Året som har brakt oss så mye glede, og så mye sorg.

2017 har vært ett år der det har skjedd mye. For eksempel stortingsvalg, ulv på melkekartong og vår kjære "Jul i Blodfjell".

Året har brakt med seg mye godt og mye vondt. Alle jeg kjenner har opplevd noe vondt dette året. Det er ofte enkelt at man ser tilbake på året og bare tenker på de kjipe øyeblikkene. Så deler man de instagrampostene & memes typ "2016 var kjipt, 2017 enda verre, 2018 blir sikkert bra", innlegg der ironien spirer så mye at det er fare for oss pollenallergikere. Og innvendig vet man at, wow, ting kommer egentlig ikke til å bli mer bedre neste år. Av egne erfaringer blir gjerne ikke åra noe særlig bedre med tiden heller.

2017 har kanskje vært det året i løpet av mine 19 leveår der jeg har opplevd mest dritt og tatt flest dårlige valg. Men samtidig har det også vært året jeg har tatt gode, riktige valg for meg og framtiden mi. Fått nye erfaringer etter de dårlige valga, møtt nye mennesker og turt å pushe meg selv litt. Man kan gjøre seg gode erfaringer ved nedturene sine, komme sterkere ut av livets vanskelige perioder, snu dritten om til god og viktig livserfaring.

Nytt år betyr ikke ny sjanse på problemfri tilværelse. Eller at "alt man planter skal gi frukt". For det gjør det ikke heller, men et år vil aldri være "bortkastet" av den grunn likevel. La 2017s svakheter bli dine styrker i 2018. Ikke gå inn i nyåret med innstillingen om at du håper det nye året skal bli bedre av seg selv. Heller erfare, lære og vokse av det som ikke gikk som planlagt, og la det som kommer i din vei av hindringer skape potensiale for en positiv utvikling videre i ditt liv.


"Det er i mørketiden himmeln lyser mest opp, er mest vakker."

Likes

Comments

Dette er kanskje den største "endringen" som har skjedd sålangt i 2017. Og det sier litt. Neida, mye har skjedd. Ofte litt vanskelig å holde styr på og huske alt som har skjedd i løpet av ett år. Tenkte at ei litta personlig blogg kan være en fin måte å holde styr på alt på.


Kan hende dette blir like suksessfullt som bloggen min anno 2011. Haha, joke. Men kan være gøy. Eller ekstremt kjedelig. Vil nok ganske fort finne ut hvorvidt denne nye hobbyen kommer til å overleve eller ei.


Slenger med et bilde som oppsummerer kvelden som pjusk. Erfarte i dag at en varm kopp te får febern til å føles ti ganger verre. Men for bildet sin skyld var det verdt det. Dobbeljoke.

Likes

Comments