Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

!mina bilder!

Likes

Comments

Varför skulle inte jag kunna? varför skulle inte jag varför ?

för att omvärlden säger att jag inte kan.

För att drömmar är för drömmiga?

varför kan inte jag, uppfylla drömmar. Varför skulle jag inte kunna ?

Varför skulle inte jag kunna bli rik som familjen Kardashian. Varför inte? för att det inte bara går

jaha men hur blev dom så rika då om det nu inte går....

Varför skulle jag inte kunna få A i alla ämnen? Varför inte, kom på en vettig och bra anledning till varför det inte skulle gå ?

-

om dom kan, om jag kan. Varför kan inte du? För att det är svårt ? för att det är omöjligt ? INGENTING är omöjligt, allt är svårt till en början och till ett slut .

så. Skulle du vilja få A i alla ämnen skulle du kunna få det.

Inte på en vecka eller två, utan efter sten hårt jobb som du har lagt ner.

Drömmar är till för att följas. Inte bara följas utan också slutföra dom. Sluta glorifiera drömmar till något omöjligt till något som inte finns eller någonsin kommer finnas. För att då är den drömmen dålig.

Sry to break it down to you. Men en dröm som inte går att uppfylla är inget att ha, vad ska du med en dröm till som du ändå inte ens hade tänkt slutföra. Bara gå runt å tänka på den eller ? ah okej kul. Är de inte roligare att faktiskt uppleva den, slutföra den, leva i den ?

Så börja uppfylla dina drömmar istället och sov gott!

Puss <3

Likes

Comments

hej hörni!!!! gissa vad jag gjorde idag ?? jo köpte en ny kamera, de fick bli en Lumix gm 1 och här ovanför ser ni två bilder ifrån dagens middag på Pinchos

kram <3

Likes

Comments

Det är lite för sent. Hon är lite för full för att gå den lilla biten hem ifrån hemmafesten. Det är lite för mörkt . Lite för kallt. Klänningen hon bär under den tjocka dunjackan är fin , den är kort , den är svart och glittrig. Den svarta mörka stigen som hon med små steg går framåt på kommer snart förvandlas till ett trauma som kommer följa efter henne hela sitt liv. Nu är de inte bara hon som hasar sig fram på den hala mörka stigen , det är hon och en våldtäksman. Det är för mörkt . För kallt . Den fina klänningen är nu längre inte så passande och dom sista glasen av vin var onödiga. Våldtäktsmannen närmar sig , närmare , för varje steg , för varje sekund.

Våldtäktsmannen ropar till . Hon stannar inte . För hon vill inte bli våldtagen . Han ropar igen. Hon stannar inte , för hon vill inte bli våldtagen. Våldtäktsmannen springer nu på den glashala stigen , som för honom inte verkar så hal längre.

-


veckans blogg HÄR

Likes

Comments