Header

Jag har bestämt mig, jag ska sluta blogga!

Nu på sistone känner jag att jag inte haft tid för skolan, träningarna och umgänge tar över för det är sånt jag prioriterar högst och därför har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen för att ni inte får så uppdaterat och det blir inte så kul för er att gå in gång på gång och hoppas att det finns ett nytt inlägg att läsa och så är det helt tomt.

Det är lite tråkigt att lämna bloggen efter lite mer än ett år men jag har inte haft/ har inte tid till att göra inlägg dagligen och då blir det inte heller någon bra blogg men utförliga inlägg utan det blir ett hastigt inlägg då och då som ni säkert redan märkt.

Jag kommer låta bloggen ligga kvar i typ en vecka och sen radera den för det känns liksom bäst för mig att göra så men sen så småningom så kommer den raderas hel och försvinna. Men jag vill mest tacka alla er som läst här och gett så mycket positiv feedback som gett mig så enormt mycket energi till att fortsätta men nu känner jag att mitt liv runt om behöver mer tid och därför tar jag bort bloggen som faktiskt tar mer tid än vad man tror.

TACK <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Idag är det ett helt år sen jag startade denna bloggen, tänk vad tiden går fort😳
För ett år sen bestämde jag mig alltså för att starta en blogg, i början uppdaterade jag bra men sen nu den senaste tiden så har det varit mycket och man hinner inte redigt med även om jag vill hinna😔
Idag bär det av till Ikea efter skolan för att ha en heldag med mammi, rätt skönt faktiskt även om ingen av oss är ute efter att shoppa direkt heller🙈

Bilderna är även dom ett år gamla eftersom de var bland de första foton jag tog till bloggen💗

Likes

Comments

Igår hittade jag denna gamla goa bilden och saknar verkligen sommaren när jag ser på den😱
Men förhoppningsvis kommer sommaren snart igen😍
Idag är det skola igen, lite kortare dag idag än vad det var igår, sen ska jag med mammi och handla oså innan jag ska hem och slappa/pluggs🙄

Likes

Comments


Lite nytt till mobilen blev det idag, eller ah en ny laddare för min har typ totalpajats. Laddaren som jag haft nu är typ helt sönder vid kontakten som man sätter in till mobilen så nu har jag hittat en ny plus att den var väldigt fin :P

Sen hittade jag även en sån man sätter i bilen för att kunna ladda då vi bara har en (vad jag vet om haha) så då köpte jag en egen rosa <3

Idag var även första dagen i skolan och det gick faktiskt bra för att vara första dagen, trodde jag skulle vara tröttare och att det skulle vara segare haha!

Likes

Comments


Godmorgon allihopa! Idag ska jag på dop och hur tur har vi inte med vädret!! Solen skiner wihoo!

Jag tänkte även tipsa er om dessa produkter ifrån Cetaphil, dom är så sjukt bra och går in väldigt bra i huden men även rengör! Tidigare har jag endast haft prover som man fått men sen har jag äntligen tagit mig i kragen och köpt dessa produkter!

Jag har köpt body lotion och rengöringen och jag är helnöjd med dessa produkter och tycker verkligen ni ska testa dom! <3

Likes

Comments


Oj vad dålig jag känner mig som inte har bloggat under hela helgen, men jag gör inte så mycket "äventyr" på mina helger, denna helgen har jag varit med I och sen har jag även dömt fotboll och jag menar, hur roligt är det egentligen att läsa? Jag behöver verkligen era tips på vad jag kan skriva om?

Det är som en rutin för mig just nu liksom, praktik - åka hem och plugga - träna - sova, såhär har mina dagar sett ut under närmsta tiden och jag tycker personligen inte det är särskilt kul att läsa sånt hela tiden haha! :)

Idag var träningen iallafall jobbig med rolig, det var en del löpning och ganska intensivt just för att hålla värmen nu när det är såhär kallt hehe!

Snart måste jag ta tag i att städa mitt rum också, det ligger kläder och påsar och massa sånt överallt och det måste jag ändra på snart haha! Men nu blir det först att sova, jag är så sjukt trött haha!

Är det bara jag eller tycker ni också det var en riktig "måndag" igår? Jag var så trött och seg och tiden gick så sjuukt sakta, det kändes i vissa stunder som om det gått typ en halvtimme och sen när man kollade på klockan så hade det bara gått max fem minuter haha, jag tyckte verkligen hela praktik-dagen var seg igår men det var bättre idag haha! Tänk att det redan gått tre veckor sen min praktik började och nu är det sista vecka, nästa vecka sitter jag alltså i skolbänken igen!! Tiden går verkligen fort när man har roligt om man säger så, praktik är ju tio gånger roligare än att sitta i skolbänken, men visst, det är inget fel med skolan det säger jag inte men efter ett långt uppehåll så blir det lite drygt i början haha!

Men nu ska jag verkligen ta och sova ;)

Likes

Comments


hello!

Som ni säkert märker så går det ett tag ibland innan det kommer ett nytt inlägg och det är för att det inte händer särskilt mycket just nu utan det är typ samma sak hela tiden och det blir inte så kul för er att läsa om. Jag har verkligen sån enorm bloggtorka just nu så behöver mer än gärna eran hjälp med tips på vad ni vill läsa eller vad jag ska skriva om!
Nu har jag ungefär varit hemma en timme och vi kom hem ifrån en baby shower som vi hade för min kusin som snart ska få en liten bebis :)

Så vi "uppvaktade" henne och hade lite olika lekar typ haha!

Nu ska jag alldeles strax ta och sova ;)

Likes

Comments

Idag är det en väldigt tidig morgon, jag börjar redan klockan halv sju så aa det blev tidigt!
Idag ska jag fixa och dona med alla djuren så dom blir nöjda och sen ska jag även plugga teori :P
Just nu har jag precis ätit frukost och ska sminka mig och byta om sen är det nästan dags för mig att åka till praktiken😉

Likes

Comments


Idag körde jag på igen och började träna efter en veckas uppehåll på grund av sjukdomar. Nu är jag tillbaka även om det alltid är segt i början men så är det ju för alla!
Praktikdagen har varit bra och imorgon fortsätter det rulla på :P

Just nu sitter jag i sängen med datorn i knät och ska nog snart gå och lägga mig men först ska jag kolla lite på datorn innan oså :D

Likes

Comments


Hejsan hejsan!

Då var det söndagskväll igen, jag sitter här i soffan och har precis klickat hem lite sifferballonger tills när jag fyller år hehe! Idag spenderade jag även dagen i Ullared ihop med Ivan, vi hittade lite grejer och det var faktiskt ganska "lugnt" där inne, man behövde inte trängas iallafall haha!

Nu har jag även skrivit klart mitt cv och skickat in i hopp om att få lite sommarjobb, ska även läsa några sidor i körboken innan jag går och lägger mig hade jag tänkt och imorgon är det dags för praktik igen och jag har äntligen börjat bli friskt igen och kan äntligen gå på och träna imon igen :D

Likes

Comments