Header

Ni vet när livet bara blir kaos för att man är så stressad.. !?! Jag har haft en alldeles för lång period där jag gjort allt under stress och har därför börja ifrågasätta i stort sett allt jag gör. Som idag frågade jag mig själv "varför åka till stallet när jag vet att jag kommer behöva skynda mig som bara tusan.." Och den känslan suger verkligen, att veta att hur "snabb" jag än är så kommer jag ändå inte att hinna. Vilket iaf får mig att bara vilja skita i allt. Men väl på hästryggen insåg jag att lite stress gör att allt flyter på perfekt (åtminstone denna gång). När jag hörde Troys hovar mot asfalten och kände pulsen gå ner.. Så insåg jag att det ALLTID kommer att vara värt det. Kom då på att för att kunna hitta tid till allt man "måste" göra så måste man dels veta varför man gör det samt hur det kommer att påverka en. En positiv påverkan när man väl stressat klart måste väl ändå göra att det var mödan värd. Eller hur!?

Han kommer alltid vara värd all tid jag kan ge han

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja i fredags hade jag min efterlängtade 20-årsfest med vänner och det var verkligen en succé! Lördagen spenderades, till en början, i sängen (vi festade nämligen ganska sent in på morgonen) och mot kvällen kom hela tjocka släkten för att fira mina 20-år. Jag må låta som en 8-åring när jag säger detta men... VISST ÄR DET UNDERBART ATT FYLLA ÅR!!!! Man får massa uppmärksamhet, träffa alla man älskar, äta god mat och självklart få massa presenter man inte ens visste att man ville ha!?! Jag är därför toknöjd med min födelsedag! Stort tack till alla er som var med och gjorde den så grym 😘!

Likes

Comments

Pallrade mig ut för att knäppa lite bilder tidigare idag. Kunde inte låta bli när det var så vackert ute. Jag är ju dessutom en av få människor som både tål och tycker om kylan. Lovar därför att lägga upp några av dem i morgon. Nu ska jag nämligen packa väskan inför helgen då det bär av mot S T O C K H O L M!

Likes

Comments

Idag var V E R K L I G E N inte min dag. Alldeles för lite sömn och massa farandes fram och tillbaka gjorde mig helt slut.. För att dra den korta historien så hann jag börja dagen hos Linus i stan, sova någon timme hemma för att sedan pallra mig mot Linköping med Elin, därefter till stallet, till jobbet i Söderköping och sedan tillbaka hos Linus där jag började. Helt sönder stressad dag där min middag fick bli Max i bilen påväg till jobbet. Till råga på mitt uppjagade tillstånd hade en bil gått sönder MITT PÅ BRON vid Söderköping vilket resulterade till att Linnea blev stillastående i 45min och kom 30min sent till jobbet. En förbannat dålig dag.😪 Nu tänker jag gå och lägga mig och starta morgondagen som att allt detta aldrig hänt. Mitt psyke klarar inte av att vara så här stressat. Over and out.

Bild på den korta fikan jag hann med min syster någon gång mellan Linköping och stallet.

Likes

Comments

En lokalfest mitt ute i "ingenmansland" eller som Becka kallar det "hemma". Två vänner från gymnasiet hade nämligen sin 20-årsfest ute i Ålberga vilket Becka och jag tyckte var perfekt eftersom hon bor där! Det blev en sleepover och mysfrulle men tyvärr hanns ingen ridning med. Det får vi ta nästa gång!

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen sist! Hur är det med alla ? För mig har den senaste tiden bara sprungit iväg och har väl därför inte haft något speciellt att rapportera. Självklart har jag firat jul, nyår osv. men det blev inget bloggande för det. Dessvärre tänker jag skylla på mina färdigheter att ta bilder som anledning till att bloggen har stått på "standby". Men men nog om det förra året haha.. Anledningen till att mina fingrar längtade efter att få skriva är för att jag har en super vår att se fram emot och jag bara måste få berätta varför. Det är nämligen så att jag fått en praktikplats på inget mindre är Saab Aeronautics!! Vilket jag verkligen ser fram emot. Som grädden på moset har jag även lite resor att se fram emot samt lite plugg och jobb. Några fullspäckade månader med andra ord. 😄 Denna höst dvala som jag har legat i är äntligen över och jag känner mig sååååå redo👊!

Slutet på året spenderades på hästryggen, fortsatte därefter med en skål för det nya året och slutade med ett nytt år där jag begav mig mot stallet igen!

Likes

Comments

Efter en ruskigt lång jobbvecka är äntligen helgen påbörjad för min del. Med endast 5 timmar sömn pallrade jag mig upp till ett nytt stall där Troy nu står och började därmed denna söndagmorgon på hästryggen. HELT UNDERBART! 😍 Som bonus på det hela är det nu första advent och det ska firas genom en årlig tradition hos min farmor och hela tjocka släkten. Livet kan helt enkelt inte bli bättre (eller jo, det kan komma massa snö)!!

Likes

Comments

Ja inte riktigt än, men snart är jobbveckan över! I helgen drar jag med Linus och hans familj till Stockholm. Så kämpa på nu de sista timmarna för det ska jag göra.
DET ÄR STRAX HELG!

Likes

Comments