Skor - Duffy från Wassens / Mockakjol - HM / Tröja - Zara / brillor & skärp - HM

Foton tagna av @ powellbeatbox på instagram, min fina pojkvän

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag min frihet att gå i palmhuset, även i trädgårdförening, ensam med en bok, croissant och en redbull, inte det bösta självklart med välförtjänt.

Läser just nu 'Öppnas i händelse av min död', underbart bra bok, suveränt skriven men känns ämnad för nyblivna mammor eller folk runt 30-40 år, men vad vet jag, den är otroligt bra och gripande, svårt att sluta när man börjatt

Likes

Comments

På balkongen, augustikväll

Likes

Comments

Håkan var bra, men sliten. Måste säga att Silvana och Erik Lundin gjorde konserten mycket böttre än vad den kunde ha varit utan dom. Energin i han från 2014 är inte densamma, men med Erik och Silvana blir den helt annan.

Likes

Comments

Jag sitter på min balkong, lyssnar. Jag lyssnar till Chasing cars med Snow Patrol och jag lyssnar till motorvägens oväsen, eller kanske inte oväsen, utan bara väsen. För visst sätter man ett O framför det som man inte tycker om, sånt som inte är bra. Men jag gillar ljudet, det får mig att tänka, ja, jag tänker som in i helvete.

Motorvägen kommer alltid ge mig minnen, för många kvällar har spenderats runt omkring, under och över, hög på liv och låg på sorg. Jag tänker på alla brustna själar som någon gång suttit under motorvägsbron, med fötterna dinglandes över vatten och gråtit för sin kärlek, och jag tänker på de som haft sin första fylla vid en av pelarna under bron, för att sedan köra en kundvagn i älven. Och jag tänker på de som satt ovanpå bron och såg allt dehär, men fötterna dinglandes över asfallt och svävandes mellan liv och död, de som var några sekunder från att falla fritt.

Jag säger brustna själar till alla dessa människor, istället för att säga brustna hjärtan. För jag kanske vet hur det är, när allt är brutet och man kan knappt känna hjärtat slå, eller allt en del vill är att ha tillbaka hjärtat som de en gått gett.
Om någon, någon gång, ger dig sitt hjärta, lämna tillbaka det, spring inte iväg med det, snälla.

Likes

Comments

Byxor - second hand i Kotka / Tröja - River Island / Jeansjacka - Emmaus second hand / Brillor & skärp - H&M / klocka - Colors by Kate /

Fotat av @ trashersimon på instagram

Likes

Comments

Örhängen och brillor från HM i Tallin, topp från forever21 och shorts från Crocker

Stay hydrated kids

Likes

Comments

Att vakna upp, följa kärleken till bussen, komma hem, kaffe på balkongen

Läser just nu Öppnas i händelsen av min död, otroligt bra bok, läst den otroligt mycket under min seglats, helt underbar och skriven ur tre olika perspektiv, tre olika kvinnors perspektiv.

Jag har saknat detta, mitt morgonkaffe i ensamheten, även om hela balkongen luktar tomatplanta. Men jag saknar mitt morgonkaffe på däck med alla andra ombord. Mer om min resa kan komma senare, när det finns tid. Ta hand om er/dig.

Likes

Comments