan sikkert skrive et innlegg om hvorfor det har blitt sånn om det er ønskelig.

Har egentlig ikke skjedd noe nytt i det siste egentlig, uten om at jeg kjøpte meg et nytt øyenskygge palett fra viva la diva som heter Metallic eyeshadows & liners, jeg har prøvd d sånn smått og er veldig fornøyd med det. syns de er veldig pigmentert til og være så billig. betalte sånn 143 kr for det pga 10% rabatt men koster 160 til vanlig. Kjøpt på CubusLikes

Comments

Heihei, nå sitter jeg på skolen. Tenkte at jeg skulle blogge litt før jeg skal ha frisør, så nå har vi akk hatt presentasjon i engelsk. Der jeg fikk 4- noe jeg er veldig stolt over, fordi jeg ikke er den beste i engelsk.
Senere nå skal vi ha frisør, der vi holder på med klipp og formføning. Etter skolen så håper jeg på at tingene mine kommer, fordi jeg Bestillte meg en foundation på makeup mekka til 58 kr, så jeg håper den kommer idag. Hvist ikke blir jeg veldig lei meg fordi den så utrolig bra og diverse sånn ut.

Så skal jeg også på trening der jeg virkelig må øve meg på en rask flikk-flakk fordi jeg skal ta d på Vår/sommer show som vi skal ha den 20.mai, så jeg håper det går bra. Så lenge jeg klarer denne flik-flakken så skal det gå veldig bra.
dessverre blir ikke dette innlegget så alt for langt siden jeg er på skolen, og må ned til timen snart.


Håper dere har en super onsdag!


Likes

Comments

Skrev i første innlegg at jeg skulle vise sminken og outfit idag, men det virket så utrolig lang om jeg skulle visst det i det samme innlegget. Så jeg tok det heller i et eget innlegg. Så skal jeg skrive under på hvert bilde hvor diverse produkter jeg bruker er fra.

Så jeg starter med sminken min.Bryn fra nyx, kjøpe de i går til 55kr på 30% original pris er 79/80.
Mascara fra Makeup mekka, vet ikke helt prisen men tror rundt brukte to forskjellige å begge koster 99,- men begge er nå på salg så den ene koster 20,- og den andre koster 50,- disse heter da

ULTRA LENGTH WATER RES. MASCARA - BLACK og MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARA.

Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg har fått av mamma fra Makeup mekka, og elsker hvordan produktet er, jeg bare digger alt. Har jo nesten alle kostene mine der i fra og mesteparten av sminken min er der i fra.


øyenskyggen er fra H&M kosta meg 30 kroner på salg, skulle egentlig ha den til et halloween party i fjor som jeg ikke dro på. Denne føler jeg også er kjempe men den er utrolig pigment og bør ikke tas på for mye av den. om du skal gå for en dus eyelook. HigHlighteren er fra Sleek makeup kosta 149,- på H&M. Denne skrev jeg om i forrige innlegg.

Bronzer fra MakeupMekka til rundt 100 eller noe. fant det ikke igjen på siden deres.
leppestiften er også fra makeup mekka i fargen forever 18 til 99,-

Solbriller fra TGR/Flying tiger til 50,- vi fikk nettopp TGR/Flying tiger i Kristiansund, så når jeg så disse tenkte jeg virkelig ikke på prisen jeg bare sa inni meg at DISSE MÅ JEG HA. Siden det også var sånn 4 stk igjen av akkurat disse så måtte jeg bare.

Outfiten idag var egentlig en hvit topp som jeg gikk med på skolen, men det ble litt kaldt så måtte bytte når jeg kom hjem.
Genseren kjøpte pappa i Oslo på kurs i 2016 en gang. Til 400,- eller 500,- husker ikke.
Buksa er en ankel bukse fra Bikbok til 199,-
Klokka er fra Gullfunn før det ble nedlagt hadde de 70% på alle varer kostet Orginalt 500, men fikk den får 150,-

Bildene tatt med Canon600D som jeg fikk av pappa da farfar døde, Så pappa ga det til meg fordi han vet jeg er glad i og ta bilder og videoer.

Nå er det heller ikke lenge til jeg skal dra, så må dessverre avslutte her, håper alle har en fantastisk helg😊

xoxo💛


Likes

Comments

Wohoo da er det fredag og endelig HELG! Denne helgen skal jeg tilbringe på Sunnmøre sammen med mamma, pappa og Buddy. Så vi skal altså til Bestemor, jeg har dessverre ikke nett der og nesten ikke 4G igjen fordi jeg har sånn 2GB med 4G og d går egnt veldig fort bort, så ja.

Så i morgen tror jeg vi skal på Moa, men om jeg skal kjøpe noe er jeg ikke helt sikker på enda, fordi jeg må spre penger til neste gang jeg får lønn igjen. fordi jeg har noe jeg har ønsket meg kjempe lenge som jeg bare må ha! Så da vil jeg heller prioritere det enn alt annet jeg virkelig ikke trenger. Nå sitter jeg og venter på at mamma og pappa skal komme hjem sånn at vi kan dra, fordi d tar ca 3 timer. Jeg er ikke den mest kjente personen som liker og sitte på rumpa i en bil så lenge, men etter som jeg sitter i ca 14/15 timer om sommeren i bil med mat, do og strekk på beina pauser. Så tror jeg d skal gå bra med 3 timer også, haha!

Nå har jeg også fått prøvd det nye jeg lå ut i forrige innlegg, jeg seriøst elsker Highlighteren fra Sleek Makeup. samt som jeg elsker Primeren og den nye foundationen jeg kjøpte. han swatche den sammen med de andre bildene jeg tenkte og legge ut. eehm jeg tenkte og vise dere litt hvordan sminken min var idag og outfit today.


Det jeg liker best med dette palette er at på pakken så står det hva de forskjellige Highlighterene skal brukes til.
den første dere ser på arma mi, skal brukes under øyenbrynene
Den andre skal brukes på kinnbeinene
den tredje skal brukes nesen
den fjerde skal brukes over overleppene husker ikke hva d sto. men værtfall der den lille gropa på leppa er.

Det er en god del brukt allerede fordi jeg elsker GLAM og hvem gjør vel ikke det.

Håper alle sammen har en super flott og kjempe bra helg💛

Likes

Comments

HeHei! Idag har jeg hatt besøk av Siv Mari, som jeg egentlig har hatt hele uka snart. Så idag var vi ut på shopping og egentlig bare koste oss siden siv fikk lønn idag, så vi har shoppa eller hun har shoppa og gidd til meg samt jeg fikk mye av henne. Noe jeg er sykt fornøyd over og ble sykt happy!

Så jeg tenkte og dele det jeg fikk av henne i dette innlegget.Sol brillene og pads er fra Flying tiger kosta ca 130 kr til sammen.

Boddy fra Bikbok til 49,- T-skjorte fra bikbok til 99,- på grunn av salg

primer fra Lóreal paris ca 109,-

Foundation fra Cubus 159,-

sleek palettet fikk jeg av siv i Bursdags gave som koster 149,- på H&M

Fikk også en bukse fra carlings fra henne men hull i knærne, kan ta bilde av en hel outfit i morgen


Håper dere liker innlegget og gjerne kommenter


Likes

Comments