Header

Till alla som haft en lika dålig start på veckan som mig. Allt löser sig i slutändan. Hang in there.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Några av presenterna jag fick av my lovies. Fyfan vad tacksam jag är för att jag får ha så grymma människor i mitt liv! 

Likes

Comments

Tack alla som var med och gjorde min 18-årsfest till den bästa kvällen ever! Älskar er så mycket

Likes

Comments

Okej, it’s official! Jag ska göra praktik i Florida (!!!!!!). Har varit en dröm att åka till USA sedan jag var liten och nu går den äntligen i uppfyllelse. Fattar det knappt själv. Det är jag och Mimmi som åker dit och praktiserar i två veckor. Det är påsklov direkt efter så vi kanske stannar kvar några dagar och bara lever life. Är i extas när jag skriver detta. Låt mitt liv vara såhär bra för alltid, pls.

Likes

Comments


Beskriv året med tre ord.
Händelserikt, känslofyllt, oförglömligt

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?
Ingen annan rör mig som du, The Only Way Is Up och samtliga låtar från Justins nya album

Vem har du umgåtts med mest?
Maja och Wendela tror jag.


Har du blivit bättre på något?
Jag har definitivt blivit bättre på att säga ifrån och stå upp för mig själv.

Vad var extra dåligt med året?
Jag har varit väldigt vilsen, velat lite mellan hjärta och hjärna... Men det är väl inte helt ovanligt som tonåring?

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Reste själv för första gången! Jag är sjukt glad att jag tog chansen för jag växte enormt som människa och lärde känna vänner för livet.


Största framgång på det privata planet?
Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och jag har hittat tillbaka till han med stort H.

Vad var din största karriärmässiga framgång?
Kan väl inte påstå att jag har någon direkt karriär än haha... Men skolmässigt så är det helt kart mitt bästa år hittills. Betygen är där jag vill att de ska vara och blev dessutom uttagen till en översättningstävling i engelska. På jobbet har jag fått större ansvar och blivit bättre på att hantera stressen.

Har du varit kär under 2015?
Ja, mer kär än någonsin tidigare.

Vilka länder besökte du under 2015?
Italien (San Bendetto del Tronto, Ascoli, Rom), Grekland (Samos), Spanien (Benidorm)


Vad ser du som de största händelserna under året?
Praktiken i Italien, helt klart.

Vad önskar du att du gjort mer?
Prioriterat mig själv och min hälsa.

Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och mat!


Vilka är dina absolut sjukaste minnen från 2015?

Helgen när jag och Céline festade med alla italienare och vandrade runt själva på Roms gator toppar det mesta. David Guettas show under the Island festival var oslagbar.

Kommer heller aldrig glömma när bar managern i Grekland kom fram och sa att han älskade min utstrålning och frågade om jag ville jobba hos honom nästa sommar. Det var så sjukt oväntat och ett kul avslut på världens bästa resa med mami


Högsta önskan just nu?
Att Sverigedemokraterna minskar i popularitet. Att alla människor ska förstå vikten och betydelsen av feminism. Att vi hittar en lösning på flyktingkatastrofen i världen. Att människor slutar hata och sprider kärlek istället. Och att jag för alltid får vara så lycklig som jag är just nu.

Och så slutligen; dina löften och planer inför 2016?
2015 var svårslaget, men 2016 ska bli ännu bättre! De enda bestämda planerna jag har än så länge är praktik i USA och Justins konsert i september.

Har lovat mig själv att bli bättre på att leva i nuet. Jag ska verkligen försöka fokusera på de 24 timmarna jag har framför mig istället för att alltid längta efter helg, lov, sommar osv. Jag ska börja uppskatta de små sakerna i vardagen. Och sedan måste jag bli bättre på att berätta för mina nära och kära hur mycket jag älskar dem! Jag har en förmåga att ta saker för givet, och vem vet vad livet kan få för vändningar?

Likes

Comments

Oj vad längesen jag uppdaterade något här! En hel termin har passerat och jag har nu gått klart halva gymnasiet. Förstår det knappt själv. Vissa dagar känns nian som igår, andra dagar känns det som en evighet sen.

Hoppas det är bra med er iallafall! Nu är det nytt år och nya möjligheter. Måste erkänna att jag saknar bloggen lite. Kommer förmodligen ladda upp lite bilder från tiden jag varit borta, mest för att bevara alla minnen.

Likes

Comments

Spanien blev andra resmålet i sommar. Närmare bestämt Benidorm, en riktig turistort. Det var en sådan här härlig all inclusive-vecka, ni vet. Massor av go mat, lata dagar vid poolen, långa strandpromenader och bra sällskap. Det var första gången jag var utomlands med hela ligan hos pappa, vilket inkluderar min bror och mina tre bonussyskon för er som inte redan visste det. Vi brukar alltid få en del blickar på oss när vi är tillsammans allihop. Flygvärdinnan som kollade våra biljetter skrattade och sa ”oh you are a big family”. Vi är vana haha… Det är nästan så vi skulle platsa i familjen annorlunda.

 

Likes

Comments

Nu efter sommaren vill jag göra en förändring med mitt hår. För tillfället är det bara solblekt, slitet och allmänt livlöst. Jag har bokat en tid hos frisören nästa vecka för att bli fräsch tills skolan drar igång igen. Har varit sugen på ombre väldigt länge så jag kommer förmodligen mörka ner botten och därefter ljusa upp topparna. Ska bli kul med något nytt i allafall! Brukar annars alltid köra safe och slänga i en brun färg haha..

Likes

Comments

BÄSTA DAGEN EVER. Behöver inte ens säga mer än så. Queen Zara var ännu grymmare live och David Guettas show var oslagbar. Vill bara göra det om och om och om igen.

Likes

Comments

Spontant är oftast bäst. Direkt efter skolavslutningen bokade jag och mammis en sista minuten-resa och drog iväg till Grekland. Veckan blev perfekt på alla sätt. Mycket sol och bad såklart, men också roadtrip runt ön. Samos var annorlunda mot andra grekiska öar jag varit på. Väldigt vacker natur och inte alls mycket turister. Kristallklart turkost vatten överallt. Vattenfallet på norra delen av ön var helt magiskt. Att jag sen hade bästa sällskapet gjorde inte resan sämre. Vad skulle jag göra utan min mamma ärligt talat? Finaste människan på jorden 

 

Likes

Comments