Header

Skönt att komma hem igen.Helgen har väl varit ok.Igår var det städdag på campingen.Var med och städade lite i Storstugan.Det blev lunch för oss s0m var med på städningen.Stuvade makaroner och köttbullar.Sen blev det badtunna,när det var dax för bastun.Men vattnet hade inte hunnit bli så jättevarmt,till tjejbastun.Lite synd,när det för en gångs skull är tunna.Ja,sen var vi några som kollade på Så mycket bättre i storstugan.Jill Johnson var nog bäst i går.Tyckte Tommy Nilsson börjar se lite skrynklig ut.En gammal idol som jag har haft,en gång i tiden.

Idag åt vi mat på Ikea på vägen hem.Men maten var väl sådär.Tog rödspättan.Men handlade ingenting.Det var bara skönt att få komma hem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Härliga fredagmorgon,sitter här i godan ro i mörkret,bloggar och tittar på Nanny Fine,ett roligt program,som man har sett förut.Dagen blir väl annars som vanligt.Packa och handla,gå ut med Milou.Får se när vi kommer iväg i kväll.Andreas har ju sin praktikvecka,och där är det vanliga arbetstider som gäller.Men vi blir bjudna på mat ikväll,av våra trevliga och bästa vänner på campingen,eftersom vi kommer upp lite senare än vanligt.Frun i huset tycker att det kan vara skönt för oss att komma till dukat bord.Och det är ju sant.I morgon är det städdag på Campingen,både roligt och tråkigt.Kul att träffa folk,mindre kul att det är nästan ingen som vil hjälpa till,bara samma gamla vanliga gäng som fixar.Det är badtunna i morgon igen.Det är ju kul.Sen skulle vi träffas i Storstugan på kvällen.Det kan ju oxå bli trevligt.

Jag har även försökt att göra hundgodis.Hittade receptet tidningen Hund,som jag precis har börjat att prenumerera på och fick första numret härom dagen.Hade dock inget "hundben" att stansa ur godiset med.De blev inte så himla snygga.Får de om godiset blir godkänt sen.Har även försökt torka blodpudding,men de blev nog för hårda denna gång.Tidigare har de blivit för mjuka.

Likes

Comments

Det är skönt att denna vecka snart är slut.Det är inte kul när Andreas har sina praktikveckor.Men han har själv valt att ha mera praktik,men det är bara otur att bussen inte passar in morgonen,med när han börjar.Han hinner inte ta en senare buss.Själva praktikplatsen är det inget fel på.

På jobbet har det flytit på bra,trots lite strul med datorn och dess program,tur att det finns support att ringa till,så att det ordnar upp sig snabbt.Tur att man är ute i god tid,med det man ska göra.

Igår kväll kom mina föräldrar hit en sväng.För en gångs skull så hade vi lite fikabröd hemma,så vi fikade.Jag hade köpt Frödinge äppelpaj,men det var ingen höjdare.Har testat blåbärspajen oxå,och den är väl oxå sådär.Bättre än äppelpajen iallafall.

Likes

Comments

Jaha,så är det en ny arbetsvecka igen då.Suck,dessutom är det praktikvecka för sonen,så det betyder tidiga mornar,Inget kul alls.För visso behöver inte jag gå upp kl 5,när han ska vakna,men jag har ingen ro att ligga kvar i sängen,så jag går upp då med.Fast att han klarar sig själv.Fast samtidigt så är det mindre stress att gå upp då,med att fika och gå ut med hunden.Fast man blir så himla trött och det blir långa dagar.

I övrigt känner jag mig jätteruggig,en förkylning på gång.Kära maken började bli hängig i går,och nu känner jag mig inte så pigg.Får se åt vilket håll det lutar år.Om det blir nåt eller inte.

Likes

Comments

Har som vanligt haft en trevlig helg,med badtunna och bingolottospel,det blev dock ingen vinst.Det var kul att se gamla tillbakablickar när folk har ringt in.

Dock går tiden för fort.Samtidigt som jag vill ha snö och jul,så vill jag inte ha det redan.Kan man inte dra i nödbromsen? Man bara jobbar äter och sover,sen orkar/hinner man inte göra så mycket mer däremellan.Det är tur att man har hund så att man kommer ut lite iallafall.

