View tracker

Bonjour mes amis!!

Igår tog vi en prommis efter skolan för att gå och handla på carrefour. Har varit helt sjuk äcklig mat denna vecka så vi va igår faktiskt tvungna att gå och handla mat till oss. Var iallafall en väldigt mysig promenad då hösten har kommit hit(!!), eller höst och höst.. Jo, jag skulle säga det. Vädret är helt underbart fast med en höst temperatur. Älskar det! Får en speciell känsla i höstväder, får mig att tänka tillbaka på min höst förra året och har en höstlista som jag satte på igår som fick mig att komma ihåg massa stunder från förra hösten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Här sitter vi i chill rummet och väntar på att sista lektionen ska börja. Efter skolan ska vi vinka av Alice som åker hem till Stockholm för Justin Bieber konserten!

Likes

Comments

View tracker

Hej mina vänner!

Rubriken säger en hel del va? Haha, så taggad kan jag bli av att veta att jag blir 18 år om 99 dagar. Helt otroligt.. Tiden alltså, vad händer? Känns så sjukt att jag om 99 dagar har levt i 6570 dagar men ändå inte, vad har jag gjort alla dessa dagar? Inte tänker vi på att alla dessa dagar som kommer och går är livet vi lever. 6471 dagar har jag levt idag och nu i livet, 6471 sitter jag i en helt ny säng,i ett helt nytt rum, i en helt ny stad för ett år och inte visste jag att livet skulle ta mig hit för bara några månader sen. Om 619 dagar tar jag studenten, då har jag livet framför mig i öppna händer utan att en lärare ska säga åt mig vad som kommer på provet. En sak är jag säker på, även fast det är rätt tufft att vara borta såhär från allting så vet jag att jag kommer ha lärt mig så mycket när jag väl står där med livet framför mig på riktigt.

Jag är jätte glad att jag åkt hit, oavsett när jag ibland känner att jag måste hem akut för att få skratta, kramas, snacka med mina nära. Det är svårt att inte ha de där hela tiden som finns där hemma på samma sätt.

Jag kommer ihåg när jag skulle åka, känns som de va hur längesen som helst men ändå som igår, då skrev Michaela dig mig att detta äventyr kommer ta mig så långt och att alla som inte åker iväg som är stora nu verkligen ångrar sig och hon också. Jag gör detta år för er också ska ni veta, Mickis, tro mig, jag upplever saker och ting till dig här också, jag upplever för att komma tillbaka och förstå mer än vad jag någonsin gjort. Jag har lovat mig själv att inte vara rädd för att lära mig, utan se de som en otrolig utveckling hos mig själv. Att åka iväg helt för sitt egna bästa känns fett rätt.

​Bilder på 5 av mina fina vänner! <33 Saknarsaknarsaknar!!! <33

Likes

Comments

​Här går jag runt och filosoferar. Rätt skönt att vara själv ibland med tanke på att man är omringad av alla konstant hela tiden. 

Likes

Comments

​Dessa två var mitt mellis sällskap igår. Livade upp min dystra måndag faktiskt. Killen till höger är Gustaf och bor här på slottet med sin mamma (Johanna) och storasyster. Johanna är vår houseparents och min granne :) Så en glad liten kille kommer oftast och vill snacka eller leka!  

Likes

Comments

​Jag har ju då gått och blivit sjuk så att nu återstår en kur av antibiotika! Sen hoppas jag på bättre vägar.

Hoppas ni alla har en lärorik och härlig söndag. Här just nu regnar det.. 

Likes

Comments

​Igår kväll blev en lugn för mig, Oscar, Alice, Marcus & Hugo. Vi satt på Hugos rum med fyrverkerier i bakgrunden, chips & cola. Grannen till oss är nämligen en greve och har stora fester hela tiden. Så musik och feststämning nås ända hit. Vi hade iallafall så mysigt kväll igår då vi bara satt och snackade och berättade massa roliga historier för varandra. Älskar mitt gäng här, alltså älskarälskarälskar. Så bekvämt allting och det är som att jag känt alla dessa så länge. 

Likes

Comments

Hej alla vänner!

De va ett tag sedan nu. Min helg har varit fullspäckad med massor av kul. Tänkte iallafall sammanfatta fredags eftermiddagen/kvällen i detta inlägg. Skolveckan gick så otroligt fort och efter skolan på fredag blev jag och Alice inbjudna till att följa med till Bryssel, egentligen var vår plan att åka dit igår på dagen, men vi bestämde oss att hacka på alla killar in till bryssel.

Här kommer en bildbomb

Väl inne i Bryssel gick vi runt och lärde känna staden ännu bättre. Efter 2 h promenad mötte vi upp Marcus, Hugo och William som hade åkt in tidigare och klippt sig. Efter vi mött upp dem strosade vi runt rätt länge fram och tillbaka mellan de små mysiga gatorna för att hitta ett ställe att äta på. Det slutade med att vi åt på en jätte mysig resturang som hette: Le cercle des voyageurs. Väldigt trevligt. Efter en middag med mycket skratt strosade vi vidare för att hitta något soft ställe att sätta oss på. Johan gick fram till en kille på gatan och frågade om han visste någon bar där det är lite er studenter på och då visade han oss en i en gränd som var såå fin och jätte stor med massa bra musik osv. Jätte kul!!! Efter att vi kände oss klara där återvände vi till Waterloo till en bar som heter Touch Down, där nästan alla från skolan var. Tror vi tillslut var runt 35 personer där. Verkligen trevligt.

Nu är det söndag och just nu ligger jag och Alice i min säng och pluggar lite smått.

Puss

Likes

Comments

​Jajamen! Ni förstår vad ni vänner ska göra.. mihihi!

Här är adressen till både Nairobi och till mig, skicka till kenya och skicka hit!!! Brevbrevbrev, paketpaketpaket uppskattas till båda! Ta er tiden att göra något lite extra ;)) 

Likes

Comments