Tog några timmar att göra french fading på sig själv. Men riktigt nöjd med produkterna från  https://www.nded.se . Materialet håller länge. Använde inga tippar då jag själv har långa naglar. Ni får gärna komma med tips om olika nailart som jag kan göra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har nu fått hem min nail trainer som jag skickade efter från Aliexpress. Det var värt väntan! Har även testat nagelformerna från  
https://nagelgiganten.se . Prövade att göra en ombre. Nästa gång blir det med glitter. Kom gärna med idéer!

Likes

Comments

Har nu varit hos min kära frisör Magda på Vild & Vacker i Halmstad och fått en peachblond färg och klippt topparna. Hon prövade sig fram med en ny ton. Satt hos henne i nästan 3 timmar och njöt. Hon har varit min frisör sedan 16 år tillbaka. Började hos henne då hon utbildade sig och jag har varit henne trogen sen dess. Många olika färger och frisyrer har jag testat under åren.

Likes

Comments

Länge sedan jag åt chiapudding med björnbär. Tyvärr har jag inga egenplockade kvar i frysen, så det blev till att köpa frysta. Håller sig mätt på det länge. Har även fyllt upp kylen med frukter och grönsaker för att kunna göra olika smoothies. Snart är det dags för att åka till min frisör, för att få en fin vårfrisyr.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har nu köpt 3 olika highlighter på http://www.brallis.se och testat dem alla tre. Alla ä lika bra. Den första till vänster är The Balm Mary-lou Manizer Luminizer och kostar 199 kr och som många säkert redan provat. Den ger naturlig lyster för den som önskar ha lite shimmer. Den i mitten är Makeup Revolution Pro Illuminate. Det är väldigt stor i jämfört med de andra två. Man får mycket produkt för pengarna. Den kostar bara 69 kr. Den är lite mer champangefärgad än The Balm och ger en härlig highlight. Är glatt överraskad! Sista till höger är en ganska nytillkommen produkt från Milani och heter Strobelight Instant Glow Powder i nyansen Dayglow och är lite mer gulfärgad. Men på huden ger den en fin lyster till en festmakeup. Finns i många olika nyanser. Den kostar 179 kr. Jag kan inte säga att någon är bättre än den andra.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Foundation från Estee Lauder är en av de bästa jag provat. Håller hela dagen utan att behöva lägga puder efteråt. Nyx butter gloss har en mjuk härlig konsistens. Wet n Wild är ett Bronzer/highlight med shimmer för den som inte vill har för mycket glow. Det nya tillskottet är The Balm mary-lou manizer som är köpt på https://www.brallis.se . Den ger mer shimmer än Wet n Wild om man vill ha mer glow, exempelvis vid fest. NYX wonder pencil, är en fin krämig färg till vattenlinjen, men jag har den även under brynen, för att markera brynen ännu mer. NYX High definition eye shadow base, är en bra "primer" för att ögonskuggorna ska sitta bättre. Sen har jag BareMinerals mascara. Den upplevs som en vattenfast men det är den inte. Den kladdar inte eller släpper. Refectocil är en frans- och brynfärg. Den bästa av alla jag provat. Färgerna håller längre och man får en intensiv färg. Denna som jag tagit med är till brynen. Finns även i andra färger till fransar. Den blåsvarta, blir intensiv svart. Färgen blandar man med väteperoxid i samma märke. NYX blush är i puderform och man får en fin naturlig lyster. Den är ganska pigmenterad. Sist har jag Revolution Blush palette med highlight som en av mina favoriter av alla som jag nämnt. Roligt att ha en palett med olika rouge så man kan byta ibland. Ett tips från mig med några av mina favoriter!


Likes

Comments

Contains affiliate links

​Har testat Den första produkten Peter Thomas Roths Dragon blood serum som stärker upp ytliga blodkärl. Den är WOW!! Efter någon veckas behandling har de ytliga kärlen på kinderna minskat avsevärt. Värt var enda krona! Övrig Hudvårdsprodukter är jag sugen på att testa framöver.

Likes

Comments

Vad gör man inte på sin lediga dag, jo tränar på det lokala gymmet. Har nu löptränat och styrketränat i 1,5 timme. Endorfinerna får sin kick. Jag och min äldsta dotter har nyligen skaffat gymkort. Tyvärr ligger hon sjuk idag, så jag har fått träna själv. Det är så lyxigt att ha ett gym i samhället och slippa köra in till stan för att träna. En av döttrarnas klasskompis mamma har startat gymmet i en lokal i närheten för ett tag sen. På så vis lär man känna nya människor i samhället. Igår var jag på yoga i grannsamhället.

Likes

Comments

Köpte et lätt bronzer från Wet n Wild colour icon bronzer i färgen Cabana. Den är en oljefri formula som har ett UVB skydd, Spf 15. Den ger ett lätt skimmer till huden och ger en naturlig look utan att det blir för mycket highlight. Passar bra till vardags makeup, men även till fest. Denna bronzer är dermatologiskt testad och är en vegansk produkt. På http://vegobeauty.se kan man hitta flera produkter och varumärken som är crueltyfree. Tycker produkten är bra och prisvärt. Kan köpas i andra nyanser på https://www.cocopanda.se/ Där finns även många andra veganska märken.

Likes

Comments

Tänkte först när jag såg boken att jag skulle strunta i att köpa boken, då det finns så många bra recept på nätet. Men ska då oftast veta vilken typ av smoothie man letar efter. I denna bok finns otaliga och lätta recept med ingredienser man ofta har hemma, men även recept med lite annorlunda ingredienser. Här i finns även superfina bilder. I denna gröna smoothie, hade jag färska bladspenat, mango, kiwi, banan, stjälkselleri och grönt te. Supergod.

Likes

Comments