Hur länge ska det fortgå? När kommer den falska fasaden falla? Jag blir så arg, frustrerad och uppriktigt ledsen över att ingen lägger märke till detta och liksom låter pajasen fortsätta. Men jag får väl helt enkelt låta Karma sköta sitt jobb

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag för ett år sedan föddes fyra små liv i min ena tvättkorg på toaletten. Lite dramatisk födsel så jag fick agera 'barnmorska' och bla hjälpa mamma Mmalia att få ut en. Snajper kom ut av sig själv.
Lite introvert och ensamvarg som kattunge, trodde det var fel i huvudet på honom. Men när hans mormor, som hade sin egen kull samtidigt, ideligen brukade sno honom och lägga honom hos sig så fick det liksom bli att han fick stanna kvar i huset.
Och det ångrar jag icke.
Vem kan inte älska lille 'Snappe-Snus' aka lille Grisen? (gris=grå på franska)

Likes

Comments

Inget smör, ingen mjölk, inget fluffvispande ta sedan bort gluten och lägg till mer ägg än ursprungsversionen anger, peta ner kanelkryddade äppelskivor i smeten OCH släng sedan ihop ett typ toscatäcke med havregryn och mandelspån.
Tro mig, du kommer bli förlamad i gommen och sätta i dig fler än du borde.
Men det är så värt! 👌

Likes

Comments

Hemma igen, trött som tusan. (syns ju tydligt på
bilden att jag typ skelar..)
Imorgon tänker jag verkligen hålla Söndag och göra
så lite som möjligt.
Ligger ganska efter på energikontot så att samla energi känns smart. Ska försöka somna nu så jag får avrunda
inlägget så jag slipper få en mobil i nyllet..igen😅
Ett fattigt inlägg, sorry för det.
Avslutar med en kul text jag nyss hittade.
God Natt

Heja svensk Polis! Grymt jobbat.

Likes

Comments

Så otroligt stolt jag känner mig just nu, att vara påväg in i denna yrkeskår, som idag gjorde ett fantastiskt bra jobb under den mycket debatterade demonstrationen!
En dag kanske det är jag som får deltaga till häst i uniform. Bara två år kvar.. 🙄

Likes

Comments

"Det som inte framgår av klippet är att jag, efter att ha tappat greppet om stången lägger mig ner på golvet och försöker få trycket i bröstryggen att släppa"

Idag tog jag en tidig paus från alla 'måsten' och cyklade mina 4km till boxen för att nöta snatchteknik.
Tänkte att av två onda ting så skulle ju alla måsten bli mycket roligare.. men det gick sådär.. något låste sig i bröstryggen så att jag tappade greppet och stången.
I min värld så släpper man helst inte stången alls, mer än när lyftet är klart eller när vikter ska på/av.

Men på riktigt så dålig jag är, och stel, och klen.. fast som rubriken säger så är det bara för mig att öva och nöta.
En dag kanske det släpper.
Skönt att veta att jag inte behöver snatcha buset sen😅

Nåväl. Postade ett inlägg i en medlemsgrupp gällande att man ska plocka undan efter sig, även i den delen som kallas OpenGym, inte bara när man varit med på en klass. Och det var det jag lyfte, pekade aldrig ut någon för jag visste ju inte vem/vilka det var utan skrev att det fanns tröjor och viktväst att hämta på de ställen som de lämnats.
Inlägget uppskattades, utom av en.

Där fick jag snabbt ett hugg om att det även är förbjudet att dumpa lätta vikter.. 


Pinsamt gjort av den personen, röjde ju sin egen 'hemlis' att mitt klipp kollats in utan att gilla det, samt att min text inte lästs. I PM fick jag bla veta att ...... tyckte att jag haft en otrevlig ton och att ingen medvetet gör saker för att sabba för andra..

Tja, vad ska jag säga. Det var ju inte riktigt det min post handlade om i gruppen.. vet inte heller hur glada emojis och solar kan bidraga till en otrevlig ton.
Ganska skönt när folk visar rätta färger.
Ingen eller inget jag tänker lägga energi på, problemet ligger nog egentligen i något annat..

