inga bilder här... pågrund utv att inga bilder tagna. Har svårt nu när jag är gippsad och hoppar runt på kryckor..

Därför finns det två vloggar ni kan kolla på istället ;)

Pusssss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här är min första vlogg! Jag vet att kvalitén är sämst, de blev något fel i överföring å annat. Men de kommer fixas till dom andra!

Hoppas ni alla har de bra i det här fina vädret!
Puss

Likes

Comments

Varför skulle inte jag kunna? varför skulle inte jag varför ?

för att omvärlden säger att jag inte kan.

För att drömmar är för drömmiga?

varför kan inte jag, uppfylla drömmar. Varför skulle jag inte kunna ?

Varför skulle inte jag kunna bli rik som familjen Kardashian. Varför inte? för att det inte bara går

jaha men hur blev dom så rika då om det nu inte går....

Varför skulle jag inte kunna få A i alla ämnen? Varför inte, kom på en vettig och bra anledning till varför det inte skulle gå ?

-

om dom kan, om jag kan. Varför kan inte du? För att det är svårt ? för att det är omöjligt ? INGENTING är omöjligt, allt är svårt till en början och till ett slut .

så. Skulle du vilja få A i alla ämnen skulle du kunna få det.

Inte på en vecka eller två, utan efter sten hårt jobb som du har lagt ner.

Drömmar är till för att följas. Inte bara följas utan också slutföra dom. Sluta glorifiera drömmar till något omöjligt till något som inte finns eller någonsin kommer finnas. För att då är den drömmen dålig.

Sry to break it down to you. Men en dröm som inte går att uppfylla är inget att ha, vad ska du med en dröm till som du ändå inte ens hade tänkt slutföra. Bara gå runt å tänka på den eller ? ah okej kul. Är de inte roligare att faktiskt uppleva den, slutföra den, leva i den ?

Så börja uppfylla dina drömmar istället och sov gott!

Puss <3

Likes

Comments

tjofräs på er, just nu sitter jag vid middagsbordet med datorn och bredvid mig har jag två mackor på min nya tallrik som jag fick i present. åh jag tänker på vad jag skulle kunna skriva här.

Och jag har ju faktiskt en grej som jag glömt bort lite sådär, det är de här med en andra ledbands operation för min fot. Nu är de inte långt kvar, andra maj körs jag in på en bår, in mellan två kalla skjutdörrar och in till operations salen där det är ennu kalare. Trots att jag har ett långt ut tvättat nattlinne med höga strumpor på mig ifrån sjukhuset. Sjuksköterskor som är snälla som skam och kirurger som är koncentrerade och diskuterar med varandra. Det läggs varma filtar över mig och jag är redan lugn ifrån tabletterna jag fick innan. nu kan du säga godnatt till mamma, säger sjuksköterskan. Det gör jag. godnatt vi syns snart. Mamma stryker sin hand över min samtidigt som sjuksköterskan sprutar in narkosen i armvecket där jag sen innan har en stor nål fasttejpad. Allt blir tungt och man trycks ner mot båren. Och somnar.

Ungefär så kommer det vara. Åh mina tankar kring detta är tomma. Skulle ju helst skippa detta. Skippa en andra operation och gipsning en tredje gång på ungefär exakt ett år. Men nu var det inte menat för det så de är bara att gilla läget, bita ihop och ta sig igenom. Operationen i sig är inte jobbig för mig då jag redan har en historia om andra operatoner och tider på sjukhus. Det jobbiga blir den fruktansvärda smärtan och den långa tiden tills jag blir återställd, då sjukgymnasten sa att kanske till hösten är du nästan helt återställd.

Nu blev detta långt, men men. Ni som läst hit ni har å ni som inte ni har inte. Är det något ni undrar som var lite luddigt? eller bara vill fråga något, kommentera ! :)

puss <3


Likes

Comments

Bilder ifrån Danmark .

Godmorgon!!! sov ni gott? Jag gjorde det , sov sten hårt och vaknade upp med en stark solstråle i ögat klockan åtta. Hade kanske önskat att få sova lite till, men men det är rätt skönt att få en lång morgon! Dagens planer är fortfarande lite oklara men jag skulle väldigt gärna dra in till stan kanske till och med på en cykel? fint väder är det iallafall så vad so,m än blir blir bra! Nu ska jag sätta mig och läsa,

läser ni mycket böcker ? Jag gjorde och sen tappade jag intresset för läsandet av böcker ett tag men ska absolut försöka igen!! Har ni några bra böcker man absolut inte få missa ??!! TEEELL MEEE

kram

Likes

Comments

Bilder