hur drömigt med ett helt vinrött badrum ?? LÄTTT en välldigt bra ide till sin första drömlägenhet som inte finns :)) hheh

Hejsan på er! Visst är det härligt med detta UNDERBARA vår väder , love it!!!

I fredags tog jag en liten foto promenix och bilder från det har ni redan fått se! Eftersom vädret även i fredags var helt fantastiskt satte jag mig själv på ett litet cafe ute i vårsolen med en go chokladboll, solglasögon på huvudet med hopp om att solens strålar kunde få nå min vinterbleka hy, tror tyvärr inte de hjälpte mer en att några fräknar kikade fram :/

Men men , lördag . FINT VÄDER IGEN???? vaaaaa . Fönster öppna i hela huset , storstädning , middagsgäster + i/<33 , Trevligt trevligt.

Och sedan söndag , bra väder igen , det kan ju inte vara sant. Men njuter gör man!!! En långsam , slapp och mysig morgon , lång promenad , mat och nu lite mer godis som står kvar på nattduksbordet ifrån igår. Ska man kanske ta och plugga nu och sedan ha en mysig söndags kväll?

hoppas på de !!

Kraam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

bilder ifrån dagens promenix , ha en fin fredag och trevlig helg , mina vänner !!!

puss å kram

Likes

Comments

Heej fina ni!

Torsdag idag , fint väder , inställd idrott så var hemma tidigt riktigt skönt , det är även varmt så jackan var under armen istället för över axlarna på väg hem ifrån skolan , skrev om intressanta saker i skolan och imorgon är det fredag , kan det bli bättre?

jaa , de kan de ju , men detta är väldigt bra och denna dagen kommer fortsätta att vara bra !!!

Jag tänkte på en grej när jag gick hem ifrån skolan och det var hur man kan prioritera saker i livet , prioritera små saker så att en känner att man gör något med livet , att man lär sig saker osv.

Så lätta saker som att när man har en valfri skriv uppgift i skolan ,

EXEMPEL

vi ska skriva krönikor i svenskan nu och varför inte välja ett ämne man brinner för , gillar , är nyfiken på eller vill lära sig mer om! jag valde därför att skriva om våldtäkter, för att jag tycker det är intressant att läsa om men det är även helt sjukt att läsa om då siffror och statistik gör mig så arg så jag var alldeles för nära till att börja grina längst ner i klassrummet.

Tipps två , på vägen till skolan, hem ifrån skolan , påväg in till stan , träning you name it . Ta och lyssna på en podd där du lär dig något , om något intressant , något du vill lära dig mer om . Sätt inte på något du bara slö lyssnar på , som musik eller någon annan slö podd. Det kan du göra när du pluggar eller ska sova!

Tipps 3 , som hänger ihop lite med tips två . Slö tittat inte bort dina eftermiddagar på serier och youtube , ja regniga söndagar eller måndagar sjuka nere i soffan , go on Slö titta hela dagen!!!! Men när du kommer hem på tisdag eftermiddag sätt på youtube klipp som du verkligen vill se , som ger dig något eller något du älskar extra mycket . INGET slö tittande dag in dag ut.

nu ska jag fortsätta plugga , Allt för mig <3

Kram

Likes

Comments

spegel spegel på väggen där , vem i värdlen vakrast är ? 

Spegeln

Som finns på mitt vitmålade trä skrivbord , där jag ser mig själv 1000 ggr varje dag , ful till fin till ful och ibland mellan. Det är ofta jag fastnar i den spegeln och börjar tänka, jag stirrar in i mina egna gröna ögon och tänker Bara tänker. Ibland börjar jag grina för att jag tycker att jag är så ful å livet känns för hopplöst och ibland undrar jag varför min förra selfie inte fick mer likes , den kanske inte var så fin , ska jag ta bort den ?

Det är sällan jag har hört att jag är ful , det är många som har sällan hört att dom är fula .

För det första det finns ingen som är ful , man tycker bara att vissa är lite finare en andra. Har du någonsin sätt någon och tänkt åh herregud vad ful ?

Jag har det , åh det var mig själv . Vilket egentligen är helt sjukt , det är lixom läge att acceptera att det är såhär jag ser ut , like it or not .

Jag tycker iallafall like it , och det ska du och borde tycka om dig själv. Jag vet att det är jätte svårt för att man hela tiden ser mäniskor som är snyggare på instagram , BULLSHIT ingen är finare en dig själv . I N G E N

-

de regnar ute , iallafall oss mig , när jag var liten trodde jag att det var änglar som grät , den kanske är sant vem vet ?

puss

Likes

Comments

Måndag , första dagen på nya veckan som aldrig kommer komma tillbaka , är inte det läskigt , hur man aldrig kan få ta tillbaka tid , spola tillbaka ? spola om ? spola fram ? pausa ?

det tycker jag , det kanske är just därför man behöver ta vara på tiden ?

! mÅlen föR vecKAn !

---

Sova mer!!! ja jag ville sova mer förra veckan å denna veckan också!

Vara produktiv , få saker gjort med en gång! plugga i tid!!

Fota porträtt bilder , på någon .

---

Vad vill ni göra denna fina vecka så att den blir ennu lite extra bra ?

KraaM

Likes

Comments

nästan iallafall , åh herregud kändes som att jag skrev förra veckans söndags inlägg igår åh med det slut snackat om att tiden går för fort.

Just nu sitter jag och kollar/lyssnar på my love is your love med Whitney Houston <3333 Medans snöflingor faller ner utanför mitt fönster .

Denna söndag , 19 mars

spenderades först i simhallen i två timmar för träning , sjuuuukt jobbig men det kändes faktiskt bra och var riktigt skönt sen bar det av hem, tre ägg mackor framför sminkspegeln samtidigt som Freja Lindberg var på datorn multitasking ;)

Påklädd och färdig sminkad , bar det av in till stan med la familia Såå mysigt att gå runt i stan på söndagar då det oftast är rätt tomt. Vid fyra käkade vi även på Thai moon så mysigt!!!! REkomend REkomend.

Med mig hem följde ett par vans , massa klistermärken , ett stycke jeans och ett stycke necessär med som ska få klä både min dator och mig :))

Hoppas ni haft en härlig helg!! Imorgon kommer mina "mål" för nästa vecka!!

Kram kram

Likes

Comments

------------ . 
hand
i love yoi
black and white , like always
- . -
puss

Likes

Comments

Hejsan på er!!!

Är allt bra med er? kändes som det var några dagar sedan jag satt ner och skrev såhär , men med mig är det iallafall toppen för att det är helg , nationella proven är klara för veckan , det börjar bli vår och livet är allmänt bra DOCk är jag extremt trött efter dagens svenska nationella. Provet varade i fyra långa timmar , ögon uppspända och en penna i rörelse konstant utom dom tjugo minuterna vi fick rast och jag passade på att gå å köpa en coca cola för att inte somna :)

Så vad hade dagens nationella att erbjuda ? jo en skrivuppgift! klagar inte , tycker det är skönt och kul att sitta å skriva då det inte finns något som stör och få tankar som snurrar runt i hjärnan.

Nu ska jag ut på en promenad med en kamera över axeln , håller tummarna för att jag slipper regn skuren som ser ut att komma in över mitt lilla hus. Efter en skön promenad med fotande blir det plugg!! Äta Träna Äta Chilla Sova.

Kram <3

Likes

Comments

Bilder