Header

Hej!

Låt oss lägga en minut på Parneviks!! Tror att de flesta tycker likadant som mig...jag älskar den serien!! Alltså så himla go familj och så fina o härliga personer! Man måste ju älska Mia<3333

(Random inlägg hahah)

Likes

Comments

Hej igen, tävlingen gick sådär men det kändes verkligen bra och var superkul!! Höften kändes inte då jag hade så mycket adrenalin på dansgolvet!!

Nu ska jag ha gruppträning om 30 minuter och efter det hem och äta middag, kanske plugga lite sedan läggdags:) Dagen idag har varit jättebra! Imorgon fyller världens bästa Ellen 14 år, grattis i förskott!!

Hoppas eran dag har varit toppen!!

XoXo Mikaela

Likes

Comments

Det blev inget bad idag, utan satt hela tiden och pluggade kemi.. renskrev mina tusen anteckningar så att jag nu har allt samlat på samma ställe, datorn - och inte på tusen sidor i tusen olika böcker, tack o lov, för detta kommer nog att hjälpa mig - a lot. Som rubriken lyder är det dags för mig att sova alldeles strax, fick i mig en macka till kvällsmat och bestämde kläder för imorgon! Imorgon blir en hyfsat kort dag, 10-14 så det säger jag tack för!! Hoppas ni nu sover gott och vaknar glada imorgon, godnatt!!

XoXo Mikaela

Likes

Comments