Header

Vardag

- klubbmästerskap gick lite mer en ok , en hundring bröstsim med pers på några hundradelar ( pers man förbättrar sin tid haha ) , nöjd med de, längesen mitt bröstsim kändes bra, så nästa vecka på ugp då kör vi!

200 frisim gick som planerat lite sämre en ok, men körde mest för att känna på det lite, vad jag ska tänkta på till nästa helg med ny tävling UGP.

vet inte, kanske håller på att bli sjuk, i såfall SEGT, ska käka som tusan , sova och hålla mig frisk!

Veckan består utav plugg och träning, gillar de , inte plugget men annars gillar jag det. Helgen kommer spenders i simhallen med mjölksyra i både armar och ben cirka 14 omgångar.. menas med nu tusan simmar vi fort ;)) hahaha

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Åsikter/Tankar

- vänd om nu, lämna bakom dig, försvinn , tack och hej

vill du också gå? ja varsågod. dörren till höger , sen kommer du ut till helvetet, när de blir grönt kan du kanske börja om, men hör inte av dig, för då , då blir jag , jag blir inte bra , du lurar mig

oranget ljus, vänta

rött ljus , vänta inte spring här ifrån och visa inte ens ett teckenspråk igen.

ingen blekaste aning vad de här är, skyller på Veronica Maggios låttexter, mina texter är lite som en gammal loppis bok JAG VET

.

.

Likes

Comments

Vardag

- jag vet inte, det mesta är la bra, kunde kanske varit bättre men då kan de ju också vara värre. De är bra.

Mitt bröstsim kändes för första gången bra igen i fredags, men inte idag, hoppas de känns bra imorgon för då blir de klubbmästerskap, Träningarna har inte legat på topp i veckan, jobbigare en vad dom brukar. Vet inte varför men dippar kommer och dom försvinner. En sak som är bättre en bra är att de är Så kul på träningarna, alla är bara bra allaaaaa ,de är så kul att simma med sina kompisarr!

Skolan börjar lösa sig, jag kommer få en del hjälp, och kanske få ett namn på vad felet är, vi får se, kanske skönt, de ska bli bra de kommer bli bra.

höst,höst,höst. Hittills har de varit en bra höst, människor jag gillar gör mig glad <3 Tack

i veckan blir de syo samtal tror de heter så haha , om gymnasium, för mig ser de ut som att jag kommer gå en uniformslinje, passar mig, kan inte sitta still. ;)))

Ha en bra lördag!

xoxoxox Och kolla på Skam Världens bästa serie <3 hejsvejs


Likes

Comments

Vardag

- jag tycker det är höst på riktigt nu, röda kinder en is kall näsa och en extra tröja beskriver hösten rätt bra, föräldrar som tjatar om mössan efter träningen för annars blir man sjuk! Någon som känner igen sig ? 

Ny vecka, en bra ny vecka, kan äntligen lägga lite fokus på träningen då läxor värkar har försvunnit för stunden, sova äta och träna får blir min prioritering, mååste försöka sova mer, jag sover mycket minst åtta timmar per natt ibland en timma mer eller mindre. Men att få somna tidigare och få 10 timmars sömn skulle vara bättre :)

kram på er !

Likes

Comments

Vardag

min bäästii efter träningen

gratis korv är alltid gott ;)

bild 3: Maggii fyllde år så då blev de glass!

- helt ärligt vet jag inte hur jag skulle ha klarat av livet utan simningen, simningen är inte bara ligga i poolen och plaska, de är vänner och en andra familj, vi träffas på tisdag morgon tisdag eftermiddag torsdag fredag lördag morgon lördag eftermiddag, ibland räcker inte de till och söndagarna fylls upp. Tävlingar och läger som sträcker sig över helgen. Men de är så Sjukt kul, de är de bästa jag vet. bästa bästa bästaaa.

min helg spenderades till mesta dels i simhallen, ingen tävling utan bara träning. kul var det men man känner att kroppen behöver vila i två dagar nu. Så de ska den få göra :) Resten av min söndag kommer spenderas framför datorn och en Nutella burk men även under en lång dusch, för de är man värd <3

xoxoxox

Likes

Comments