Postad i: Hälsoliv


Det var menat att jag skulle dragit till gymmet, men jag tog tillfället i akt att istället gå en skön grå disig promenad uppe i bondebacka.

Insåg imorse hur länge sen det var faktiskt sen jag gick där, dom har utrustat utegymmet med lite nytt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Hälsoliv

2016 kom och gick med blåsväder och nu är vi inne i 2017 med nya tag.

Nya året började bra, det snöade och vi passade på åka pulka som min egna lilla tradition som jag gjort sedan våran dotter F föddes.

Jag förstår varför en del gnäller att, det är så fullsmockat i gymsalen med alla nya människor med löften om vad det vill uppnå. Jag skaffade mitt gymkort oktober 2016.

Började köra igång 3-4 ggr/vecka med 2 tillfällen med PT och fått träningsschema, har under den tiden lyckats skada mig åter igen nacke/axlar. Kört för intensivt, överansträngt mig i början pga. man vill komma igång så fort som möjligt och inte tappa gnistan.

Sen har jag fått nyligen veta två saker, att jag eventuellt har carpaltunnelsyndrom pga. fumlighet i handen, domningar under kvällar och vissa mornar. Ganglion inte helt instatt vad det innebär men de jag fick veta var, att de är en cysta som är fylld med vätska. och det kan ju förklara varför jag har fått som en liten grop/böld över min hand och har så ont.

6 veckor framför mig med rehablitering (inget nytt) ska jag använda mig av en handledsskena och sova med under nätterna. Har tendens att sova på min arm, Jag har inte uppfattat riktigt själv hur jag sover men, ja typ så.

Vissa dagar är bättre än andra, Man har alltid något som står i vägen för sin egna framgång, men denna gång ska jag icke ge upp så lätt.


Likes

Comments