  • 29 readers

Likes

Comments


Man får vara tålmodig när man är en pendlare med buss och T-bana...Igår var det totalstopp¨på Röda Linjen.(sthlm).Strömavbrott och sen signalfel. Den linje som jag åker varje dag....Hur tar jag mig nu till "min station" Tekniska Högskolan.??? Man får ju total hjärnsläpp,när man inte hittar så bra ovan jord,här i storstan...Fick fråga de som var på plats och informerade,Jo Grön linje till Odenplan,sen buss 4.och det var ju inte alls smockfullt med folk på den bussen,så det var lättare att gå från Odenplan till Tekniska.För den vägen hittar jag,för vi gick där i lördags....En lagom promenad.

I morse var det återigen stopp på röda linjen läste jag på twitter,pga en lindrig brand med rökutveckling.Suck.Ok då,får väl göra samma tur som igår,men omvänt när man kommer fram tänkte jag. Men väl på bussen hemifrån så går bussen sönder,vilket inte händer så ofta.Nån slang som lossnat och det ryker om motorn...Blir stående några minuter,innan vi blir upplockade av en annan buss.Ja,ja.Trodde att vi skulle bli stående längre.När vi väl kommer till Danderyd så är t-banan i gång,med viss försening och massor med folk,som man får trängas med på tåget..Kom bara 25 min försent till jobbet.

Annars har dagen varit fortsatt konstig på nåt vis: Johaug är dopad.Är inte ett dugg förvånad,bara skadeglad.Synd att inte Northug oxå är det...dopad alltså.Ja sen får Bob Dylan Nobelpriset i Litteratur.Har inte hört motiveringen till varför.Men jag har aldrig förstått mig på den litteratur som Nobelpristagarna har skrivit.

Likes

Comments

Ibland blir det lite tokigt....När jag skulle ta t-banan i kväll,när jag skulle hem,så var det mycket folk och trångt i vagnen.Trängs längst in och ser inte vilka stationer vi stannar på .Jag ska bara åka 4 stationer...Det ropas iallafall ut Tekniska Högskolan och byte till...bla,bla,bla.Så jag går av där för det skulle jag ju.....Men ....klev av en station för tidigt,vid Stadion...Jätte kul!! eller inte.Det kändes verkligen jättesnopet ,när jag insåg att jag hade gått av vid fel station.Ja,jag hann med bussen iallafall.Jag kollade aldrig innan,vid vilken station vi var vid,eftersom jag inte såg nåt i trängseln.Brukar annars ha koll på vart jag är.

Nu kollar vi på 5:an och Wild things,eller vad programmet heter,men vilket skitprogram!! Fast Sofia ville se på det.....Ibland måste hon oxå få bestämma vad vi ska se på....

Likes

Comments

​så var det då äntligen dags att se denna föreställning igen för tredje ggn,nu med vissa farhågor,såg den 2 ggr på 90-talet och första ggn var den bästa gången.Kan säga att den var inte alls lika pampig denna gång,Jöback hade inte den riktigt pampiga rösten för denna roll.Mikael Samuelsson hade rollen på 90-talet och sjöng klart mycket bättre än Jöback. Annars sjunger Jöback bra ,men tycker inte att rösten räckte till för denna roll,tyvärr.

Vi var sen ut och åt på ett ställe på Odengatan.mongolisk mat.

  • 52 readers

Likes

Comments

Så var prets spektakel över för denna gång,Rimbo Marknad.Alltid första torsdagen i oktober.Ett måste att gå på.Många tar ledigt från sina jobb denna dag för att gå på marknan.Även jag var ledig förr om åren denna dag. Men Det är nåt heligt med denna dag.Våran Nationaldag ,brukar alla säga om våran marknadsdagVi har som vanligt köpt godis och strumpor,godis till vovvev,en dvdfilmb med vild-hasse.Sofia köpte en mössa och star wars-pussel.Andreas gick med en kompis och Sofia gick med oss.Det hör verkligen till att gå,även om man kan gnälla av allt krimskrams som säljs.Men det var värre förr.Barnen köper inte leksaker längre...

  • 59 readers

Likes

Comments

Tog lite bilder på min lunch idag när jag var på pokemonjakt.är lite less på min pokemonjakt nu,det hår i vågor.Är precis i början av level 21.man ska ha 75000 poäng för att nå nästa level.det händer ju ingenting med poängen,det ökar ju ingenting!! Men det är väl bara att kämpa på.

​Annars blev jag jättetrött efter radten idag och resten av eftermiddagen blev en pina,visste knappt hur jag skulle orka åka hem.Det är inte ofta man är så trött.

  • 61 readers

Likes

Comments