Min midsommar började genom att jag var och tittade på Borejoggen vilket är en springtävling som går av stapel varje midsommar här i Torsby.

Runt tolv åt vi lite lunch här hemma med familjen och till efterrätt åt vi jordgubbar med glass.

Senare på eftermiddagen åkte jag och min familj till mina kusiner där vi åt middag med några fler familjer och släktingar till dem.

​På kvällen drog jag och några vänner först till Emilia för att sedan dra ner på byn där vi träffade flera vänner.

Hoppas att eran midsommar var rolig, för det var min!😊 P&k, Maja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag varit mycket aktiv när det gäller träning (tummen upp för mig). Började dagen med en timme styrka på gymmet följt av en timmes promenad i den friska skogen, har nu precis landat i soffan efter att ha cyklat tillsammans med min syster och kusin som var ute och sprang. Imorgon är det midsommar och det ska självklart firas, därför ska jag nu bli med mamma ut och plocka blommor.

Likes

Comments

Runt tio imorse bar det av till gymmet för att beta av ännu ett benpass. Såklart blev det lite övningar för rumpan också, vem vill inte ha en mer vältränad rumpa? ;) Målet med träningen idag var att benen skulle vara helt slut efter alla övningar och det kan jag säga att dom var! Förväntar mig träningsverk imorgon ;)) Min favorit maskin för ben på gymmet är benpressen, lyckas alltid få ut den allra sista orken ur benen där! Gymmar ni?
P&k // Maja

Likes

Comments

Hade ställt klockan på 08:45 imorse för att gå ut och träna men så blev inte planen för idag. Eftersom att både jag och min syster var väldigt trötta idag på morgonen (för övrigt hela dagen) så bestämde vi oss för att åka till Charlottenberg på shopping. Jag behövde nämligen ett par nya skor inför midsommar. Så vi drog dit på förmiddagen och var hemma igen runt 15:00. Något mer än det har jag inte hunnit med idag eftersom att jag (tyvärr) somnade direkt när jag kom hem. Nu ska jag byta sängkläder (äälskar känslan av en nybäddad säng, känns så fräscht) och dammsuga mitt lilla rum.

Hoppas ni haft en underbar Tisdag så hörs vi, Maja

Likes

Comments