View tracker

Vardag

Tisdag 19.49 - Är det något som har gått upp och ned idag så är det Jag, för lite sömn,morgon-träning seg skoldag och alldeles för mycket tankar, men är det inte sluttiden som räknas, tror det för att Tisdagens kväll slutar i fridåfröjd. Simträningarna gick bra, förutom att eftermiddags träningen var rätt seg. Idag har jag varit alldeles för Negativ, så imorgon ska jag ha positiv dag!! Önska mig lycka till ;)

Gonatt

Onsdag 15.32 - Regnar gör det, men det spelar ingen roll för att positiv var det som var idag! Vilket jag tycker har funkat... helt ok bra faktiskt, kan ha hänt att jag sagt något men ändå kommit på mig själv, så tanken var iallafall god . Skoldagen var inte Jätte intressant, en vanlig skoldag med ett matteprov som kändes som om att det gick bra, men oftast dom som går dåligt så vi får se hur det ser ut på den fronten... lite senare

Nu blir det faktiskt inget pluggande utan städa lite, ta en dusch -> C H I LL A

Hoppas ni har haft en bra dag!

KRam <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Bilder

- det värkar som att söndagarna börjar smitta av sig på grann-dagen Måndag. Jag hoppas att det fortsätter att smitta av sig till hela veckan lång. Dagen -> måndag , bestod av skoldag, som var förvånansvärt rolig och gick rätt snabbt trots att vi hade lång dag! Förutom att någon hade visst väldigt kul med mitt kodlås och bestämde sig för att det kan man ju byta kod på :/ mindre kul för mig, men en rolig sak att skratta åt. Hemgång och väl där hemma var det snacka i telefon, typ det bästa och mysigaste som finns, bara jag ? sen lite plugg,youtube och en del fotande som ni set lite utav resultaten ovanför :) Nu ska det julpyssla, mysigt det med <3

Kram

Likes

Comments

Bilder, Åsikter/Tankar
Bilder på Wilma, tagna av mee och redigerade i VSCO

- Söndag och ennu en vecka väntar framför oss , men också en vecka närmare jullov , så det gäller bara att hålla ut men varför inte passa på att njuta. Första dagen jag började sjuan sa jag att jag längtade till Gymnasiet för att slippa människor man dragits med ett tag och börja om på nytt, helt på nytt. Håller kanske inte fast med alla mina tankar nu längre men en del av dom, men som vanligt så hatar jag när saker ska ändras, när saker inte kan vara som dom alltid varit. En utav mina mardrömmar är att flytta ifrån mitt Hem och att någon annan ska bo i Mitt rum, eller att ens göra om mitt rum ligger inte på kartan för att jag klarar inte av förändringar. Så även dessa tankar börjar ju såklart komma när det snart är sista terminen utav Grundskolan, jag kommer A ldirg gå grundskolan mer och att gå Gymnasiet blir mitt egna val, klarar inte riktigt av att tänka på det men snart är man där och ångrade att man längtade så himla mycket.

Så Njut av det ni har just nu, personer , platser , saker ni gillar men tar för givet <3

Kramis

Likes

Comments

Vardag

Mobilbilder ifrån igår när jag var och kollade på Simtävling och hängde runt med mina fina Friendzzzz i simhallen, en av dom bästa sakerna som finns !!!! <333

- 2.advent och ingen 2.andra advents fika att bocka av idag men dock en hel del plugg som inte får sopas under mattan, eftermiddagen vill jag ska spenderas i simhallen för att bara hänga runt med mina underbara kompisar och för att få se dom tävla ! En advents frukost kan det få bli för att det ska bockas av nu.

Jag älskar faktiskt söndags kvällar dom är bara alltid så mysiga, man förbereder inför veckan och bara tar det lugnt , helt fantastiskt för en människa som gillar att chilla lite då & då. Till veckan händer det inte så mycket mer än träning,skola och ett läkar besök med foten på Fredag , jag hoppas nästan att dom hittar något för att få alla dessa problem bort ifrån denna lilla kropp som egentligen inte ska ha sådana här skador.

Ha en bra dag!

Kram

Likes

Comments

Vardag

- godmorgon , 3 december , fint väder och kallt, det är trots allt bra som allt annat :) Min dag kommer bestå av städning av rum och plugga på förmiddagen, vid tre blir det en sväng in till Valhalla för att kolla på Simtävlingen och hänga runt med mina kompisar ! Just nu ligger jag kvar i sängen och bara tar det lugnt om man säger så, ska snart ta mig ner och käka en god frukost som en så länge bara är planerad i mitt huvud och kolla på senaste avsnittet av julkalendern, något man aldrig värkar växa ifrån.

Ha en bra dag!

'kram

Likes

Comments

Åsikter/Tankar

- så jag har tänkt på en grej, att det är ju faktiskt en del av er som inte känner mig för fem öre, vilket måste vara jätte svårt att fatta vad jag babblar om ibland, så jag tänkte att vi drar en liten presentation om mig själv och vad som händer i mitt liv!

Jag heter Ida och är 15 år ( 01.a ) och går i nian, bor lite utanför Göteborg. Simmar på fritiden och resterande av tiden pluggar jag, fikar med kompisar eller fotar. I våras opererade jag min fot för ett ledband som varit av i tre år tillbaka och nu är denna skada tillbaka på återbesök och därför hamnar simningen ur balans, värt att nämna har jag Astma och därför är jag rätt ofta sjuk och mina tränings perioder ser rätt olika ut, på senare tid har jag blivit väldigt intresserad av kläder och allt om stilar, smink inte riktigt min grej men gillar de om ni fattar hehe.

De var nog min lilla presentation :)


Likes

Comments

Vardag
Bilder: dagens outfit, tröja - junkyard Flare Jeans - Lindex . 2.andra bilden en gammal, tagen med system kamera :)

- fredag och helg, pusstar ut, eller inte , skolan tar aldrig slut , den jagar en hela tiden och man är aldrig tillräckligt bra. Varför inte? jag vet inte, men jag tror att det är därför man ger upp och det ska man inte. Jag måste börja se mina prov som Simtävlingar , alla förberedelser är allt pluggande, jag måste lixom tagga till å bli en tävlings människa i skolan för att inte ge upp, vilket är svårt men det måste ändras, så varför inte försöka. vi testar

I helgen skulle jag tävlat simning men pågrund utav min skadade fot får jag inte det, så det får bli en sväng förbi simhallen imorgon eftermiddag och heja på alla! Annars plugg och andra advent , en andra advents fika skulle vara mysigt. Idag blir det chilla eller snacka med någon kompis fram till simträningen ikväll.

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments