Och så var denna veckas jobb avklarat, 4 nätter check ✔️
Underbart och faktiskt riktigt mysigt att jobba natt. Framöver kommer det vara 4nätter varje månad jag kommer jobba.

Innan jag nu satte mig på bussen hem för att sova så var jag på gymmet och körde lite ben. Åt lite pannkakor på jobbet vid halv sex så hade lite energi ändå i kroppen men nu vill jag bara hem till sängen och SOVA.

Knäböj 4x10
Marklyft 3x10
Vadpress 4x15
Baksida/rumpa i cablecross 3x10
Utsida lår 3x10
Insida Lår 3x10

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter 9 timmar nattjobb valde jag att gå till gymmet innan jag åkte hem. Blev ett pass för axlar & rygg.

15min uppvärmning på bandet

Skivstångsrodd 3x10
Axelpress 3x10
Hantellyft åt sidan 3x10
Axlar i cablecross 3x10
Rodd 3x10
Plankan 3x40sek

Nu sitter jag på bussen påväg hem - som jag längtar till sängen och hungrig som bara den är jag också.
När jag jobbar natt så äter jag ingenting under passet, äter en rejäl middag vid 20 och sen äter jag frukost när jag kommer hem innan jag går och lägger mig.
Kände dock att det kanske inte funkade så bra å gå direkt till gymmet efter att inte ha ätit på 12h och enbart ha en celsius i kroppen. Men men nu har jag dagens pass avklarat och behöver inte sitta och åka flera gånger än behövligt till Uppsala.

2 nattpass kvar sen en långledig helg från torsdag-söndag😊

God Natt! 😴

Likes

Comments

Ganska skön känsla att vara påväg hem från jobbet när dom flesta andra är påväg till jobbet. Att det dessutom är sol, klarblå himmel & redan över 20grader gör ju inte saken mindre bra - ser ut att kunna bli en dag på stranden 😎

Likes

Comments

Jaha 4h av 9 avklarade. 3,5 av dem gick ju hur fort som helst när det ringde på. Nu kommer det bara några enstaka samtal så känns som att tiden står still 😴 Lär väl vara såhär fram till typ 5 då det kommer börja ringa på igen....

Likes

Comments

Medan dom flesta gör sig redo för sängen är jag påväg till jobbet. Är väl i detta nu man ångrar att man tog på sig att köra en vecka natt, men men i slutet är det ju ändå värt det och tror allt kommer flyta på bra. förhoppningsvis har vi inte så mycket att göra😊

Likes

Comments

Vart ett 2h gympass idag på förmiddagen. 1h på löpbandet följt av lite biceps/triceps träning.

Har 4 jobbnätter framför mig nu, första gången jag jobbar natt så vet inte hur det kommer funka med träningen och kosten kommande vecka. Vet heller inte hur jag ska lyckas hålla mig vaken för jag är så långt ifrån nattuggla man kan säga😄
Träningen vet jag inte om jag ska köra innan jag börjar kl 22 eller efter att jag slutat kl 07, skönast är väl kanske att ta den mitt på dan efter att man sovit men blir så mycket att åka fram å tillbaka till stan.

Likes

Comments

Tanken var att både jag och O skulle vara lediga i helgen, men med hans jobb blir det ju aldrig som man planerat. Så jag vart hemma själv i lägenheten vilket för mig e helt meningslöst då det inte finns något att göra här i byn. Vart därför en sväng hem till Norrtälje idag för att umgås med vänner och familj.

Blev en "fusk"dag idag. Äta lite mera fritt och ingen träning, visserligen har jag gått 7km enligt stegräknaren men i väldigt lugnt tempo.
Måste dessutom få rekomendera Espresso Houses Frapino med passionsfrukt & mynta - fräsch & god, en riktig sommarhit 😃

Likes

Comments

Ledig dag. Ingen stress. Inga måsten.

Tog en vända till gymmet efter en sovmorgon. Valde att lägga fokus på kondition/förbränning. 1h på löpbandet blev det med varierande hastighet och varierande lutning. Avslutade med lite axlar & rygg.

Likes

Comments

Tråkigaste passet på hela veckan måste ändå vara benpasset. Har ju som sagt lagt upp 3 gympass/vecka och ett av dom är ju då självklart ett benpass.

10min uppvärmning på bandet

Knäböj 3x10
Benspark 3x10
Leg curl 3x10
Step up med skivstång 3x10

5min nedvarvning på bandet
10min strech

Tanken var att jag skulle kört marklyft också men saknade helt motivation för det så dom här 4 övningarna fick räcka för idag.

Likes

Comments