WHY DON'T YOU BE YOU? AND I'LL BE ME.

-JAMES BAY

Tjenare allihopa!

Det var ett tag sedan nu men lägger upp ett inlägg för att jag vill. Nu har jag börjat gymnasiet och allt går bra. Alla är snälla, maten är god och jag får spela innebandy på skoltid.Livet kan inte bli bättre. Förutom det faktum att vi plöjer genom vår matematikbok i 200 km/h. Det är lite segt.
Annars var jag på Distriktslagsträning igår och det kändes bra. Vi börjar komma varandra närmre och det är en riktigt hög fart på träningarna vilket jag älsk-älsk-älskar!!! Dessutom har mina benhinnor blivit bättre och började inte värka när jag sprang igår, så det är ju ett positivt tecken. Idag var jag även hos en sjukgymnast som masserade mina benhinnor och det var DET SKÖNASTE jag gjort i mitt liv tror jag(förutom den gången jag fick spa behandling i ansiktet, det var också rätt awesome).
Nu måste jag skriva en engelska uppgift om Lady Diana så nu tar det slut. Hejdå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallåja!
Igår så bestämde jag och min kompis oss för att vi ska på Ed Sheerans konsert i Stockholm!! IIIEEEEEE!! Jag vet ju inte om det verkligen kommer hända, men så fort vi kommer sätta oss ner för att planera så kommer vi bli så taggade att inget kan stoppa oss! Gud vad kul detta kommer bli! Jag vet inte hur vi ska betala för oss som de panka tonåringar vi är, men det kommer fixa sig. Jag har nämligen en riktigt bra känsla inför detta.
Jag tror att Ed till och med kommer bli en av mina favoritartister snart. Den listan har länge toppats av sånna som Håkan H och One D, deras musik har alltid gjort mig glad och nu är det Ed's tur. Han gör så himla bra musik!! Det är heelt sjukt.
Jag älskar hans texter! Inte för att jag känner igen mig i alla hans texter, men för att han sjunger om hans verkliga liv och hur han faktiskt har haft det, hur hans omgivning haft det och hur han har upplevt saker. Jag bara gillar artister som vågar sjunga om annat än brake-ups eller hur glada de är.
Då kanske man inte riktigt kan fatta varför jag gillar 1D men det är väl bara för att jag är så j*vla mainstream, haha.
Nu ska jag välja en ny Ed låt på spotify, men vi ses senare<3
Hejdå.
//F

Likes

Comments

Hejsan hejsan!
Idag ska jag simma som jag inte har gjort på jätte länge. Det brukar jag göra med M men jag vet inte om hon kan följa med idag. Så jag kommer förhoppningsvis göra det ensam. Innan det har jag en massa läxor att ta itu med som måste bli klara och som jag inte får hoppa över. Egentligen skulle jag ha gjort dem igår fast då spelade jag hockey med innebandylaget och det tog ganska lång tid så jag varken hann eller orkade när jag kom hem. Haha, ooops.
Igår fick jag även reda på att jag inte kom in på NIU-innebandyn till gymnasiet. Jag blev lite besviken av att jag inte blev antagen då det hade varit en skön bekräftelse på att jag är en bra innebandyspelare, men egentligen spelar det ingen roll. Jag kan fortfarande ta mig till SSL genom LIU-innebandyn i Mora om jag vill. Så visst är det surt, men jag tror det kan fungera i alla fall :D
Det blev inte världens längsta inlägg men det får duga.
xoxo //F


Likes

Comments

Hejsvejs!
​Det gick bra till helgen fastän jag var orolig att jag inte skulle orka. Vi vann båda matcherna och jag gjorde till och med mål så jag kan känna att helgen blev lyckad. Fast idag hade jag inte tänkt skriva så mycket om innebandyn utan istället vad jag hade tänkt göra i framtiden. För ca 20 minuter sedan stod vår SYV längst fram i klassrummet och visade hur vi sökte in på gymnasiet via projektorn. Och jag har alltid varit ganska säker på att jag ska söka natur i första hand, men idag när hon stod där framme och babblade på så började jag känna mig osäker.
​Tänk om natur blir heeeelt fel? Tänk om ekonomi borde vara förstahandsvalet? Eller typ bygg? Jag vet ju att det behövs snickare i detta land. Det kanske bara är jag som är nojjig. Men ändå! Det är typ nu jag avgör vad jag kommer jobba med! När jag är 15 år!! Jag kanske inte alls vill vara duktig på matte och biologi när jag är trettio. Jag kanske inte ens kommer ha nytta av det då. Vad vet jag? Jag är såååå avundsjuk på människor som vet precis vad de vill bli när de blir stora. Jag önskar det går bra för mig i innebandyn så jag kan tjäna pengar där så jag slipper välja jobb. GAAAH! Nu blev jag nervös.
​En annan grej jag vet om mina framtida plugg år är att jag vill åka utomlands och plugga. Största drömmen hade varit USA, men nu när Trump sitter i vita huset vet jag inte längre. Jag har tänkt typ Australien eller Storbritannien, men sedan har jag också tänkt att det inte ska vara ett engelsktalande land så kanske Spanien eller Tyskland. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra av mitt liv eller vem jag vill vara. Allt är bara så svårt! Jag hoppas jag kommer få bättre ordning på mitt liv i framtiden.

