Header

Grattis på 15 års dagen Vivianne. Detta är helt sjukt! Att du redan i September åker till England för att tillbringa dins gymnasieår där?!

Detta kommer inte längre vara mitt inlägg. Detta inlägg tilldelar jag dig. Detta meddelande kommer bli mitt sätt att säga grattis. Jag vill försöka förklara vad du gjort för mig genom dessa år vi känt varandra. Är det okej att jag lånar dg tid ett par minuter?

Woaw Vivi, jag hoppas att du vet om hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas även du vet hur mycket du gör för mig. Du står ut med mina tankar som ibland blir både skrämmande och obehagliga. Du står ut med mina klagomål och min bristande humor. Vilken stor inspiration du är för mig. Jag är så tacksam över att du är min klippa genom alla mina beslut. Hur jag uppskattar att du faktiskt tror på mig och mina val. Jag är så tacksam över att du fortsätter lyssna på mina allt för galna idéer och att du försöker guida mig på rätt väg. Sanningen är att du genom dina val inspirerar mig till att bli något bättre. Till att våga bli en bättre version av mig själv. Tack för att du fortsätter vara vid min sida. Jag är så tacksam över att du står ut med mig och jag hoppas du förstår hur mycket jag beundrar dig. Jag hoppas du vet om att du betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet att jag är dålig på att säga det till dig, förklara hur stolt jag är över dig. Hur mycket jag älskar dig Jag hoppas även att du kan förlåta mig för att jag sällan säger det till dig.

Min kära Vivianne. Du åker snart till England. Ett helt nytt kapitel i ditt liv. Du kommer stöta på sorg, glädje och förtvivlan. Ångest och stress kommer bli allt för vanligt. Det jag hoppas med hela mitt hjärta är att du alltid vet om att du kan vända dig till mig. Att jag aldrig kommer lämna din sida. Jag hoppas vi fortsätter vara bästa vänner genom detta.

Grattis på födelsedagen min käraste Vivi.

Med kärlek,
Din Maja

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

KOLLA HUR LÄCKERT ALLT ÄR!

Umgänget var på topp, maten läcker. Bubblet fantastiskt och livet kunde inte bli bättre än vad de är nu!

Likes

Comments

52 week photo challenge

Hej alla där ute! Förlåt för att jag gick under jorden och försvann men jag vet helt ärligt inte vad som hände haha!

Denna vecka är det självporträtt, ett väldigt enkelt tyckte jag. Jag fastnade start för denna bild eftersom jag verkligen är den personen, glad och för det mesta positiv!

Vad har annars hänt idag? Jo jag hade läs och hör delen i Np Engelska, det gick faktiskt bra :) Sen drog jag, Vivi, Ida och Madde till gymmet! Körde armar och lite mage idag. Vi hittade även en gemensam hat/älsk redskap, två stycken tunga rep. Kör du 30 sekunders intervaller lovar jag dig att denna övning är kanon!

Likes

Comments

Camping queen

KOLLA!!!

Det här stället är så vackert. Skog och en liten sjö vid!!! Jag kommer för evigt att älska camping och detta stället förstärkte bara känslan!

Älskar verkligen lägereldar, hade lätt kunnat sitta här genom hela natten haha

Sötaste lilla Tyra. Eftersom det var flera andra som stod där fanns det hur mycket hundar som helst! Drömmen *.*

Likes

Comments

52 week photo challenge

Hejsan alla vackra där ute!

Jag har bestämt mig för en sak (med inspo från http://nouw.com/viviannewei heh) för att gå med i en challenge! Den går ut på att under ett års tid ska jag lägga ut en bild med ett specifikt motiv. Jag ser fram emot det otroligt mycket då jag verkligen har hur mycket bilder som helst att visa upp för alla :) Jag kommer lägga ut dessa bilder på lördagar eftersom ja har mest tid att förklara bilderna då haha.

Fotografierna kommer ha fotats med min trogna tjänare, Canon eos 1200D

Likes

Comments

Grattis på din dag. Tack för att du tror på mig, ser mig och hör mig Tack för att du står ut med mitt humör och mitt inte allt för glada driv. Tack för alla dagar du trotsat dina smärtor för att ta med mig till stallet och låta mig förverkliga mina drömmar. Tack för att du hör på mitt gnäll om skolan och mitt gnäll om kompisar. Tack för att du visar mig att det är okej att må dåligt. Tack mamma för att visar mig att man är perfekt på sitt eget vis. Tack mamma, tack för allt du gjort för mig och allt du kommer få stå ut med. Tack mamma för att du är just min mamma. Jag älskar dig

Likes

Comments

Aldrig har det varit så många självmord bland ungdomar som det är idag. Är det verkligen den verklighet du vill leva i?

Jag var 12 år när jag skadade mig själv för första gången, det var även första gången jag ljög om mitt psykiska mående. Att ljuga var ett aktivt val av mig. Jag ville inte bli sedd som tjejen som alltid är ledsen. Men varför var det ett självklart val att gömma mitt mående? Jag tror jag gjorde det för det var inte riktigt ett ämne man pratade om. Om det inte finns någon anledning ska man inte vara ledsen. Då ska du se allt bra som du har i ditt liv och rycka upp dig. Att den psykiska hälsan “glöms bort” under biologin, att man inte fick höra vad psykisk ohälsa är, bidrar till ett samhälle fullt med ungdomar som inte vill leva men är för rädda för att tala om det, eftersom man fått höra att det är bara de med en anledning som får må dåligt. Det är samhällets tystnad som är boven.

Varför blundar ni för den verklighet många ungdomar lever? Är det ett sätt för oss att inte behöva oroa oss för den främmande människan? Eller är det ett sätt för oss att inte själva bli påminda om att ingen är perfekt?


Oavsett vad din orsak är leder det till samma slutresultat. Ett samhälle med en snabbt stigande siffra bland självmorden. För känslan att inte vara förstådd och ensam med sina demoner är något ingen vill.

"Jag skulle inte ens önska min värsta fiende detta"

Vad ska ni göra för att minska på tabun? Vad ska ni göra för att få ungdomar att känna sig hörda? För psykisk ohälsa är något jag inte ens skulle önska min värsta fiende. Ni måste visa ungdomar att det är okej att på dåligt och att du inte är ensam i din kamp. Men hur ska ni göra det?

Ni måste börja prata om psykisk ohälsa som att det är en helt vanlig sak, inte att det är något hemskt. I skolan, på biologin måste det uppmärksammas. Ni måste även visa oss att vi bryr oss om dem och ni måste sluta glömma bort dem som inte kan stå på egna ben. Det är dags att visa omvärlden att ni faktiskt finns för varandra.


Det är dags Sverige. Det är dags att vakna upp ur dvalan som funnits sen 1800-talet. Ni måste visa dem som behöver er att ni förstår hur det är att leva i mörker. Ni måste be om ursäkt för alla år ni glömt av oss i skuggan och ni måste visa oss att ni faktiskt bryr er. Att ni inte leker “duktiga för att det ser bra ut” leken.

Sverige, det är dags att vakna nu!

Maja Westberg

Likes

Comments

Godmorgon världen! Sovit gott? Det har iaf jag. Somnade dock lite för sent men märker inte av det haha. Vad händer idag? Jo skola och sen är alla mina träningar inställda denna vecka eftersom dem byter underlag -_- Typsikt mig att glömma bort det. Så istället för dressyr har jag teori :)

Juste! Det kommer ett ganska viktigt inlägg klockan 11 idag ;) Glöm inte det nu

Likes

Comments