Header

Hej!

Aså nu tänker ja att det är sommarlov och jag har tid att blogga. Så jag kommer börja blogga igen.

Vad har ni gjort nu då när sommaren börjat?

Jag har varit på konfirmations läger och konfirmerat mig. Sedan har jag inte gjort så mycket. Jag kan göra ett inlägg om lägret och vad jag tyckte senare.

Alltså jag är besatt av de här vattnet. Alltså det är igentligen bara vatten, hallon ( man kan välja vilka bär som helst ) och is bitar. Alltså det är både nyttigt och gått.

Hoppas ni har de bra så hörs vi!

PUSS & KRAM

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Vad tycker ni om internationella kvinnodagen?
Jag tycker att det är väll rätt så bra med att ha denna dag. Varför skulle vi ha denna dag om vi var då jämställda och all de där ni vet ju. Men det finns ju många som tycker att detta är en skit dag. Jag vill veta varför! Varför är det en skit dag om det ändå inte påverkar dig? Jag tycker att detta är nästan som alla andra dagar fast det kommer ett nytt filter på snapchat eller att man pratar lite om det i skolan. Men vad gör denna dag igentligen för alla människor.

Jaja skit samma, skriv gärna vad ni tycker iallafall. Men idag har det varit en vanlig dag utom att jag har varit på kurs/ föroläsning om hur man ska bli " världens bästa tränare" typ. Det var väldigt intresset faktiskt. Det har inte varit så jätte mycket som har hänt men innan jag om min kompis var på kursen smet vi in på kicks en snabbis för jag ville ja en BB cream men det blev isadoras foundation och deras lilla contor palet som jag har tänkt att jag ska göra en first impression på som kommer upp i vecka.

Men ska läsa lite Harry Potter och sedan sova.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss och kram

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag har det varit mysigt men stressigt ( haha ). Idag har jag mamma och min syster varit på Mio och Ikea. Jag vill göra lite saker med mitt rum så att det blir lite mer plats och att det blir
"Tumblr" haha. Sen efter så tränade jag. Vi hade fristående träning idag ( dans om ni inte vet) så det gjorde vi idag.

Jag har börjat ta itur men vart jag vill men mitt liv just nu och jag har börjat läsa den boken jag läser nu. Jag har get mig in på Harry Potter serien så läser första boken. Så jag brukar dricka te och läsa, jätte mysigt.


Hoppas ni har haft en par söndag utan så kallad söndagsångest och annat.

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas det är bra med er! Idag har jag inte gjort så mycket än men jag sitter i bilen du och ska till stan en snabbis. Jag och min mamma ska åka och kolla på en dräkt till gymnastiken och kanske får vi med oss ett par tåskor. Idag vloggar jag oxå vet inte riktigt hur mycket det blir men den kommer upp någon dag i veckan.

Här är dagens lunch. Tonfisk röra som vi kallar. Namnam. Det är jätte går och väldigt lätt att göra. Man behöver bara tonfisk, majonnäs och röd lök. Och så mixar man ihop det.

Hoppas ni får eller har haft en bra dag så hörs vi❤️

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

​Hej på er!

Alltså det var ett tag sedan jag skrev ( känns som om jag skriver så i alla inlägg nu). Jag har illafall bestämt mig för hur det ska vara med bloggen och Youtube. Här på bloggen kommer jag nu vara aktiv så mycket jag kan. På Youtube kommer jag att lägga upp vloggar för jag har inte så många video förslag. Det knake blir runt 2/3 bloggar i veckan tror jag.

​Vad tror ni om det?

​Hoppas ni får en bra dag eller har haft en bra dag. 

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments