Header

52 week photo challenge

Hej alla där ute! Förlåt för att jag gick under jorden och försvann men jag vet helt ärligt inte vad som hände haha!

Denna vecka är det självporträtt, ett väldigt enkelt tyckte jag. Jag fastnade start för denna bild eftersom jag verkligen är den personen, glad och för det mesta positiv!

Vad har annars hänt idag? Jo jag hade läs och hör delen i Np Engelska, det gick faktiskt bra :) Sen drog jag, Vivi, Ida och Madde till gymmet! Körde armar och lite mage idag. Vi hittade även en gemensam hat/älsk redskap, två stycken tunga rep. Kör du 30 sekunders intervaller lovar jag dig att denna övning är kanon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Camping queen

KOLLA!!!

Det här stället är så vackert. Skog och en liten sjö vid!!! Jag kommer för evigt att älska camping och detta stället förstärkte bara känslan!

Älskar verkligen lägereldar, hade lätt kunnat sitta här genom hela natten haha

Sötaste lilla Tyra. Eftersom det var flera andra som stod där fanns det hur mycket hundar som helst! Drömmen *.*

Likes

Comments

52 week photo challenge

Hejsan alla vackra där ute!

Jag har bestämt mig för en sak (med inspo från http://nouw.com/viviannewei heh) för att gå med i en challenge! Den går ut på att under ett års tid ska jag lägga ut en bild med ett specifikt motiv. Jag ser fram emot det otroligt mycket då jag verkligen har hur mycket bilder som helst att visa upp för alla :) Jag kommer lägga ut dessa bilder på lördagar eftersom ja har mest tid att förklara bilderna då haha.

Fotografierna kommer ha fotats med min trogna tjänare, Canon eos 1200D

Likes

Comments