Header

Grattis på 15 års dagen Vivianne. Detta är helt sjukt! Att du redan i September åker till England för att tillbringa dins gymnasieår där?!

Detta kommer inte längre vara mitt inlägg. Detta inlägg tilldelar jag dig. Detta meddelande kommer bli mitt sätt att säga grattis. Jag vill försöka förklara vad du gjort för mig genom dessa år vi känt varandra. Är det okej att jag lånar dg tid ett par minuter?

Woaw Vivi, jag hoppas att du vet om hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas även du vet hur mycket du gör för mig. Du står ut med mina tankar som ibland blir både skrämmande och obehagliga. Du står ut med mina klagomål och min bristande humor. Vilken stor inspiration du är för mig. Jag är så tacksam över att du är min klippa genom alla mina beslut. Hur jag uppskattar att du faktiskt tror på mig och mina val. Jag är så tacksam över att du fortsätter lyssna på mina allt för galna idéer och att du försöker guida mig på rätt väg. Sanningen är att du genom dina val inspirerar mig till att bli något bättre. Till att våga bli en bättre version av mig själv. Tack för att du fortsätter vara vid min sida. Jag är så tacksam över att du står ut med mig och jag hoppas du förstår hur mycket jag beundrar dig. Jag hoppas du vet om att du betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet att jag är dålig på att säga det till dig, förklara hur stolt jag är över dig. Hur mycket jag älskar dig Jag hoppas även att du kan förlåta mig för att jag sällan säger det till dig.

Min kära Vivianne. Du åker snart till England. Ett helt nytt kapitel i ditt liv. Du kommer stöta på sorg, glädje och förtvivlan. Ångest och stress kommer bli allt för vanligt. Det jag hoppas med hela mitt hjärta är att du alltid vet om att du kan vända dig till mig. Att jag aldrig kommer lämna din sida. Jag hoppas vi fortsätter vara bästa vänner genom detta.

Grattis på födelsedagen min käraste Vivi.

Med kärlek,
Din Maja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

KOLLA HUR LÄCKERT ALLT ÄR!

Umgänget var på topp, maten läcker. Bubblet fantastiskt och livet kunde inte bli bättre än vad de är nu!

Likes

Comments