Cashbackshopping.se är en bra återbäringssida som ofta har heltgratis erbjudanden som ändå ger återbäring.

Nu kan du prova Mofibo(ljudböcker och e-böcker). Prova gratis, säg upp direkt - få 50 kr. Nyamedlemmar får dessutom 25 kr i startbonus.

Likes

Comments

Prova City Gross Matkasse genom Cashbackshopping.se och fåpengar tillbaka.

Det är ingen bindningstid så du kan säga upp abonnemangetdirekt.

Väljer du t ex Matkasse klassisk 5middagar för 4 personer och väljer hemleverans blir priset efter avdragenprova-på-rabatt 399 kr.

Anger du dessutom rabattkoden KASSE50 (kodenär giltig t om 1/6 2016) så får du 50 kr extra rabatt utöver prova-på-rabatten.Nu är priset nere på 349 kr.

Går du dessutom in på Citygross sida via Cashbackshopping.se får du tillbaka 75 kr.

Det totala priset för matkassen blir då 274 kr och även omdu väljer att inte laga efter medföljande receptfolder så är det riktigtbilligt för alla dess råvaror.

När du har gjort din beställning går du inpå ”mina sidor” och säger upp abonnemanget om du nu inte väljer att fortsätta.

Nya medlemmar påcashbackshopping.se får dessutom 25 kr i startbonus. Så är du inte redan medlem blir din återbäring 100 kr därifrån och det totala priset för din matkasse blir 249 kr.

Likes

Comments

Genom Buzzador jag valts ut att få provaHallon mobilabonnemang gratis.

Det gäller ett Hallon Stor - fria samtal,sms och mms + 7 Gb surf. Ord pris 249 kr/månad.

Det är dottern somprovar det i två månader och vifår se om surfen räcker och hur täckningen är. För oss om bor i storstan är detnog inga problem men om det duger för utkanterna får vi se.

Likes

Comments

Senaste inlägget gjorde jag i maj ... det har hänt mycket och det har varit ett jobbigt 2015. Jag återkommer min blogg 2016.

Önskar alla en härlig jul och gott slut på 2015.

Likes

Comments

En fin dag i maj när solen sken istället för det ösregn vi har idag, då tände vi grillen och grillade Lithells barnens grillkorv med morot som vi fått chansen att testa genom Smartson.

Korven är gjord på svenskt kött (60%) och morot som ger den en saftig smak, den är dessutom fri från gluten, laktos, ägg-, ärt-, soja- och mjölkprotein.

Korven föll barnen i smaken så den köper jag nog igen.

Likes

Comments

Så här på söndagseftermiddagen kom ett bud med tre förpackningar leverpastej inkognito. Jag skall å panelen Yougov's vägnar utvärdera de olika förpackningarna och inte leverpastejen, alla innehåller samma leverpastej. Det skall faktiskt bli intressant då jag ofta tycker att återförslutningsfunktionen brukar vara kass på leverpastejförpackningarna.

När jag är klar med utvärderingen får jag hela 190 poäng in på mitt Yougovkonto :-)

Vill du vara med i den här panelen kan du anmäla dig här https://yougov.se/refer/iEvgiPnoLf7MotvKkshzcg/

Likes

Comments

Idag var jag på Coop och handlade gratis :-)

Pågens nya mandelgifflar har jag lyckats få genom den här kampanjen https://contest.theamazingsociety.com/jyk2bh4

Innocent juice fick jag i den här kampanjen https://www.gorgottresan.se

Jag älskar Pågens gifflar och dessa var minst lika goda som kanelgifflarna och Innocents äpple-hallonjuice är grymt god.

Igår när jag var på stan fick jag två stycken av Starbucks kylda kaffedrycker.

Nu blir det fika i solen på balkongen :-)


Likes

Comments


Better Blogging Nouw