Sherlock Holmes x Macklemore igår på en toalett i Hotell Eggers (@lovisaheuman)

Vaknade upp brevid en fin person för att sedan sticka in till gbg och träffa en jävla massa människor, Selma, Simon, Lovisa och Wilma. Vi drack välbehövligt kaffe, thrifted en jacka, visst är den snygg? Macklemore vibbar hihi.

På kvällen var jag hemma, med lite sådär smått lördagsångest, tog min bräda ner till en ramp och åkte i nästan en timme. Visst behövs såna kvällar också, även om de bara spenderas med sig själv och egentligen är rätt ensamma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad vet du om att skrika hela vägen in för att sedan gråta hela vägen ut? Att frysa utan kyla och hettas upp utan värme? Vet du något om att andas utan att leva? Vad vet du om att krossas utan övre tyngd och att gå sönder utan någonting?

Vet du hur det känns när tårarna rinner på torra kinder? Och när tårarna tar slut och man känner sig äcklig och sjuk.

Likes

Comments

Scarf - vintage / glasögon - buffalo exchange / jacka - Mad Vintage i Paris / tröja - Rebecca Stella / väska - mormors / jeans - Crocker

Samma outfit förutom blusen som är vintage och jackan som är från Missäy, klocka från colors by Kate - Ur&Penn

Likes

Comments

Hej

Ni vet den där känslan av att förfrysa, att känna att varje liten kroppsdel domnar bort bit för bit av kyla. Men man kan inte röra sig, bänken man sitter på är kall och brösten har frusit till is för längesen, för man har skippat bh:n som vanligt. Tårna fryser i ens tunna sneakers och inte ens en hoodie och en jeansjackas lagar kan stänga ute en en svensk aprilkväll.

Örhänget högst upp i ens vänstra öra är kallare än ditt ex känslor och gör att hela örat drabbas av en isande känsla. Kepsen är neddragen för ögonen, för du har inget smink på dig. Och benen darrar på skateboarden pga av det ojämna underlaget och av kylan som letat sig hela vägen in.

Man väntar på smärtan som kommer när kylan lättar, man väntar på det som ska tina upp ens obehagligt förfrusna kropp. Kanske värme i form av hetta eller kärlek, den kom aldrig. Inte idag.


Likes

Comments

Eiffel

brillor - Buffalo exchange i Brooklyn (Tror jag) / Scarf - Vintage / Blus - Ursprungligen från Gina Tricot, men vintage / Spets-bh som inte syns - Ella M x Lindex / Byxor - Fått av Selma / väska - mormors / jacka - Missäy / skor - K.Cobler från Scorett

Likes

Comments

Arkitektur i Barcelona i Park Güell av Gaudi.
Mosaik av kakelplattor, sand, sten och kreativitet built this.

Barcelona 15 April

Likes

Comments

Tröja - Rebecca Stella / Jacka - Mammas / Brillor - Buffalo exchange i Brooklyn (tror jag) / velvet byxor - Bikbok / Skor - Duffy by Wassens / ringar - Weekday

Likes

Comments

Hola, är just nu i Barcelona, straight from Paris.
Kommer hem framått Söndag och ska posta en himla massor med bilder, men just nu här, så njuter jag, inte mycket till bloggande då min kamera ej är bluetooth kopplad och endast mobilbilder kan komma upp. Men laddar inför alla söta outfitbilder jag faktiskt tagit från Paris och kommer ta framöver här i Gracia.

Likes

Comments

Stylestalk: cool dude @ konstmuseum och Paris Hilton i en fotobok

Selfie i solsken och en bild från Centre Pompidou

Eiffeltornet och kaffepaus mitt i en korsning

Utsikt från eiffeltornet och min och mammas hitills favvoställe

Likes

Comments

Är i Paris just nu, och jag är nykär. Det är en alldeless lagom stad för mig, inte för mycket och inte för lite. Just nu trycker jag i mig baguettebröd, croissanter och kaffe för att orka resten av dagen som knappt börjatt.
Igår sprang jag runt i klackar från 16/17 till sent på kvällskvisten, åt middag på en restaurang, tog en drink i literally en vägkorsning då det ligger cafeér i varje hörn, upplevt happy hour då folk dricker offantligt mycket öl och gått igenom parker som luktar gräs.

Nu har jag fått uppleva Le Marais(???) i klackar, velvetbyxor och lockigt hår. Idag ska jag uppleva shoppingområden och eifellutsikt med sneakers och min kamera.

Vissa städer, som göteborg, blir lite halvtråkigt, dött osv, New York blir lite för mycket då den aldrig sover även fast det är otroligt roligt ibland.

Denna stad sover, och lever, det är lagom.

Likes

Comments