Var till Täby på bio i dag.Pirates of the caribbean.Lite tjatigt tycker jag,är det är del nr 5.Vi var bara 10 pers i salongen.Vi hade en hel rad för oss själva.Det ryms 108 st i salongen.Tror inte att det var så många flera på föreställningen som gick efter.Kan ju motvilligt erkänna att jag höll på att somna på slutet av filmen.Kände att jag ryckte till några gånger....Brukar inte somna på bio annars.Men jag har inte mått riktigt bra i dag.Har känt mig lite konstig i kroppen,och så denna hosta som inte vill ge sig.

Annars tycker jag att denna film är en film att ses hemma i soffan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev det en dagstur till Åland i en hast,inte alls planerat.Jag och Sofia,2 svägerskor och 2 svågrar.Åt smörgåsbord,satt i baren,handlade lite.Det är inte billigt att handla i Taxfreen,som det var förr,när man var liten.Sen tyckte jag att maten var sådär,lite att välja på.Vi hade ingen bokad buss till kapellskär för vi bokade så sent,men hem kunde vi boka.Så det var lite problem med hur vi skulle ta oss dit.Men det blev vanlig SL-buss till Norrtälje och sen taxi till Båten.Busschaufffören körde som en idiot.Vi satt längst bak och bakdelen var utanför väggrenen flera gånger,och krossade t o m en sånär vit stolpe.Då sa en av oss till chaffisen och fick då till svar "att det var inte mycket att göra åt,utan bara att hålla i sig..." Men då ringde vi till SL och berättade om händelsen. Annars var det en trevlig resa,

Idag blir det Bio i Täby Centrum Pirats Of Caribbean.Hoppas att den är bra,

Likes

Comments

Äntligen är denna midsommarhelg över.Jag har inte mått så bra,då jag har en jobbig rethosta.Det kittlar i halsen,och jag hostar så att jag nästan kräks.Hostar dock inte hela tiden,utan det kommer i omgångar.Annars har helgen varit okej.Har dock inte orkat att hängt med på alla aktiviteter,har lagt mig tidigt.Det har varit lotterier,lekar,tävlingar,Roddtävling,dans kring Midsommarstången,dans till Isse och Norrback........Sonen kom trea i hästskokastningen och fick medalj.Nu ska Andreas vara hos sin kusin nån vecka eller 2,som han brukar vara på sommarlovet.Jag och Sofia får väl roa oss själva här nu på dagarna.Bio nån dag blir det nog.

Likes

Comments

Jobbigt att fira middommar.mycket dryck och lite med sömn.Det blir inte bättre av att man hostar som en tok.Snart dags för folkdräktsparad och dans kring stången

Likes

Comments

Det känn bättre idag än i går.Dessa förbaskade hormoner som spökar en gång i månaden.Vissa månader är jobbigare än andra.

Det är en del att tänka på inför helgen.Mest med att handla och packa.Har vi allt med oss?? Fast att jag vet att vi inte sitter i sjön.Affär finns där oxå.
Alltid samma sak varje år med midsommar.Tröttsam helg.Lite sömn och mycket dryck.Mycket folk att trängas med,i disk och duschar,varmvatten som tar slut....

Andreas har bakat kakor idag.Som vi ska provsmaka ikväll.Han sökte efter nåt recept på internet bara,och detta recept har varit med i tidningen Amelia tror jag,för det stod Amelia på sidan vi var inne på.

Jag äter mannagrynsgröt till lunch idag.Skönt för magen.

Fick inte sista flaskan i Eldvattenserien,(whiskey),Lite synd tycker maken,det hade varit skoj med en komplett serie,med 6 flaskor..

Likes

Comments

Idag är det ingen bra dag.Det är varmt och klibbigt,och jag har fått "lingonveckan".Det känns som det läcker igenom hela tiden.Ibland hugger det till i magen (äggstockarna tror jag) så jag nästan får vika mig dubbel.Men det börjar ge med sig.Det känns som jag har feber oxå,men det är bara 37,4....Inget onormalt.Men det är skönt att det är över till midsommar.

