View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Jag har en katt som heter Totti och han är sju år. Han är en blandning av bondkatt/ vildkatt. Jag fick honom i födelsedagspresent när han bara var några veckor gammal, han är inte direkt någon kel katt och när man väl myser med honom så är han jätte mysig. Men efter en stund kan man få en smäll av honom, så han är lite lurig av sig.

Sen har jag även en hund som heter Mio (hane) och han är en fem årig amerikansk cockerspaniel. Han är nog världens snällaste och gladaste hund. Iallafall så hittade jag honom för ungefär två år sedan på blocket, jag och min kompis har pratat om hund så länge jag kan minnas. En dag skaffade hon sig en engelsk cockerspaniel och jag kikade dag ut och in i ett halvår efter en hund, då fick jag syn på Mio och hans syster. Jag hörde av mig till ägaren och det var en annan familj som skulle testa att ha bägge hundarna, så då gav jag upp hoppet och veckan efter fick jag ett sms "vill ni prova på att ha honom i en vecka, dem har kvar honan". Vi åkte dit och hälsade på, tog med honom i en vecka och behöll honom för pappa kände inte av någonting. Hela familjen blev helt kär i honom, för han var så go, glad och mysig. Så det var verkligen en lycka för mig!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej på er, sitter just nu på tåget mot Stockholm med mamma. Vi ska bara ha en mysig helg tillsammans och shoppa, äta god mat och bo hos min kusin. Så det kommer bli mysigt! Är framme om en stund och då ska vi sätta oss och käka frukost någonstans, så jag uppdaterar mer sedan.

  • 1 readers

Likes

Comments

Har idag varit ute på en långpromenad med syster och Mio sen åkte jag till kungsmässan och gick runt där. Men hittade inget speciellt och ska dra till Sthlm över helgen med mamma, så ska shoppa där. Efter kungsmässan fixade jag gymkort på 24/7 och fikade med Kalle. Nu är jag svin trött så ska lägga mig och sova, så godnatt!

  • 4 readers

Likes

Comments

  • 4 readers

Likes

Comments

1. Jag gillar verkligen inte att sova själv. Har jätte svårt för att sova och vaknar upp flera gånger under nätterna jag sover ensam.
2. Jag har mer empati för djur än människor. Händer det något med ett djur sitter jag och kokar inombords och blir helt upprörd, eftersom djuren inte kan göra så mycket till försvars. Medan människor berör mig ganska lite.
3. Skräckfilmer är något av det bästa som finns att kolla på.
4. Jag älskar verkligen tacos, det är så gott och kan äta det nästan varje dag. Hemma hos mig äter vi tacos varje fredag och det har vi gjort så länge jag kan minnas.
5. Jag är beroende av lypsyl!

  • 5 readers

Likes

Comments

Hej på er, tänk att det bara är 23 dagar kvar till julafton och jag längtar verkligen. Vad önskar ni er i julklapp? Själv önskar jag mig väldigt mycket fast ändå kommer jag inte på något bra som jag ska skriva upp på önskelistan. Så idag ska jag till kungsmässan och försöka hitta lite tips samt kolla på julklappar till andra, liten egen tid som jag kan behöva!

  • 5 readers

Likes

Comments

Idag har jag möblerat om i rummet, vart på kungsmässan med karin och sen vart hos Kalle. Vi har idag ett år och tre månader, så det firade vi med bubbies glass och b&j sen kollade vi klart en film vi började kolla på förra vecka. Så mysigt var det! Nu har jag druckit lite te, tagit bort allt smink och kollar på tv. Ska sova snart, så säger godnatt!

  • 6 readers

Likes

Comments

  • 8 readers

Likes

Comments