Jag behöver lite smärta för att ens skriva,
Jag behöver en käftsmäll i form av svek för att ens leva.
Jag behöver lite pain för mina texter,
Jag behöver lite svek för ett par ord.
Jag hoppas att du kan låta mig andas, djupa friska rena andetag, allt jag andas är ilska och stress, pressar tänder tills det gör ont.
Oavsett så kommer jag aldrig tillbaks igen
Jag får bara 2 minuter på bron, innan bussen har åkt och mina tankar har drunknat i vattnet vid hamnen. Men broar har jag redan vandrat, broar som människor har brännt.
Jag tänker åka långt, åka långt bort, sthlm, Pari och Berlin.
Jag tänker lämna liksom du
Håll käften
Så åker jag
Och jag kommer aldrig tillbaka igen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag i dagssol med det obligatoriska kaffet.

Hela dagen spenderade jag ute på Käringön, fotade itroligt mycket och gick änu mer. En såndär mysig dagsutflykt när pappa har jobb därute. Det blåste ju nästan kuling därute när vi hade tagit oss upp för att kolla in Lottsutkiken!

Nu är jag iallafall hemma, och imorgon ska jag faktiskt in och spendera eftermiddag och kväll med den allra finaste, ett halvår i söndags. I övrigt så har han släppt din första singel?? Och den är otroligt bra, lyssna;

Likes

Comments

Igår kom Tuva på besök till soliga gbg! Drog inte någon gång vid halv 12 och hade det jättemysigt. Det var längesen jag hade en långdag i gbg, oftast är jag inte inne mer än 2-3 timmar hahah,
Vi drack kaffe, åt sushi och köpte perfekta hoodien. Stog och var osäker på storleken ett tag men när jag kom hem med min XS så ångrar jag inte det.

Runt halv sju så drog Tuva hem och jag åkte för att träffa på Gabbi och flera till på Magasinet. Vi spelade kort och hade det trevligt hyfsat länge innan jag drog mig hem.

Idag i övrigt så ska vi hämta en ny symaskin, är supertaggad på det! Har saknat att sy!

Likes

Comments

Min snygga tröja är från ett sammarbete med Ivy Revel! Väskan är ärvd från släkt.

Har haft en sån otursdag, började 8 såk fick åka hemmifrån vid 7, väl på bussen så inser jag att min plånbok inte är på mig eller i väskan. Väl vid bussbytet så är jag så stressad och letar igenom allt varpå jag tappar min mobil som får två sprickor i sig, så otroligt klumpigt.

Med denna morgon incident blir jag en aning sen, har stress som värker i magen, jag bokstavligen hatar att inte veta vart jag har mina saker, jag tappar vääääldigt sällan bort saker.
På toppen av allt så har jag två prov imorgon, två, sen är det iallafall lov. Yess.

Har i övrigt funnit min plånbok, så otroligt lättad. Hoppas er torsdag är bättre än min hahah!

Likes

Comments

Har du någonsin kollat dig själv i spegeln? Bara stirrat in i dina ögon tills du blivit rädd? Blundat snabbt och kollat runt omkring? Känt dig lite iaktagen fast du var den enda där? Som i en halvdan skräckfilm.
Jag har kollat mig i spegeln, granskat upp och ner, varit missnjöd, njöd och whatever och inte tänkt mer på det. Har du kollat gråtandes in i bilden, rödsprängda ögon och en slapp min? Känt att detta är allt du blir och ogillat dig mer och mer?

Jag har dragit händer och fingrar över min hud, kramat om armarna och vridit på min figur. Men jag hade aldrig sett mig så som jag är livrädd för igen. För har du verkligen granskat din spegelbild? Jag granskar mitt ansikte, varenda millimeter, mina käkar, kindbenen täckta i bronzer. Jag granskar mina läppar och min halvrunda halvt spetsiga hals, min lilla näsa och målade ögonbryn. Jag granskar noga ögonen, grönblå som vanligt, långa maskaratäckta ögonfransar med skimmrande ögonlock.
Men jag känner inte igen personen, det är ingen spegelbild jag känner igen. Jag har aldrig granskat mig så förut, och jag gör det aldrig igen. Jag kollade tills jag blev rädd, för jag, jag kände inte igen vad jag möttes av.