Annars har jag varit till Norrtälje med sonen.Han var till körskolan.Köpte prov,som man kan öva på,på Nätet. 500 kr....Såg att en körlektion kostar 495 kr,på det stället som han ska köra på. Halkkörningen kostar 1900 kr.Nu har han inte börjat köra på körskolan än,utan bara kört lite privat.När jag tog körkort,för typ 30 år sen,då kostade en lektion på 40 minuter 130 kr.Det var dyrt då....och halkkörningen 500 kr.....Han fyller 18 år i december.trodde att han skulle ha kört mer,sen han fyllde 16 år,för han var så ivrig på att skaffa körkortstillståndet,och gå kursen med sin pappa.Jag vill inte vara handledare åt honom.....Vi var in på Lager 157 oxå.Andreas skulle ha shorts men det fanns inte i hans storlek.Men han köpte några tröjor-Det gick bara på 190 kr.Det var ju hur mycket rabatter som helst avdraget på kvittot.En tjocktröja som skulle ha kostat 150 fick han för 10 kr...Så jag undrar om det blev fel nånstans vid inslagningen i kassan.

Likes

Comments

Det var den helgen det.Bara några dagar kvar till Midsommar.Inte min favorithelg direkt.För mycket folk och festande på campingen den helgen.Kö till dusch och disk,varmvatten tar slut.......Känner mig inte allt för positiv till kommande helg.

Det som är bra,är att det är sommarsolståndet på onsdag,(eller tisdag).Det står väl still nu i några dagar,innan det vänder,och mörknar med någon minut om dagen.

Nu har säsong 3 kommit på the Ranch,på Netflix.En bra och rolig serie.

Likes

Comments

Jobbigt med denna luft.Varmt och kvalmigt.En rejäl åskskur för att rensa luften vore på sin plats.Bilden är från igår.Det kom några droppar regn då.Det skulle behövas i dag med.Det är så torrt ute.Undrar hur mina blommor mår på campingen,som är planterade i lådorna och krukan.Man kan ju hoppas att det har regnat lite där.Om inte annat var det jätteblött i lådorna när vi åkte hem.

Likes

Comments

Så har man varit till Uppsala i värmen.Andreas och hans kompis har varit på Air Hop.Där man kan hoppa studsmatta.Man fick hoppa i en timme,och det räckte gott och väl tyckte grabbarna.Man kunde få hoppa 2 tim oxå,tydligen.Finns nog en hemsida airhoppark.se. Jag och Sofia har varit i affärer.Först köpt olja på Jula,sen Dressman,sen Ikea.Shoppade mest ljus,och lite servetter.Sofia handlade oxå saker till sig.Sen hämtade vi grabbarna.Då ville Andreas till Jula,fast att han sa att han inte skulle ha nåt där först.Det blev Biltema också,och till sist Ikea igen,för att äta en lite sen lunch.Det var lite folk i affärerna,och ingen kö på restaurangen på Ikea.


Likes

Comments

Nu har även Sofia sommarlov.De hade avslutning i Gläntan.Tur att vi kunde vara inne,för det regnade.Det var tal och betygsutdelning,och fika.Eleverna fick en varsin ros och en godispåse.Lite synd att tårtan inte hade tinat riktigt,det var prinsesstårtor från frysdisken.Sen hade de plockat blommor och satt på borden.Det känns så långt nu,med 10 veckors ledighet för barnen.Lite vemodigt att ännu ett läsår är slut.Det är lätt att vända dygnet fel och det bling ingen ordning på nånting.Sen är det svårt att vända rätt i augusti igen.Men skönt med rutiner igen då.

Ikväll blir det middag ute på "restaurang".Pizza eller kebab,eller hamburgare.....Med mina föräldrar.En tradition vi har att äta ute på skolavslutningen.

Andreas har varit till Vätö idag med mina föräldrar,hjälpt till att klippa gräset där.

Jag lyckades få ytterligare en flaska Eldvatten idag,åt maken,nr 5 i den serien.(whiskey).Nu är det en kvar,men det är så få antal av den,så den tror jag inte att vi kommer att lyckas att få.Det är bara ett visst antal som släpps att varje flaska,och det är 6 olika flaskor i just denna serie.

Om ett halvår är det Lucia,och om 8 dagar är det sommarsolståndet och det vänder...Härligt,eller hur??

Likes

Comments