View tracker

​Fredag den 7 oktober fyller jag år, och inte vilken ålder som helst utan 20ÅR!!

På bilden här ovan har jag klippt ihop lite grejer som jag önskar mig i födelsedagspresent. Har haft ganska svårt att komma på vad jag önskar mig, men hittat på lite i alla fall. Sen så behöver det självklart inte vara de här grejerna utan jag blir ju såklart glad för allt jag får. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från gårdagen. 

​Jobbade kortdag igår så slutade kl 13.00, därefter tog jag bussen hem och åt en liten macka till lunch och gjorde sedan i ordning mig. Vid 15.10 tog jag bussen in till Falun och Jennifer klev på den bussen vid IKEA. Vi hade bokat bord på PInchos kl: 16.15. Har ätit på Pinchos en gång tidigare men det var i Gävle. 

Var väldigt hungrig när vi kom dit då jag inte hade ätit någon riktig lunch. Så vi beställde in lite olika smårätter och det var sååå gott. Och vilka goda drinkar de har på sin meny. Började med en som heter Peachy, supergod och följde sedan upp med en Sodapop och som avslut Röda remmar, men den som hette röda remmar var liiite för sur för min smak, men annars riktigt god. Kan verkligen rekommendera Pinchos. 

Och vilken trevlig kväll vi hade. God mat, goda drinkar, mycket prat och skratt med bästa Jennifer!:D

 Riktigt härligt sätt att inviga långhelgen på!

Likes

Comments

View tracker

Står just nu och väntar på bussen för att åka och jobba några timmar. Börjar kl 12.45 idag så var ut och tittade till Pilen på morgonen och gav honom hans kraft.
Efter jobbet har jag inget särskilt planerat, så får se vad jag hittar på.
Vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Precis  kommit ut ur duschen och ska nu krypa ner under täcket och kika på någon film eller serie innan det är dags att sova.
Pilen verkade må toppen när vi var förbi och gav honom kraften, och det gör mig glad. Att jag vågade ta det beslutet som jag trodde var bäst för oss båda, med lite oro att det inte skulle funka. Men nu när vi bestämt oss och prövade så har det gått galant och jag är så glad. ❤
Nä nu ska jag välja någon film att titta på, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Jag ÄLSKAR musik, så tänkte att jag skulle tipsa om lite låtar.
The Fooo Conspiracy finns alltid med på min spellista! Här nedan på bilden får ni 5 låttips av mig varav 3 TFC.

Likes

Comments

Men snälla, nu räcker det väl med snö? Tur man har ett inomhus-jobb då.
Idag har jag inget speciellt planerat mer än jobb och sedan titta till Pilen. Jobbar till 16.15 och åker sedan ut till stallet. Sen blir det bara en lugn och mysig kväll hemma.
Hörs senare!

Likes

Comments

​Kvällen igår var helt amazing! Vi firade världens bästa mamma som fyllde 50 år <3. Kvällen innebar god mat, mammas nära och kära och sedan bra musik och dans. Vi hade hyrt lokal som hade ett middagsrum och sedan ett stort rum med liten scen och dansgolv. Ljusanläggning och superbra ljudanläggning. Min bästis Denise var såklart med! <3 Och vi dansade ända tills våra fötter inte orkade nå mer, hehe. 
​Som sagt gårdagskvällen var AMAZING!

Likes

Comments

Likes

Comments

Känns som att jag bara laddar upp inlägg med nyinköpta saker här, men det är ju så kul att shoppa! Var till kupolen en sväng nu under kvällen och fick då med mig två marinblåa plagg hem. På bilderna ser dem svarta ut, men det är endast för att jag hade så dåligt ljus.

Likes

Comments