Näsoperation, Vardag

God morgon! Så igår bestämde jag mig att jag ska komma tillbaka till skolan! För att det går inte alls att stanna hemma på grund jag är för frisk i huvudet för att vara hemma 😂
men det är rätt najs att vara tillbaka! Många blev överraskad att jag kom tillbaka för jag sade ingenting att jag är tillbaka. Fick frågor om hur jag mår och hur operationen gick. Dagen är inte slut än.

skriver mer ikväll 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Näsoperation

​Denna känslan när folk börjar lägga märke på min näsa. Att den är rakare och min näsa ser redan bra ut fast dessa plåster som jag har på mig. Jag ser verkligen fram emot att se resultat men får vänta till fredag. Jag är helt frisk i huvudet och vill alltid göra nånting så jag nästan glömmer bort min näsa som måste läka lite först. När man har adhd då går det inte att acceptera att jag är sjuk och måste vila. Jag vill komma tillbaka till skolan för att göra nåt istället för ligga på soffan hela dagen och kolla på serie & filmer. Tack min näsa, that best friend

Men tack gud mina 2 underbara vänner som kom och hälsade på mig idag, det var väldigt roligt att ens någon kommer till mig för min skull. Behövde verkligen gott skratt och prat. Behövde det verkligen. Ni vet vem, tack 

Likes

Comments

Näsoperation

Ni undrar säkert hur jag mår idag. Fyfan säger jag bara. Så himla ont överallt i ansiktet.. riktig svullen och jag är tvungen att proppa mig med Alvedon för att inte dö av smärtan 😅

Varning för hemsk bild på mig 😳

bilden till höger är tagen 1-2 timmar efter operationen och bilden till vänster från idag. Efter jag tog ut luftrör och bomull i näsan då blev jag svullen hela i ansiktet. Smärtan är obeskrivligt. Det gör så ont, men en sak som är positivt med det: jag ser inte brosket i näsan längre! 😍 Förut när min näsa var sned då kunde man se större del av min brosket i min näsa. Nu kan man se att läkaren har rättat till min näsa till rakt då ser man inte brosket under näsa 👏👏 är så glad för det!

Jag vet jag ser riktigt hemsk ut just nu men jag kommer absolut se mycket vackrare ut efteråt än före operationen ☺

Likes

Comments

Näsoperation

bilden som jag tog när jag vaknade efter operationen

Usch hade rätt svårt att sova inatt med luftrör i näsan, de gör så ont när man råkar snudda vid luftrör.. Det är extra jobbigt att vara extra försiktig med mina händer. Är alltid klumpig 😂 men blodet i näsan bara rinner och rinner så man måste ligga och vila. Blåmärkena under ögonen börjar synas nu. Med dessa blåmärkena under ögonen får mig att ha ont och vara trött hela tiden.

Men idag ska jag äntligen ta bort luft rör som jag har i näsan, pappa måste först hämta koksaltlösning från sjukhuset, som jag har glömt att hämta den innan jag åkte hem. Man kan inte ta ut luftrör hur helst. För det finns torkat blod som fastnar mellan hud och rör då gör det himla ont att ta ut röret utan att spreja koksaltlösning i näsan först.

Hoppas jag mår bättre efter jag har tagit bort röret i näsan och nöjd med resultatet

Likes

Comments

Näsoperation

Nu är jag äntligen hemma efter operationen! Det blev ganska lång dag idag men det var skönt att har opererat mig efter en lång tids längtan. Kan inte förstå det är färdig. Att min näsa är opererad.

Måste säga sjuksköterskor var helt fantastiskt!! En sjuksköterska kunde teckenspråk och hon var riktigt trevligt också.

Men dock blev jag riktig nervös inför narkos men kändes verkligen ingenting. Jag somnade rätt snabbt, allt blev bara svart. jätte konstig! Efter jag pratade med pappa att jag minns inte vad som hände precis innan jag blev nedsövd. Det sista jag minns är jag bad pappa att hålla min hand innan jag blev nedsövd. Jag var bara rädd att vara borta för alltid.

Pinsamheten kommer nu. När jag vaknade efter operationen då såg jag en kaningosedjur vid fönsret i uppväcknings rum då bad jag pappa att ge mig den. Jag var inte riktigt klar i huvudet, jag trodde det var Prada så ville jag hon ska vara med mig. haha 😳 men gulligt gjort av mig ändå pappa berättade också att vi pratade lite innan jag somnade igen men jag minns inget av det. Verkligen otäckt att inte minnas vad jag har sagt och gjort.

