Header

Vi landade på Island relativ tidig morgon, tror vi landa runt 10 isländsk tid. På flygplatsen hämtade vi upp bilen (som det blev lite knasigt med, så boka ALLTID bil på plats. Det blir smidigast). Klockan 2 hade vi iallafall bokat tid på blue lagoon då detta ligger mellan flygplatsen i Keflavik och Reykjavik där vi skulle bo.

Flygplatsen lämnade vi runt 11-12 så detta hick mycket snabbare än vad vi trodde. Vi åkte på lite roadtrip och försökte hitta något matställe. Detta fick bli en mysigt café och sen begav vi oss Vidar mot blå lagunen.

När vi hyrde bilen så köpte vi även till gps vilket gjorde det väldigt lätt att hitta. Så vid en relativ stor parkering ställde vi bilen då man sen fick gå en liten bit till entrén. Vi hade köpt premium paketet då vi fick tofflor, handdukar och valfri dricka.

Detta var iallafall ett väldigt mysigt ställe och rekommenderar verkligen att man åker dit. Bästa är nog när man åker ner då det är nära flygplatsen, sen är det bra avslappning efter flygresan!

Förresten så hade vi hyrt rum via airbnb vilket var sjukt smidigt och billigt! Första dagen blev det inte så mycket mer, vi handlade lite och upptäckte kvällslivet i Reykjavik (vilket inte var jättemycket att hurra för tyvärr...)

Hänvisar mycket av denna dagen till min Islandsfilm då det var svårt att filma vid blue lagoon osv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vår nurvarande kurs så håller vi på med olika adobe program såsom photoshop och illustrator. Väldigt svårt att komma på något fantasifullt på den korta tiden och begränsade bilderna man har. Den första är från konstfack, där har jag bara tagit bort lite blommor och annat som störde i bilden. Andra vet jag helt ärligt inte vad som har hänt.. Den tredje, ja.. Det va väl på lite magi och olika lager jag tänkte på när jag såg tavlorna haha!

Likes

Comments

För någon dag sen så hade vi faddersittning, detta var alltså en fulsittning med tema mystik/mysterier typ. Jag och mina kompanjoner tolkade detta genom att gå som powerpuffpinglorna som bekämpar brott!

Tyvärr blev det inte jättemycket bra bilder men här kommer några. Men en jätterolig sittning och vi är så taggade inför insparken till när skolorna börjat igen! Kanske någon här som ska börja på ett ekonomiprogram på Södertörn?

Likes

Comments

Här kommer ett litet smakprov på vad vi har gjort under vår islandstrip. Den resulterade iallafall i många bilder så det kommer komma lite dag för dag vad vi gjorde, vad som är värt och se osv. Så länge kan ni njuta av denna videon!

Likes

Comments

Nu befinner jag och mina kompanjoner på Island! När vi landade så åkte vi till blue lagoon där vi va i säkert 3 h totalt. Verkligen en häftig upplevelse och så mysigt! Vi begav oss mitt vår lägenhet i Reykjavik för att gå ut på några pubar på kvällen. Inte jätteimponerande nattliv men nu har vi gjort det en gång iallafall!

Idag valde vi att sova ut, vi hade bokat tid för att rida Islandshästarna kl 2. Lite roadtrip innan sen var det dags! Landskapet i sig är ju verkligen så häftigt men hela turen var sjukt kul. Lite svårt i början men efter ett tag fick man kläm på det. Helt slut i kroppen efter iallafall... vi har nu ätit lite pizza på Domino's och ska mest ta det lugnt för att sen gå upp tidigt imorgon!

Likes

Comments

På vår shoppingtur för några dagar sen fick jag med mig dessa skor med mig hem, tanken är väl att de ska användas till löpning/promenader men främst till jobbet. Sjukt bekväma och bra modell! Blommorna blev också köpta samma dag och nu har dom börjat slå ut och bli så fina. Haha helt besatt av att ha en fin blombukett i lägenheten...

När ni läser detta är jag antagligen någonstans på eller påväg till Island... får se hur uppdateringen blir när jag är borta men mycket bilder kommer definitivts ta!

Likes

Comments

Nu har jag nästan precis kommit hem från en eftermiddag/ kväll på Gröna Lund för att se hov1. Liiite mycket tjejskrik men väldigt bra! Ska försöka lägga mig nu då det bär iväg tidigt imorgonbitti till Island!!! Klockan är ställd på 03.15 så ska lägga ihopa det sista sen sova, hur jag nu ska lyckas somna med all spänning i kroppen...

Likes

Comments

Har ju missat att lägga upp dessa mysiga bilder från när vi va och roadtrippa i Ösmo, käkade godis och lyssnade på musik. Även fast vi missade typ halva solnedgången så var det väldigt fint.

Likes

Comments

Efter en extremt lång och jobbig föreläsning på 5 h kände vi att vi behövde lite sol och värme. Vi tog tåget mot Sundbyberg där Phil's har en uteservering och käkade deras amazing hamburgare. Lite snack och planering inför Island sen begav vi oss tillbaka hem.

Även imorgon blir det en lång föreläsning sen är det inte många dagar kvar till det bär av...

Likes

Comments

Från att ha sett de flesta filmer som är ute gick jag över till serier, att sitta och titta på ett avsnitt medan man äter har blivit standard om jag är själv. Här är några av mina favoriter just nu (fast game of thrones börjar om 2 månader). 13 reasons why har jag också sett klart men kan verkligen rekommenderas och de övriga kommer ut med 1 avsnitt i veckan. Skulle jag börja rabbla alla serier jag sett och följer skulle detta inlägg bli hur långt som helst. Förutom dessa "påhittade" tycker jag även om Toppmäklarna som finns på D-play, för er som är som mig och inte har en inkopplad tv hehe..

Likes

Comments