vardag

Hej, tänkte uppdatera lite hur min dag varit. Så först och främst hade jag sovmorgon vilket var hur skönt som helst! Verkligen utvilad och glad... tills jag kom försent till skolans (morgonmöte ish?) typiskt eller hur? Sånt skall inte hända i fortsättningen, man lär sig av sina misstag i guess?
Skolan var som den var och efter skolan kom jag hem, åt några mackor och for på en spontan länk. Låter avslappnat och skönt men nej! Iskallt var de ute och mörkt dessutom. Är inte i toppskick så tungt var det även och de där bröden före var inte till stor hjälp, men aja nöjd är jag ändå.
Efter löprundan hoppade jag in i duschen som en röd tomat och var fräsch och nöjd efteråt.


I varje fall har just ätit middag ,vegetarisk wok... SÅ HIMLA GOTT. Innehöll tofun som finns på bild där nere. Lönar sig verkligen att testa. Eftersom det är väldigt viktigt att vi minskar konsumtionen av kött så att naturen mår bättre så kan det vara bra med att variera sin kost med lite olika proteinrika ämnen som just tofu, soja- och bönbaserade grönsaksprodukter. Själv är jag inte så förälskad i grönsaker men att byta ut köttet någon gång i veckan mot vegetariskt kan vara ett bra alternativ. Men ni gör som ni vill.

Nu skall jag bara chilla lite och kolla på "Lucifer" serien på Netflix, rekommenderar!
Ha en as skön fortsättning på dagen så ses vi senare:) btw tog denna bild påvägen hem från skolan, kolla vilken fin utsikt!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

Så då var det min tur att också starta min egna blogg. Låt mig presentera mig själv först. Mitt namn är Maj Sundquist, 15 år gammal tjej som bor i Helsingfors, Finland. Om 18 dagar fyller jag 16 år. Ville bara informera er det. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med att starta en blogg, men tänkte det skulle vara kul som en slags dagbok. Förväntar mig inte att nån någonsin kommer att läsa något jag skriver här vilket kan göra detta lite mer personligt eller? Vi får se vart detta äventyr leder mig

Likes

Comments

Instagram@majsyy