Jag tog bort posten.
💃

Likes

Comments

Jag ligger och försöker sova, men det går sådär.. Mycket som händer nu så tankarna bara flyger och far..tro det eller ej, men jag har börjat känna mig ensam.. Jag saknar verkligen någon som kan ge mig den där kramen, du vet. Den kramen som pulserar trygghet, ömhet och kärlek. Den där kramen från en person som verkligen-verkligen bryr sig om mig. MIG!
Jag lever än, till viss del, på en sådan kram.
En kram som kändes sådär äkta, du vet när man inte vill släppa taget för att allt känns så oerhört overkligt ja nästan magiskt, en sån kram. Även om jag var den enda i kramen som kände så, så spelar den en stor roll för mig. Och jag hoppas att den som gav mig den ger någon, som för den genuint betyder något, samma upplevelse.
Nåväl, jag saknar den känslan. Känslan av att vara omtyckt och duga till. Men hur som haver, det verkar inte vara mitt kall.
Jag är ju sådär stark och fixar allt..🙄

Jag hoppas att du känner dig älskad och behövd.

Sov gott
💙

Likes

Comments

Jag kommer hem lite tidigare från jobbet ikväll, sätter mig i soffan för att kolla nyheterna. Såklart öppnar jag min mail samtidigt.. och döm om min förvåning, men.. Mailet med stort M låg där och väntade i inboxen..tro mig, men jag vart sjukt nervös att öppna det med tanke på att det var ett 50/50 resultat jag väntade mig.. Meeen.. det blev ett glädjetjut här hemma och en flaska vin korkades upp!
Tack livet!!
💙💙💙

Likes

Comments

Jag fick ett armband nu ikväll, av en gäst som är återkommande på helgerna. Det är en man som jag lagt lite mer tid på än andra gäster. Han är en genuin människa och jag gillade honom redan vid första mötet. Han och hans exfru brukar komma och dricka ett glas vin och äta något lätt, oftast på lördagar.
Fantastiska människor.

Och idag fick jag alltså ett armband för att jag är jag, är stark, tuff och har ett stort varmt hjärta. Färgen påminner också om mina ögon.
Jag blev nästan rörd av det. Tänk att det finns de som jag knappt känner som har den uppfattningen om mig, när vissa folk jag känt länge inte uppskattar något hos mig..

Nåväl, efter att jag satte det på mig så har det dykt upp två nya jobbmöjligheter. 💙

Likes

Comments

Eller egen och egen, Svinto är ju med på ett hörn..och kanelbullarna 😅
Men två timmars 'bara vara' och läsa en superbra bok det är som balsam för själen.

Började dagen med ett gymnastikpass i boxen. Mycket statisk träning. I riggen. Shit vad jag är kass där. 😅Toppen att gå på sånna här klasser så jag får en aha-upplevelse 💡 om mina svagheter. 🐡

En blandad kompott av hus-, trädgård- och djurskötsel innan jag hamnade här i soffan med glutenfria kanelbullar, kaffe och en bok.
Fyra Dagar i Kabul av Anna Tell** ⭐️👌

Hur mycket jag än älskar att liksom vara ensam och själv i tystnaden och lugnet, så händer det mer och mer ofta att jag faktiskt kan känna saknad över att inte ha någon att dela allt jag upplever här på landet och utanför dessa marker.. Fast på sätt och vis så slipper jag ju intriger och att bli sårad och det är väl bra..?
Men enligt två medium, oberoende av varandra, så har jag levt som nunna och munk i tidigare liv.. Det är kanske därför jag lever som jag gör idag och trivs med det.. Att sakna någon kan man ju göra ändå tänker jag, även om jag inte vet vem denne 'någon' skulle vara. Känns som något ouppnåeligt, att någon skulle vilja hänga med mig (och cats..) Nåväl. Tiden får utvisa.

(**Anna Tell är en kriminalkommissarie och statsvetare med 20 års erfarenhet av operativt arbete utomlands och här i Sverige)


Likes

Comments