Yummie!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Jag och Kalle gick upp tidigt idag för att käka lite "frukost" på kungsmässan. Vi käkade på espresso house och då tog jag en Cesar sallad, inte värt priset!

Efter kungsmässan åkte jag hem en stund och åkte tillbaka, då mötte jag upp pappa för en go stund på kings market. Skulle egentligen köpt två bh-ar och torrschampo men såklart har jag lagt kortet i väskan hemma, så fick inte med mig något hem :(

Nu ska jag åka ner till mormor en stund, så vi hörs!

  • 4 readers

Likes

Comments

  • 7 readers

Likes

Comments

Igår var jag och Kalle på bio, vi såg på origin of evil som hade premiär på bion igår. Jag rekommenderar att gå och kolla på den för jag tyckte den var riktigt bra och lite äcklig emellan åt.

Nu ska jag iväg och träffa eve och helena, som jag saknat helena. Får passa på att vara med henne, innan hon åker till Kenya. Så vi hörs!

  • 10 readers

Likes

Comments

  • 15 readers

Likes

Comments

Hej på er, ligger i sängen och kollar på tv. Lite seg idag efter gårdagen som var jätte bra. Firade min bror som fyller 27 år och vi käkade på restaurangen yaki da, det var riktigt gott och super mysigt ställe. Sen drog jag ut och mötte upp bella, vi gick till esters och hade kul där hela kvällen sen drog hon hem tidigare än mig så då hängde jag med Kalle och hans kompisar på grevens, så jävla kul!

Men vi hörs sen har inte så mycket att skriva mer än att ha en bra söndag och kika in bellas blogg, @isabelleidaa

  • 17 readers

Likes

Comments

Hej på er, vaknade upp hos Kalle runt 10 tiden och drog till gymmet direkt. Det är så skönt att vara tillbaka och vara igång med träningen. Ska försöka gymma varannan dag, gå långa promenader dem dagarna jag inte gymmar och även tänka på vad jag äter.
Efter gymmet drog jag hem till Kalle igen och vi gjorde inget speciellt mer än att säga hejdå till Elvis (Kalles hund) som ska upp bland änglarna imorgon, det var lite jobbigt faktiskt. Sen åkte vi och handlade mat och nu är jag hemma, tänkte städa lite på rummet och duscha sen hämta mormor. Vi hörs!

  • 19 readers

Likes

Comments

Tjenare!

Har precis kommit in från en promenad med Mio. Så kallt ute, vädret vände så fort från sommar värme till värsta vinter kylan. Har idag varit på Frölunda torg och kungsmässan med syster, fick inte med mig något idag.. bara en frozen yoghurt!

  • 22 readers

Likes

Comments

Igår var jag på kungsmässan efter en hel dag på Borås djurpark. Köpte med mig Calvin Klein underkläder från Raglady. Riktigt nice!

  • 22 readers

Likes

Comments

Har idag varit med Kalle på Borås djurpark. Jag är egentligen mot djurplågeri och tycker så jäkla synd om dessa djur som inte kan springa runt i det fria utan har en liten bur dem är instängda i. Men även är det så mysigt och häftigt att kolla på.

På vägen hem käkade vi pizza och nu ska jag snabbt ut med Mio sen dra till kungsmässan och försöka få med mig ett par Calvin Klein underkläder sen drar jag hem till Kalle. Men vi hörs!

  • 22 readers

Likes

Comments