Jag vill börja med att säga förlåt för inga inlägg har inget att skyla på men ja, men här är två bilder från förra helgen. jag och min familj åkte till mina kusiner och på lördagen gick vi på ko släpp, jag hade varigt på de två gånger innan och det är kul att se  korna så glada.

snart är det j skolavslutning så håll utkik det kommer nog komma något då i alla fall. Kram!!!!  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit i skolan det var en ganska bra dag men den kunde varigt bättre. Men när jag kom hem så sprang pappa och jag runt sidsjön, och när jag kom hem från det  så tog jag fram glass, och ja jag var tvungen att ta en liten bit, heheh😃 

Likes

Comments

Tack pappi för sushin, han tänkte att vi skulle åka till Max men istället åkte Jesper och pappa till Max. Sedan när dom varit på Max kom pappa in med en påse sushi, om jag ska erkänna, åt jag upp det på några minuter det har inte funnits så mycket att komma ut med förutom att livet rullar på som det ska. Kram Maja 💓

Likes

Comments

Gissa vad, ja jag är sjuk, jag skulle inte gått på skolan igår vaknade med svullna halsmandlar och feber. Så träningen försvann denna vecka. Men till något annat ser ni hur jag matchar idag, ja bara för att man är sjuk behöver man inte ha fula kläder på sig bara dom är sköna så går det bra. Kanske kommer tillbaka ikväll så håll utkik. ❤ kram!!!!

Likes

Comments

Hej!

Jag hoppas att ni vaknade upp med bra humör,det gjorde inte jag,jag hade ont i magen och jag tror att jag har förstoppning.Men om jag ska tänka positivt så har jag fått en extra dag att fixa fast jag bara ligger i sängen och slöar.Men jag ska försöka aktivera min mage kanske ta en kort promenad om jag orkar annars ska jag bara göra klart detta plugga och läsa lite. Ni får jättegärna skriva någon kommentar gilla och följa denna kanal så jag vet om jag ska fortsätta.

Håll utkik det kan komma något mer:)

Likes

Comments

Nam nam!!!!!!!!

idag vaknade jag upp med världens bak känsla,så det jag gjorde var att började baka klockan sex och bjöd familjen på efterrätt.Så här sitter jag och äter en muffins medan jag redigerar denna bild.God natt vi syns nog inte imorgon men kanske på tisdag. 😄

Likes

Comments

Nu ska jag äntligen få starta denna blogg,jag har inte haft något speciellt att blogga om heller förutom att att jag tävlade igår i Falun ( i dans ) det gick inte så bra,jag hade feber så jag får bita ihop och vänta till nästa tävling och hoppas att jag inte blir sjuk.

Och till något annat så får ni gärna kika in min videofyme kanal som heter "Majsos "och självklart min och Mollys (min bästa vän) youtobe kanal som heter "Mol maj"

Annars är det bra förutom att jag är trött och att vädret suger,men nu vill jag gå och baka så håll utkik det kan komma något inlägg reda ikväll. :) kram!!!!

Likes

Comments