Header

Jag tycker att min kommuns "city" har blivit så jävla ful nu på sista tiden, speciellt nu när jag har flyttat och blivit van med Arvikas fina parker. Torsby har ingen som helst park-eller jo vi hade en park med lite träd och en fontän men där har dom huggit ner träden. Blir lite smått deprimerad, om Torsby skulle vilja locka hit människor måste dom kanske satsa på att göra det fint och "tilldragande". Hahaha, asså jag menar att dom som bor i stan måste ju vara helt ledsna på all asfalt och betong överallt. Att kommuner "tappar" människor för att dom vill bo i städer där det händer saker, där det finns fina parker och jobb förstår jag helt.

Are you with me? Should we bilda opinion? Mer parker åt folket!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det den perfekta tiden att gå ut och plocka på sig alla olika sorters blommor och växter, t.ex dom fina prästkragarna slår ut som bara den just nu. Lägg blommorna i en ram med glas och så är du klar.
I bakgrunden av blommorna skulle du kunna ha bara ett vitt papper, eller om du är lite artsy skulle du kunna göra ett coolt mönster med akvarellfärg.

Man behöver ingen som helst talang för att göra detta och det går jättesnabbt!

Likes

Comments

Idag har jag varit i Karlstad med mina föräldrar för att bl.a spänna tandställningen och hämta konsertbiljetter, min mamma skulle också åka till Stockholm från Karlstads centralstation.

Jag köpte två stycken toppar från bok bok som är veldi veldi somriga, dom skulle passa sjukt bra med dom byxorna som jag ska sy om.
(Köpte också en tröja från hm men då tog jag inte en bild i provrummet).

Efter allt shoppande så åt vi mat utomhus på en Italiens resturang.
Vädret har varit bra, det har varit en okej dag :)

Likes

Comments

Wooowo, den sista bilden är ju riktigt superbe. Men jajajahajaj.
Jag har ett par byxor som jag köpte på monki förra sommaren, dom är ganska tråkiga så jag tänkte sprätta upp sidorna på byxorna (längst ner och upp till knäna ungefär) och sedan sy dit jeanstyg så att dom blir mer utsvängda.
Har gjort det på ett par andra byxor som är lite mörkare och det blev lyckat.

Likes

Comments

Bikinidelar från Hm som är ytterst fina tillsammans.
Dom är beställda nu ✅ så det enda dom fattas är sol (med sol så menar jag inte ett moln på himmelen). Men det kommer väl aldrig att ske här i Värmland :(

Likes

Comments

Vill gärna ha toppen och byxorna (men det kommer aldrig hända eftersom att jag sällan köper kläder), men jag kan föreställa mig hur gulligt det skulle se ut.

•Rosa topp, Monki 99 kr (tror jag)
•kostymbyxor, Nelly.com 299 kr

Jag tänkte först att ett par beiga byxor vore snygga till toppen men det skulle nog bli för tråkigt och mörkt (och eventuellt förstöra det ljusa med den rosa toppen)
Komplett med ett par klackskor i ljus mocka.

I will not order any of the things, because it's just a waste of money... >:(..but you can always dream.. :(

Likes

Comments

Jag köpte en flaska på Ica för någon dag sedan, den är som en liten bur inne i flaskan som man kan ha frukter eller citroner i (som kommer att söta vattnet). Jag fyllde min med grapefrukt...usch! Jag tycker inte ens om grapefrukt!?

Aja, jag väntar på att ungen ska bli varm (ska laga till en laxbit). Under tiden är jag inne på beautybay.com för att fördriva tiden lite, funderar på att beställa en Jeffree star-highlighter och en morphe brushes-palette för varför inte.

Nu ska jag fixa till maten, bajbaj.

Likes

Comments

It's time to stop!!

Tumblr-hetsen har gått över styr, it's time to take a step back!!!!

Likes

Comments

Jag har blivit bok-tokig på sistone och jag tänkte att det skulle vara kul att göra en tag som jag fann på tumblr

http://laurenreadsya.tumblr.com/post/17329933244/tag-questions-about-books

(Sista frågan skippade jag för den är obvious).

What is your favourite book?
Har inte bara en favoritbok för det kan jag inte acceptera, mina favoritböcker är:
•this is not a test-Courtney Summers
•we where liars-E. Lockhart
•genom dina ögon-Stephenie Meyer
(Måste säga att det är någonting med böckerna som gör att man älskar en karaktär och sedan kan man börja hata den så jävla mycket efter en textrad vilket tyder på att man får starka känslor för karaktärerna). Jag har läst ganska många böcker och det är dessa böcker som fick mig att gråta, förmodligen pga alla avsked och tragiska händelser.

