Vad ska man säga om dagen? Fantastisk!
Gick upp vid tio tiden idag, (de blev väldig sen middag igår och inte många timmars sömn.) åt frukost uppe på taket sen drog vi oss ner till havet och låg där hela dagen. Vid sex tiden drog vi hemåt och gjorde oss i ordning och nu ska vi käka grillad mat! Hur gott?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej kom precis in från en långpromenad med Mio och tänkte göra lite rump övningar. Idag blir det inget gym för Nadja har glömt sitt gymkort hemma men de blir lite shopping mys och solarium istället.


Likes

Comments

Två fantastiskt mysiga dagar med finaste vännen. I förrgår fick jag med Nadja till gymmet för ett ben och rumppass, körde även lite kondition och det gick bra för att vara Nadjas första gång på två år. Efter gymmet köpte vi med oss sushi och satte oss vid ån och hade allmänt mysigt.

Igår åkte jag in till Beauty by Aivi och fixade mina ögonbryn och färgade fransarna. Super nöjd!
På kvällen blev det ett magpass med Nadja och lite shopping på kungsmässan inför Spanien resan, två dagar kvar!

Likes

Comments

Hej på er, igår hade jag nog världens bästa och mysigaste Valborg!! Vid 6-7 tiden började de rulla in folk hemma hos mig. Vi grillade, spelade massa drickspel och hade allmänt mysigt. Vid 11 tiden drog vi in till Kungsbacka och hängde på nobas, de blev tidig hemgång med pizza.
Idag är de första maj och vädret levererar, så underbart!! Om bara 5 dagar drar jag till Spanien, ska bli så skönt att komma iväg och bara få sola och bada. Ska om en stund dra till Kungsbacka för att käka glass med Kalle. Så vi hörs!

Likes

Comments

Igår var vi ett gäng tjejer hemma hos Emelie och firade henne. Det var massa plockmat, dryck och lekar. Sen drog vi oss vidare till esters och fortsatte de roliga men drog redan vid 1 tiden. Men fan va roligt och kul jag hade igår!

Likes

Comments

Hej på er, vaknat upp för en liten stund sedan och kollar lite youtube. Gårdagen var tråkig tills jag skulle på bio med Johanna, vi såg fifty shades of darker och den var riktigt bra tyckte vi iallafall. Sen drog vi ut i Kungsbacka och mötte upp Kalle och hans kompisar, tog lite drinkar på nobas och hade gött. Idag är de släktkalas för min lillasyster, mys! Förresten ni som inte har sett filmen gör det!!!

Likes

Comments

Likes

Comments