Sökte lite på nätet och hittade massa fina idéer. Gjorde några test och de blev ganska bra. Nästa sommar blir det mer seriösa projekt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hittade dessa fina till att lägga på graven nu till Alla Helgons dag. Så vackra.
Likes

Comments

I några veckor har jag letat efter min innebandyklubba utan framgångar. Som den Svenssonmamma jag är så har jag naturligtvis skyllt på barnen. "Det måste vara ni som har lånat den och sen glömt var ni har haft den!" Barnen i sin tur har bedyrat sin oskuld och hjälpt mig leta, utan att se skymten av någon klubba.

Häromdagen fick jag tipset av en kollega att titta i idrottshallen på skolan. Jag var tveksam men letade där ändå. Nope, ingen klubba. Som tur är så frågade jag idrottslärarna om hjälp och yes! I deras skåp stod den! Äntligen! Så på nästa träning har jag min egen klubba! Och ja, jag fick krypa till korset och be barnen om ursäkt.. "Vi sa ju det mamma!"

Kollegan tog sig friheten att märka min klubba, hon såg väl likheten mellan märkning av barnens kläder på fritids och min klubba. :) Nu står mitt namn på den. Ser fram emot många roliga träningar med den.
Likes

Comments

Var väldigt förberedd och laddad imorse för att låta mina elever få sina inloggningar till sitt läromedel på nätet. Jag satt igår eftermiddag och fixade inloggningar till varenda elev i åk 7 och idag var det dags för dem att testa.

Naturligtvis börjar datorerna att lagga så i ca 15 min fungerade endast 4 datorer utav 18 st. Tur man har så duktiga och skötsamma elever så de läste bänkbok medan de väntade på att deras dator skulle kopplas upp mot nätet. En efter en kom de sedan in och kunde logga in och börja använda sin nya inloggning. Det tar tid att introducera nytt men det kommer bli bra detta. Så länge datorerna fungerar..


Likes

Comments

Älskar dessa produkter och hur lyxigt är det inte att ha en mamma som säljer Mary Kay och som gärna uppdaterar en med det nya och låter mig prova på. Igår kom hon hit och instruerade mig till att lägga en make up. Jag är urusel på det där med smink, tyvärr. Önskar så att jag hade varit bättre på det, hade gärna gått kurs. Man ser ju hur stor skillnad det kan bli på andra med rätt sminkning när man vill vara lite extra fin, jag vill också kunna bli så fin.

Tyvärr hjälper det inte med kurs för mig, jag ser för dåligt på ena ögat vilket gör att jag får sminka på måfå på ena ögat. Eyeliner brukar vara extra svårt. :) Blir ofta snett, vingligt eller kladdigt. Aldrig så där raka fina linjer som andra får till. Men men, man kan inte få allt. :)

Igår testade jag att sminka mig med nya produkter som min kära mamma hade med sig. Blev rätt bra faktiskt och roligt var det. :)

Likes

Comments

Ikväll blev det jobb för min del. Hade några texter att översätta och analysera på spanska och veckans alla timmar räcker inte till.. Jag gör det hellre på kvällen när barnen ändå är trötta och gärna tittar på tv istället för att ägna dagen åt det. På dagen vill jag umgås med barnen och hitta på grejer. Medan jag jobbade ikväll somnade alla mina tre killar i soffan, kl 21:30 snusade de sött. Sjukt trötta allihop. Så jag fick en hel del gjort med gott samvete. Men hjärnan la av på slutet. När Kenn och barnen tittade på tv så kunde jag inte koncentrera mig så Gabbe hämtade ett par hörselkåpor åt mig. Funkade rätt bra faktiskt. :) Men jösses vad trött jag är nu.. God natt alla och dröm härliga drömmar!


Likes

Comments

Ja, jag vet! Jag har själv hund men jag håller banne mig ordning på den. I somras råkade jag ut för flera incidenter under mina löprundor då lösa hundar sprang efter mig, en del glada, en del aggressiva och redo för attack. Jag uppskattar inget av det (men väljer klart de glada om jag måste). Men kan reta ihjäl mig på naiva hundägare som tror att just deras gläfsande hund är jättesöt och mysig. Nej tack! Jag vill inte hälsa på din hund och avskyr kommentarer som precis "Han vill bara hälsa". Tänk om JAG inte vill det då? Respektera människor runt omkring och håll era hundar kopplade. Fråga innan ni släpper fram hunden för att hälsa. Trots att jag själv har hund så har jag väldig repekt för främmande hundar, nästan rädd faktiskt. Kanske p g a att jag blivit biten några gånger.

I förrgår blev min vän biten i benet av en hund under en löprunda och igår ikväll när jag och Sandra sprang kommer en hund rusande i full fart från en trädgård (utan staket). Hundägaren ropade på den men den lyssnade inte utan fortsatte mot oss. Det slutade med att jag fick ryta till och skrämma den för att den skulle vända. Riktigt läskigt! Inte nog med att man springer och flåsar som attan, så händer detta och pulsen går upp flera hack.

Så summan av kardemumman är.. Du älskar din hund och tycker den är det finaste och charmigaste i världen. Jag å andra sidan vill gärna bara kunna gå, promenera med min hund, springa eller cykla med barnen utan ha din hund i hälarna, gläfsande..


Likes

Comments