tjofräs på er, just nu sitter jag vid middagsbordet med datorn och bredvid mig har jag två mackor på min nya tallrik som jag fick i present. åh jag tänker på vad jag skulle kunna skriva här.

Och jag har ju faktiskt en grej som jag glömt bort lite sådär, det är de här med en andra ledbands operation för min fot. Nu är de inte långt kvar, andra maj körs jag in på en bår, in mellan två kalla skjutdörrar och in till operations salen där det är ennu kalare. Trots att jag har ett långt ut tvättat nattlinne med höga strumpor på mig ifrån sjukhuset. Sjuksköterskor som är snälla som skam och kirurger som är koncentrerade och diskuterar med varandra. Det läggs varma filtar över mig och jag är redan lugn ifrån tabletterna jag fick innan. nu kan du säga godnatt till mamma, säger sjuksköterskan. Det gör jag. godnatt vi syns snart. Mamma stryker sin hand över min samtidigt som sjuksköterskan sprutar in narkosen i armvecket där jag sen innan har en stor nål fasttejpad. Allt blir tungt och man trycks ner mot båren. Och somnar.

Ungefär så kommer det vara. Åh mina tankar kring detta är tomma. Skulle ju helst skippa detta. Skippa en andra operation och gipsning en tredje gång på ungefär exakt ett år. Men nu var det inte menat för det så de är bara att gilla läget, bita ihop och ta sig igenom. Operationen i sig är inte jobbig för mig då jag redan har en historia om andra operatoner och tider på sjukhus. Det jobbiga blir den fruktansvärda smärtan och den långa tiden tills jag blir återställd, då sjukgymnasten sa att kanske till hösten är du nästan helt återställd.

Nu blev detta långt, men men. Ni som läst hit ni har å ni som inte ni har inte. Är det något ni undrar som var lite luddigt? eller bara vill fråga något, kommentera ! :)

puss <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder ifrån Danmark .

Godmorgon!!! sov ni gott? Jag gjorde det , sov sten hårt och vaknade upp med en stark solstråle i ögat klockan åtta. Hade kanske önskat att få sova lite till, men men det är rätt skönt att få en lång morgon! Dagens planer är fortfarande lite oklara men jag skulle väldigt gärna dra in till stan kanske till och med på en cykel? fint väder är det iallafall så vad so,m än blir blir bra! Nu ska jag sätta mig och läsa,

läser ni mycket böcker ? Jag gjorde och sen tappade jag intresset för läsandet av böcker ett tag men ska absolut försöka igen!! Har ni några bra böcker man absolut inte få missa ??!! TEEELL MEEE

kram

Likes

Comments

ifrån en liten foto promenad

Hejsan fina nI!! helg, pusst så skönt. påsklovet var grymt då en större del utav det spenderades i Danmark på ett träningsläger!! som var riktigt lyckat! denna skolveckan var absolut inget speciellt och har därför inte lagt upp något här då det verkligen inte hänt något speciellt..

men men. nu ska jag fixa iordning lite på mitt rum, flytta ta runt upp ner klippa å sen kanske fota det lite ? vi får see.

efter det bär det vidare till simhallen för simträning , imon på förmiddagen skulle jag vilja om vädret håller åka in till skateparken och fota lite ... ehm vi får se

Ha en bra helg!

puss

Likes

Comments

jag har hunnit få posklov, det har hunnit bli onsdag och imorgon åker jag till danmark för ett träningsläger med simningen!!! såå kul !!!


födelsedags firandet som skulle handla om mig under helgen försökte jag lägga åt sidan och istället ägna mina tankar till dådet i Stocholm <33 det blev ändå släktkalas med vänner och släkt och dagen efter en middag på pinchos med mina fina vänner Elvira och Nora. SÅ GOTT!!

idag ska det packas för fullt inför resan till Danmark, är en människa som är LIVRÄDD att glömma något hemma så resfebern är igång. Så på måndag kommer en trött Men glad och ny tränad ida hem, hahah <3

hoppas ert posklov har och kommer vara grymt!!!!

kram kram

Likes

Comments

hej hörni!!!! gissa vad jag gjorde idag ?? jo köpte en ny kamera, de fick bli en Lumix gm 1 och här ovanför ser ni två bilder ifrån dagens middag på Pinchos

kram <3

Likes

Comments

Det är lite för sent. Hon är lite för full för att gå den lilla biten hem ifrån hemmafesten. Det är lite för mörkt . Lite för kallt. Klänningen hon bär under den tjocka dunjackan är fin , den är kort , den är svart och glittrig. Den svarta mörka stigen som hon med små steg går framåt på kommer snart förvandlas till ett trauma som kommer följa efter henne hela sitt liv. Nu är de inte bara hon som hasar sig fram på den hala mörka stigen , det är hon och en våldtäksman. Det är för mörkt . För kallt . Den fina klänningen är nu längre inte så passande och dom sista glasen av vin var onödiga. Våldtäktsmannen närmar sig , närmare , för varje steg , för varje sekund.

Våldtäktsmannen ropar till . Hon stannar inte . För hon vill inte bli våldtagen . Han ropar igen. Hon stannar inte , för hon vill inte bli våldtagen. Våldtäktsmannen springer nu på den glashala stigen , som för honom inte verkar så hal längre.

-


veckans blogg HÄR

Likes

Comments

hur drömigt med ett helt vinrött badrum ?? LÄTTT en välldigt bra ide till sin första drömlägenhet som inte finns :)) hheh

Hejsan på er! Visst är det härligt med detta UNDERBARA vår väder , love it!!!

I fredags tog jag en liten foto promenix och bilder från det har ni redan fått se! Eftersom vädret även i fredags var helt fantastiskt satte jag mig själv på ett litet cafe ute i vårsolen med en go chokladboll, solglasögon på huvudet med hopp om att solens strålar kunde få nå min vinterbleka hy, tror tyvärr inte de hjälpte mer en att några fräknar kikade fram :/

Men men , lördag . FINT VÄDER IGEN???? vaaaaa . Fönster öppna i hela huset , storstädning , middagsgäster + i/<33 , Trevligt trevligt.

Och sedan söndag , bra väder igen , det kan ju inte vara sant. Men njuter gör man!!! En långsam , slapp och mysig morgon , lång promenad , mat och nu lite mer godis som står kvar på nattduksbordet ifrån igår. Ska man kanske ta och plugga nu och sedan ha en mysig söndags kväll?

hoppas på de !!

Kraam

Likes

Comments

Bilder