Känslan av att vara vilsen är i sig hemsk, men jag var vilsen i mig själv. Inte i mig själv, men i hur jag såg ut, jag visste inte, att jag inte kunde hitta vägen ut.

För hur mycket jag än letade, så kände jag inte igen, mitt ansikte, mitt uttryck eller det uttrycket som tog sig sen.

25/10-17

Likes

Comments

Mysbrunch idag med Gabbi på Kafferosten i Linné

Det var så otroligt mysigt, vi åkte in lite innan 11 på förmiddagen för brunch dejten. Det har varit alltför längesen bara jag och Gabbi umgicks bara vi två!

På eftermiddagen så åkte en bit längre ut på kusten och fotade för ett skolarbete, resterande kväll har spenderats med serie och te i väntan på min fina.

Likes

Comments

-för dom har jag fått av dig

Godmorgon! Hoppas nattens sömn var fin och att vädret inte är kasst. Nu på förmiddagen ska jag möta upp Gabbi för brunch i Linné, har saknat brunch, och hemma för den delen, så otroligt mycket! Det ska bli jättetrevligt och som alltid så är jag alltid längtansfull efter kaffe.

Ikväll kommer min fina hit efter jobbet, som alltid mysigt och imorgon är det söndag, vilket innebär tvätt-plugg-gym och ta hand om sig själv dag!

Likes

Comments

Står och stirrar, leker med tanken och min spegelbild och repeterar ordet värde i mitt huvud. Värdet av en människa, av mig, av en annan. Jag kommer ihåg när jag tydligt såg mitt värde, det var klistrat på mig, men den gången; ett värde jag själv sett. Inget värde som någon annan hade satt dit, jag hade sett det i mig själv.
"Jag vet vad jag är värd, så detta funkar inte"
Och sen var det bara hejdå, jag hade sett mitt värde, och jag var trött på att bli förminskad. Jag vägrade bli förminskad, jag var stor, inte stor till storlek men jag hade vunnit tillbaka det som hade tagits.

Men de som inte ser värde, folk som spelar sina maktspel som poker, slänger brickor som tärningar för allt de förlorar är att de sviker, och det är ju ingen förlust för dom i sig, bara dom får slänga sina tärningar.

De vill se ut att ge 80%, men en minut innan så ger den 20%, den säger tack men nej, den har gett så mycket och nu rycker den tillbaka allt, visar hur den har makt, vill få dig att hänga kvar. Du hänger kvar, hopplösheten och känslan av att inte betyda något, så hänger du kvar, för du var inte klar och den hade ju ändå en helt okej ursäkt, nej, ingen ursäkt, men du gillar att tro.

Tro är det som håller oss människor vid liv, tro och hopp om falskhet och förtvivlan. Självmedvetenhet och makt, du börjar spela med dig själv och intalar dig att du har makten, men allt du har är tanken om vad personen en gång var. Du ville ju så gärna tro, att denna person skulle ge dig 80%, och du kämpade ju så förtvivlat med att få mer. Nu sitter du där, med dina 20% i hopp om att du iallafall snuddade vid resten i någon sekund.

Men nej, du tänker inte detta, för du vet inte, du vet inte att du är brickan i dennes maktspel, för du har än inte sett, från utsidan, hur illa du slängs omkring, allt för 80%, allt.


Likes

Comments

Mellanmålsmys i min säng, havregurt med Müsli, torkad frukt, vinddruvor, cashews och kaffe med Oatlys havredryck!

Inte sponsrat även om jag önskar, men tipsar så mycket om alla Oatlys produkter, använder de varje dag och har gjort det sen jag slutade äta kött för två år sedan. Både jag och kroppen mår så mycket bättre!

Likes

Comments