View tracker

Postad i: Familj, Hälsoliv

Jag har hört om talas vid just denna propud.

Innan jag provsmakade första gången var jag skeptiskt, men nu när jag har smakat vanilj, choklad, blåbär och caramel så är dom faktiskt riktigt goda och perfekt till mellanmålet .

Åter igen sjukstuga här hemma, denna gång förkylning, samband med ögoninflammation, halsont.

Ringde VC (vårdcentralen) och hen så ifall F inte var bättre tills fredag, skulle vi få åka in och dom kunde undersöka henne. 😣

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Familj

Snart nalkas det jul. andra advent idag, jag vaknar med täppt näsa och halsont i morse.

Hände en pinsam händelse i apoteket tidigare idag..

"Hej hej" säger F till en gamel tant, precis i samma veva säger jag till kassören "hon ska alltid hälsa på alla" "ja de bra det är artigt" "Gå!" och jag får skämmas ögonen ur mig, "så får du inte säga..." 😣

Vi har även hunnit fira andra advent hos mina föräldrar. Jag hade tänkt gå till kyrkan idag, men det blev inget denna gång heller..


Likes

Comments

View tracker

Postad i: Hälsoliv, Allmänt

God morgon, imorse var det segt att gå upp och jag starta dagen med enery drink.

F låg och sov tills jag satte på tvn, och tände lampan och väckte henne lite försiktigt.

Det var frost ute imorse, och kallare i luften, bra start på onsdag morgon på gymmet.

Ska senare till affären och kolla de sista julklapparna, och hämta F ifrån dagis senare.

Igår var jag på möte ang. börja praktisera/studie besök, ska bli skönt att få ännu mer rutiner i vardagen än att gå hemma.

Personalen hade jag träffat tidigare, men lite luddigt möte sådär, trodde faktiskt jag skulle känna igen dom men nu efterhand vet jag vilka det är, och jag har träffat dom tidigare.


Likes

Comments

Postad i: Hälsoliv
Igår drog jag med R till gymmet, hen hade bestämt sig äntligen att" prova på veckan."

Vi körde ett par pass som jag brukar göra, men gjorde inte allt. Jag tyckte det var jobbigt att formulera orden för bästa sätt för hen förstå vad man gör, hur man gör osv. Min svaghet är just detta med att sätta på ord om saker än att skriva.

Men det gick bra ändå, hen hade alla fall träningsvärk idag, så vi kör på en vilodag och kör ett pass på gymmet imorgon igen.

Jag gymmar själv 3-4ggr/veckan så det passar perfekt att ha vilodagar, som man kan klämma in vardagsmotionen på.

Men nu har jag förlorat en veckas träning pga. ansträngning i nacke/axlar, har kört för hårt i början. Men tur att jag har bokat in en tid med PT, och så får vi se ifall hen kan hjälpa göra ett anpassat schema till just mina skador så jag kan förebygga det i framtiden.Likes

Comments

Postad i: Hälsoliv

Jag var som sagt hos sjukgymnasten, det visade sig att jag hade överansträngt nacken/axlarna och kört för hårt i början på gymmet.

Hen tejpade mig, fick ett tränings schema som skalls följa ca. 14 dagar återbesök. Har även hunnit boka ny tid till PT och kommer visa henne dessa övningar, och få hjälp så jag kan ha tillgång i gymmet med dessa övningar med maskiner m.m.

Känner jag har kommit 1 veckas träning i spillo, men nu får jag ta tag i nya krafter och kämpa vidare!


Likes

Comments