Outfits

En outfit för ett par veckor sedan, från en solig fredagseftermiddag. Veckan har minst sagt flugit förbi. I eftermiddag och kväll väntar studentmottagningar och möjligen andra festligheter. Kan inte förstå att det är mindre än två veckor till min egen student? Känns ändå skönt att få njuta av gymnasietiden en liten stund till. Ha en fin fredag!

Plisserat set från topshop/jacka från Weekday/Väska 2nd hand

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fashion

Att Danmark kryllar utav stilsäkra bloggare och influencers är ingen hemlighet. Denna vecka får Laura Tønder stå för min inspiration. Med träffsäkra outfits och en genomgående personlig prägel gör hon sin grej, fullt ut. Stilmässigt är vi olika men det finns ändå mycket att hämta ur hennes garderob. Besök hennes blogg här .

Likes

Comments

Inspiration

Ge mig allt som är solgult. Vill matcha solens strålar och klä mig i gyllengula skor och klarblå jeans.

Om du är inne på samma spår som jag rekommenderar jag en visit till Zara eller other stories, där finns garanterat några solstrålar.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration

Det är vår! Lyckan är total. När jag såg solen skina in genom fönstret imorse fick min vita jeansjacka åka fram. Efter en snabbvisit på moderna museet med mamma blev det lite snabbshopping av vårskor, nämligen ett par dösnygga pumasneakers. Mer rosa kan dom inte bli men jag älskar ju det.

Passande nog delar jag med mig av lite veckoinspiration. Dunjackorna får tacka för sig och ersättas av tunna vårjackor tillsammans med ljusare kulörer och lättare skor. Typiskt mig att vara för optimistisk dock (det ska tydligen snöa på onsdag:)) men jag passar på att njuta ändå.

Likes

Comments

Fashion

En liten tillbakablick på Ida Sjöstedts fantastiska visning i februari. Att få gå på just hennes visning har alltid varit en dröm för mig så jag kan ju säga att lyckan var total när lilla jag fick möjlighet att följa med på den! Tänk om fashion week ändå vore varje vecka.

Likes

Comments

Fashion

Häromveckan bestämde jag mig för att äntligen ta mig ut till artipelag för fashion stories, det var sista helgen av uställningen och jag är så glad över att jag fick uppleva den. Låt mig bara säga att Lars Wallin tar priset (mitt iallafall) för Sveriges främsta och mest begåvade haute couture designer. Helt underbara verk och min dröm att någon dag få bära en av hans kreationer lever vidare.

Likes

Comments

Fashion

En sneakpeak från dagens visning hos Stylein. Så oerhört snygg kollektion med många olika materialblandningar och kulörer. Silke, stickat, tweed, långklänningar, kostymer, läder, svart, vitt, beiget och orange. Mer bilder kommer, nu väntar Ida Sjöstedt.

Likes

Comments

Inspiration

Årets roligaste och mest fartfyllda vecka är här. Idag intar modeeliten Stockholms gator tillsammans med Sveriges främsta designers. Ingen trendspaning för mig idag tyvärr men imorgon väntar visning hos Stylein och Ida Sjöstedt. Tänker mig toner av rostbrunt och senap, en hel del puffiga jackor och såklart rosa.

Likes

Comments

Fashion

Street style från Seouls gator blir inspiration för veckan. Neo-punk influenser tillsammans med matchande outfits kommer säkerligen synas på fler gator under kommande fashion weeks i februari. Kanske är det Seoul som blir avgörande för punkens revival?

Likes

Comments

Fashion

Råkade snubbla över en av mina favorithemsidor whowhatwear som alltid håller mig uppdaterad om vad som händer i modevärlden. Mycket mer lockande än det plugg som jag egentligen borde sysselsätta mig med, men hursomhelst vill jag tipsa er om en shoppinglista som känns helt rätt nu inför hösten. Själv börjar jag pricka av listan med en jakt på en stickad tröja, en snygg höstjacka och ett par snygga höstskor.

Likes

Comments