Header

Heihei, nå sitter jeg på skolen. Tenkte at jeg skulle blogge litt før jeg skal ha frisør, så nå har vi akk hatt presentasjon i engelsk. Der jeg fikk 4- noe jeg er veldig stolt over, fordi jeg ikke er den beste i engelsk.
Senere nå skal vi ha frisør, der vi holder på med klipp og formføning. Etter skolen så håper jeg på at tingene mine kommer, fordi jeg Bestillte meg en foundation på makeup mekka til 58 kr, så jeg håper den kommer idag. Hvist ikke blir jeg veldig lei meg fordi den så utrolig bra og diverse sånn ut.

Så skal jeg også på trening der jeg virkelig må øve meg på en rask flikk-flakk fordi jeg skal ta d på Vår/sommer show som vi skal ha den 20.mai, så jeg håper det går bra. Så lenge jeg klarer denne flik-flakken så skal det gå veldig bra.
dessverre blir ikke dette innlegget så alt for langt siden jeg er på skolen, og må ned til timen snart.


Håper dere har en super onsdag!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrev i første innlegg at jeg skulle vise sminken og outfit idag, men det virket så utrolig lang om jeg skulle visst det i det samme innlegget. Så jeg tok det heller i et eget innlegg. Så skal jeg skrive under på hvert bilde hvor diverse produkter jeg bruker er fra.

Så jeg starter med sminken min.Bryn fra nyx, kjøpe de i går til 55kr på 30% original pris er 79/80.
Mascara fra Makeup mekka, vet ikke helt prisen men tror rundt brukte to forskjellige å begge koster 99,- men begge er nå på salg så den ene koster 20,- og den andre koster 50,- disse heter da

ULTRA LENGTH WATER RES. MASCARA - BLACK og MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARA.

Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg har fått av mamma fra Makeup mekka, og elsker hvordan produktet er, jeg bare digger alt. Har jo nesten alle kostene mine der i fra og mesteparten av sminken min er der i fra.


øyenskyggen er fra H&M kosta meg 30 kroner på salg, skulle egentlig ha den til et halloween party i fjor som jeg ikke dro på. Denne føler jeg også er kjempe men den er utrolig pigment og bør ikke tas på for mye av den. om du skal gå for en dus eyelook. HigHlighteren er fra Sleek makeup kosta 149,- på H&M. Denne skrev jeg om i forrige innlegg.

Bronzer fra MakeupMekka til rundt 100 eller noe. fant det ikke igjen på siden deres.
leppestiften er også fra makeup mekka i fargen forever 18 til 99,-

Solbriller fra TGR/Flying tiger til 50,- vi fikk nettopp TGR/Flying tiger i Kristiansund, så når jeg så disse tenkte jeg virkelig ikke på prisen jeg bare sa inni meg at DISSE MÅ JEG HA. Siden det også var sånn 4 stk igjen av akkurat disse så måtte jeg bare.

Outfiten idag var egentlig en hvit topp som jeg gikk med på skolen, men det ble litt kaldt så måtte bytte når jeg kom hjem.
Genseren kjøpte pappa i Oslo på kurs i 2016 en gang. Til 400,- eller 500,- husker ikke.
Buksa er en ankel bukse fra Bikbok til 199,-
Klokka er fra Gullfunn før det ble nedlagt hadde de 70% på alle varer kostet Orginalt 500, men fikk den får 150,-

Bildene tatt med Canon600D som jeg fikk av pappa da farfar døde, Så pappa ga det til meg fordi han vet jeg er glad i og ta bilder og videoer.

Nå er det heller ikke lenge til jeg skal dra, så må dessverre avslutte her, håper alle har en fantastisk helg😊

xoxo💛


Likes

Comments

Wohoo da er det fredag og endelig HELG! Denne helgen skal jeg tilbringe på Sunnmøre sammen med mamma, pappa og Buddy. Så vi skal altså til Bestemor, jeg har dessverre ikke nett der og nesten ikke 4G igjen fordi jeg har sånn 2GB med 4G og d går egnt veldig fort bort, så ja.

Så i morgen tror jeg vi skal på Moa, men om jeg skal kjøpe noe er jeg ikke helt sikker på enda, fordi jeg må spre penger til neste gang jeg får lønn igjen. fordi jeg har noe jeg har ønsket meg kjempe lenge som jeg bare må ha! Så da vil jeg heller prioritere det enn alt annet jeg virkelig ikke trenger. Nå sitter jeg og venter på at mamma og pappa skal komme hjem sånn at vi kan dra, fordi d tar ca 3 timer. Jeg er ikke den mest kjente personen som liker og sitte på rumpa i en bil så lenge, men etter som jeg sitter i ca 14/15 timer om sommeren i bil med mat, do og strekk på beina pauser. Så tror jeg d skal gå bra med 3 timer også, haha!

Nå har jeg også fått prøvd det nye jeg lå ut i forrige innlegg, jeg seriøst elsker Highlighteren fra Sleek Makeup. samt som jeg elsker Primeren og den nye foundationen jeg kjøpte. han swatche den sammen med de andre bildene jeg tenkte og legge ut. eehm jeg tenkte og vise dere litt hvordan sminken min var idag og outfit today.


Det jeg liker best med dette palette er at på pakken så står det hva de forskjellige Highlighterene skal brukes til.
den første dere ser på arma mi, skal brukes under øyenbrynene
Den andre skal brukes på kinnbeinene
den tredje skal brukes nesen
den fjerde skal brukes over overleppene husker ikke hva d sto. men værtfall der den lille gropa på leppa er.

Det er en god del brukt allerede fordi jeg elsker GLAM og hvem gjør vel ikke det.

Håper alle sammen har en super flott og kjempe bra helg💛

Likes

Comments

HeHei! Idag har jeg hatt besøk av Siv Mari, som jeg egentlig har hatt hele uka snart. Så idag var vi ut på shopping og egentlig bare koste oss siden siv fikk lønn idag, så vi har shoppa eller hun har shoppa og gidd til meg samt jeg fikk mye av henne. Noe jeg er sykt fornøyd over og ble sykt happy!

Så jeg tenkte og dele det jeg fikk av henne i dette innlegget.Sol brillene og pads er fra Flying tiger kosta ca 130 kr til sammen.

Boddy fra Bikbok til 49,- T-skjorte fra bikbok til 99,- på grunn av salg

primer fra Lóreal paris ca 109,-

Foundation fra Cubus 159,-

sleek palettet fikk jeg av siv i Bursdags gave som koster 149,- på H&M

Fikk også en bukse fra carlings fra henne men hull i knærne, kan ta bilde av en hel outfit i morgen


Håper dere liker innlegget og gjerne kommenter


Likes

Comments