Hej. Måndagar är alltid en lugn dag för mig då jag bara har en lektion på morgonen och sen slutar jag. Mjukstart på veckan kan man säga. :-) Tycker att det är rätt skönt, och dessutom kan jag göra bort saker eftersom jag har mycket ledig tid. Idag sprang jag efter lunch och det var härligt! Soligt och fint, blev bländad av solen som reflekterades i snön. När jag nästan var hemma sprang jag "rakt in" i en bilolycka som hade skett. En personbil hade krockat med en buss så det var ganska stort pådrag. Väldigt obehagligt sånt där. Sedan har jag pluggat (lite) fysik och matte. Ikväll är det Bonusfamiljen och jag taggar. Se det hörni! Igenkänningsfaktorn är hög om man har syskon man bråkar med. :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjo. Igår var jag först ute och gick en lång promenad med Bea i det soliga vädret, vilket var skönt och kul. På kvällen gick jag till Emma där jag även sov. Imorse cyklade jag förbi stan och köpte en present till Rasmus som hade kalas idag. Jag kom hem från kalaset för en timme sedan och nu väntar jag på middag. Mamma har även köpt semlor. Gött. Ha en bra söndagkväll!

Likes

Comments

Fredagkväll. Ligger under mitt täcke och tar det bara lugnt. Mycket skönt att inte göra något speciellt. Slökolla på youtube och film och dricka pepparmint-te. Då mår man. :-P Det händer ytterst sällan att jag har sådana här kvällar på helgerna där man bara är hemma, men det är ju väldigt härligt ändå. Eller då och då kanske... Annars skulle jag nog bli lite rastlös. Förutom att kolla på diverse videos och filmer har jag ätit tacos med familjen och tränat. Imorgon ska jag försöka plugga lite matte/fysik. Sedan bara njuta av heeelg och allt vad det innebär. Hoppas på att solen tittar fram så man kan gå på promenad i solen och skratta åt Alex och Sigge. Sånt är mys. :-) Haaade

Likes

Comments

Hej vänner :-) Igår skrev jag historieprovet och det känns väldigt skönt att det är bortgjort! Jag är på bra humör och har haft en bra dag, så just nu känns allt här i livet bra. Förutom att Sippen är rätt så sjuk och att jag inte får träffa henne... I miss u <333 Idag tvättade jag efter skolan och lagade sedan middag till min family. Sen har jag sett ikapp PH och gått en liten prommis för att hämta min cykel hos Emma. Intressant, intressant va! Nu sitter jag och tittar på TV med mamma och Peter, men jag tänkte snart lägga mig i sängen och kolla på Parneviks. Go natt å sov gött på er alla mina 180 000 bloggläsare!!! I Love y'all

Likes

Comments

Igår hade jag och Skunken lite mys och sedan sov jag där i vanlig ordning. :P Imorse cyklade jag hem i det vackra vädret och satte mig ned och pluggade lite ändå. Var även på Iksu en sväng och följde sedan med familjen för att handla. Nu sitter jag i min säng och väntar på att Emma ska komma hit och att maten ska bli klar. Ikväll blir det inte så många knop kan jag tänka mig. Skönt det ibland. :-)

Likes

Comments

God kväll på er. Har suttit och klurat på en hemuppgift i matte vi har till imorgon och lyssnar just nu på I Decided. Imorgon är det fredag = sovmorgon, helg och ledighet. Wehå, underbart. :-) Måste dock plugga rätt mycket i helgen, men det är något jag får ta. Ska även hitta på roliga saker med mina vänner såklart. Eller om jag känner mig själv rätt kommer jag att hänga med dom lite för mycket och plugga lite för lite. Äh, vännerna är viktigare!!!! Yålå.


​Bjuder på lite bilder från bra helger. 

Likes

Comments

Ljuset på skolan är rätt fint ibland. Silje på skolan är rätt fint ibland.

Likes

Comments

Tjo folket! Trodde inte att jag skulle skaffa en blogg här på nouw i första taget. Surprise surprise! Nämen, jag fick ett ryck och tänkte att det skulle vara kul att skriva några radar här och där om vad som händer i livet. Nu ska jag fortsätta lyssna på P3 Dokumentär om Arbogamordet. Väldigt hemskt och gripande. Tips tips från mig till er.

/ M

Likes

Comments