Instagram
Blogkeen
Nouw

Hair Care er vel sikkert en del av dere som har hørt om. Jeg har ihvertfall plukket det opp etter å ha lest anbefalinger fra en del bloggere. Det høres jo ut som magi- at håret plutselig skal begynne å vokse fortere- så jeg var skeptisk til å prøve. Uansett så valgte jeg å prøve, siden jeg i mange år har ønsket meg langt hår, så jeg tenkte hva har jeg å tape? Har gått på pillene i én måned nå, og allerede nå er jeg kjempefornøyd!

Man tar to piller om dagen, og det er 60 piller i én pakke. Man ser vanligvis ikke resultater før det har gått en stund, men jeg har etter kun én måned sett en stor forandring i vokse-hastigheten til håret mitt.

Tok etterveksten for én (!!) måned siden, like lenge som jeg har gått på pillene og det har vokst så sykt mye! Love/hate it, haha fordi nå må jeg snart ta etterveksten igjen.😝

Har du testet noen magiske produkter? Isåfall tell me about it!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Nå skal jeg til å legge meg, men er det noe jeg elsker å gjøre så er det å pleie huden min. Ansiktsmasker, kremer, oljer you name it, løøv it! I skrivende øyeblikk bruker jeg en maske fra glamglow, og må si den er skikkelig glam siden selve masken er sølv og sparkly, just the way I love it!

Nå skal jeg rive den av og, jeg må bare skryte av resultatet masken gir. Huden blir så sunn og fuktig, men holder seg likevel matt på de plassene huden skal være matt. Må kjøpe den store krukken neste gang!

God natt da beauties 💋

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@majavestgote