hej!

äntligen har solen och våren kommit! jag har börjat med ett promenad pogram eftersom att vara ute och gå har blivit som en undanflykt från allt det jobbiga som händer, så nu istället för att göra det som en undanflykt så vill jag göra det vill en vardag för att jag mår mycket bättre när jag får frisk luft och jag behöver komma ut eftersom jag oftast bestämmer mig för att stanna inne och sova eller liknande och då istället så går jag ut på en promenad och nu har jag då börjat med detta promenad programmet. Programmet är 4 veckor, jag vill bara säga också att jag inte gör detta för någonting annat, jag gör detta för jag mår bättre av det och vill komma ut mera. Jag tänkte ifall det är flera som känner som mig och vill komma ut så tycker jag att vi kör detta tillsammans!

VECKA.1

måndag: rask promenad 45 min

tisdag: vila

onsdag: vila

torsdag: rask promenad 45 min

fredag: vila

lördag: rask promenad 45

söndag: rask promenad 45 min

VECKA.2

måndag: rask promenad 45 min

tisdag: rask promenad 45 min

onsdag: vila

torsdag: rask promenad 45 min

fredag: rask promenad 45 min

lördag: vila

söndag: vila

VECKA.3

måndag: rask promenad 45-60 min

tisdag : rask promenad 45-60 min

onsdag: vila

torsdag: rask promenad 45-60 min

fredag: rask promenad 45-60 min

lördag: vila

söndag: vila

VECKA.4

måndag: rask promenad 45 min (med stavar eller backar)

tisdag: rask promenad 45-60 min

onsdag: vila

torsdag: rask promenad 45 min (med stavar eller backar)

fredag: rask promenad 45-60 min

lördag: vila

söndag: vila

hoppas ni får en jättebra vecka och är med på detta!

hejdå, kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

 hej!

denna vecka tycker jag ha gått så himla fort, det är snart helg! Denna helgen kommer jag spendera på södra hoka i asarum, där ska vi vara på ett konfirmationsläger och planera hela vår konfirmation och lära känna varandra mera antar jag. I lördags så var det melodifestivalens final, tyckte ni det var rätt som vann? själv tyckte jag att wiktoria skulle vinna, jag tyckte hennes låt var bäst av alla.

jag har föresten köpt en ny jacka från nelly, jag tycker den är så himla fin! Den är svart och har guldiga detaljer, dock så är den inte så tjock men jag ska ha den som vår/sommar jacka, länk till jackan är här: länkt till jackan! 

jag har den i storlek : S , den är rätt kort i längden men sitter jätte fint på.

hejdå, kram!

Likes

Comments

hej!

denna helgen har varit en riktig myshelg! I fredags skulle jag då flytta hem till mina kusiner som är 13 och 5, under helgen, men innan jag åkte dit så åkte min mamma och jag och åt på bistro bakgården som ligger i ronneby i Blekinge, jag rekomenderar starkt! Efter lunchen med mamma så åkte jag till mina kusiner och så åkte vi till en isbana och åkte skridskor. Lördag så gick jag o min kusin och fikade på ett café som heter andra våningen som också ligger i ronneby, rekomenderar också. Sen var det ju mello så vi satte oss vid tv:n och kollade och myste. myshelgen tog slut och vi spenderade söndagen genom att va ute.

detta är min blogg som jag kommer skriva allt mellan det bästa jag vet till att inte må så bra.

hejdå, kram!

Likes

Comments