Header

Dag 20

Vilken film eller bok har inspirerat dig mest i livet?

3096 DAGAR AV NATASCHA KAMPUSCH

Detta är en bok som verkligen berör mig och jag tycker att alla borde läsa den!

Det handlar om en tjej som blir kidnappad som 10-åring när hon var påväg till skolan och efter det är hon instängd i åtta år och hålls fången. Du som läser detta inlägg borde verkligen läsa boken!! Den är så bra och berör verkligen än!


Detta är en del av @VictoriaJongard januari-utmaning - för att läsa mer klicka här

Likes

Comments

Hej och godmorgon!

idag är det fredag igen och det finns inget bättre än fredagar alltså! Det är så underbart haha! Även om jag inte gör så mycket på helgerna mer än att plugga och umgås med människor typ men det är ändå så skönt att komma bort ifrån skolan hehe! :)

Igår kom jag i säng ganska så sent och därför är man lite små trött idag men det är ju ändå kort skoldag så jag har inget att klaga över haha!

När jag kommer hem från skolan så ska jag mest umgås med min pv och så för imorgon ska jag iväg på cup igen så då hinner vi inte umgås, det blir en väldigt tidig morgon imon eftersom vi ska åka innan sju på morgonen så jag behöver gå upp ganska tidigt och sen tror jag vi kommer hem helt okej tidpunkt på kvällen och då hinner jag umgås lite med min familj!

På söndag blir det nog mest plugga för jag har prov nästa vecka och sen även lite på körteorin så den sätter sig i huvudet eftersom det är väldigt viktigt! :)


Likes

Comments

Dag 19

1. Jag klarar knappast av att kolla på skräckfilmer! Jag kan möjligtvis kolla första minuterna men sen går det inte mer och jag brukar inte kunna sova efter ett sånt moment och kan vara rädd några dagar efter dessutom!

2. Jag är väldigt kreativ och gillar att hålla på med pyssel och liknande, vilket många inte tror om mig!

3. Jag är ganska kräsen när det kommer till mat, jag äter inte sånt som inte ser lockande ut och tycker jag inte om något så äter jag det inte! Det kan uppfattas som att jag är oartig men de som är i min närhet (typ familjen) vet vad jag äter och inte äter och maten blir oftast bra i slutet ändå!

4. Jag har en slags förkärlek till kaktusar, just nu har jag fem stycken och skulle lätt kunna ha tio till men det håller inte haha! Jag tror kaktus har blivit min växt för att det är en växt som man inte behöver sköta varje dag och det gillar jag då jag är kass på att ta hand om växter! 😔

5. Jag har aldrig ätit blodpudding! Jag klarar inte av att äta det, visst jag äter gris men tanken av att äta blod går inte!Detta är en del av @VictoriaJongard januari-utmaning - för att läsa mer klicka här

Likes

Comments

Snart helg ju! Hur gött?😍
I helgen åker jag iväg på en inomhuscup igen och är sjukt taggad redan även om det bara är torsdag haha! Det blir en tidigt morgon den dagen men ändå så värt det😃
Idag är det lång dag i skolan, 15.30 och sen blir det att åka hem en liten stund innan jag ska iväg och träna💦
Jag kan bara säga att träningsvärk är förordet på dagens efter gårdagens fyspass! Så sjukt roligt pass eftersom vi jobbade två och två nästan hela tiden och man blev så mycket mer taggad! Loved it🔥💦

Likes

Comments

här sitter vi i sängen framför datorn haha! Jag pluggar lite samtidigt som jag kollar på film och bara tar det allmänt lugnt!

Katten är överdrivet kelesjuk just nu så klappar honom lite då och då med haha!

Idag hade jag ingen träning så det var rätt skönt men fundera på om jag ska göra ett litet styrkepass innan jag ska duscha hehe! Men det gör jag senare i så fall haha! :)

Jag har även hunnit med att baka lite blåbärssnittar! Det är typ som sockerkaka fast med blåbär i haha! Väldigt goda blev dom iallafall :D

Likes

Comments

Dag 17

Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

Som säkert en del av er vet så hade jag under hela 2016 ett mål eller nyårslöfte att inte äta sötsaker, alltså dricka läsk, äta kakor/bakelser eller godis och liknande!

Nu står jag här och har faktiskt klarat ett helt år utan det, jag är så stolt över mig själv att jag vågat säga nej till att fika och frossa i mig kakor! Så stolt över mig själv för att jag verkligen klarat av det! Det var jobbigt i början det säger jag inget annat, men med tiden så lärde man sig att det här är inte så farligt. Att äta massa sötsaker och liknande är ett beroende man framkallar i kroppen och kroppen vill sedan bara ha mer och mer och då blir det att man också äter mer av det. Men att träna bort det under ett helt år funkade för mig!

Sen när nya året började 2017, så har jag faktiskt smakat på godis igen, visst det är gott men jag känner inte längre något måste till att jag måste äta det utan en liten bit räcker och sen är jag nöjd liksom!! ;)Detta är en del av @VictoriaJongard januari-utmaning - för att läsa mer klicka här

Likes

Comments

Dag 16

Vilka tre drömmar/mål har du som du vill förverkliga i närtid?

Jag har faktiskt tre mål eller drömmar som jag vill uppfylla inom kort!

1. KLARA MILEN! Jag har bestämt mig för att 2017 ska bli året då jag klarar milen! Jag ska springa en mil även om det är sjukt långtråkigt! Men för att behålla det positiva i att springa och verkligen försöka så har jag bestämt mig för att jag ska klara milen innan skolan börjar i augusti igen! Då har jag liksom ett stort mål att då ska det vara klart och sen gör jag även små delmål på vägen dit där det kan handla om att klara 4 km och sen klara 7 km osv. Keep fighting! :D

2. ÅKA TILL LONDON SOMMARTID! Detta är också en sak som jag vill ska uppfyllas, att få åka till London sommartid! Jag ska ta mig dit i år, sen om min familj eller någon vän följer med, det vet jag inte ännu! Men jag ska dit i år 2017 och uppleva London på sommartiden och inte bara vintertid.

3. FÖRBÄTTRAS INOM FOTBOLLEN, det behöver inte vara super duper stora förbättringar men att ändå försöka och vilja utvecklas, men även att ge 100% på träningarna även om det kanske är tufft eller jobbigt för i längden så lönar det sig faktiskt att man ger just 100%:


Detta är en del av @VictoriaJongard ​januari-utmaning - för att läsa mer klicka här

Likes

Comments

Idag var solen väldigt fin ute och eftersom jag precis kom från träningen så vill jag inte ställa mig framför kameran direkt så jag ställde mig istället bakom och hade hunden framför!

Jag tog säkert 50 bilder men utav dessa så var det fyra som jag blev nöjd med! Så lite redigering och det blev super! Visst är hon oerhört söt!?

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen göra lite mat och plugga! :/


Likes

Comments