Header

planer


Hej världen

Hur är de med er? Trötta? Inte jag faktiskt, somnade relativt tidigt och vaknade tidigt. Har äntligen börjat vakna lite mer normalt haha! Planerna för idag är att åka in till stan och hänga med mina lovers och gå på marknaden:) Alltid mysigt att hänga med dem jag tycker om. Sen är väl planen att jag och vivi ska sova hos ida, love you!

Får faktiskt se om de kommer upp något inlägg under dagen. Har tyvärr inte alltid chansen att träffa dem utanför skolan med tanke på hästarna som tar upp hela min vakna tid haha:)

Finaste ängeln

Likes

Comments

tankar och funderingar

Hej vännen


Jag vet att det är svårt nu, speciellt vid den här tiden på dygnet. Den tiden då rösterna når ditt huvud och fyller de med det hat du känner emot dig själv. Den tiden som skapar de största ångestattackerna eller dem svåraste gråtanfallen. Den tiden som är ett rent helvete för en. Den som får dig att tro att du inte är värd något mer än hat. Den som får dig att förstöra den kanske redan trasiga hud som omsluter alla tankar som river sönder dig. Den tiden som skapar sömnlöshet hos dig tack vare allt den trycker in i huvudet på dig.


Men vännen min,


Kan du lova mig en sak? Bara för ikväll? Lova mig att inte skada dig själv. Lova mig att inte gråta i ensamhet. Lova mig det. För du är värd så mycket mer. Du är värd mer än trasig hud, du är mer värd än de hat och ilska du bygger emot dig själv. Du är värd att älskas, du är älskad. Du är omtyckt. Du är ett original, oavsett hur du ser ut eller är som människa. Du betyder mer än vad ord kan förklara. Du kan klara av det här. Kanske inte själv, men med människor som tror på dig kan du. Även om det känns tungt eller hopplöst.


Kan du lova mig det? Att tänka på det så fort du är påväg att göra något dumt emot dig? Att gå och ge den du älskar en kram när tårarna pressar sig från? Att komma ihåg att folk älskar dig. Att jag älskar dig.


För du är underbar precis som du är. Glöm inte det okej?


Likes

Comments

Ja fy. Första dagen de är sol på Öland och vi åker vidare till Skåne. Kändes hemskt att komma upp på bron och få skyfall på en :( Vi får hoppas på bättre väder längst ner i Sverige.

Likes

Comments

Äntligen har de årliga stoppet på Smultronstället blivit av! Vi bestämde oss för att ta de direkt när vi vakna för att komma fram till Öland så tidigt som möjligt. Dock fastnade vi i fantastiska Västervik! Guud vilken härlig stad de är!

Likes

Comments

Igår landade vi i mitt älskade Söderköping! Kan ärligt säga att detta är världens finaste stad. Så mycke gamla hus som får staden att lysa av mysighet och värme. Sen att de är vatten i närheten gör allt så mycket bättre :) Så idag strosade vi bara runt i "gamla stan" och längs med Göta Kanal. Imorgon är sista dagen här och då ska vi faktiskt äta på mitt kära Smultronstället. Sen bär de av mot Öland och vidare på våran semester:)

Dessa bilder är tagna av mammas Samsung Galaxy s5 och de från min kamera kommer tillsammans med alla andra bilder från semestern;)

Hittade mina själsfränder! Ankor! Haha Älskar verkligen ankor

Likes

Comments

Eller? Inte hos mig iallafall:( Trist.. Tänkte iallafall dela med mig av en spellista som för mig verkligen är sommar. Tropical house är de och den känslan man får av den är verkligen grym:) Ni hittar den Här!


Kunde inte låta bli att slänga in dessa härliga bilderna :)

Likes

Comments

Alla vet vad det är där dag som infaller den 6 juni? Såklart de är Sveriges Nationaldag! Detta brukas ju firas med jordgubbar, glass och god mat. Jag firade det lite annorlunda iår. Nämligen att jag inte gjorde något speciellt. Drog till finaste hästarna och myste med dem en stund :) Hur brukar ni fira det? Är det traditionella jordgubbar eller gör ni något annat?

Likes

Comments

Skolan är klar och jag sitter just nu i bilen för att ta mig hem. Spirit ska longeras innan jag ska till ridskolan och rida:) Är ju där oftast måndagar och torsdagar men behöver rida igen en gång så då passar jag på idag när de ska rida ut. Ska bli så mysigt då jag verkligen älskar långa uteritter:)

Tom får vila lite nu. Vi måste ta ut veterinären på han då varken jag eller mamma tycker han är fräsch. Om han nu åker på behandling blir det perfekt till sommaren.

Likes

Comments

Ridsporten. Den handlar till 100% om blod, svett, tårar, uppoffring, motgångar, framgångar. Motgångarna tar hårdast på en. Man ser att allt jobb man lagt ner inte lönade sig. Att man måste fortsatta traggla på den lilla grejen som kunde räckt till en placering. Jag ser tyvärr bara motgångarna i min karriär. Ser inte vilken otrolig kunskap jag fått av just dem misstagen och vilken utveckling jag gjort. Den satsningen mina föräldrar gör för mig, tack. Jag tackar inte er tillräckligt ofta för allt ni gör för mig<3

Till ämnet. Jag hade min debut på lokal tävling i helgen. Den känslan jag hade när jag red in var verkligen Det här kan jag, jag klarar detta. Tror ni det blev så? Nej. Under galopp så det bara sjöng om det. Hästen fick verkligen kämpa för att komma över vilket ledde till ett sjukt hopp. Var verkligen inte beredd utan dök verkligen från hästens rygg. Redan då började tårarna bubbla i ögonen. Kände att det inte var värt starten eftersom det gick verkligen åt helvete. Samtalade med tränaren, valde att starta samma klass fast efter laget. Kände att detta kunde bli min tur att visa framstegen. Kom över hinderna 1 till 5. 5an slutade också med ett dyk direkt efter. Detta fick mig verkligen att fundera på om detta är min sport. Tårarna rann och jag var allmänt besviken på mig själv. Hade redan då i all hast bestämt mig för att sluta med denna sport. Allt detta på grund av att jag inte kunde se framgången i detta, att jag kommit ut på en tävling och hade mer kunskaper i bagaget.

Det gör de så himla lätt för mig idag att se allt ur ett bättre perspektiv. Jag ska inte tävla den hästen mer. Satsar 110% på mina egna och ska verkligen göra allt för att få allt så bra som möjligt. Så jag torkar tårarna, slänger in byxorna i tvätten, tränar, torkar blodet och tårarna igen och fortsätter. Jag tänker inte ge upp bara för att en häst fick mig att tugga grus två gånger på en dag. Jag ska göra allt för att mitt namn ska finnas i ridsportens minnen.

Likes

Comments