View tracker

Vi rammlade in i varandras instagramflöde, även om hans inte var så fint. Och jag med varannan bild av kaffe och mig själv. Vi skulle vara något om det inte vorre så att hans stil saknade personlighet. Och om min musiksmak inte var så kräsen, då skulle vi vara något.

Vi hamnade rakt framför varandras ögon av misstag, helt klart. Misstagna. Timmar av skratt och sena kvällar spenderade, deeptalks och hans ord som ekar 'jag trodde du slutat röka' när vi satt på bryggan. Vi skulle vara något om inte jag vorre jag, vi är misstagna.

Jag gillar attityd men inte drama, vi skulle hålla om jag va tvärtom, eller om du va. Men det är sånt som händer även om nätter tagits för givet. Vi skulle vara något om jag vorre mindre introvert och du vorre en aning mindre extrovert.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

USA's nästa president. En vit man, en man dömd/anklagad för våldtäkt, en sexist, en rasist, en som supportar KKK, en man som har sagt 'Grab em by the pussy'. En man som är homofob, en man som är funkfob,

En man som vill bygga en mur, en man som uttryckligen säger att hans fru ska ta hand om barnen för 'It´s not like I'm gonna be walking the kids down Central Park'

Alla hat och rasbrott som kommer ske, som om det inte vorre tillräckligt med att vaknade upp till en ny hashtag i flera veckors tid, som om jag inte redan va rädd för att hans uttalanden skulle ske mig, att någon skulle ' Grab me by the pussy' och sedan komma undan med det.

Som om vi flög bakåt i tiden, att han tweetar # KKK och helt öppet smutskastar kvinnor och funktionshindrade. Att han helt öppet slänger ur sig att 'Flat chested' inte är attraktiva.

America, rest in pieces.

Likes

Comments

Tiara och pärlhalsband - Glitter / Tröja - Peplum top från Bikbok (volangen är instoppad i kjolen) / kjol - H&M / vanliga nylontights och over knee boots från Feetfirst/din sko

Hur tyckte ni jag fixade min Holly Golightly look på Halloween? Ville vara lite fancy och blev så inspirerad av Breakfast at Tiffanys att jag bara ville bara Holly som har huvudrollen i filmen!

Jag är inte jättebekväm med uppsatt hår dock så som hon har det vardagligt så jag snodde hennes nyvakna frisyr som är half-up-half-down och gjorde mig fixad o fin i övrigt.

Likes

Comments

Prio nummer ett för mig är att hålla mina borstar rena och fina, inte bara för hygien utan också för att dom blir smidigare att arbeta med och det blir lättare att få ut sminket så som du vill ha det. Håll borstarna rena och du är snäll mot både din hud och dig själv när du fixar dig.

Smutsiga borstar kan innehålla bakterier som börjar stormtrivas desto löngre tid du tar på dig att tvätta och hamnar sedan på din hud, så wash ur brushes!

Och first rule: Skölj av borsten längst med håren, annars kan limmet 'lossna', 'slitas' och håren kan rammla av. Bildexempel till höger:

Jag tvättar mina borstar genom att försiktigt gnugga dom mot en ojämn uta, t. ex. denna "Padden" som man är till för att använda vid skrubb av ansikte, finns enkelt att hitta på och göra egna, länk längst ner för en DIY från youtube!

Vad du väljer för produkt att rengöra borsten med är upp till dig, jag använder sminkborttagning oftast.

När jag ska låta borsten torka så torkar jag lätt av den på en handduk innan jag hänger den uppochner för att det vattnet som är kvar inte ska rinna ner i borstenoch sätta sig, då kan det både bli fuktskador och som sagt förstöra limmet.

Och rensa bland ditt smink då och då, för dom har ju faktiskt ett bäst-före-datum, och det är den siffran som står på en liten burk på förpackningen, och självklart har jag märkt att inte alla produkter har detta men då har jag hittat den på förpackning som jag fick/köpte sminket i. De flesta produkter ska hålla upp till 12 månader men det är oika beroende på både märke och produkt.

Och förvara dina borstar och smink torrt och i en bra rummstempratur, fukt lockar bakterier och kan lätt förkorta ditt sminks långvarighet, så plocka ut det från badrumsskåpet hahah..

Likes

Comments

Igår var jag hos min faster och träffade en stor del av släkten på paps sida, jättekul, men det som ändö var roligast var nog att hoppa upp på hästryggen. Det var över ett år sen jag red senast, men jag märker verkligen att jag inte tappat någonting, jag kände mig nog tvärtom tuffare än någonsin. Vi red paddock en stund men sen så drog jag och fina Vilji ut på vägarna.

Jag och han ensamma i skogen, travande fram, underbar känsla. Att spendera lång tid ensam med ett djur av egen vilja är underbart, även fast det blir konflikter på vägen. Åh vad jag saknar hästlivet.

Hästar är en medicin för psyket.

Likes

Comments

Spot my galet snygga skor från Din Sko/Feet first! Och lite oklara bilder men jag har även kortare hår, yay, höstfin!
Mitt hår var ju så galet slitet efter att ha haft det blont och färgat längelängelänge. Nu är i stort sett allt utom kanske någon cm i topparna mitt naturliga gingerliknande hår.

Jag är lite småkär i hösten när man kan ha både knits och skinnjacka på sig, allt utom den iskalla vinden, vinden behöver jag endast vid segling, vädret, u get me?

Min jacka är från Missäy, Jeans från Crocker, Tröja köpt någonstans i Brooklyn, skor från Din Sko som sagt

Likes

Comments

En tredje placering i vårann klass, nöjd och ett av vandringsprisen fick vi ta hem.

Nu är jag iallafall hemma och är så himla trött, sista seglingen för säsongen och jag hoppas på ett par helger uppe i fiskebäckskil framöver, det enda jag inte kommer sakna är saltvatten innanför kragen och blöta fötter, värsta mardrömmen.

Imorgon ska jag få åka och klippa mih efterskolan, äntligen. Dock har jag skola från 08-16 så lär ju vara rejällt trött.

Det är så skönt för hälsan att vara ute såhär till havs, friheten och lugnet. Att jag går så mycket annat att tänka på, now worries.

Likes

Comments

US army jacka, köpt på second hand i Brooklyn, USA.

Dehär med den nya införda värnplikten, vad tycker ni? Att den ska vara obligatorisk, men en sak som förvirrar mig smått är att min brorsa nu idag berättade att dom endast kommer ta in 10% av åldersgruppen till värnplikten, för vi kan ju inte ha alla sveriges 99or som springer runt och gör värnplikt samtidigt? Right?

Jag är född 2001 och blir antagligen den tredje årskullen som får obligatorisk värnplikt igen, frammåt år 2019 beräknas den första obligatoriska på 20-talet äga rum.

Iallafall så skulle lilla jag gymma idag, men oj vad trött jag är, och imorgon har jag en gymnasiemässa att gå på, otagg.

Likes

Comments