View tracker

Onsdag den 9 november. Skriv ner detta datum. En mardröm. 

Jag skäms att detta är vårt 2016. En man som är rasistisk och sexistisk är president i en av världens mäktigaste länder. Jag har alltid vetat att det finns människor som inte kan tänka. Men att det finns så många människor som tänker så som Trump gör mig rädd. Var är mänskligheten? Vart är vår värld på väg? Våra barn och barnbarn kommer att läsa om detta i sina läroböcker i framtiden. SKÄMS. Vi har bevittnat detta. Jag och du har bevitnnat denna historiska händelse som jag verkligen hoppas att jag inte gjorde. FY. Det här är inte en värld man vill leva i. MEN vi måste fortsätta kämpa. Han får aldrig "vinna" detta. Vi ska fortsätta spridda kärlek och vi kvinnor ska visa honom vem vi är. Han är president, sure. Alla vet att han inte förtjänar den titeln (förutom människor som är dumma i huvudet). Ta hand om varandra. Vi lever i en mörk värld.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vet ni vad? Jag ligger i min säng och kollar ut genom fönstret 30 minuter innan den 4 november och ser snö falla mot marken. myssssss. Nu får vi hoppas på att det också snöar till jul.

Inte mycket av höstlovet är kvar. Hur känns det för er? Jag är såklart ledsen för vem gillar inte lov?! Haha, men alltså jag gillar inte och byta rutiner så det ska bli skönt och komma tillbaka till gamla rutiner. Jag måste plugga lite matte och svenska imorgon innan jag åker till frissan. Ni kommer såklart få bilder. Det kommer bara vara en liten förändring, ska klippa topparna och kanske lite till.

Efter att jag varit hos frissan ska jag fixa mig och åka till min kompis som fyller år. Hon kommer ha en liten fest. JJJJAAAAA.

NI SOM KOLLAR ONCE UPON A TIME. LÄS NEDAN

Några av er vet att jag verkligen ser upp till en skådespelerska som heter Lana Parrilla. Hon spelar för tillfället in once upon a time säsong 6 och i serien så var hennes karaktär Regina ihop med annan karaktär Robin och jag älskar dem och såklart så måste han dö i slutet av säsong 5. Men i denna serien så finns det karaktärer som dött och som kommit tillbaka(fantasy). Ni som kollar serien ni vet vilket drama det är. Igår kom det iallafall bilder på honom och henne spela in och för ca en månad sen la de upp på facebook att han kommer tillbaka men ingen vet hur. Fattar ni hur glad jag är? Jag gråter typ varje gång jag ser bilder på de två tillsammans. Här är bilden.

Likes

Comments

View tracker

Vad handlar livet om för just dig? För mig handlar det om att nå mina mål, mina drömmar. Jag vill inte växa upp och bli en kvinna som bara jobbar, kommer hem, äter och betalar räkningar. Jag vill göra all det där men jag vill göra något annat, något som älskar, har passion för. Jag är så arg på mig själv för att jag aldrig tagit tag i mitt skådespelar intresse och tagit det seriöst. Nu är jag endast 16 år gammal och jag vet att jag är ung men jag vill börja nu. Göra en förändring. Mitt dans intresse tog jag dock tag i när jag var runt 12 år gammal. Jag dansade i ungefär 2 år sen slutade jag. Det ska jag också ta tag i igen. Jag vill vara en förebild för andra. Jag vill att folk säger "på grund av henne gav jag inte upp". Det skulle vara så mäktigt. Vi kan åstadkomma mycket. Du och jag. Mycket mer än vad vi tror.

Likes

Comments

Dagens fråga: alla ni som börjat gymnasiet. Hur känns det?

Ni som prenumererar på Therese Lindgrens kanal, ni vet. Fick typ glädje tårar när jag såg Anders. Dem är så söta. Goals. Finner inga ord. Så glad för deras skull. Sihooooooo🎊🎊🎊🎊

Mina senaste dagar har sett ut på följande sätt: stress, stress och mer stress. Jag blir så stressad av skolan. Hur är det för er? Hur hanterar ni all stress? Men asså jag trivs så bra i min skola sååååå det gör allt så mycket roligare.

