Hade jag det så mysigt med mina vänner! Mötte upp Nadja när hon slutade jobbet då vi strosade runt på kungsmässan och fick med oss lite grejer. Sen var vi väldigt spontana och åkte hem till Bella med en pizza som vi delade på och käkade. Sen hade jag förkrök hos mig med några tjejer från grundskolan. Bella och Nadja var väldigt oklara om det skulle följa med men dem gjorde sig i ordning halvt hos Bella sen drog det med mig hem och vi hade en riktigt mysig kväll med dryck spel och massa snack. Efter förkröket drog jag, bella, Nadja och Karin till Kungsbacka och det andra drog till Göteborg där vi mötte upp lite annat folk. Jag hade kul och dansade natten lång!

Likes

Comments

Vill tillbaka till Kreta och värmen. För typ en vecka sedan kom jag hem från Grekland och det har varit fint två dagar och nu känns det som höstvädret har kommit. Hade världens mysigaste och bästa vecka i Kreta med Kalle. Veckan gick så fort för vi låg inte vid poolen eller havet hela dagarna utan vi strosade runt. Vi gjorde två "större" turer till botaniska trädgården där det bjöds på grekisk mat, dans och musik efter en timmes promenad. Sen var vi även på ett krigsmuseum uppe i bergen som var från andra världskriget. När vi ändå var uppe på toppen bokade vi bord på en restaurang som hade utsikt över hela staden. Så mysigt!

Likes

Comments

Åh vad trött jag är efter en riktigt mysig dag. Packat resväskan, solat, träffat Nadja (gud vad jag kommer sakna henne :( ) efter en liten mysig stund med Nadja mötte jag upp Kalle för att köpa det sista inför resan. Sen köpte vi med lite fika hem till mormor där vi skulle äta middag och sen satt vi ute på altanen och pratade om allt, så mysigt!

Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er det var ett tag sedan! Har ni haft en bra sommar? Själv har jag haft en riktig bra semester, ska på fredag till Grekland med min pojkvän. Längtar!
Har idag solat, shoppat med mormor och ätit grillat. Sitter just nu ute på altanen och lyssnar på skit snack och gamla minnen. Hur mysigt?

Två bilder från i lördags

Likes

Comments

Vad ska man säga om dagen? Fantastisk!
Gick upp vid tio tiden idag, (de blev väldig sen middag igår och inte många timmars sömn.) åt frukost uppe på taket sen drog vi oss ner till havet och låg där hela dagen. Vid sex tiden drog vi hemåt och gjorde oss i ordning och nu ska vi käka grillad mat! Hur gott?

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kom precis in från en långpromenad med Mio och tänkte göra lite rump övningar. Idag blir det inget gym för Nadja har glömt sitt gymkort hemma men de blir lite shopping mys och solarium istället.


Likes

Comments

Två fantastiskt mysiga dagar med finaste vännen. I förrgår fick jag med Nadja till gymmet för ett ben och rumppass, körde även lite kondition och det gick bra för att vara Nadjas första gång på två år. Efter gymmet köpte vi med oss sushi och satte oss vid ån och hade allmänt mysigt.

Igår åkte jag in till Beauty by Aivi och fixade mina ögonbryn och färgade fransarna. Super nöjd!
På kvällen blev det ett magpass med Nadja och lite shopping på kungsmässan inför Spanien resan, två dagar kvar!

Likes

Comments