Efter jag har vaknat måste jag stanna kvar i min avdelning i några timmar för att kolla om jag mår bra och att jag kan dricka, kissa och äta utan att kräks. Man brukar vara illamående efter har varit nersövd.

Likes

Comments

mobbning, Filmtips

Åh gud denna film måste ni verkligen se! Filmen handlar om en tjej blev utsatt av mobbning och hon försökte göra självmord vill inte avslöja för mycket men gud det gjorde jävla ont i hjärtat hela tiden när jag såg på den... För jag förstår tjejen som är utsatt för mobbing helt för jag har blivit utsatt för mobbning. Fyfan.. Saknar ord som fan.

Filmen är också väldigt lärorikt, då förstår man hur man mår när man är mobbad i skolan. Denna film får 10/10 av mig.

Likes

Comments

Näsoperation

herregud vad nervös jag är! Imorgon är det dags för operationen.. Vet inte vad jag ska skriva om imorgon. Är bara så nervös 😩 jag vet inte vilka förväntningar jag har! Jag vill bara slippa smärta och inte tänka mer på min näsa, hur ful och sned den är. Men måste bara tänka att det kommer gå super bra. Att jag kommer bli jätte nöjd.

Likes

Comments

Maja, mobbning

God dag på er alla! Hoppas ni har haft bra helg! Idag är det måndag.. vad betyder det? 2 dagar kvar till operationen!

En sak stör mig väldigt mycket.. Att jag har börjat gilla en person. Då är det som vanligt att alla frågar på en gång vem hen är. Vem jag gillar. Får massor frågor. Hur tror ni ens jag mår när jag får massor frågor? Jag valde att inte berätta vem hen är för att jag VET folk kommer försöka förstöra för oss. För jag har upplevt det super många gånger, folk säger till den person att jag är dålig person och brukar vara otrogen. Då det är klart att personen blir osäker och backar ur. Jag mår sämre och tappar lust att försöka att få det något mellan oss.
Seriöst jag förstår verkligen inte varför folk älskar förstöra för någon? Speciell mig... det är vad jag har upplevt att folk går alltid på mig och försöker nåt.

Ja jag vet att jag skrev på bloggen igår att jag gillar en person men då behöver ni inte exakt veta vem hen är? Låt mig vara ibland och jag önskar att jag kan leva mitt liv i frid och må bra utan att oroa mig om någon kommer förstöra för mig igen. 

Detta inlägg ville jag bara skriva ut mig, rensa lite på mina känslor

Likes

Comments

Maja, Näsoperation

Helgen har varit lugnt men träffade en snyggingen och hade super roligt med hen! Råka gilla hen nu men nä ska inte skriva om det (privat liv 😆) Men det var så as mycket folk i stan, pga F1. Kollade inte F1 för jag var inte särskilt intresserad för sånt. Jo jag tycker om bilar och så men komma dit och kolla på F1 med så pass mycket folk? nej nej klarar inte sånt! Men har kikat lite från vågens uteparkeringen haha gratis inträde.

Men jag är så himla nervös inför operationen! Det kommer gå superbra, man får inte tänka för mycket. Är nervös att det kommer göra super ont efteråt. Jag får bara hoppas på det bästa, att jag slipper denna smärta som jag har haft i nästan 10 (!) år. Det är egentligen inte viktig med hur den kommer se ut, bara jag slipper smärtan och svårt med andningen.

Önska mig lycka till med operationen!

Likes

Comments

Näsoperation

Igår var jag på USÖ för att träffa läkaren för undersökning  och narkosläkaren som ska vara på operation på onsdag. Nu är jag lite mer nervös inför operationen.. Jag tror på läkaren som ska operera mig men det är ändå nervöst! Men det viktigaste att jag kommer må bättre med min näsa. Har svårt att andas ibland, ofta täppt och ständigt ont. Men nu hoppas jag att jag slipper dom sen efter operationen.
Jag skriver mer om inför operationen sen på måndag eller tisdag så ni missar inget.
Kommer skriva hur jag känner mig inför operationen.

Kram & puss.

Likes

Comments