På måndag har jag ett engelska prov som det inte går att träna för. På onsdag ett matteprov och på tisdag eller onsdag har jag förmodligen en presentation i svenska om en roman jag läst. Veckan därefter, asså vecka 41 har jag ett biologi prov. Där har ni mitt provschema. Haha. Men jag tror jag har ganska bra koll, I think🤔
Well nu måste jag sova så godnatt😚
Du är bäst🎈

Likes

Comments

Hellllllllooooo

Likes

Comments

Helllllooooo. Hur är livet? För mig är det bra dock ganska mycket läxor😭 har ni märkt hur fint väder det har varit den senaste veckan. Det är september for gods sake. Jag har köpt mig en ny vinterjacka för i år. Märket heter rock'n blue. Den är skitsnygg. Längtar till vintern, till julen, till snö. Kommer bli kul. Jag är hemma hos min mormor just nu vi sov över här men ska hem idag. Ni vet ju att jag tränar mycket och äter ganska nyttigt men i fredags kände jag att det var på tid och äta lite onyttigheter då jag åt det den 20/8 sist. Jag köpte chips, choklad och glass. Det var såååååå gott.

Det har gått en månad nu sen vi börja skolan. Hur känns det för er? Hur går det? Vi fick äntligen våra datorer i torsdags så det känns bra. Skolan har börjar med full storm. Jag trodde inte att det skulle börja så snabbt med läxor osv men jag trodde fel. Haha. Savage.

Likes

Comments

Min klass. Jag älskar min nya klass. Skolan har bara pågått i tre veckor men det känns som mer. Vi hade en fotbollsturnering i fredags. Alla ettor. Min skola är väldigt stor. Vi är många elever. Iallafall, min klass kom till final mot en ekonomiklass. Vi förlora, men det var första gången en naturklass kom så långt på väldigt många år. Vi hade alla(de flesta) glitter på kinden för att representera vår klass. Är sååååå stolt över min klass. Ingen av oss trodde att vi skulle gå så långt. Tvåa i hela turneringen. Det är grejer det. Heja oss💃🏽💥🎉 Är så nöjd med mitt val. Kommer fortfarande ihåg hur orolig jag var i 9:an. Haha. Som jag sagt tidigare. ALLT ORDNAR SIG❤️ta det bara lugnt. Här är en bild på lilla mig med glitter. Det blev verkligen så snyggt😍

Likes

Comments

Jag har tänkt mycket på att sluta blogga. Det är därför jag inte har bloggat på ett bra tag. Jag visste inte vad jag ville göra men har kommit fram till ett beslut nu. Jag ska stanna kvar. Jag bryr mig inte om hur många läsare jag har för jag gillar detta. Jag skriver en uppdatering imorgon❤️

Likes

Comments

Mina kusiner är påväg hit till Sverige. Deras flyg landar 15.00 vi träffades för ett år sedan så det ska bli kul att träffa dem igen. Vet ni vad jag måste köpa? En grafräknare för 1200kr. Så dyrt. Vi ska ha TI-84. Aja. Ska nog ta och köpa den imorgon tror jag eller idag. Vi får se om jag hinner. Första veckan i skolan - check. Det har varit en riktigt bra vecka. Gillar verkligen min klass. Vi är väldigt olika personer men ändå så lika för vi har typ samma intressen allihop. Något sorgligt är att bränna från semestern har börjat försvinna. RIP bränna 2016😭😭 Nu ska jag städa mitt rum cause it's a mess.

Likes

Comments

Min nya klass in my ❤️. Om ni bara visste hur nöjd jag är med min nya skola och min nya klass. Vi klickade så snabbt allihop och det var så skönt verkligen. Var så nervös innan. Trodde jag skulle bli besviken och skulle vilja byta skola. Men det var helt fantastiskt. Vilken dag. Jag längtar redan tills imorgon. Vi ska ta foton till våra studentkort och gissa vad. Vi ska också ha knytkalas💃🏻🎉🎉🎈 JAAA. Nu säger jag godnatt från en glad elev. Älskar er enormt❤️

Likes

Comments