Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja hallå där. Jag ska börja med att säga att jg har haft internet hela resan men jag har bara inte skrivit något inlägg... Iallafall veckan har vart bra såhär långt, jag har träffat min brorsa och han har visat oss runt i Barcelona på väldigt coola ställen men har inte haft min mobil så jag har inte tagit bilder från det meeen idag har jag spenderat dagen i lägenheten och ute på stranden.


Likes

Comments

Ja nu är jag nyduschad och förhoppningsvis färdigpackad, glömmer alltid nåt dock även om jag går igenom listan fyrahundratrettiosju gånger. Men iallafall, jag trodde jag skulle vara mer peppad och så men jag vet inte, känner inget lyckorus direkt... :/ men jag får ju träffa min brorsa så det är lugnt :) har inte sett honom på flera månader! Förut brukade vi spendera jätte mycket tid tillsammans och sen flytta han till Barcelona.... Det är några saker jag inte fattar när min käre bror försöker tänka, tex så säger han alltid att han kommer klara sig på sina pengar, att han har nog med pengar liksom. Så var det när han flytta dit, han sa att han skulle ha pengar för första månaden och sen skulle han få ett jobb typ första veckan... Ah det gick en vecka sen fråga han om mer pengar haha så dålig du är Joachim.... Och hans mobil och bankkort blev stulet också.... Aja ha det bra hörs vi när jag kommer tillbaka!Jovakin⬆️ (Joachim)

Likes

Comments

Glad påsk på er fina! Idag så blir det påskmiddag med familjen och sen sovaaaa för imorgon åker jag till BARCELONA! Vet inte om jag kommer ha internet där så kommer troligen inte uppdatera men iallafall jag kommer vara där fram till Lördag och jag ska ju träffa min bror som bor där så jag är sjukt taggad! Slipper ju skola i några dagar också haha.
Men iallafall nu sitter jag här i min säng och tänker på livet, vaknade nyss och insåg att jag sovit bort ännu en fin dag heheh.......... Jag känner att jag mest babblar nu så ska sluta skriva.... Ha en bra påsk nu kära läsare så hörs vi senare! :*Kyckling muffins ;)

Likes

Comments

Tjenixen läsare! Idag har inte vart en produktiv dag haha men nu ska jag ut och träffa en kompis(hennes kusin är snygg som satan fyi men han åkte nyss hem till sig) och vi ska ta en liten promenad :) så vi hörs! :)


Likes

Comments

Om inte mitt hår hade en så kass kvalité skulle jag helt klart försöka göra något åt mitt hår, men för att kunna göra mitt dreamhair måste man ju självklart bleka och bara allmänt förstöra håret innan man färgar det till färgerna jag vill ha såå jag fortsätter med min vanliga trista hårstil haha.
Meeeen detta är vad jag suktar efter iallafall:Likes

Comments

Ja godmorgon igen då, idag har jg inga planer, ska nog bara vara hemma och packa inför Barcelona och bara allmänt inte röra på mig och vara ohälsosam osv osv. De som känner mig vet att det är så jag oftast spenderar mina dagar.... Anywho, nu ska jag äta frukost, ägg och bacon 😏 såååå jag lägger väl upp ettinlägg lite senare, hejdå!

Likes

Comments

Okej så i alla mina år av youtube tittande har jag såklart kommit och tänka på några saker, tex i alla Guy vs woman(vem har det värst) videorna, framförallt frågan om vad som är mest painful, att föda barn eller bli kickad på juvelerna. I min åsikt så är det lika illa för båda de mänskliga könen med tanke på att kvinnor iallafall har 9 månader att förbereda sig medan männen alltid måste vara på sin vakt men inte någon av de videorna jag kollat på har tagit upp det?
Och tex de videorna med hur olika slags människor beter sig när de är fulla, ingen verkar nämna den som sitter i hörnet av allt och noterar hur de andra beter sig eller? Jo förresten kanske människan är nykter men.... 
Jag vet att det var massa mer jag ville säga med det här och jag kommer troligen komma på det direkt efter jag publicerat det här men som den guldfisk med 5 sekunders minne jag är så måste jag nog säga tack o adjö och godnatt ändå! 

Likes

Comments

Kan fortfarande inte fatta att jag träffat killarna från Ijustwanttobecool. Omg.....


Likes

Comments

Ja godmorgon där catmjaows!
Det förra inlägget skulle egentligen ha lagts upp igår kväll men eftersom min mobil är som den är så blev det inte så. Men iallafall godmorgon på er fina! Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska upp eller inte... Ska ju träffa Sandra och Emilia idag igen, blir nog nice.

Tudelu catmjeows så hörs vi senare.


Likes

Comments