View tracker

Idag har vi handlat julklappar i Uppsala.Vi fick tag på nästan allt.Så det blir bara lite komplettering av lite småsaker sen.Vi var in på Jula,Biltema,Rusta,Media Markt,Toys r us.Det var lagom med folk i farten.Vi åt lunch på Mariannes, det har så god kebabtallrik där.På Rusta köpte vi ny matta till vardagsrummet,och så blev det röda blockljus också.Så nu är det bara att elda på.

Sofia har varit hos mormor på förmiddagen.De har bakat pepparkakor,gjort knäck och ett tomteland.Det är en tradition de har när vi är och julhandlar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har mått skit här hela hösten,mer eller mindre.Värst är det vid PMS.Jag har nästan börjat gråta på jobbet flera gånger denna vecka.Är så himla orolig och nervös.Kan bli stirrigt,glömsk,Har svårt att komma igång med saker.....Försöker att komma på bra saker som händer på dagarna,men det är svårt.Fast idag händer det några bra saker iallafall.Julkalendern börjar,har roliga saker att göra på jobbet.Men sen är det det där vad som händer efter nyår,Har jag jobb då eller??? Usch vad jag oroar mig för det.Jag tror att jag har jobb,men alldeles för få timmar,för att klara mig utan att stämpla upp.

Likes

Comments

View tracker

Det är disigt och dimmigt ute nu såhär på morgonkvisten.Har vaknat vid 3-tiden 2 mornar i rad nu och inte kunnat somna om.Känns det som iallafall.Sonen har sin praktikvecka,så det blir långa dagar för honom nu.Idag börjar jag senare,eftersom det är tisdag.Tyvärr ingen sovmorgon,när man har barn som ska iväg till skolan.Idag känns det verkligen skönt att få en stund hemma för sig själv,innan man ska iväg till jobbet.Nackdelen då,är att man kommer hem sent.Men man hinner göra lite saker på morgonen då istället.

Vi har Linas Matkasse denna vecka.Vi är nöjda med den,men inget bra när Andreas har praktik och vi är 2 st som ska ha matlåda.Det är väldigt bra beräknat,så det blir inget matsvinn.Jag tror att vi har nån matlåda i frysen att ta fram,som reserv..Denna vecka verkar det vara väldigt lite mat,att laga av.Det ska vara kassler en dag och det var en väldans liten bit med.

Jag har tittat klart på The Crown nu på Netflix.En väldigt bra serie om Drottning Elisabeth i England.Hoppas att det kommer flera säsonger av den.

Likes

Comments

Har överlevt en trevlig helg på campingen.Med Boule-tävling och adventsmys i storstugan,och badtunna och bastu. Jag var inte med och spelade boule,tittade bara på. I Storstugan var det adventsmyds med lite mat och tomten kom.Man skulle ha paket med sig för 30 kr,så drog de lott och så fick man välja ett paket när de drog ens namn.Men vad halt det har varit.I fredagskväll/natt kom det en regnskur,och så var det nån minus,sen blev det isgata som hette duga,och dåligt sandat.Ett under att ingen halkade och bröt sig.I går blåste det full storm.När vi kom hem så snöade det här,och blåste,och var halt här med.Det var klass-1 varning här i går.

Likes

Comments

Idag har det gått i ett.Tippen,handla,laga mat.Det tar tid när man ska till 3 olika affärer.Det känns som om jag har glömt nåt.Packa.Har man fått med allt trots komihåglapp?? Vi ska äta paj ikväll,så jag har gjort 2 st nu,som bara är att värma upp i kväll.En tacopaj och en lax/broccolipaj.Vi ska bjuda våra grannar där uppe,på paj. Ska bara slå in några paket nu som vi ska ha med oss på adventsmyset på campingen.Måste bara få sitta ner en stund nu.Har inte ens hunnit att äta lunch idag.....Har köpt glögg tills på söndag,då det är advent.Gillar Blossas glögg bäst.Har ställt fram ljusstakarna i fönsterna nu,så att det är klart när man kommer hem på söndag.Har sett att en del har ställt fram allt väldigt tidigt i sina fönster.

