Igår var jag hos min faster och träffade en stor del av släkten på paps sida, jättekul, men det som ändö var roligast var nog att hoppa upp på hästryggen. Det var över ett år sen jag red senast, men jag märker verkligen att jag inte tappat någonting, jag kände mig nog tvärtom tuffare än någonsin. Vi red paddock en stund men sen så drog jag och fina Vilji ut på vägarna.

Jag och han ensamma i skogen, travande fram, underbar känsla. Att spendera lång tid ensam med ett djur av egen vilja är underbart, även fast det blir konflikter på vägen. Åh vad jag saknar hästlivet.

Hästar är en medicin för psyket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Spot my galet snygga skor från Din Sko/Feet first! Och lite oklara bilder men jag har även kortare hår, yay, höstfin!
Mitt hår var ju så galet slitet efter att ha haft det blont och färgat längelängelänge. Nu är i stort sett allt utom kanske någon cm i topparna mitt naturliga gingerliknande hår.

Jag är lite småkär i hösten när man kan ha både knits och skinnjacka på sig, allt utom den iskalla vinden, vinden behöver jag endast vid segling, vädret, u get me?

Min jacka är från Missäy, Jeans från Crocker, Tröja köpt någonstans i Brooklyn, skor från Din Sko som sagt

Likes

Comments

En tredje placering i vårann klass, nöjd och ett av vandringsprisen fick vi ta hem.

Nu är jag iallafall hemma och är så himla trött, sista seglingen för säsongen och jag hoppas på ett par helger uppe i fiskebäckskil framöver, det enda jag inte kommer sakna är saltvatten innanför kragen och blöta fötter, värsta mardrömmen.

Imorgon ska jag få åka och klippa mih efterskolan, äntligen. Dock har jag skola från 08-16 så lär ju vara rejällt trött.

Det är så skönt för hälsan att vara ute såhär till havs, friheten och lugnet. Att jag går så mycket annat att tänka på, now worries.

Likes

Comments

US army jacka, köpt på second hand i Brooklyn, USA.

Dehär med den nya införda värnplikten, vad tycker ni? Att den ska vara obligatorisk, men en sak som förvirrar mig smått är att min brorsa nu idag berättade att dom endast kommer ta in 10% av åldersgruppen till värnplikten, för vi kan ju inte ha alla sveriges 99or som springer runt och gör värnplikt samtidigt? Right?

Jag är född 2001 och blir antagligen den tredje årskullen som får obligatorisk värnplikt igen, frammåt år 2019 beräknas den första obligatoriska på 20-talet äga rum.

Iallafall så skulle lilla jag gymma idag, men oj vad trött jag är, och imorgon har jag en gymnasiemässa att gå på, otagg.

Likes

Comments

Följ mig på instagram @ majkenlundgren http://instagram.com/majkenlundgren

Min supersnygga oversized Hilfiger tröja är från älskade Beyond Retro och koppen är köpt någonstans i Brooklyn, New York.

Ser så sliten ut och yes thats how it is. Försöker hålla humöret uppe, men med mycket som hönder i min mer privata vardag är det inget lätt jobb.

Ta hand om er och jag ska försöka få ut ett inlägg med Rabble imorgon, stay awake.

Likes

Comments

Skinnjacka från Missäy gbg

Letade skor i göteborg, hittade endast en lila hoodie från Tommy Hilfiger, spontanköp hos Beyond Retro. Pics will arrive, lovar.

Planer för mkn lördag ser bekväma ut, inga alls faktiskt, kanske träffa en av dom finare vänner men inget mer.

Likes

Comments

Jag vill ha något för mig själv, jag ber om hjälp, inte om sällskap.
Du ger mig sällskap, ingen hjälp, jag fick inget för mig själv.

Men kanske skulle jag få vara den som är den, den som en del känner igen. Aldrig få ha det för mig själv, för det är så livet är, vart du än vänder dig står det alltid och flåsar dig i nacken som en psykopat.

Likes

Comments

Detta eviga svar och alla frågor för oss födda 2001 eller som ska börja gymnasiet nästa år. Vart och vad ska vi gå? Vart kan man gå?

Vecka 47 har vi en 'framtidsvecka' på vår högstadieskola och vi 9or får fixa oss själva en skuggplats på eventuell skola eller arbete, och vart ska jag skugga? Jo jag ska få skugga på Öckerö seglande gymnasium, Schillerska och International IT college of Sweden - gbg.

ÖSG är en skola där seglingen lockar mig, då dom endast har två högskoleförberedande linjer att välja på. Frågorna som går för mig angående den skolan är om det är värt att bo ensam i en lägenhet dom kalla vinterhalvåren när man inte är ute till havs, om det jag kommer slita med är värt eller om jag ska fortsätta ängna mig åt det fritiden? 16 år är en ung ålder för att flytta hemmifrån. Det finns så mycket fördelar och nackdelar med allt.

Ett tips man kan göra är att göra en lista över för och nackdelar, lite som ett diagram där man skriver upp gymnasium man tänker över, sen väljer och vrakar man.

Något som lockar är en estetisk och media linje på Init college of sweden eller schillerska. Att få plugga spciala medier, program, utrycka mig med bild, ljud och text skulle vara underbart. Även på dom skolorna har jag nu en skuggplats. Att gå på dom skolorna skulle inte kräva att flytta hemmifrån, och det är en lättnad i sig.

Går ni gymnasiet? Ska du börja?

Likes

Comments

sammarbete med Rabble

Läppar asså, jag älskar att hålla på om mixa med olika saker för att få fram det perfekta, även om jag ofta är alldeless för feg för att testa en starkare färg. Men varje dag finns det iallafall ett lager av någonting på mina läppar, även om det bara är läppbalsam.

Jag använder alltid the body shops lip balms, som återfuktar magiskt bra och både smakar och luktar underbart!

Som den fegare jag är kör jag alltid på ett safecard och går med nude, beige eller rosa läppar, fast jag så gärna skulle våga mig på mörkare. Men glansiga eller matta vågar jag ändra på, och då kör jag gärna olika från dag till dag. Jag har haft mina perioder då jag varit en gloss-obsessed människa, varje minut var gloss´clock.Till vardags använder jag som sagt alltid läppbalsam, gärna highlighter ovanför överläppen för att skapa en skarpare kant och forma fram läpparna.

Till festligare tillställningar eller när man bara vill känna sig lite extra fetch så kör jag ofta på ett matt nude eller rosa med ett läppglans över, gillar att det syns att man gjort något med läpparna, det ska se ansträngt ut och inte bara vardagligt.

​Ett tips är ​att lägga en foundation som bas på läpparna för att få färgen på läppstiftet att synas och framhävas ännu bättre, desto ljusare yta, desto klarare färg, använd en läppenna och countoura runt läpparna för en fylligare look, men gör det snyggt!


Och inte nog med detta, här har ni grymma länkar för era läppar och skönhet, unna dig lite extra med sånna här grymma erbjudanden!

http://www.rabble.se/rabattkoder/webbutiker/lyko/

http://www.rabble.se/rabattkoder/webbutiker/eleven-se/

Go treat yo lips!

Likes

Comments

Som lite månadsinspiration för att komma igång, dom finaste låtarna av han enligt mig.

Dom må vara lite sorgliga men förjävla fina (ursäkta språket)

Likes

Comments