Header

Jag, pappa och min syster tänkte åka iväg över sportlovet. Det stora problemet ligger i: vart? Vi har varit ganska mycket i USA senaste åren eftersom min syster bodde där. Förra året åkte jag skidor med Linnéa. London tycker jag inte är någon höjdare...Vi tänkte Barcelona men det är dessvärre svinkallt där i februari. Lite idétorka som ni hör. Har aldrig varit i Paris så tänkte lägga fram förslaget. Vad tror ni? Har ni några förslag?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här har ni min senaste dille. Bär. Med nötsmör. Problemet med mig är att jag inte tycker om mat speciellt mycket, utan lever på mackor, yoghurt, avokado, havregrynsgröt och smoothies osv. Gjort hela mitt liv och kommer troligtvis bli ännu mer katastrof den dagen jag flyttar hemifrån. Hur som helst, back to the butter. Allt ni behöver göra är att mixa nötterna i en matbredare eller med en stavmixer. Jag valde att ta endast cashewnötter men funkar med vilka nötter som helst. Efter ett tag kommer det bli alldeles krämigt och då är det bara att ställa in i kylen. Håller sig i en vecka ungefär.

Likes

Comments

Precis som alltid har jag lite projekt på gång! Denna gången gäller det en sänggavel. Eftersom jag inte har några större planer på jullovet tänkte jag att jag ska snickra ihop en själv med lite hjälp från pappa. Verkar vara ganska enkelt faktiskt. Allt man behöver är en spånskiva, fyllnad, tyg och en häftpistol. Tänkte att jag kan skriva ett inlägg om hur man går tillväga när det väl är dags. Vill ha min i ett fint linnetyg, precis som allt annat i min säng hehe. 

Likes

Comments

Godmorgon! Veckans bästa dag är här och den ska spenderas väl. Vaknade upp vid nio till lukten av lussebullar som mamma bakade på våningen under. Jättemysig tid på året tycker jag, även fast just själva juldagarna är allmänt röriga och flängiga som skilsmässobarn. Nu ska jag lägga ned juridikboken som legat uppslagen någon timma och fixa iordning mig. Lunch med en vän, träning och myskväll står på schemat...Precis vad som behövs... Xx

... Och från det ena till det andra!! Hur snygg är inte Maria Kragmann? Vill ha både hennes klädgarderob med hennes fina pälsjackor men framförallt hennes väskgarderob. Kika in hennes blogg HÄR, hett tips.

Likes

Comments

...majaasw heter jag där!

Likes

Comments