Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

bikinis är något jag inte får nog av, man kan helt enkelt inte ha för många haha! denna goding är faktiskt från gina tricot och den är redan invigd såklart med tanke på det fantastiska väder Sverige har levererat med de första dagarna på sommarlovet, BIG LIKE.

Likes

Comments

Jeanskjolar, sommarlov, islatte, bruna ben och snygga smycken, ja tack!

Likes

Comments

förra helgen när jag och mamma drog en shoppingdag i Stockholm. vi åkte tidigt och satt på finaste stället i väntan på att stan skulle öppna, wienercafét heter det, starkt tips för nybakat och supergott fika! ni får även en liten sneak på lite av vad jag lyckades hitta och mer mat haha..burgare på vigårda till lunch! en sån där allmänt mysig dag som behövs då och då mellan allt plugg och den vanliga vardagen här hemma helt enkelt. BIG like för sånna dagar.

Likes

Comments

Ett suddigt första inlägg här ifrån mig! Tänkte ta tag i livet och börja blogga igen, äntligen! Tänkte att jag börjar om från scratch med ny portal och ny blogg så får vi se vart det leder helt enkelt. Jag tycker ju trots allt detta är såå kul önskar bara det fanns mer timmar på dygnet om man säger så, men nu kör vi!

Likes

Comments