Med kärlek
//F

P.S. Det här inlägget skulle upp igår men datorn dog innan det hann laddas upp. Hoppas det inte gör något<3 D.S.

Likes

Comments

Hej kära vänner!
Idag är det fredag och dagen efter den internationella popcorndagen. Idag ska jag träna innebandy för andra gången i rad och på måndag kommer jag träna för femte gången i rad efter två matcher och två träningar. Det kanske inte låter mycket för vissa, men för mig kommer det bli ganska mycket eftersom jag inte har tränat så mycket i rad på ett tag och eftersom jag är lite krasslig just nu. Fast det beror ju även på om jag blir uttagen till båda matcherna; men några kommer att få spela två matcher, så jag tror (och hoppas) att jag kommer bli en av dem.
Och när vi ändå är på ämnet innebandy så ska beskedet om NIU-uttagningarna komma snart, innan 25 Januari faktiskt. Och för er som inte vet, så är NIU en nivå på en idrott som man kan tänka sig att kombinera gymnasiejobb med och för NIU behöver man gå på uttagningar. Sedan finns det LIU och RIG också.
Jag sökte NIU innebandy här i Mora, men det är svårt att komma in då det finns ca 6-7 platser för tjejer och på uttagningsdagen så var det ca 30 tjejer där, och då var det ändå några som inte var där.
Så sannolikheten för att jag kommer in är hyfsat liten då det var flera duktiga tjejer på uttagningsdagen. Men jag är nöjd ändå. Om jag inte kommer in så kommer jag bara söka LIU i Mora, det är en lite lägre nivå på det jämfört med NIU men jag kommer garanterat komma in.
Det var väl allt jag hade att säga den här gången. Och eftersom jag inte åt några popcorn igår så får jag väl åka hem och göra det nu ;)
Ha en trevlig fredag gott folk!
xo //F <3

Likes

Comments

Hej på er! I Det här inlägget tänkte jag skriva om vem jag är så ni lär känna mig bättre.
Jag heter Frida och är en 15-årig tjej som bor i en liten ort som heter Mora som ligger i Dalarna. Här brukar jag träna innebandy om vintrarna och fotboll om somrarna. Jag har även börjat simma lite igen bara för att göra något annat. Jag gjorde nämligen det fram till när jag var ca 12 år, men jag tyckte inte jag var tillräckligt bra och så tyckte jag det var tråkigt så jag slutade. Annars brukar jag träffa mina kompisar när vi kan eller så brukar jag plugga.
Min familj består av mig, min mamma, min pappa och mina två äldresystrar. Mina systrar är åtta och nio år äldre än mig och ena bor inte hemma längre och den andra kommer flytta ut snart. Så jag antar att det bara blir jag, mamma och pappa snart. Vi har även en hund som heter Älvira och som är en gordonsetter; det är henne jag alltid går ut och går med efter skolan och hon är vääärldens mysigaste hund<3
Jag hoppas ni lärde känna mig bättre genom det här inlägget,
puss ock kram så se vi sen:*

//F


Likes

Comments

I TOLD HER THAT I LOVED HER BUT IT'S NOT SURE IF SHE HEARD. THE ROOF WAS PRETTY WINDY AND SHE DIDN'T SAY A WORD.

- ONE DIRECTION

GIRL YOU KNOW I WANT YOUR LOVE. YOUR LOVE
WAS HANDMADE FOR SOMEBODY ON ME.

-ED SHEERAN

NOTHING'S GONNA HURT ME WITH MY EYES SHUT.

-YEARS AND YEARS