Who is your favourite author?
Det skulle nog bli Courtney Summers och Stephenie Meyer även om jag grät jävligt mycket i slutet av "we where liars" (hon är en jävligt bra författare måste jag säga).

What genre do you prefer?
Jag skulle nog säga att jag gillar romantiska böcker, att en person skulle göra allt för att skydda den han/hon älskar. Men romantik kan man ju kombinera med det mesta,
jag gillar science fiction och fantasyböcker så det är en bra kombo :)

What is your favourite book series?
Har bara läst klart två stycken och det är cirkeln-trilogin och twilight-serien, jag skulle nog säga att jag fastnat mer för twilight än cirkeln. Men jag har inte läst klart hungerspelen-serien än så jag vet inte om jag kommer tycka att twilight är min favorit än ;).

What books did you hate reading in school?
Jag kommer att man var tvungen att läsa böcker i par och en av dom var "i taket lyser stjärnorna" den var jävligt tråkig i och seg, skulle aldrig tänka mig läsa den på fritiden om jag ska vara ärlig.

What is the first book you remember reading as a child?
Det är förmodligen en bok jag tror heter "singla slant" från tidningen Frida XD.
Det är nog den första boken jag faktist låg i sängen och liksom läste frivilligt i.

Bookstores or libraries?
Jag vill köpa böckerna!! Jag vill kunna titta tillbaka i böckerna när jag vill och kanske läsa om dom utan att jag ska behöva åka i en bil i 20 min till stan.

How meny books do you own?
Jag orkar faktist inte gå upp till mitt rum och kolla men jag skulle tippa på kanske 20-30 böcker.

Do you read before bed?
Jag gör det ibland faktiskt, det är ett jävligt bra sätt att blir trött på, fast jag gillar nog mest att ligga i soffan fullt vaken och läsa istället :)

What is your most comfortable reading position?
Ha! Jag kan typ ligga på 10 olika sätt på en halvtimme, men jag gillar att ligga på magen.

What is the most recent book you read?
Läste nyss klart "this is not a test"!! :)

What quote from any book will you never forget? Why is it significant?
Jag har inte så bra minne men jag kommer ihåg hur huvudpersonen i "we where liars" beskrev sina vänner och det lät såhär:

Mirren
She is sugar.
She is curiosity and rain

Johnny
He is bounce.
He is effort and snark.

Gat
He is contemplation.
And enthusiasms.
Ambition and strong coffee.

Silence fiction or fantasy?
Jag kan inte bestämma mig :s

What books do you regret reading?
Det kan finnas böcker jag inte tyckt om typ som i taket lyser stjärnorna men jag var ju liksom tvungen att läsa den och jag är ju inte direkt ärrad för livet för att jag läste den :/?
Men ja, den sög hårt...

How large is your bookshelf?
Haha, vet inte om det räknas som en bokhylla men om det gör det så är den väl typ lite längre än 2 meter, den räcker nästan hela långsidan av ena väggen, har dock inget bokstöd så jag bara väntar på dagen då de ska ramla ner.

On average, how many books do you read per year?
Haha jag skulle säga att jag knappt läser några, kanske 2-3 stycken, men de senaste veckorna har jag faktiskt kunnat läsa klart en bok på 2 dagar, men det är ju pga att det ända jag gör är att läsa, men jag skulle säga att förra året var 2-3 och nu kanske det kommer bli 10 böcker..?


What book can you read hundreds of times and never get tired of?
Jag har faktiskt inte läst om en bok i hela mitt liv men jag skulle nog kunna tänka mig läsa om mina favoritböcker och de tre första i twilight-serien.

Do you like to read outside?
Självklart! Om det bra väder och inte en massa småkryp överallt så är det helt okej för mig.

What’s the biggest lesson you’ve learned from a book?
Typ att man inte behöver stanna hemma och ruttna för resten av livet, man tar sig där ifrån tillslut.
Woow, det lät dramatiskt vilket det egentligen inte är, men seriöst.. vem vill stanna kvar i en liten småstad där inget händer, jag vill inte ens bo i Sverige längre.


Lite äventyr tack!

Likes

Comments