Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!!!!

Veckorna rullar på och jag hinner knappast vara inne på datorn. Jag har extremt mycket i skolan och jag måste även hinna med och ha kul. Det är inte helt enkelt att hitta en balans. Under tiden jag har varit borta har jag hunnit med att vara i London vilket var underbart. På sportlovet hade jag fullt upp för att ordna inför ett stort event som jag har haft i veckan. Det blev väldigt lyckat! Under sportlovet hann jag jobba en del. För mig är det redan helg för jag ska spendera resten av dagarna i Scandinavium för att titta på hästar. På lördag ska jag även hinna med tio timmars jobb och lite plugg på det.

KRAM

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft en riktig skön tisdag. Började morgonen med retorik och sedan rast i två timmar innan idrotten. Under rasten var jag och kompisarna på Brogyllen och åt varsin semla och smoothie. Jag slutade vid tolv och mötte upp pappa en snabbis innan jag åkte hem. Skickade ivög några mail innan min läxhjälp kom och idag fick jag verkligen gjort otroligt mycket. Nu har jag precis ätit middag och ska sätta på mig ridkläder innan jag beger mig till stallet för träning! Blir skönt att rida lite idag!

PUSSAR

Likes

Comments

Hej gänget!!!Vilken helg jag har haft. Jag har jobbat 22h denna helgen. Wow är imponerad över mig själv. Veckorna går snabbt och snart är det London som gäller, shopping och spelmässa. Kan ju inte bli bättre? Denna veckan har jag ganska mycket inplanerat. Imorgon och på onsdag har jag träning och ett sponsormöte och på torsdag är det plugg som står på schemat. Denna helgen ska jag faktiskt bara jobba 12h. I lördags fick jag jättefina kläder från WAKAKUU. Så skönt att uppdatera garderoben ibland.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite bok innan jag ska sova!

KRAM

Likes

Comments

Hej vänner!

Det var ett tag sedan jag var inne här, denna veckan har jag haft extremt mycket. Jag har tränat med hästen, varit på möte och även en arbetsintervju. Det är underbart att det är fredag för jag behöver verkligen helg.

Idag så började jag och min kompis med en frukost på Le Pain och sedan så gick jag en kort skoldag. Nu sitter jag i köket och bara tar det lugnt. Ikväll ska jag ut och äta med kompisar vilket ska bli så mysigt. Imorgon på morgonen kanske jag ska jobba och sedan jobbar jag även på kvällen/natten och sedan söndag morgon så jag har verkligen fullt upp just nu.

Hoppas ni får en underbar helg!
KRAM

Likes

Comments