Header

Måndag!!!
Ja jag är verkligen en av dom konstiga människorna som älskar måndagar.
Måndagar är den första dagen på veckan och är alltid en ny trevlig start! man får alltid chans att börja om med det man kände gick fel förra veckan  😉

Så efter en mysig kväll igår framför Sex and the city och en bra morgon ockuperad av katterna ska jag snart byta om och ta mig ner till jobbet!

Snön ligger tät så ta det försiktigt på vägarna.

P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här helgen!!
Igår borde jag ha skrivit men innan kalaset insåg jag att det var bättre att samåka med mammas man så det blev mer stressigt än vad jag väntat mig.

Så kalaset var underbart! Min pappa lagade 3 rätters middag och Kajsa hade bakat sin egen tårta, det var det ultimata firandet!

På kvällen åkte jag och Kajsa in till Bakgården som är en god tapas restaurang i stan där vi träffade lite kompisar till kajsa. Där delade vi på en kanna sangeria och lite andra drinkar, efter maten drog vi våra rumpor till folketspark och buggade till Sannex och Donnez!

Idag har varit en mycket lugnare dag som startade med lite utflyckt till hemlig ort med Angelica och sen vidare till hennes stall för att mocka ut lösdtiften och leka lite med pojkarna 😊

Summering: Grym helg!!

Var försiktig i snövädret
P&K

Likes

Comments

Änltligen fredag!!
För alla som har ett mån-fredags jobb är detta den bästa på hela veckan men för mig innebär detta lite mer jobb 😉

Jag slutade på Hotell Ranten i Falköping för ca 2 veckor sen men för att jag trivdes så bra och för att mina kollegor är bäst så lovade jag att komma tillbaka ibland. (idag bland annat)

Så min dag startade på IAC (industri) 06.00 och var färdig 12.00, fick komma hem en stund så katterna fått lite sällskap och nu ska jag snart iväg till Falköping och jobba mellan 17.00 och 22.00 (hoppas jag).

Sen vill jag bara ha en lugn natt för i morn sker det en massa roligt med både familjen och ensam med min syster !

Titta gärna in i morn för förberedelser och skratt!😄

P&K

Likes

Comments

Hej ni fina!
Ja nu har planerna på häst satt bra spinn i mitt huvud och jag får hålla hårt i mig själv för att inte låta dom springa iväg😉

Har kommit fram till att det smartaste just nu får bli en häst på foder för då finns alltid alternativet att den har ett hem om min situation skulle ändras.....(allt kan hända), jag försöker även vara så kräsen som möjligt då kemi är det viktigaste!

Så för att hålla mig positiv ligger jag nu i soffan med mina älskade katter och tittar på Sex and the city 😍 får bli en tidig kväll med mycket sömn!

P&K

Likes

Comments

Kvällen blev så bra som den kunde blivit! vi tog oss ut till stallet och både Matrix och Viktig var duktiga pojkar så vi gick hem nöjda och glada😁

Väl halvvägs hem fick Angelica idėn att jag kunde rida barbacka på Matrix hem....sagt och gjort hoppade en nervös men envis jag upp på hans rygg och vi började gå!
(med min skada ska jag ju egentligen inte rida men kan inte låta bli)

Det är nästan som att cykla, jag ville bara ha mer! göra mer !
Men det fick vänta, vi var nöjda med vår prestation för kvällen och begav oss efter liten stund hemmåt😄

Nu börjar jag återigen smida hästplaner och jag hoppas ni är med!
P&K

Likes

Comments

Ett snabbt inlägg från bilen,
För att få lite häst i mig har Angelica och Jenny på löshoppning en stund!
Dom har ju lyxen att ha sina egna hästar,
Matrix som är en connemara och Viktig som är en Nordsvensk.
Efter stallet blir det en tur till gymmet!
Mer info och film (om det går ) när jag kommer hem.
P&K

Likes

Comments

Ja nu va det längesen jag bloggade och mycket har förändrats!
Har först och främst bytt jobb (jobbar nu inom industri) , en ny hårfärg har jag även gett mig på!
Hunnit att åka till polen ( där jag färgade håret brunt ) 😄
och sist men inte minst har jag fått bra mål med min ridning.

jösses vad allt kändes rörigt nu när jag skrev ner det....jaja jag ska försöka att dela upp det dag för dag så ska ni nog kunna komma ikapp igen !

vi börjar i morn...man ska aldrig ta allt för fort och för mycket, så ny ger vi detta ett gott försök!
titta gärna in i morn vid kl 16 !
P&K

Likes

Comments

FREDAG=

1.städning
2.rensa ut papper
3........

Hej ni fina läsare, hoppas alla har det bra i skolan/jobbet.
jag själv är fortfarande hemma ifrån jobbet men nu verkar det gå mot sina sista dagara (tack och lov).... idag ligger koncentrationen på att göra fint i lägenheten så en fin storstädning är igång!
Tog mig en liten paus för att låta allt vädras och för att jag blev lite trött och då kom lille E och gosar som sällskap 😍

Mammas lilla kille ❤

Nej nu måste jag snart fortsätta ,ha det toppen så tittar jag in lite senare , puss

Likes

Comments

Hej.
Att rida sägs ju vara en farlig sport,farlig för din plånbok skulle jag vilja säga....Jag trillade av som så många gånger förut och reste mig upp för att gå bort smärtan som pirrade i foten.
Upp i sadeln bar det igen och vid varje ansträngning vid lyft med höger fot blev pirret starkare.....vid avsittningen kom strålningen.
Strålningen som tillsammans med svullnaden gjorde att jag inte kunde stötta mig.

Iväg till läkaren bar det efter två dagar och jag hamnade med gips i två veckor, när den försvann konstaterade dom att jag har en lös broskbit och en hårt stukad led....

Så nu sitter jag här hemma och går snart in på 6:e veckan som sjukskriven , väntar på svar om operation och blir fattigare .

Det positiva är att jag blir väl omhändertagen av mina små hjärtan ❤
Katter är den bästa medicinen mot allt!

Likes

Comments

Härliga vackra måndag!

Dom flesta jobbar ju en dag som denna men inte jag, jag ska istället ut till fina Tiffany som är min nyblivna medryttarhäst /motionskompis.
Själv känner jag mig nästan på topp efter snart 3 veckors förkylning /feber allt som sitter kvar är den eländiga hostan.... Det är bra konstigt hur man inte orkar någonting men träna och rida det orkar man nästan alltid haha.

nej nu får jag sätta fart så jag inte blir sen, står mycket på schemat efter ridningen.

Ha en underbar höstdag!

Puss och kram
Maja

Likes

Comments