Lights out - Lights out är en skräckfilm som kom ut 2016. Den handlar om en flicka vid namnet Diana som för många år sedan dog när hon satt i en elektrisk stol i ett hem för galna. När Diana dog stannades hennes själ kvar i hennes vän sophies kropp. Många år senare är sophie mamma och Diana lever än kvar i sophies kropp och medans Sophie lever gör även Diana det. Men Diana kan bara synas och leva i mörkret. Hon är arg och får sophie galen igen, för det var där dom träffades, på galenhuset där Diana dog. Så vad händer med sophies barn när dom försöker få deras mamma frisk igen och att diana ska bort från henne?

Most likely to die- Kom ut 2016 och handlar om en grupp vuxna människor som gick i samma skola i tonåren och bestämmer för att träffas. Efter ett tag dör en för en och alla på sättet som det står under deras bild i deras gamla skolkattelog. Men vem är mödaren? Bilarna alla kom med är punkterade så hur ska dem komma från platsen? Kommer alla att dö?

Hush- Kom ut 2016 och handlar om en döv kvinna som heter Madison och bor ute i skogen. En kväll kommer hennes vän/granne Sarah förbi och efter dom har hängt ska hon gå hem. Men eftersom att dom bor i skogen är det en lite längre bit och allt blir inte som hon hade tänkt sig. Bara en stund efter Sarah gick från Madison springer Sarah tillbaka blodig och skriker. Men eftersom att Madison är döv hör hon det inte. Mördaren följer efter Sarah till Madison, när han förstår att hon är döv ska hon bli hans nästa offer. Kommer någon vän och försöker hjälpa till? Förstår Madison vad som händer? Gör hon motstånd?

Gilla, kommentera och följ gärna :) Kram! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilka är mina 5 smink must haves?

1. Anastasia Beverly Hills glow kit. Så vackra highlithers med superbra pigment, håller hela dagen. https://www.kicks.se/anastasia/glow-kit-ultimate-glow-p80352

2. House of Lashes lösögonfransar. Eftersom att jag använder många olika lösögonfransar kunde jag inte bestämma mig men House Of Lashes lösögonfransar är dom bästa(!) som finns. Super fina och jätte bra kvalite! https://houseoflashes.com/

3. Loreal Paris True Match. Fin, täckande conceler. Håller länge och blandar ut bra. https://www.lyko.se/loreal-paris/loreal-paris-true-match-le-correcteur-concealer-1-ivory

4. Maybelline New York Super Star Better Skin foundation. Naturlig, täckande foundation. Torkar in snabbt och fint. https://www.maybelline.com/face-makeup/foundation-makeup/super-stay-better-skin-skin-transforming-foundation

5.Anastasia Beverly Hills dip brow pomade. Den perfekta produkten till dina ögonbryn! smidig, enkel och bra pigment! https://www.kicks.se/anastasia/dipbrow-pomade-p59902

Vilka är dina must haves? gilla, följ och kommentera gärna! :)

Likes

Comments

Kommer produkterna fram? Är Wish smink äkta? Hur billigt är det?

Jag har beställt från Wish några gånger. Dem flest produkterna jag har beställt har redan kommit fram, men vissa saker kan ta flera veckor innan dem kommer. Alla saker är från Kina och det förklarar varför sakerna kan ta lång tid.

Ska man köpa Wish smink?
INGET sminkmärke är äkta på Wish. Man vet inte riktigt vad som finns i produkterna man köper så man får vara försiktig, och för dom som är allergiska skulle jag absolut inte rekommendera att handla på Wish.

Det finns runt 15 olika kategorier som man ser längst upp, men du kan även söka tex "foundation" "skor" osv.

Priserna går från 16kr och uppåt. Ibland står det "betala bara för leverans" och det är viktigt att veta att du betalt leverans för varje produkt som du köper. På Wish är det flera olika affärer, när du klickar på en produkt kan man se längst upp "produkt betyd/ butiksbetyg". Läs alltid det innan du köper en vara. Tex klädesplagg borde man ta en storlek större.

För varje gång du köper får du poäng som gör att du kan gå upp i level och för varje lever får du en viss procent rabatt.

Kan man lita på Wish? Borde jag handla där? Produkterna kan vara trasiga när du kommer fram och du kan inte skicka tillbaka dom. Produkterna kommer inte alltid fram, du kan även få fel färger/ storlekar på sakerna du köper.

Hiss eller Diss? Jag skulle säga Hiss. Wish är en rolig sak och testa men kom-ihåg att titta på produkternas betyg om man tex borde ta en storlek större osv.

Ha det bra :)
Hoppas du gillade inlägget, följ och gilla gärna ;) kram!<3

Likes

Comments

Är Anastasia Beverly hills värt pengarna? Alla har ju såklart olika åksikter. Själv är Anastasia's ögonbryns produkter det enda som får röra mina ögonbryn. Det är inte mycket produkt som man betalar för, det är mer märket som är dyrast. Det positiva med Anastasia's ögonbryns-produkter är att dom är så himla pigmenterad! Nackdelarna är att det känns som att produkten torkar ut desstu lägre ner i produkten man kommer. Dip brow pomade kostar runt 250kr vilket är en stor summa för så lite produkt, jag har svårt att tro att kicks egna dip brow är mindre bra. Så vad är min slutsats? Är du intresserad av smink och har lite extra pengar i fickan så borde du testa Anastasia's. Är du lite mindre intresserad och lägger hellre pengarna på annat så köp kicks eller något annat billigare alternativ.

Likes

Comments