Likes

Comments

Har inte så mycket att skriva om,men vill ändå uppdatera lite.Torsdag igen och jag tycker att det ska bli skönt med helg igen.Veckorna går så fort.Advent nu i helgen.Jag ska ta fram sakerna i kväll tror jag och kolla så att alla lampor fungerar i alla ljusstakarna.Ifall man behöver köpa nya lampor.Sen ställer jag fram allt i morgon.Vi är ju inte hemma i helgen,så då vill jag att allt ska vara framme och klart på söndag.Annars hade jag nog fixat allt på lördag.Jag tycker det är mysigt med skenet från alla ljusstakarna i fönstrens.Jag gillar också julen mest på hela året,men inte i år,då jag inte vet hur det blir med mitt jobb efter jul.Får jag flera timmar eller måste jag sluta? Jag jobbar 60% och får stämpla upp till heltid,men sen efter jul tar dessa stämplingsdagar slut....

Har varit så trött denna vecka,vill bara sova.Har snart slut på alla extra batterier som finns i min kropp.Det tar så mycket kraft och ork att gå och oroa sig hela dagarna.Vill mest bara sova.

Annars är morgonen bästa stunden på dagen,då man får en stund för sig själv och ta en kopp kaffe,kolla FB och bloggen en sväng,och allt annat som man vill kolla på datorn eller telefonen.


Likes

Comments

Var på mammografi för ett tag sen,känns som evigheters väntan på svar,som skulle ta en vecka.Nu har det gått 3 veckor och ett svar har kommit.Ska tillbaka igen och göra ett prov på en svullen körtel i höger bröst........Suck,det händer inte mig!! Men bra att man får gå på sånt,om det nu skulle vara nåt allvarligt så är det ju bra att det upptäcks i tid.Så nu väntar jag på ny kallelse....för att göra detta prov.

Likes

Comments

Andreas ville till Thuns idag,mest för att komma iväg en sväng,inte för att vi skulle ha nånting därifrån.Det blev lite småsaker,och en fika.Dyrfika kan man säga.Det är inte billigt att fika.1 kaffe,2 50 cl dricka,en chokladboll,en biskvi och en dammsugare 130 kr.Hade tänkt att vi skulle äta lunch där,men ingen var så pass hungriga på det,så därför blev det fika istället.Thuns ligger ca 4 mil från byhålan,i en lada på landet som heter Faringe.Tycker att det fanns mera saker förr att handla där,med det finns mest saker för killar,märkesvaros,sportkläder.Sen är det mest "tantkläder" för oss tjejer.Barnkläder är väl ok.Sen finns det andra saker också,

  • 36 readers

Likes

Comments

Födelsedag idag,som börjas med Bilbesiktning,och bilen gick igenom,med en anmärkning om att justera vänster halvljus.Så man få köra ett år till.Det är förresten första saken att åtgärda på min bil,som är en 09:a.Som de har sagt på besiktningen.

Blev annars lite firad i går av mina föräldrar,vill inte ha något idag.Patrik åker ju till campingen,så jag och barnen är hemma själva.Patrik ska på möte i morgon på Sollerön,med några från campingen.Fick en Airfryer,blommor och kortlek,lyckopeng,Trisskalender,tipspåse och Black Tower bubbel,som är organic och vegan.Hoppas att man vinner något i helgen på tipset.Det är så kul att rätta dom på lördagkvällen,men det blir sällan vinst..Sen ska det bli spännande att få smaka på Bubblet.


Likes

Comments

Sällan har en helg känts så efterlängtad som denna,vet ej varför.Det bara är så på nåt vis,att vissa helger är mera efterlängtade än andra,ändå händer det inget speciellt i helgen,kanske just därför som det känns så skönt med denna helg.Jag och barnen blir hemma själva,medans maken ska till Campingen för att vara med på ett campingmöte på Sollerön,om Caravan Clubs framtid......Vi är ju på en sån camping.Man får hjälpa till väldigt mycket,och får då billigare avgift,men det är så många som inte vill hjälpa till,så det ska väl pratas om hur framtiden ska bli ur den synvinkeln.De som klagar mest på hur det ser ut på campingen och att inget blir gjort,är de som själva inte gör nåt...

Likes

Comments