Kanske en av de vackraste lampor jag sett. Hade så gärna velat ha denna i vårt hus i Spanien. Den kostar dock lika mycket som den är vecker men vill du slå till så hittar du den här https://www.consort-design.com/products/brass-palmyra-palm-tree-lamp

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min nya passion är runda speglar med guldkant. Titta på det här gästrummet jag hittade. Så perfekt det kan bli! Färger, inredning, material och så speglarna. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Den här veckan har jag ägnat mig åt gardiner. Tänk vilken underbar och vacker djungel det är. Det finns så många olika typer av gardiner. Lameller, rullgardin, längder, kappor och mycket mer. Sedan alla fantastiska tyger och material. Min favorit är tunga, tjocka längder i sammet. Men även långa, tunna linnegardiner, speciellt den här perioden på året.
Det jag vill tipsa om är hur du hänger dina längder. På bilden nedan ser ni hur ett par gardiner ska sitta. Cirka 10-15 centimeter ovanför fönstret gör sådan skillnad. Ellerhur?

Med det säger jag god natt och sov gott!

Likes

Comments

Såg detta och blev såld. Så vackert med det svarta. Hur det nu kan vara vackert med svart? Men se den trendiga vägglampan bredvid sängen, den fina runda krukan, maffiga bänken, tavelramen och kudden. Det gör allt till rummet tycker jag. Snyggt!

Med detta fina sovrum säger jag nu god natt och sov så gott!


Likes

Comments

Hej,

Detta blir mitt första inlägg som Inredare och min presentation av mig.
Jag har alltid haft ett intresse för vackra saker. När jag reser så följer det alltid med något vackert hem. Är jag ute och shoppar så är det oftare jag hittar något till hemmet än till min garderob.
För cirka 1 år sedan förstod jag att det är inredning jag ska syssla med. Varför inte göra mitt största intresse till vardag?

Jag började då att plugga till Inredare och Homestaging konsult. Det är som att plugga på ett rosa moln hela tiden och varje dag är som en "lisa för själen". Kul, spännande, vackert och utmanade.

Maj var min farmor och Caj var min morfar. Min farmor hade ett underbart hem där hon bakade med mig, lärde mig sticka, katten gick på bordet och jag fick alltid hemmagjord husmanskost. Min morfar var guldsmed och hade en känsla för design. De båda är saknade och jag är stolt över att starta majcaj_deco.

Jag hjälper dig gärna med ditt hem. Allt från ett snabbt besök där jag ger lite tips, till att vi utveckla det till ett mer omfattande jobb där jag tar fram moodbords och kollage med konkreta förslag på möbler och accessoarer du kan köpa till ditt hem. Eller så låter du mig göra hela jobbet. Det är upp till dig, ditt intresse och din budget.

Tveka inte att höra av dig till mig, Linda, på majcajdeco@gmail.com.

Följ med på min resa genom denna underbart vackra värld!

Linda


Likes

Comments